υδραυλικές βλάβες - Αποφράξεις Αναγνώστου

Υδραυλικές βλάβες Αθήνα – Αποφράξεις Αναγνώστου

Ποιες υδραυλικές βλάβες να ελέγξετε όταν μεταφέρετε την επιχείρησή σας

Γενικά, η μετεγκατάσταση σε μια νέα τοποθεσία επιχείρησης απαιτεί έλεγχο για υδραυλικές βλάβες και προγραμματισμό. Σκοπεύετε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε μια ολοκαίνουργια τοποθεσία στην Αθήνα;

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρείτε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει την επιχείρησή σας και δεν θα σας δημιουργήσει εσωτερικές επιπλοκές, ειδικά όταν πρόκειται για υδραυλικές βλάβες του χώρου.

Ωστόσο, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ομαλή μετακίνηση χωρίς πολύ άγχος, ελέγχοντας τις ακόλουθες 5 υδραυλικές βλάβες που πρέπει να έχετε υπόψη όταν μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε μια νέα τοποθεσία στην Αθήνα.

Αποφασίστε εάν θέλετε να μισθώσετε ή να αγοράσετε

Προτού ελέγξετε μέρη για τη νέα τοποθεσία της επιχείρησής σας, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε έναν χώρο στην Αθήνα.

Εάν είστε νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης που διευθύνει μια τοπική επιχείρηση ή μια νεοσύστατη επιχείρηση με μικρό κεφάλαιο κίνησης ή πιστεύετε ότι μπορεί να μην είναι μια μόνιμη τοποθεσία, τότε η μίσθωση είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν έχετε ήδη μια καθιερωμένη επιχείρηση και έχετε το κεφάλαιο κίνησης για να πραγματοποιήσετε ανακαινίσεις, η αγορά ενός χώρου μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό

Αφού αποφασίσετε εάν πρόκειται να αγοράσετε ή να νοικιάσετε νέο επαγγελματικό χώρο, πρέπει να καθορίσετε έναν προϋπολογισμό για το πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να δαπανήσετε για την τιμή αγοράς του χώρου ή το βασικό ενοίκιο.

Στον προϋπολογισμό, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για μια κατηγορία με την ένδειξη “Επιπλέον κόστος” που περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία, όπως συμβόλαια μίσθωσης, όπως ασφάλιση, συντήρηση και μηνιαίες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Δείτε τοποθεσίες

Αφού συντάξετε τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας για πιθανές τοποθεσίες στην Αθήνα.

Όταν αποφασίζετε ποιες τοποθεσίες να ελέγξετε, εξετάστε το χώρο στάθμευσης και τη δημόσια συγκοινωνία της περιοχής, την προσβασιμότητα για πελάτες και προμηθευτές, τα logistics για αποστολή και παραλαβή και χώρους αποθήκευσης για το απόθεμά σας.

Το πιο σημαντικό, όταν μελετάτε διαφορετικά κτίρια ή χώρους γραφείων, θα πρέπει να ελέγχετε τις ακόλουθες λεπτομέρειες υδραυλικών εγκαταστάσεων σε κάθε τοποθεσία.

1. Ελέγξτε για ενεργές διαρροές – υδραυλικές βλάβες

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να δεσμευτείτε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε χώρο όπου υπάρχουν διαρροές νερού και άλλες υδραυλικές βλάβες.

Ελέγξτε για σημεία νερού στα δάπεδα, τις οροφές και τους τοίχους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τουαλέτες. Δεν πρέπει να υπάρχουν τουαλέτες που τρέχουν ή σημάδια μούχλας ή μούχλας.

2. Ελέγξτε την πίεση του νερού

Η ακραία πίεση νερού σε ένα εμπορικό κτίριο μπορεί να προκαλέσει διαρροές σε γωνιακές στάσεις, τουαλέτες, θερμοσίφωνες και σχεδόν οπουδήποτε χρησιμοποιείται νερό.

Η πίεση του νερού δεν πρέπει να ρυθμίζεται πάνω από 80 PSI.

3. Επιθεωρήσεις θερμοσίφωνων

Λάβετε υπόψη κατά την εξέταση διαφορετικών εμπορικών κτιρίων ότι θα μπορούσαν να έχουν πολλαπλούς θερμοσίφωνες όπως παραδοσιακές δεξαμενές, μονάδες χωρίς δεξαμενές ή μεγάλους λέβητες, αρα περισσότερες πιθανές υδραυλικές βλάβες.

Δεδομένου ότι κάθε μοντέλο θερμοσίφωνα λειτουργεί διαφορετικά το ένα από το άλλο, απαιτείται πλήρης επιθεώρηση κάθε συσκευής θέρμανσης νερού και δεν πρέπει να αγνοείται.

4. Εξετάστε τις αποχετεύσεις

Δεδομένου ότι οι εμπορικοί χώροι έχουν πολλή καθημερινή κίνηση που προέρχεται από υπαλλήλους, προσωπικό κτιρίων, πελάτες και μέλη του κοινού, οι αποχετεύσεις της τοποθεσίας είναι πιο πιθανό να φράξουν αν οι αποχετεύσεις δεν συντηρούνται σωστά.

Εάν οι αποχετεύσεις μείνουν βουλωμένες με την πάροδο του χρόνου, αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί πλημμύρα και να προκληθούν σημαντικές υδραυλικές βλάβες.

Επομένως, οι επαγγελματίες υδραυλικοί πρέπει να εξετάσουν τις εμπορικές υδραυλικές εγκαταστάσεις στον χώρο στον οποίο αποφασίζετε να μετακομίσετε, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν επιθεωρήσεις με κάμερα για να δουν σε τι συνθήκες βρίσκεται κάθε γραμμή αποχέτευσης.

5. Προγραμματίστε μια επιθεώρηση συντήρησης για υδραυλικές βλάβες

Μόλις αποφασίσετε για τον χώρο στον οποίο θα μετακομίσει η επιχείρησή σας, φροντίστε να φέρετε επαγγελματίες υδραυλικούς του εμπορίου για να πραγματοποιήσουν μια επιθεώρηση συντήρησης για υδραυλικές βλάβες.

Η ακόλουθη λίστα ελέγχου περιέχει τους βασικούς τομείς που πρέπει να περιλαμβάνει μια επιθεώρηση συντήρησης για υδραυλικές βλάβες:

α) Σύστημα HVAC

Οι επιθεωρήσεις HVAC είναι σημαντικές για να διαπιστωθεί εάν το κλιματιστικό του εμπορικού κτιρίου είναι σε καλή κατάσταση.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χαλάσει το σύστημα HVAC και να έχετε έναν ζεστό επαγγελματικό χώρο όπου οι υπάλληλοί σας είναι δυσαρεστημένοι και οι πελάτες αισθάνονται άβολα.

β) Υδραυλικό Σύστημα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ενεργές διαρροές νερού είναι προβληματικές.

Κατά τη διάρκεια μιας ενεργού επιθεώρησης διαρροών, ο υδραυλικός σας θα αναζητήσει προηγούμενες διαρροές, όπως διάβρωση και συσσώρευση αλάτων γύρω από εξαρτήματα νερού, σημεία ξηρού νερού και οξείδωση σε σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Θα ελέγξουν επίσης για βρύσες που έχουν διαρροή, λειτουργικές τουαλέτες και πίεση νερού. Εάν επιλέξετε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε παλαιότερο κτίριο, ο επιθεωρητής υδραυλικών εγκαταστάσεων θα πραγματοποιήσει μια επιθεώρηση με κάμερα στις κύριες γραμμές αποχέτευσης και τις γραμμές αποχέτευσης για να διαπιστώσει αν υπάρχουν υδραυλικές βλάβες.

γ) Υδραυλικές Βλάβες στο Εξωτερικό του Κτιρίου

Μέρος της επιθεώρησης συντήρησης πρέπει να περιλαμβάνει το εξωτερικό του κτιρίου. Ανάλογα με το τι περιλαμβάνει το εξωτερικό της τοποθεσίας, ο υδραυλικός σας θα επιθεωρήσει τυχόν κήπους, μονοπάτια και γενικό εξωραϊσμό για να δει πώς λειτουργεί το σύστημα άρδευσης.

Άλλα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αξιολογήσει ο επιθεωρητής κατά τη διεξαγωγή μιας επιθεώρησης συντήρησης σε εμπορική ιδιοκτησία είναι οι υδρορροές, η οροφή και οι σωλήνες.

Αυτά πρέπει να είναι χωρίς διαρροές και χωρίς σκουριά. Ο επιθεωρητής θα εξετάσει τους εξωτερικούς τοίχους και τα θεμέλια για σημάδια ρωγμών και σάπιων ή σκουριασμένων περιοχών.

δ) Υδραυλικές Βλάβες στο Εσωτερικό του Κτιρίου

Αφού ελεγχθεί το εξωτερικό, η επιθεώρηση θα πρέπει να μετακινηθεί στο εσωτερικό του κτιρίου. Εξετάστε τις εισόδους, τις εξόδους και τους διαδρόμους για εύκολη πρόσβαση (σε περίπτωση πλημμύρας, πυρκαγιάς ή εκκένωσης έκτακτης ανάγκης).

Ο στόχος του υδραυλικού σας όταν επιθεωρεί το εσωτερικό της τοποθεσίας της νέας επιχείρησής σας είναι να διαπιστώσει ότι το ακίνητο συμμορφώνεται με τις τοπικές απαιτήσεις του κώδικα του κτιρίου και δεν έχει υδραυλικές βλάβες.

Η επιθεώρηση συντήρησης πρέπει να περιλαμβάνει έλεγχο για τυχόν ρωγμές στα εσωτερικά παράθυρα και τους τοίχους.

Όλα τα παράθυρα πρέπει να σφραγίζονται επαρκώς και να μην έχουν υγρές περιοχές, διαρροές, λεκέδες ή μούχλα στα κουφώματα. Ως μέρος της τελικής φάσης της εσωτερικής επιθεώρησης συντήρησης, ο υδραυλικός θα πρέπει να ελέγξει τυχόν αποθηκευτικούς χώρους για επικίνδυνα υλικά στο κτίριο.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αναγνώστου για υδραυλικές βλάβες

Εάν θέλετε μια δωρεάν προσφορά για τις υδραυλικές βλάβες για την επιχείρησή σας, οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας στην Αποφράξεις Αναγνώστου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με τις επιθεωρήσεις συντήρησης.

Καλέστε μας στο +302108993343 ή επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας για υδραυλικές βλάβες και αποφράξεις στην Αθήνα.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για υδραυλικές βλάβες και αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button