αφαιρέσετε τη μούχλα

Ποιος είναι ο τρόπος για να αφαιρέσετε τη μούχλα

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που λαμβάνουμε συνεχώς στις Αποφράξεις Αναγνώστου – τι είδους φυσικά προϊόντα θα χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τη μούχλα από το σπίτι μου; Ποια είναι τα βήματα αποκατάστασης μούχλας; Υπάρχει εγγύηση ότι θα αφαιρεθούν τα σπόρια μούχλας από τον αέρα μου με φυσικό τρόπο; Πόσο κοστίζει η αφαίρεση μούχλας;

Πώς να προσλάβετε μια εταιρεία αποκατάστασης μούχλας κοντά σας;

Όταν πρόκειται για την πρόσληψη μιας εταιρείας αποκατάστασης μούχλας στην Αθήνα, ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε:

 • να έχουν περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας
 • να έχουν περισσότερες από 100 διαδικτυακές κριτικές 5 αστέρων.
 • να επικεντρωθούν στην πηγή διαρροής ως μέρος του πρωτοκόλλου τους
 • να σας παρέχουν εγγύηση σε κάθε προϊόν που θα χρησιμοποιούν στο σπίτι σας.
 • να εγκαταστήσουν ένα σύστημα αρνητικού αέρα κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης μούχλας.
 • εάν είστε από αυτούς που πάσχουν από MCS, τότε κάντε έναν έλεγχο οσμής σε όλα τα προϊόντα ΠΡΙΝ πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αποκατάσταση μούχλας.

Εντοπισμός πηγής που προκαλεί τη μούχλα

Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο οποίο ΔΕΝ εστιάζουν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ εταιρείες αποκατάστασης μούχλας στην Αθήνα, το καταλαβαίνουμε, η δουλειά των εταιρειών αποκατάστασης μούχλας είναι η αφαίρεση μούχλας και όχι η ανίχνευση διαρροών, όπως είναι η δική μας Αποφράξεις Αναγνώστου.

Εσείς ως ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι εάν δεν προσδιορίσετε σωστά την πηγή διαρροής, αυτό μπορεί να σας κοστίσει πολλά καθώς δεν θα λυθεί το πρόβλημα στη ρίζα του.

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε όταν ασχολείστε με εργασίες αποκατάστασης μούχλας στο σπίτι σας: Τώρα μπορείτε να το παραλείψετε εάν έχετε βρει τη διαρροή και γνωρίζετε 100 τοις εκατό ότι έχει επιδιορθωθεί.

Εάν πρόκειται για διαρροή νερού στο σπίτι που προκάλεσε μούχλα, όπως ένα παράθυρο, στέγη, εξωτερική επένδυση, διαρροές από τον τοίχο, διαρροή στόκου, διαρροή από βροχή, τότε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και μπορεί να σας γλιτώσει αρκετά λεφτά.

Ακολουθεί παράδειγμα μη σωστής αποκατάστασης

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ξόδεψε χιλιάδες και ποτέ δεν διόρθωσε τη διαρροή.

Αυτός ο ιδιοκτήτης σπιτιού προσέλαβε λάθος εργολάβο ο οποίος έκανε υποθέσεις σχετικά με το πού πίστευαν ότι η διαρροή προερχόταν από την πρόκληση ζημιάς στο νερό, μούχλας και ζημιάς στα ξύλινα πατώματα, οι βροχές ήρθαν και η διαρροή ήταν ακόμα παρούσα.

Μας βρήκε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πραγματοποιήσαμε έλεγχο διαρροής και εντοπίσαμε ΑΚΡΙΒΩΣ πού ερχόταν η διαρροή, που ήταν ένα μικρό ρήγμα πάνω από το έδαφος, επομένως η εργασία χιλιάδων που έκανε ο εργολάβος ήταν εντελώς σπατάλη χρημάτων.

Το θέμα μας είναι ότι θα πρέπει πάντα να προσλαμβάνετε μια επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων και αποκατάστασης διαρροών κατά τη διαδικασία αφαίρεσης μούχλας, ώστε να διασφαλίσετε ότι έχετε βρει όλες τις πηγές διαρροής που προκαλούν τη μούχλα.

Στη συνέχεια, πρέπει να ολοκληρωθεί η στεγανοποίηση ή/και η επισκευή διαρροών και να πραγματοποιηθεί ένας άλλος έλεγχος διαρροής για να βεβαιωθείτε ότι οι εργασίες στεγανοποίησης έχουν ολοκληρωθεί σωστά.

Μόνο έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία αποκατάστασης μούχλας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι και θα σας χαρίσουν ηρεμία αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

Ποια είναι τα σωστά βήματα αποκατάστασης μούχλας;

Μόλις λυθεί η πηγή διαρροής στο σπίτι σας που προκάλεσε τη μούχλα, είναι πλέον σημαντικό να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Τώρα υποθέτουμε ήδη, ότι το 99,9 τοις εκατό των φορέων αποκατάστασης μούχλας κατασκευάζουν ένα φράγμα γύρω από το δωμάτιο ή την περιοχή που έχει επηρεαστεί.

Ακολουθήστε τα 5 βήματα:

 1. είναι εξαιρετικά σημαντικό να εγκαταστήσετε έναν αφυγραντήρα για 3 έως 7 ημέρες για να αφαιρέσετε ΟΛΗ την υγρασία από τα υποστρώματα.
 2. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, θέλετε να σφραγίσετε όλα τα κενά χρησιμοποιώντας μη τοξικό διογκωτικό αφρό.
 3. Εκτελέστε ένα σκούπισμα IAQ με υπεροξείδιο του υδρογόνου όλων των υποστρωμάτων.
 4. Ρυθμίστε ένα σύστημα αρνητικού αέρα χρησιμοποιώντας έναν καθαριστή αέρα με εξωτερικό αεραγωγό. Αυτό θα πάρει όλα τα σωματίδια και θα τα φυσήξει στον εξωτερικό αέρα.
 5. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό προϊόν.

Ποιοι είναι οι πιο φυσικοί τρόποι για να αφαιρέσω μούχλα και σπόρια μούχλας από το σπίτι μου;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικά φυσικά προϊόντα που βοηθούν στην αφαίρεση της μούχλας από το σπίτι σας.
Ακολουθεί λοιπόν μια λίστα με τις ιδιότητες των φυσικών προϊόντων που θα πρέπει να αναζητήσετε για αφαίρεση μούχλας.

Αναζητήστε προϊόντα που είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχουν κριτικές για την αποτελεσματική χρήση τους.

 • Προϊόντα ειδικά για να απαλλαγείτε από το βιοφίλμ που μπορεί να δημιουργήσει η μούχλα στα ξύλινα υποστρώματα σας.
 • Το καθαριστικό Spray Κατά της Μούχλας είναι εξαιρετικό για να περιποιηθείς όλο το σπίτι επιθετικά.
 • Ένα καθαριστικό Spray Κατά της Μούχλας που χρησιμοποιούμε όλη την ώρα για να κάνουμε τις τελευταίες πινελιές μετά την ολοκλήρωση μιας εργασίας αποκατάστασης μούχλας και να αφαιρέσουμε τα νεκρά σπόρια μούχλας που παραμένουν και προκαλούνται από μυκοτοξίνες.

Τώρα που ξέρετε για τα προϊόντα αφαίρεσης μούχλας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα προηγούμενα βήματα
και να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε έναν υγιεινολόγο τρίτου μέρους για να έρθει και να κάνει δοκιμές μετά την αφαίρεση μούχλας για να σας εγγυηθεί ότι απαλλαχθήκατε εντελώς.

Θα λάβετε όχι μόνο τα αποτελέσματα του εργαστηρίου, αλλά ο υγιεινολόγος θα συντάξει το νέο πρωτόκολλο για την εταιρεία αποκατάστασης που θα ακολουθήσει εάν όντως συνοδεύεται από υψηλά επίπεδα μούχλας.

Πόσο κοστίζει η αποκατάσταση μούχλας στην Αθήνα;

Όλα αυτά εξαρτώνται από τη σοβαρότητα του προβλήματος με τη μούχλα στο σπίτι σας. Το μέσο έργο μικρής κλίμακας μπορεί να κυμαίνεται από 300 ευρώ μέχρι 1.000 ανάλογα την έκταση της ζημιάς.

Ελπίζουμε ότι αυτό σας έδωσε κάποια εικόνα για την αφαίρεση μούχλας στην Αθήνα. Καλέστε μας ή στείλτε μας email εδώ εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για την αποκατάσταση της μούχλας στο σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα για διαρροές και αφαίρεση μούχλας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button