Άντληση υδάτων Αναγνώστου

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων σας παρέχουν υπηρεσίες άντλησης υδάτων από οποιοδήποτε χώρο τον χρειαστείτε. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, της εργασίας ή την επιχείρησης σας και χρειάζεστε άμεσα να σας παρέχουν υπηρεσίες άντλησης υδάτων η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου είναι η μόνη σας επιλογή.

Άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους

Τα υπόγεια είναι το χαμηλότερο σημείο σε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση και τείνουν να πλημμυρίζουν πρώτα κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης βροχόπτωσης ή των έντονων καιρικών φαινομένων που συναντάμε ορισμένους μήνες το χρόνο.

Οι πλημμύρες στο υπόγειο είναι ένας εφιάλτης για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Εκτός από το να καταστήσετε το υπόγειό σας άχρηστο, μια υπόγεια πλημμύρα μπορεί να καταστρέψει τα προσωπικά σας αντικείμενα και να δημιουργήσει σοβαρό προβλήματα για την υγεία και την ασφάλεια της οικογένεια σας και την δική σας. Εάν έχετε νερό στο υπόγειό σας, χρειάζεστε απαντήσεις: τι προκάλεσε την πλημμύρα και πώς μπορείτε να την εμποδίσετε να ξανασυμβεί;

Τι προκαλεί ένα πλημμυρισμένο υπόγειο;

Όλα τα υπόγεια κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν χωρίς κατάλληλη στεγανοποίηση του χώρου. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο κοινές αιτίες ενός πλημμυρισμένου υπογείου:

1.Υδραυλικές διαρροές

Αυτό μπορεί να είναι ένας σωλήνας που έχει κάποιο σημείο διαρροής, μια γραμμή αποβλήτων με διαρροή, ένας σπασμένος σωλήνας τροφοδοσίας για το πλυντήριο σας ή μια δεξαμενή νερού ή θερμοσίφωνας που έχει διαρροή.

2. Χαμηλά παράθυρα

Εάν τα παράθυρα του υπογείου σας είναι πολύ κοντά στο έδαφος, μην εκπλαγείτε εάν διαρρέει νερό μέσα στο υπόγειο μετά από μια ισχυρή βροχόπτωση.

3. Διαρροή στα θεμέλια του υπόγειου

Αυτή είναι μακράν η πιο κοινή αιτία των υπόγειων πλημμυρών. Οι υπερβολικές ποσότητες βροχής και η κακή αποστράγγιση του αποχετευτικού σας συστήματος είναι οι συνηθισμένοι ένοχοι πίσω από μια διαρροή στα θεμέλια του υπογείου σας.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Τέσσερα απλά βήματα που πρέπει να κάνετε όταν το υπόγειό σας πλημμυρίσει

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχίες πολλές πλημμύρες σας προτείνει να ακολουθήσετε αυτά τα τρία βήματα για να επαναφέρετε το σπίτι σας στην κατάσταση πριν από την πλημμύρα και να προστατέψετε το χώρο από μελλοντικές πλημμύρες.

Βήμα 1: Μείνετε ασφαλείς

Μην διακινδυνεύετε έναν σοβαρό τραυματισμό εάν πλημμυρίσει το υπόγειο. Ένα πλημμυρισμένο υπόγειο μπορεί να είναι σοβαρός κίνδυνος για την υγεία και την ασφάλεια σας. Εάν το υπόγειό σας πλημμυρίσει, ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες για να βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας αλλά και εσείς παραμένετε ασφαλής.

 • Αποφύγετε την είσοδο στο υπόγειο, εάν είναι δυνατόν. Σε περίπτωση σοβαρής πλημμύρας στο υπόγειο (νερό που καλύπτει το υπόγειο έως βάθος 10 εκατοστών ή περισσότερο), είναι καλύτερο να μείνετε έξω από το υπόγειο μέχρι να αντληθεί νερό. Το στάσιμο νερό στο υπόγειο μπορεί να περιέχει επιβλαβή βακτήρια.
 • Ποτέ μην αγγίζετε ηλεκτρικές καλωδιώσεις ή φωτιστικά. Εάν πρέπει να φτάσετε σε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο, φορέστε αδιάβροχες λαστιχένιες μπότες. Αποφύγετε να αγγίζετε ή να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές (εκτός από έναν φακό με μπαταρία), διότι αυτό σας θέτει σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.
 • Αντλήστε το στάσιμο νερό το συντομότερο δυνατό. Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου και ένας επαγγελματίας μας θα βρεθεί άμεσα στο χώρο σας ώστε να αντλήσει το νερό έξω από το υπόγειό σας αποτρέποντας σοβαρότερες ζημιές στην περιουσία σας.

Βήμα 2: Προσδιορίστε την αιτία του πλημμυρισμένου υπογείου σας

Μερικές φορές η πηγή του ανεπιθύμητου νερού είναι προφανής – όπως για παράδειγμα μια σπασμένη γραμμή παροχής νερού. Σε άλλες περιπτώσεις, το νερό μπορεί να διαρρέει στο υπόγειό σας από διαφορετικές περιοχές του αποχετευτικού ή υδραυλικού σας συστήματος. Εάν το πρόβλημα είναι η διαρροή νερού, είναι πιθανό να συνεχίσει να συμβαίνει εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα από με έναν έμπειρο υδραυλικό.

Βήμα 3: Αντλήστε άμεσα το νερό και αφαιρέστε αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά

Εάν το υπόγειό σας πλημμυρίζει μερικώς, μπορείτε να απομακρύνετε το στάσιμο νερό εύκολα με μια κατάλληλη σκούπα. Φυσικά είναι κάτι που δεν θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας αλλά να καλέσετε τις τους ειδικούς στις αντλήσεις υδάτων Αποφράξεις Αναγνώστου. Μετά την άντληση ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα για να στεγνώσετε την περιοχή και να απομακρύνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα υλικά που μπορούν να αναπτύξουν μούχλα.

Ορισμένα υλικά όπως χαρτί, ύφασμα, ξύλο και δέρμα θα αναπτύξουν μούχλα εάν παραμείνουν βρεγμένα για περισσότερο από μία ή δύο ημέρες. Στεγνώστε και σώστε ό, τι μπορείτε και απορρίψτε τα υπόλοιπα εάν είναι δυνατόν. Μετακινήστε τα κατεστραμμένα αντικείμενα από το υπόγειο για να στεγνώσουν σε καλά αεριζόμενο χώρο. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, ένα ηλιόλουστο μέρος μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Είναι προτιμότερο να μην στεγνώνετε αντικείμενα μέσα στο υπόγειο, το οποίο είναι ήδη υγρό. Ένας καλός κανόνας είναι να αφήσετε τα αντικείμενα τουλάχιστον 48 ώρες για να στεγνώσουν καλά. Εάν παραμείνουν βρεγμένα, μπορεί να χρειαστεί να απορριφθούν για να αποφευχθεί η ανάπτυξη μούχλας. Η καλύτερη συμβουλή είναι να ελέγχετε τα πράγματα προσεκτικά μετά την περίοδο 48 ωρών ώστε να αποφασίσετε. Μην προσπαθήσετε να σώσετε βρεγμένα κουτιά από χαρτόνι, καθώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην ανάπτυξη βακτηρίων. Σώστε τα περιεχόμενα των κουτιών εάν μπορείτε και απορρίψτε τα κουτιά από χαρτόνι για να είστε ασφαλής.

Γιατί χρειάζεστε μια επαγγελματική άντληση υδάτων

Όταν το νερό δεν απομακρύνετε από την ιδιοκτησία σας, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δομικές ζημιές, ανάπτυξη μούχλας και άλλους κινδύνους. Για να μετριαστεί η ζημιά που προκαλείται από την πλημμύρα, το πιο κρίσιμο βήμα στη διαδικασία αποκατάστασης της περιουσίας σας είναι η σωστή υπηρεσία άντλησης υδάτων. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για την άντληση των υδάτων, την απομάκρυνση της υπερβολικής υγρασίας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία άντλησης υδάτων και να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε την ιδιοκτησία σας στην αρχική της κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για επαγγελματική άντληση υδάτων

Εάν η περιουσία σας έχει υποστεί μεγάλη πλημμύρα, σπασμένοι σωλήνες ύδρευσης ή κάποιο άλλο τύπο απώλειας νερού, είναι σημαντικό να μας καλέσετε το συντομότερο δυνατό. Οι υπηρεσίες άντλησης υδάτων είναι διαθέσιμες 24/7. Η ομάδα των ειδικών μας θα είναι εκεί για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία άντλησης υδάτων ώστε για να διατηρήσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας ασφαλή.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

1 Σχόλιο. Leave new

 • Χειράκης Βασίλειος
  20 Αυγούστου, 2021 12:29 μμ

  Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω το κόστος για άντληση υδάτων από υπόγειο χώρο στην περιοχή του Ζεφυρίου.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button