απεντόμωση από αρουραίους

Απεντόμωση από αρουραίους

Πόσος χρόνος χρειάζεται για απεντόμωση από αρουραίους;

Έχουμε αναλάβει κάθε είδους αποντόμωση από αρουραίους σε όλη την Αττική, και κάθε μία από αυτές είναι τόσο μοναδική, αλλά οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν όλοι κάτι κοινό, το οποίο ξεκινά την προσβολή από την αρχή, και αυτό είναι οι πηγές τροφής που αφήνονται εκτεθειμένες στον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο του ακινήτου.

Μόλις μπουν στο σπίτι, υπάρχουν πολλές τοποθεσίες φωλεοποίησης καθώς το περιεχόμενο για να κρυφτούν και να αναζητήσουν καταφύγιο. Πριν το καταλάβετε, ξεκινά μια προσβολή αρουραίου.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι αρουραίοι μπορούν να μυρίσουν το φαγητό 10 χλμ μακριά, το μεγαλύτερο μέρος του DNA τους αποτελείται από μια εκπληκτική αίσθηση όσφρησης.

Το να διατηρείς ένα σπίτι καθαρό σταματά την προσβολή από αρουραίους;

Ναι, το να διατηρείς ένα σπίτι καθαρό σίγουρα βοηθάει πολύ, αλλά έχουμε πάει σε σπίτια όπου το σπίτι είναι απολύτως πεντακάθαρο, αλλά δύο πράγματα είναι η δημιουργία μιας προσβολής από αρουραίους, μια πόρτα για σκύλους, δηλαδή ένα σημείο εισόδου και η τροφή για σκύλους που αφήνεται έξω για τάισμα σε κύπελλα.

Οι αρουραίοι θα αναζητήσουν τροφή σ’ αυτό το φαγητό, στη συνέχεια θα κατευθυνθούν κάτω από καναπέδες και άλλα έπιπλα, δημιουργώντας πάλι μια προσβολή από αρουραίους.

Πόσο διαρκεί η απεντόμωση από αρουραίους;

Μπορείτε να φανταστείτε αυτά τα δύο διαφορετικά σενάρια, το ένα σπίτι είναι πεντακάθαρο με ένα σημείο εισόδου και το άλλο είναι ικανοποιητικά καθαρό με πολλά σημεία εισόδου, η διαφορά στο χρόνο που χρειάζεται για απεντόμωση από τρωκτικά είναι εντελώς διαφορετική.

Το σπίτι που είναι καθαρό μπορεί να διαρκέσει 2 έως 6 ημέρες και το σπίτι που χρειάζεται πολλή εργασία καθαρισμού και αποκλεισμού μπορεί να διαρκέσει 5 έως 15 ημέρες.

Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται επίσης από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, πρέπει να εργαστούν μαζί με την εταιρεία απόφραξεις και απεντόμωσης για να είναι επιμελής για τη συντήρηση του σπιτιού και τη διατήρηση όλων των πηγών τροφής πλήρως περιορισμένες, διαφορετικά, όλη η παγίδευση στη θέση του δεν θα έχει αντίκτυπο και το πρόβλημα συνεχίζεται για να γίνει χειρότερα.

Επιπλέον, μπορεί να έχετε ένα πεντακάθαρο σπίτι, αλλά αν το θέμα είναι αρουραίοι υπονόμων, τότε η προσβολή μπορεί να γίνει μέσα σε τοίχους, σοφίτα και χώρους υπογείου. Έτσι μια προσβολή μπορεί να γίνει μέσα σε τοίχους και οροφές και να μην γίνει ποτέ μέσα στο σπίτι.

Πόσοι αρουραίοι θεωρούνται προσβολή από αρουραίους;

Οι αρουραίοι είναι πολύ κοινωνικά θηλαστικά, αν δείτε ένα, υπάρχουν περισσότερα. Εάν βλέπετε 3 έως 4 αρουραίους κάθε φορά, τότε έχετε προσβολή από αρουραίους. Ειδικά αν δείτε μωρά να τρέχουν τριγύρω, τότε υπάρχουν θέσεις φωλεοποίησης που πρέπει να βρεθούν και να αφαιρεθούν.

Για παράδειγμα, σε μια κουζίνα που είχε προσβολή από αρουραίους, εξαντλήσαμε την πηγή τροφής, δολώσαμε την παγίδα και τα βγάλαμε με δόλωμα με υγρή τροφή για γάτες. Το άρωμα τους τράβηξε μέσα σε 4 λεπτά στο δόλωμα.

Καταφέραμε να εξαλείψουμε αυτήν την προσβολή σε 5 ημέρες, πήραμε όλη την τροφή στο ντουλάπι και την αποθηκεύσαμε σε γυάλινα βάζα, χρησιμοποιήσαμε ειδικά απολυμαντικά για απεντόμωση για να αφαιρέσουμε και να απολυμάνουμε τις φερομόνες του αρουραίου, κάτι που είναι κρίσιμο για τη θεραπεία της προσβολής από αρουραίους.

Πώς ξέρετε πότε οι αρουραίοι έχουν φύγει τελείως;

Μας αρέσει να εγκαθιστούμε κάμερες παρακολούθησης τρωκτικών στις περιοχές με υψηλή δραστηριότητα στην αρχή, αυτό μας δίνει πληροφορίες για το πόσους έχουμε να κάνουμε και τον τύπο των αρουραίων που αντιμετωπίζουμε και φυσικά για τα σωστά βήματα απεντόμωσης.

Μόλις σφραγιστούν τα σημεία εισόδου, αφαιρεθούν οι πηγές τροφής και αποκατασταθεί ο καθαρισμός, το δόλωμα και η τοποθέτηση παγίδων με συνεχή παρακολούθηση θα είναι μια τεράστια βοήθεια στον προσδιορισμό του αν έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Άλλα σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε για να σιγουρευτείτε ότι έφυγαν τελείως:

 1. Όχι άλλα οπτικά σημάδια των Αρουραίων
 2. Δεν υπάρχουν σημάδια περιττωμάτων
 3. Οι θόρυβοι εξαφανίζονται εντελώς
 4. Οι κάμερες παρακολούθησης δεν καταγράφουν πλέον δραστηριότητα
 5. Οι παγίδες έχουν στηθεί αλλά δεν παγιδεύουν αρουραίους πλέον

Διπλή συμβουλή: Αφήνετε πάντα τις κάμερες για έως και 10 ημέρες για να επαληθεύσετε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω δραστηριότητα.

Πόσο κοστίζει μια επαγγελματική απεντόμωση από αρουραίους;

Το κόστος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πώς εισέρχονται οι αρουραίοι, τις συνθήκες μέσα στο σπίτι, πόσοι αρουραίοι έχουν απομείνει, αρουραίους αποχέτευσης, καθαρισμός και απόφραξη αποχέτευσης, καθαρισμός σοφίτας και απεντόμωση χώρου ανίχνευσης κ.λ.π.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία απόφραξης και απεντόμωσης τρωκτικών;

Η επιλογή της σωστής αποφρακτικής εταιρείας για απολύμανση και απεντόμωση από αρουραίους είναι πολύ σημαντική, υπάρχουν πολύ λίγοι που θα ασχοληθούν με τη σωστή εργασία απόφραξης, καθαρισμού και απολύμανσης.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου  στην Αθήνα που παρέχει ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες που θα σας απαλλάξουν από το να έχετε να κάνετε με 2 έως 4 διαφορετικές εταιρείες.

Ακολουθούν ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε πριν από την πρόσληψη μιας εταιρείας απόφραξης και απεντόμωσης από αρουραίους:

 1. Επιθεωρείτε στέγες, χώρους ανίχνευσης και σοφίτα;
 2. Προσφέρετε εγγύηση;
 3. Καθαρίζετε τις φωλιές των αρουραίων;
 4. Αν χρειάζεται, ανοίγετε τοίχους ή οροφές;
 5. Χρησιμοποιείτε κάμερες παρακολούθησης τρωκτικών;
 6. Έχετε εμπειρία με απολύμανση και απεντόμωση αρουραίων;

Εάν απαντήσουν «Όχι» σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις, μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για την απεντόμωση από αρουραίους.

Ποια είναι η καλύτερη παγίδα αρουραίων;

Το να έχετε την κατάλληλη και παγίδων με δόλωμα είναι πολύ σημαντικό για να παγιδεύσετε τους αρουραίους και να φύγουν από το σπίτι σας.

Στην Αποφράξεις Αναγνώστου έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία για άμεση απεντόμωση αρουραίων.

Συνήθως σε περιβάλλον προσβολής από αρουραίους, έχετε πολλούς αρουραίους, από μεγάλους έως μικρούς, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να τους παγιδεύσετε μόνοι σας.

Δεν πιστεύουμε στις κόλλες, οι αρουραίοι ξεφεύγουν ή τους σέρνουν γύρω από αυτό που είναι ακατάστατο, δεν είναι ο πιο ανθρώπινος τρόπος για απεντόμωση αρουραίους.

Ως επαγγελματίες απολύμανσης και απεντόμωσης, δολώνουμε και βάζουμε ειδικές παγίδες, καθώς δεν αναποδογυρίζουν και οι μεγάλοι έξυπνοι αρουραίοι δεν μπορούν να κλέψουν το δόλωμα χωρίς να ενεργοποιηθούν οι παγίδες.

Χρησιμοποιούμε ειδικά επαγγελματικά αξεσουάρ απεντόμωσης για παγίδευση πολλών αρουραίων.

Πώς να παγιδέψετε πολλούς αρουραίους;

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αναγνώστου αν αντιμετωπίζετε προσβολή από τρωκτικά ή έντομα να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα την απεντόμωση και απολύμανση του χώρου σας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση ήταν χρήσιμη για την αντιμετώπιση της προσβολής από αρουραίους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για απόφραξη και απεντόμωση χώρων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button