απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λεκάνη της τουαλέτας σας; Έχει φράξει και δεν απομακρύνει όσα θα έπρεπε; Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  με την πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως απόφραξη λεκάνης τουαλέτας.

Ξεπλύνετε την τουαλέτα και… ακούτε ένα δυσοίωνο ήχο; Ακόμα χειρότερα, ΔΕΝ ακούτε τον αναμενόμενο ήχο και το μπολ αρχίζει να γεμίζει αντί να αδειάζει όπως θα έπρεπε;

Έχει συμβεί σε όλους μας. Οι φραγμένες τουαλέτες είναι αναπόφευκτες. Υπερβολική ποσότητα χαρτιού τουαλέτας, χαμηλή ροή νερού, ξένα αντικείμενα στην αποχέτευση, παλιά αποχετευτικά συστήματα, κλήση του εδάφους, οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να συμβάλει ή να προκαλέσει απόφραξη λεκάνης τουαλέτας.

Το πρόβλημα? Κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί όταν είναι ο ένοχος που φράζει την τουαλέτα. Αντ’ αυτού, πολλοί άνθρωποι κλείνουν το καπάκι και απομακρύνονται, ελπίζοντας ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί από μόνο του. Μερικές φορές φυσικά μπορεί να γίνετε, αλλά όχι τόσο συχνά.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας και τι να αποφύγετε

Μην πανικοβάλλεστε

Καταλαβαίνουμε πως νοιώθετε. Αν αυτή τη στιγμή η λεκάνη της τουαλέτα σας πρόκειται να ξεχειλίσει, θα την αφήσετε απλά να το κάνει; Υπάρχουν μερικά γρήγορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αμέσως για να αποφύγετε το χάος που προκαλεί εάν μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ααφαιρέστε το καπάκι από το καζανάκι της τουαλέτας σας και τοποθετήστε το προσεκτικά στην άκρη. Στο κάτω μέρος της δεξαμενής υπάρχει ένα λαστιχένιο κομμάτι που ονομάζεται «βαλβίδα πτερυγίων» που ρυθμίζει τη ροή του νερού προς το μπολ της τουαλέτας σας. Προσεγγίστε το με το χέρι σας και πιέστε τη βαλβίδα να κλείσει για να αποτρέψετε τη ροή του νερού προς στο μπολ της τουαλέτας και να αποφύγετε την πιθανή καταστροφή που θα προκαλέσει η υπερχείλιση.

Ίσως χρειαστεί επίσης να σταματήσετε το μηχανισμό που γεμίζει το καζανάκι σας, ανυψώνοντας τον πλωτήρα που λειτουργεί η βαλβίδα πλήρωσης της δεξαμενής.

Η στάθμη του νερού στο δοχείο τουαλέτας πρέπει να αρχίσει να στραγγίζεται αργά χωρίς να ρέει νέο νερό. Περιμένετε περίπου ένα λεπτό και εάν η στάθμη του νερού έχει πέσει αρκετά, θα πρέπει να είστε σε θέση για να αφήσετε το πλωτήρα και το πτερύγιο χωρίς να ανησυχείτε για την τουαλέτα αν θα ξεχειλίσει.

Εάν το νερό στο δοχείο τουαλέτας δεν πέσει μετά από περίπου ένα λεπτό, θα πρέπει να κλείσετε το νερό στη βαλβίδα παροχής της τουαλέτας σας. Αυτή η βαλβίδα είναι μια μεταλλική λαβή που βρίσκεται πίσω από την τουαλέτα. Στρίψτε δεξιόστροφα (δεξιά) για να την κλείσετε και επικοινωνήστε με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.

Μη χρησιμοποιήστε άλλους κοντινούς αγωγούς

Μέχρι να επαληθεύσετε ότι το πρόβλημα είναι μόνο με αυτήν την τουαλέτα, αποφύγετε τη χρήση άλλων αποχετεύσεων στο μπάνιο. Εάν παρατηρήσετε ότι οι παροχετεύσεις επιβραδύνονται ή δημιουργούνται μπλοκαρίσματα, η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε άμεσα ή μπορεί ακόμη και να υποδηλώνει βλάβη στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο για να ξεμπλοκάρετε την αποχέτευση σας. Μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται η τουαλέτα σας προς το παρόν. Μετά από λίγα λεπτά, ελέγξτε εάν καθαρίζεται η αποχέτευση της τουαλέτας. Εάν ένα έμβολο δεν λειτουργεί, το επόμενο βήμα σας είναι πιθανότατα ένα φίδι.

Μόλις είστε βέβαιοι ότι το φράξιμο απομακρύνετε, δοκιμάστε προσεκτικά τους υπόλοιπους αγωγούς σας ώστε για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Μην χρησιμοποιήστε σκληρές χημικές ουσίες

Τα χημικά καθαριστικά σωλήνων χρησιμοποιούν καυστικά, οξειδωτικά χημικά για τη διάλυση των σημείων μπλοκαρίσματος. Η αντίδραση που συμβαίνει όταν οι χημικές ουσίες χτυπούν το φράξιμο δημιουργεί θερμότητα. Δεδομένου ότι η διαδικασία διάλυσης απαιτεί χρόνο (μερικές φορές μερικές ώρες), η αντίδραση κάθεται εκεί παράγοντας όλο και περισσότερη θερμότητα που μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στους σωλήνες και ακόμη και στην ίδια την τουαλέτα με το σπάσιμο της πορσελάνης.

Για να αποφύγετε τη δημιουργία μεγαλύτερων προβλημάτων χρησιμοποιήστε σαπούνι. Ρίξτε ¼ φλιτζάνι υγρό πιάτων στο μπολ της τουαλέτας και αφήστε μερικές ώρες για να λειτουργήσει στο φράξιμο πριν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά ένα έμβολο. Το υγρό πιάτων θα λειτουργήσει για να διαλύσει το φράξιμο φυσικά χωρίς επιβλαβείς χημικούς παράγοντες ή αντιδράσεις.

Μετά τη χρήση υγρού πιάτων ρίξτε αργά και σταθερά ζεστό νερό στο μπολ της τουαλέτας σας. Το νερό πρέπει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε το υγρό πιάτων, διαλύοντας τελείως το φράξιμο και ξεπλένοντας το αποχετευτικό σας σύστημα.

Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, καλέστε τις Αποφράξεις Αναγνώστου

Εάν το μπλοκάρισμα της τουαλέτας σας δεν απομακρύνετε τις συνήθεις μεθόδους που σας πρότειναν παραπάνω το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας , καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  και θα στείλουμε αμέσως έναν από τους επαγγελματικούς υδραυλικούς μας στο σπίτι σας!

Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα τουαλέτας είναι εύκολο να επιδιορθωθούν και δεν απαιτούν βοήθεια από έναν υδραυλικό, αλλά ένα ξένο αντικείμενο που είναι τοποθετημένο στον αγωγό αποχέτευσης ή αποτυχία των σωλήνων αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει πολλά μεγαλύτερα προβλήματα εάν δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα.

Η Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο σε όλο το νομό Αττικής. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και η εκκένωση βόθρων.

Η εταιρεία μας είναι στον χώρο των αποχετεύσεων πάνω από 20 χρόνια και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και για τη λύση κάθε προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καλέστε τις Αποφράξεις Αναγνώστου για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

 

Είμαστε κοντά σας με μια κλήση σας στο 210 899 33 43, και άμεσα ένα από τα πολυάριθμα συνεργεία μας θα βρίσκεται στο χώρο σας να εκτιμήσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 210 89 93 343
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button