έλεγχος με χρήση κάμερας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όσον αφορά τις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως ο έλεγχος με χρήση κάμερας των αγωγών και προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για εσάς και την οικογένεια σας η εμφάνιση μιας βλάβης στο αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας αλλά και τη διάσταση που μπορεί να πάρει η επίλυση της αν δεν χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία.

Έχοντας την εμπειρία των 20 και πλέον χρόνων στο χώρο των αποφράξεων, η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε βλάβη ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας και του μεγέθους της. Διαθέτουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας επαγγελματίες υδραυλικούς αλλά και ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επίλυση κάθε βλάβης που μπορεί να αντιμετωπίζετε στο χώρο του γραφείου, της επιχείρησης ή του σπιτιού σας.

Ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας είναι μια από τις ποιο σύγχρονες μεθόδους στο τομέα των αποφράξεων και η λιγότερη επεμβατική. Με τη χρήση της μπορεί ο εξειδικευμένος υδραυλικός να αναγνωρίσει το σημείο αλλά και το αίτιο κάθε προβλήματος στο αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα και να κινηθεί άμεσα και αποτελεσματικά για την επίλυση του.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Τι είναι ο έλεγχος με χρήση κάμερας;

Ένας έλεγχος με χρήση κάμερας στους αγωγούς για να δείτε την κατάσταση των αποχετευτικών και υδραυλικών αγωγών είναι απαραίτητη εάν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και σπιτιών αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με μπλοκάρισμα, εισβολή ρίζας ή αγοράζουν νέο σπίτι. Όταν οι γραμμές αποχέτευσης βρίσκονται στο έδαφος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποια μπορεί να είναι η κατάσταση τους και αφήνοντας τα προβλήματα ανεξέλεγκτα θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στο χώρο σας.

Μια ακόμα χρήση είναι με την χρήση της ο υδραυλικός μπορεί να λάβει μια ακριβή εκτίμηση της έκτασης της βλάβης και να σας δώσει μια ποιο πλήρη εικόνα για το κόστος και την διάρκεια των εργασιών του.

Ο έλεγχος με χρήση κάμερας θα δώσει μια σε βάθος προβολή των γραμμών αποχέτευσης και ειδικά τις περιοχές που έχουν υποστεί φθορές, ρωγμές, σημείων διείσδυσης ριζών ή άλλων πιθανών ζητημάτων που μπορεί να περιορίζουν τη ροή, επομένως φράζουν τους αγωγούς. Ένας έλεγχος με χρήση κάμερας μπορεί επίσης να σας προσφέρει ανακούφιση και να δείξει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ένας καλός καθαρισμός που μπορεί να επιτευχθεί με την υδροβολή.

Ξεχάστε λοιπόν τους πονοκεφάλους που προκαλεί μια επισκευή ή αντικατάσταση του αποχετευτικού συστήματος. Ο έλεγχος με χρήση κάμερας των σωλήνων αποχέτευσης έχει τη δυνατότητα να επιθεωρήσει τις γύρω περιοχές, να εντοπίσει και να βοηθήσει στη πρόβλεψη των σημείων που μελλοντικά μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στους ιδιοκτήτες του χώρου.

έλεγχος με χρήση κάμερας

Ποια είναι η διαδικασία ελέγχου με τη χρήση κάμερας ενός αγωγού;

Ο έλεγχος με χρήση κάμερα πρέπει να πραγματοποιείτε από εξειδικευμένο υδραυλικό. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα αποχέτευσης στο δημόσιο κομμάτι της αποχέτευσης θα πρέπει η πολιτεία να διερευνήσει και να πραγματοποιήσει επισκευές, αλλά τις περισσότερες φορές το πρόβλημα αφορά την ιδιωτική πλευρά και η διαδικασία που ακολουθείτε μας την παρουσιάζει παρακάτω το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου.

Σημείο πρόσβασης για τον έλεγχο με χρήση κάμερας

Το πρώτο βήμα για τον έλεγχο με χρήση κάμερας για μια κύρια αποχετευτική γραμμή είναι η εύρεση του σημείου πρόσβασης σε αυτήν. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσω αεραγωγών ή μέσω φλαντζών τουαλέτας. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου θα πραγματοποιήσουν μια οπτική επιθεώρηση του ακινήτου αναζητώντας τα κατάλληλα σημεία εισόδου.

Ποια είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται συνήθως σε κατεστραμμένες αποχετευτικές γραμμές;

Το πιο κοινό πρόβλημα στις περισσότερες κύριες αποχετευτικές γραμμές είναι η εισβολή ριζών. Οι κάτοικοι που έχουν σπίτια με μεγάλα δέντρα στην αυλή τους ή κοντά τους μπορεί να θέλουν να κάνουν μια επιθεώρηση για να διασφαλίσουν ότι οι ρίζες δεν έχουν διεισδύσει στο σωλήνα. Είναι πιθανό ότι οι γραμμές μπορούν να μολυνθούν με ρίζες ακόμη και χωρίς δέντρα κοντά.

Οι ρίζες προσελκύονται από την υγρασία και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στις αποχετευτικές γραμμές και μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε αυτές. Στην περίπτωση που έχετε σωληνώσει χυτοσιδήρου, οι ρίζες μπορούν να εισβάλουν μέσω μικρών ρωγμών και οπών. Οι ρίζες μπορούν μπορούν να περιορίσουν τη ροή προκαλώντας συνεχή σημεία φραγμών.

Άλλα κοινά προβλήματα είναι οι σωλήνες που επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου. Ο χυτοσίδηρος έχει προσδόκιμο ζωής 50 έως 60 ετών, οπότε τα σπίτια που δεν έχουν αντικαταστήσει τους σωλήνες τους μπορεί να βρουν ότι έχουν σπασίματα ή τρύπες στο σύστημά τους.

έλεγχος με χρήση κάμερας

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας ενός αγωγού;

Ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν εμφανιστούν τα προβλήματα και να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να παρακολουθούν την κατάσταση της αποχετευτικής γραμμής κάθε δύο με τρία χρόνια ή μετά την εμφάνιση τυχόν προβλημάτων.

Οι επιθεωρήσεις είναι χρήσιμες για να προσδιορίσουν τι συμβαίνει στην αποχετευτική γραμμή, αλλά δεν είναι πάντα άσχημα τα νέα. Πολλές φορές, ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας θα δείξει στους ιδιοκτήτες μια υγιή αποχετευτική γραμμή που μπορεί να χρειαστεί μόνο τη χρήση ενός υδραυλικού φιδιού ή στη χειρότερη περίπτωση, υδροβολή.

Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες σπιτιών προσθέτουν τον έλεγχο με τη χρήση κάμερας της αποχετευτικής γραμμής στις ανάγκες επιθεώρησης πριν αγοράσουν ένα νέο σπίτι. Αυτό τους επιτρέπει να προνοήσουν για τυχόν βλάβες και επισκευές που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και δεν μπορούν να ελεγχθούν με άλλο τρόπο.Οι ιδιοκτήτες σπιτιών με ηλικία άνω των 30 ή 40 ετών μπορεί να θέλουν να προγραμματίσουν έναν ελέγχο με τη χρήση κάμερα για να προετοιμαστούν για τυχόν πιθανά έξοδα στο μέλλον.

Όταν οι γραμμές αναπτύσσουν προβλήματα όπως ρίζες ή σπασίματα, η ζημιά μπορεί να μην παρατηρηθεί αμέσως, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει υπερχείλιση λυμάτων και τελικά ζημιά στην περιουσία. Ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας θα επιτρέψει επίσης στους επαγγελματίες υδραυλικούς να καθορίσουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν για να επιδιορθώσουν τον αγωγό.

Οι πιο συχνές επιλογές περιλαμβάνουν το υδραυλικό φίδι και την υδροβολή, σκάψιμο και αντικατάσταση ολόκληρης της γραμμής ή μικρού τμήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τον έλεγχο με κάμερα των αγωγών σας

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν η Αποφράξεις Αναγνώστου αλλά και το προγραμματισμό ενός ραντεβού. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

 

 

1 Σχόλιο. Leave new

 • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
  28 Σεπτεμβρίου, 2023 2:57 μμ

  Καλησπέρα
  Θα ήθελα να μου στείλεις προσφορά για ελενχο με κάμερα της αποχέτευσης μας λόγω διαρροής στο υπόγειο στην Παλληνη
  Ευχαριστώ εκ προτέρων
  Δ ΠΙΕΤΡΗΣ

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button