αποφράξεις αποχετεύσεων

Πώς να καθαρίσετε με ασφάλεια διαρροή λυμάτων στην αυλή

Η διαρροή λυμάτων στην αυλή εμφανίζεται όταν ένας σωλήνας σπάει, τα ακατέργαστα λύματα χύνονται έξω και τα απόβλητα μαζεύονται στην αυλή σας. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί ή να αναβληθεί.

Δεν θα υποχωρήσει από μόνο του και θα σας προκαλέσει μόνο επιπλέον έξοδα, ταλαιπωρία και κινδύνους για την υγεία όσο περισσότερο παραμένει χωρίς επισκευή.

Η έκθεση σε λύματα μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από επικίνδυνες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας. Εξαιτίας αυτού, είναι καλύτερο να κρατάτε τον εαυτό σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τις πληγείσες περιοχές έως ότου τα απόβλητα εξεταστούν, αφαιρεθούν και καθαριστούν σχολαστικά από έναν επαγγελματία.

Καλέστε την Αποφράξεις Αναγνώστου στο +302108993343 για να λάβετε μια δωρεάν επιθεώρηση. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής, 24 ώρες το 24ωρο.

Πώς μπορεί να συμβεί διαρροή λυμάτων στην αυλή;

Μια διαρροή μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ακόμα και σε αυτούς με τις πιο καλοδιατηρημένες αυλές. Τα λύματα μπορούν να διαρρεύσουν στην αυλή σας για διάφορους λόγους, όπως:

 • Σωλήνες που σπάνε
 • Σωλήνες που χαλαρώνουν από την αποχέτευση ή τον βόθρο
 • Διάβρωση παλαιών σωλήνων
 • Ρίζες δέντρων που παρεμβάλλονται με σωλήνες

Πώς να αντιμετωπίσετε τη διαρροή λυμάτων;

Εάν ανακαλύψετε μια διαρροή στην αυλή σας, ο χρόνος είναι σημαντικός. Αν ενεργήσετε γρήγορα θα αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές και θα επαναφέρετε την αυλή σας στην κανονική, ασφαλή, ευχάριστη κατάσταση για άλλη μια φορά.

Καλέστε έναν επαγγελματία αποφράξεων για άντληση υδάτων που μπορεί να σας καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας μια διαρροή λυμάτων. Αυτό πρέπει να γίνει μόνο αφού συμβουλευτείτε το τμήμα υγείας, την εταιρεία απομάκρυνσης λυμάτων ή έναν υδραυλικό.

Αντιμετώπιση μικρής διαρροή λυμάτων

Λιγότερα από 10 λίτρα ακατέργαστων λυμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν μικρή διαρροή. Εάν η διαρροή λυμάτων είναι μικρή, μπορείτε να την περιποιηθείτε μόνοι σας με ασβέστη κήπου από το τοπικό κατάστημα.

Ο ασβέστης θα βοηθήσει τα λύματα να διασπαστούν γρήγορα και να απαλύνει τη δυσάρεστη οσμή. Όταν έρχεστε σε στενή επαφή με διαρροή λυμάτων, λαμβάνετε πάντα προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

 • Καλύψτε τα ρούχα σας με μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών με τρύπες κομμένες για το κεφάλι και τα χέρια σας
 • Φοράτε λαστιχένια γάντια και μπότες
 • Καλύψτε το πρόσωπό σας με μάσκα και γυαλιά

Πλύνετε καλά τα ρούχα σας μετά τον καθαρισμό σε ζεστό νερό ή πετάξτε τα για να είστε ασφαλείς. Μην τρώτε ή πίνετε κοντά στην περιοχή και να πλένετε πάντα τα χέρια σας αφού πλησιάσετε τη διαρροή.

Όταν αντιμετωπίζετε μια μικρή διαρροή:

αποφράξεις αποχετεύσεων και διαρροή λυμάτων

Αποφράξεις Αναγνώστου για οικιακές και επαγγελματικές αποφράξεις στην Αθήνα

 

 • Πασπαλίστε γενναιόδωρα το ασβέστη πάνω από τη διαρροή (θα πρέπει να καλυφθεί εντελώς με λευκή σκόνη).
 • Χρησιμοποιώντας μια τσουγκράνα, δουλέψτε τον ασβέστη σε παχύτερα μέρη λυμάτων εάν χρειάζεται.
 • Αφήστε τον ασβέστη να καθίσει στα λύματα για 24 ώρες.
 • Χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, μεταφέρετε την υπόλοιπη ουσία ασβέστη σε ισχυρές σακούλες απορριμμάτων, διπλασιασμένες για ασφάλεια.
 • Ξεπλύνετε τυχόν υπολειπόμενο ασβέστη μακριά από την περιοχή με έναν εύκαμπτο σωλήνα νερού.
 • Αφήστε την περιοχή να στεγνώσει εντελώς στον ήλιο. Χρησιμοποιείστε ξανά τον εύκαμπτο σωλήνα νερού αν χρειάζεται.

Εάν η διαρροή είναι μεγάλη

Είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία για αποφράξεις στην Αθήνα εάν αντιμετωπίζετε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστων λυμάτων στην αυλή σας.

Με ειδικό εξοπλισμό και επαγγελματικά φορτηγά, μια εταιρεία καθαρισμού λυμάτων μπορεί να διασφαλίσει ότι τα απόβλητα απομακρύνονται σωστά από την ιδιοκτησία σας για την υγεία, την ασφάλεια και την ευκολία της οικογένειάς σας.

Οι ειδικοί στις αποφράξεις, Αποφράξεις Αναγνώστου μπορούν να βοηθήσουν

Η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε μια διαρροή στην αυλή σας μόνοι σας μπορεί να είναι συντριπτική, δαπανηρή και επικίνδυνη. Ευτυχώς, οι ειδικοί στις αποφράξεις, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με όλες τις επείγουσες καταστάσεις αποχέτευσης και διαρροής λυμάτων 24/7.

Με πάνω από 25+ χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στα υδραυλικά, οι ειδικοί αποφράξεων όχι μόνο θα ανακαλύψουν από πού προέρχεται η διαρροή λυμάτων, αλλά θα αφαιρέσουν τα λύματα και θα επιδιορθώσουν τη ζημιά, ώστε να είστε σίγουροι ότι η περιουσία και η οικογένειά σας είναι ασφαλή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα. Ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Καλέστε Αποφράξεις Αναγνώστου Αθήνα σήμερα στο +302108993343 αν έχετε και εσείς πρόβλημα με διαρροή λυμάτων. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα για αποφράξεις αποχετεύσεων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button