Υδραυλικά προβλήματα

Υδραυλικά προβλήματα

 

Υδραυλικά προβλήματα-Γιατί η βρύση σας κάνει θόρυβο;

Το να ανοίγετε τη βρύση σας και να ακούτε έναν θόρυβο μπορεί να είναι μια εκπληκτική, ακόμη και ανησυχητική εμπειρία. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα υδραυλικά προβλήματα το συντομότερο δυνατό για να βεβαιωθείτε ότι δεν κινδυνεύουν να καταστραφούν οι σωλήνες σας.

Προβλήματα πίεσης νερού, εξαερισμός, παλιά εξαρτήματα και σωληνώσεις νερού είναι όλοι οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε γιατί οι σωλήνες σας κάνουν θόρυβο όταν ανοίγετε ή κλείνετε τη βρύση σας.

Συνεχής σωλήνωση

Θα μπορούσατε να έχετε ένα από τα δύο υδραυλικά προβλήματα εάν η βρύση σας κάνει έναν θόρυβο που χτυπάει συνεχώς ενώ τρέχει το νερό:

  • Έχετε έναν ελαττωματικό ή ανεπαρκή μετρητή νερού.
  • Η πίεση του νερού σας είναι πολύ υψηλή.

Ένας υδραυλικός Αποφράξεις Αναγνώστου μπορεί να διαγνώσει οποιαδήποτε υδραυλικά προβλήματα. Όταν η πίεση του νερού σας γίνει πολύ υψηλή, σταματά να ρέει σε ένα τακτικό ρεύμα και γίνεται ταραχώδης. Το νερό που ταξιδεύει μέσα από τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις πέφτει βίαια στα τοιχώματα του σωλήνα σας.

Χρησιμοποιήστε ένα μανόμετρο για να ελέγξετε το νερό του σπιτιού σας. Η πίεσή σας πρέπει να είναι μεταξύ 40-80 PSI. Εάν δεν είναι, μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε ή να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα μείωσης πίεσης στην κύρια παροχή νερού. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός Αποφράξεις Αναγνώστου μπορεί να εντοπίσει και να διορθώσει όλα τα υδραυλικά προβλήματα.

Περιοδική Σωλήνωση

Εάν ο θόρυβος συμβαίνει μόνο σε περιοδική βάση, ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι ιμάντες που συγκρατούν τους σωλήνες σας στη θέση τους είναι πολύ σφιχτές. Οι σωλήνες διαστέλλονται και συστέλλονται – διαστέλλονται όταν θερμαίνονται με ζεστό νερό και συστέλλονται όταν κρυώνουν. Συνήθως, εάν αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θα ακούσετε τον θόρυβο μετά από μερικά λεπτά.

Αυτό το ζήτημα επέκτασης μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα εάν έχετε σωλήνες CPVC. Οι σωλήνες CPVC χρησιμοποιούνται συχνά για γραμμές ζεστού νερού και διαστέλλονται ή συστέλλονται ανάλογα με τη θερμοκρασία. Είναι κρεμ χρώματος και μπορεί να φέρουν τη σφραγίδα «CPVC». Ζητήστε από έναν υδραυλικό να χαλαρώσει τους ιμάντες και τα ανοίγματα των σωλήνων γύρω από τους σωλήνες σας για να λύσει το πρόβλημα.

Γρήγορο θόρυβο σωλήνων

Εάν ακούτε έναν γρήγορο θόρυβο όταν ανοίγετε τη βρύση, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει παγιδευτεί αέρας στους σωλήνες σας. Δοκιμάστε να ανοίξετε όλες τις βρύσες του σπιτιού σας ταυτόχρονα και στη συνέχεια να ξεπλύνετε όλες τις τουαλέτες σας. Περιμένετε περίπου πέντε λεπτά και δώστε χρόνο στο νερό να απωθήσει τον αέρα. Εάν ο θόρυβος δεν εξαφανιστεί μετά από αυτό, τότε καλέστε έναν επαγγελματία να ελέγξει τους σωλήνες σας για υδραυλικά προβλήματα.

Οι σωλήνες χτυπούν όταν η βρύση είναι κλειστή

Εάν οι σωλήνες σας κάνουν ήχους ή τρέμουν όταν κλείνετε τη βρύση σας, πιθανότατα αντιμετωπίζετε ένα «σφυρί νερού», ένα από τα συχνά υδραυλικά προβλήματα. Ένα σφυρί νερού εμφανίζεται όταν το νερό υψηλής ταχύτητας που ταξιδεύει μέσα από τα υδραυλικά σας χτυπά ξαφνικά σε μια κλειστή βαλβίδα. Μπορεί να το παρατηρήσετε όταν κλείσετε μια βρύση, όταν η δεξαμενή της τουαλέτας σταματά να ξαναγεμίζει ή όταν γεμίζει το πλυντήριο σας.

Τα παλαιότερα σπίτια (προ του 1960) είναι συχνά εξοπλισμένα με βαλβίδες αέρα που βοηθούν στην απορρόφηση της πρόσκρουσης των σφυριών νερού, δίνοντας στο σταματημένο νερό ένα μέρος για να τροφοδοτήσει. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι βαλβίδες μπορεί να γεμίσουν με νερό και να χάσουν τη λειτουργία τους.

Υδραυλικά προβλήματα

Υδραυλικά προβλήματα

Εάν έχετε παλιό σπίτι:

  • Κλείστε την παροχή νερού στην κεντρική γραμμή.
  • Ανοίξτε τις βρύσες στο υψηλότερο και χαμηλότερο σημείο του σπιτιού σας και τρέξτε το νερό έξω.
  • Κλείστε την κάτω βρύση και ανοίξτε ξανά την παροχή νερού.
  • Αφήστε την επάνω βρύση να λειτουργήσει μέχρι να σταματήσει να εκτοξεύεται.

Ο αέρας στις βαλβίδες σας πρέπει να αποκατασταθεί.

Εάν έχετε καινούριο σπίτι:

Εάν έχετε ένα νεότερο σπίτι με σφυριά νερού, μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε έναν απαγωγέα που είναι μια μικρή συσκευή με ελατήριο και λειτουργεί ως αμορτισέρ για το ορμητικό νερό. Για να εγκαταστήσετε έναν απαγωγέα με σφύρα νερού, πρέπει να κόψετε τον σωλήνα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο σύσφιξης και να κολλήσετε τον απαγωγέα. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να εκτελέσει αυτήν την πιο απαιτητική εργασία εάν δεν αισθάνεστε άνετα να συνδέετε σωλήνες και να αντιμετωπίσετε τα υδραυλικά προβλήματα που προκύπτουν.

Πότε να καλέσετε Αποφράξεις Αναγνώστου για υδραυλικά προβλήματα;

Δεν χρειάζεται να πρέπει να αντέξετε μια βρύση που κάνει έναν θόρυβο. Καλέστε την Αποφράξεις Αναγνώστου στα τηλέφωνα 6976792091 και 2108993343 ή συμπληρώστε τη γρήγορη φόρμα επικοινωνίας για άμεση εξυπηρέτηση. Διατηρούμε τους σωλήνες καθαρούς, χωρίς υδραυλικά προβλήματα και αποφράζουμε κάθε είδους αποχέτευση στον χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για υδραυλικά προβλήματα και αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button