apofraxi-freatiou

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η απόφραξη φρεατίου μπορεί να μοιάζει μια δύσκολη εργασία για κάθε ιδιοκτήτη αλλά στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άμεσα, υπευθυνα και αποτελεσματικά.

Αν το σκεφτείτε λίγο, η αποχέτευση του σπιτιού σας είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του χώρου σας. Αυτός είναι ο σωλήνας που μεταφέρει τα απόβλητα και το νερό μακριά από το σπίτι σας στον δημόσιο υπόνομο και το 85% των σπιτιών έχουν ένα, ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν σηπτικό σύστημα (βόθρο). Η γραμμή αποχέτευσης είναι συχνά μη ορατή και φυσικά δεν την έχετε στο μυαλό μας έως ότου κάτι πάει στραβά. Ένα μπλοκάρισμα στην αποχέτευση είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για εσάς, την οικογένεια σας αλλά και την περιουσία σας μιας και τα απόβλητα αλλά και το νερό δεν έχουν πλέον τρόπο να φύγουν από το σπίτι σας.

Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού έχει αντιμετωπίσει την ατυχή στιγμή μιας φραγμένης αποχέτευσης ή ενός αργού νιπτήρα ή μπανιέρας. Ενώ ένα απλό φράξιμο μπορεί να προκαλέσει άγχος, είναι συνήθως εύκολο να διορθωθεί. Εάν υποψιάζεστε ότι ενδέχεται να έχετε κάποιο μπλοκάρισμα, καλέστε την ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και άμεσα ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα έρθει στο χώρο σας για την απόφραξη του φρεατίου σας ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας μας έχετε ανάγκη.

Τι είναι η απόφραξη φρεατίου;

Όλοι οι αγωγοί στο σπίτι σας οδηγούν στο ίδιο μέρος, στην αποχετευτική γραμμή. Αυτός είναι ο σωλήνας που διατρέχει κάτω από το σπίτι σας προς το δημόσιο αποχετευτικό σύστημα, που συνήθως βρίσκεται κάτω από το δρόμο. Όταν αυτή η γραμμή έχει αποκλειστεί εν μέρει ή πλήρως, που σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να περάσει από αυτήν, η ανάγκη για απόφραξη φρεατίου θα είναι μόνο θέμα χρόνου.

Συμπτώματα ενός φραγμένου αποχετευτικού συστήματος

Οι επαγγελματίες της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ χάρης της πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε μπλοκάρισμα ή βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της επιχείρησης σας και σας παρουσιάζουν μερικά σημάδια που μπορεί να παρατηρήσετε όταν αντιμετωπίζετε ένα φράξιμο στην κύρια αποχετευτική γραμμή.

1. Πολλαπλά υδραυλικά προβλήματα

Ένα προφανές σημάδι ενός φραγμένου αποχετευτικού συστήματος είναι όταν παρουσιάζονται περισσότερες από μια υδραυλική βλάβη ταυτόχρονα. Οι τουαλέτες είναι συχνά το πρώτο σημείο που αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά μπορεί να εμπλακεί και οποιοδήποτε άλλο όπως το ντους ή η μπανιέρα σας. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε φραγμένο αποχετευτικό σύστημα, ξεκινήστε ελέγχοντας την τουαλέτα σας, ακολουθούμενη από τα υπόλοιπα είδη υγιεινής που είναι συνδεδεμένα σε αυτό.

Απόφραξη φρεατίου

2. Ασυνήθιστες αντιδράσεις κατά τη χρήση των υδραυλικών εγκαταστάσεων

Ελέγξτε για περίεργους ήχους ή αντιδράσεις στα ακόλουθα σημεία, ξεκινώντας από το χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού σας. Οι κεντρικές αποχετεύσεις συνήθως φράζουν κάπου μεταξύ του σπιτιού και του δρόμου και λύματα ξεκινούν από το φράξιμο και ανεβαίνουν προς τα πάνω, άρα και οι χαμηλότερες αποχετεύσεις είναι συνήθως οι πρώτες που πλήττονται.

  • Τουαλέτες:  Οι τουαλέτες έχουν την πιο άμεση διαδρομή προς την κύρια αποχέτευση και χρησιμοποιούν τους μεγαλύτερους σωλήνες αποστράγγισης όλων των ειδών υγιεινής, οπότε συχνά εκεί πρωτοεμφανίζονται τα προβλήματα. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι η τουαλέτα δεν ξεπλένεται σωστά ή ότι ακούγονται περίεργοι ήχοι όταν τρέχει νερό από νεροχύτη, τη μπανιέρα ή την αποχέτευση του πλυντηρίου ρούχων. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό σημάδι του κύριου προβλήματος στο αποχετευτικό σύστημα.
  • Μπανιέρα και ντους: Άλλοι αγωγοί που συνήθως επηρεάζονται από το μπλοκάρισμα της αποχετευτικής γραμμής είναι αυτοί που βρίσκονται στην μπανιέρα και το ντους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από ό, τι οι αποχετεύσεις του νεροχύτη. Ελέγξτε αν είναι μπλοκαρισμένα η μπανιέρα και το ντους μιας και οι μπανιέρες μπορούν να γεμίσουν με λύματα όταν υπάρχει ένα μεγάλο μπλοκάρισμα.
  • Χρήση του νεροχύτη: Μια άλλη περίεργη αντίδραση που πρέπει να αναζητήσετε είναι ο παγιδευμένος αέρας στο σύστημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας. Εάν χρησιμοποιείτε το νεροχύτη σας και ειδικά το νεροχύτη που βρίσκεται πλησιέστερα στην τουαλέτα σας, μπορεί να ακούσετε την τουαλέτα να κάνει διάφορους θορύβους ή να παρατηρήσετε ότι η στάθμη νερού στην τουαλέτα αυξάνεται.
  • Πλυντήριο ρούχων: Ένα απροσδόκητο σημάδι ενός φράγματος στο αποχετευτικό σύστημα μπορεί να δημιουργηθεί όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο ρούχων σας. Εάν το νερό που αποστραγγίζεται από το πλυντήριο προκαλεί υπερχείλιση της τουαλέτας ή επιστρέφει πίσω στην μπανιέρα ή στο ντους, είναι ένα σημάδι ότι η αποχέτευση σας είναι φραγμένη.

Τι πρέπει να κάνετε εάν χρειάζεστε απόφραξη φρεατίου;

Η απόφραξη φρεατίου είναι ένα σημαντικό ζήτημα που θα πρέπει να αναλάβει μια επαγγελματική εταιρεία όπως η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί με ευκολία, χάρης την πολυετή εμπειρία του, να αναγνωρίσει την αιτία του μπλοκαρίσματος και να ξεκινήσει την επιδιόρθωση του. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν εξειδικευμένα εργαλεία για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των φραγμών, όπως πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης, διαγνωστική κάμερα και φυσικά όλα τα ειδικά επαγγελματικά αποφρακτικά εργαλεία.

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε προβλήματα και βλάβες οποιουδήποτε είδους στο αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα, καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ το συντομότερο δυνατό. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, πάντα έτοιμοι να εξυπηρετηθείτε άμεσα από τους αξιόπιστους υδραυλικούς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για επαγγελματική απόφραξη φρεατίου

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 210 89 93 343
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button