Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου - 210 68 16 321 - 697 679 20 91

Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή της Αθήνας. Διαχειριζόμαστε τον τακτικό καθαρισμό, τη συντήρηση και απόφραξη της αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την επίλυση κάθε ζητήματος.

Σύμφωνα με τους πελάτες μας, είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων. Η εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Αθηνα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Αθηνα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αθηνα Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου

Δείτε γιατί είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις αποχετεύσεων με την καλύτερη βαθμολογία στην πόλη!

Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους η τουαλέτα σας δεν ξεπλένει

Πολλοί θα πουν ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια τουαλέτα που δεν ξεπλένει, ειδικά όταν κάποιος έχει ήδη αφοδεύσει σε αυτήν, ιδίως αν έχει πάει επίσκεψει σε ξένο σπίτι. Είναι σημαντικό να φροντίσετε το πρόβλημα τώρα πριν γίνει ακόμα χειρότερο!

Η Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου προσφέρει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα αίτια μιας βουλωμένης τουαλέτας.

Όταν πρόκειται για βουλωμένες τουαλέτες, συχνά καταλήγουμε σε τέσσερα απλά πράγματα. Ας προσδιορίσουμε τα 4 προβλήματα που πιθανόν να έχουν τα υδραυλικά σας:

Ποιοι είναι μερικοί λόγοι που η τουαλέτα σας δεν ξεπλένει;

 1. Βουλωμένη – Πολλές τουαλέτες βουλώνουν για διαφορετικούς λόγους. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποίησε πάρα πολύ χαρτί υγείας ή να έριξε κάτι στην τουαλέτα που δεν ανήκει εκεί. Πολλά παιδιά προσπαθούν να ξεπλύνουν παιχνίδια και άλλα αντικείμενα στην τουαλέτα.
 2. Όχι αρκετό νερό – Εάν το καζανάκι της τουαλέτας είναι πολύ χαμηλά, δεν θα επιτρέψει στην τουαλέτα σας να ξεπλύνει εύκολα. Στην πραγματικότητα κλείνει τη βαλβίδα που είναι απαραίτητη για το ξέπλυμα της τουαλέτας.
 3. Ζημιά στα διάφορα μέρη της τουαλέτας – Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη που μπορεί να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Ένα από αυτά είναι το πτερύγιο. Αυτό επιτρέπει στο νερό να ρέει με συγκεκριμένο τρόπο. Εάν δεν λειτουργεί, η τουαλέτα σας δεν θα ξεπλυθεί. Η αλυσίδα ανύψωσης, η οποία τραβάει το πτερύγιο προς τα πάνω, μπορεί να σπάσει και να πρέπει να αντικατασταθεί. Μπορεί επίσης να έχει αποσυνδεθεί, κάτι που είναι μια εύκολη λύση. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ελέγξετε τον σωλήνα υπερχείλισης. Εάν ραγίσει, η δεξαμενή δεν μπορεί να γεμίσει με νερό.
 4. Βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα – Εάν η τουαλέτα βουλώνει σε τακτική βάση, μπορεί να έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ολόκληρο το σηπτικό σας σύστημα. Εάν το σηπτικό σας σύστημα είναι κατεστραμμένο, μπορεί να έχετε λύματα που βγαίνουν στην αυλή σας και ανεβαίνουν από την τουαλέτα και τα σιφόνια σας. Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν επαγγελματία αποφράξεων.

Πότε να προσλάβετε έναν επαγγελματία Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου

Εάν η τουαλέτα σας δεν ξεπλένει σωστά (ή καθόλου), μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα. Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε από τις ανάγκες τους σε αποφρακτικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Στην Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου, επικεντρωνόμαστε στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών στα προβλήματα διαρροής τουαλέτας στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Εάν η τουαλέτα σας έχει διαρροή, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για άμεση επέμβαση. Θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας την πιο κατάλληλη στιγμή.

Έχετε πρόβλημα με τα υδραυλικά και χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς απόφραξης τώρα; Καλέστε στο 2108993343 ή στείλτε μας μήνυμα online για δωρεάν έλεγχο.

Γιατί να επιλέξτε την Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο της απόφραξης και της άντλησης υδάτων.

Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 • Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου για τις ανάγκες ανίχνευσης διαρροών, μούχλας και απόφραξη υδραυλικών σωληνώσεων
 • Κριτικές 5 αστέρων από πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν το σπίτι τους
 • Δωρεάν έλεγχος και αξιολόγηση
 • Εξοικονομήστε χρήματα και προστατέψτε το σπίτι σας
 • Είμαστε πάντα στην ώρα μας και σεβόμαστε την περιουσία σας
 • Διαφάνεια στο κόστος με την καλύτερη δυνατή τιμή εργασίας
 • Σεβόμαστε το σπίτι σας, από τη στιγμή που μπαίνουμε, μέχρι τη στιγμή που φεύγουμε

Έχοντας άριστη κατάρτιση, ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση. Εργαζόμαστε έξυπνα και αποτελεσματικά για να εντοπίσουμε το ζήτημα και να το επιλύσουμε γρήγορα, ώστε η επιχείρησή σας να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια.

Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Αθήνα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε κοντά σας στην Αθήνα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αποφράξεις Αθήνα Αναγνώστου – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button