εκκενώσεις βόθρων Αποφραξεις Αναγνώστου

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Οι εκκενώσεις βόθρων και συγκεκριμένα η εκκένωση και συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη πράγματα που σας προσφέρει η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου. Η εταιρείας μας καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών σχετικά με το αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα του σπιτιού και την επιχείρηση σας. Με την εμπειρία 20 και πλέον χρόνων στο χώρο των αποφράξεων διαθέτουμε ένα μεγάλο αυτοκινούμενο οχημάτων, εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων δεν ξέρουν πόσο συχνά θα πρέπει να πραγματοποιούν εκκενώσεις βόθρων που βρίσκονται στο χώρου τους. Είτε είστε νέοι αγοραστές ή ενοικιαστές σε μια ιδιοκτησία που το αποχετευτικό της δίκτυο καταλήγει σε ένα βόθρο ή απλά προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να το φροντίσετε σωστά, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Γιατί οι εκκενώσεις βόθρων είναι σημαντικές;

Όλα χρειάζονται φροντίδα και συντήρηση για να διαρκέσουν περισσότερο χρόνο. Όπως όλα τα μέρη που ολοκληρώνουν το σπίτι ή την επιχείρηση σας, όπως η στέγη, το υπόγειο, οι τοίχοι, τα μπάνια, η κουζίνα, αποχετευτικό σύστημα και συγκεκριμένα ο βόθρος σας θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται σε τακτική βάση. Η σωστή συντήρηση των βόθρων από την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου είναι πολύ σημαντική. Αυτές οι δεξαμενές μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων με την τακτική επιθεώρηση και απομάκρυνση των λυμάτων από την ιδιοκτησία σας.

Ποια η συχνότητα εκκένωσης βόθρων;

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων δεν έχουν ιδέα για το πόσο συχνά θα πρέπει να εκκενώνουν το βόθρο τους. Η απάντηση είναι απλή: εξαρτάται από την περίπτωσή σας. Ένα μέσο νοικοκυριό πρέπει να τον εκκενώνουν πλήρως κάθε δύο ή τρία χρόνια. Ωστόσο, εάν υπάρχουν περισσότερα άτομα που ζουν στο σπίτι σας και το σπίτι σας παράγει μια καλή ποσότητα λυμάτων ή το μέγεθος της σηπτικής δεξαμενής σας δεν είναι τόσο μεγάλο, τότε το σπίτι σας θα χρειάζεται τακτικές εκκενώσεις βόθρων της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου στέλνει το έμπειρο προσωπικό της στο χώρο σας ‘ώστε να επιθεωρήσουν ολόκληρο το σύστημα για τυχόν διαρροές ή σημεία φραγμού. Μετρούν επίσης τη λάσπη στη δεξαμενή σας για να πάρουν μια ιδέα για το πόσο καθαρισμός είναι απαραίτητος. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν επίσης να σας παρέχουν λεπτομερή στοιχειά των επισκέψεων καθαρισμού, ώστε να παρακολουθείτε τα επίπεδα λυμάτων και πόσο σύντομα χρειάστηκε η υπηρεσία μετά την τελευταία επίσκεψη μας.

Εκκενώσεις βόθρων - Αποφράξεις Αναγνώστου

Θα υπάρξουν οσμές ενώ ή / και μετά την υπηρεσία εκκένωσης βόθρου;

Μπορεί να υπάρξουν οσμές αμέσως μετά την υπηρεσία εκκένωσης βόθρου, αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ. Οι μυρωδιές είναι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και θα διασκορπιστούν λίγες ώρες μετά την υπηρεσία. Εάν αντιμετωπίζετε οσμές στο σπίτι σας, καλέστε μας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι επικείμενης δημιουργίας κάποιου προβλήματος στη δεξαμενή σας!

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιώ εάν έχω βόθρο;

Συνιστάται η χρήση προϊόντων καθαρισμού μη χλωρίου, μη αμμωνίας, μη αντιβακτηριδιακών, μη τοξικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων. Τα περισσότερα φυσικά καθαριστικά είναι ασφαλή. Αυτοί οι τύποι προϊόντων δεν θα εξοντώσουν τα βακτήρια στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω προϊόντα προσθέτων βακτηριδίων;

Ναι! Τα βακτήρια πρέπει να υπάρχουν στο βόθρο σας για να διασπάσουν και να αφομοιώσουν τα οργανικά στερεά. Σήμερα, τα νοικοκυριά χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα αντιβακτηριακών σαπουνιών, απορρυπαντικών και υγρών καθαρισμού. Ενώ αυτά τα συνηθισμένα οικιακά προϊόντα κάνουν εξαιρετική δουλειά σκοτώνοντας ανεπιθύμητα βακτήρια στο σπίτι σας, καταστρέφουν επίσης ωφέλιμα βακτήρια που χρειάζεται το σύστημά σας για να λειτουργήσει σωστά.

Τι πρέπει να κάνω αν νομίζω ότι χρειάζομαι ένα νέο αποχετευτικό σύστημα;

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου και ζητήστε τους να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη έλεγχο. Ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός είναι ο μόνος που μπορεί να σας πει με βεβαιότητα τι χρειάζεστε και αν θα υπάρξουν μικρές ή μεγάλες σε έκταση επισκευές, ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο το σύστημα σας δυσλειτουργεί.

Εκκενώσεις βόθρων - Αποφράξεις Αναγνώστου

Ποιοι είναι οι φθηνοί τρόποι για τη διατήρηση ενός υγιούς αποχετευτικού συστήματος;

Ο πιο φθηνός τρόπος για να διατηρήσετε το αποχετευτικό σας σύστημα είναι να το χρησιμοποιείτε και να το συντηρείτε τακτικά. Ίσως πιστεύετε ότι η εκκένωση και η συντήρηση του βόθρου κάθε 1, 2 ή 3 χρόνια μπορεί να είναι κάτι με χρήσιμο, αλλά το κόστος της υπηρεσίας είναι πολύ μικρότερο από το κόστος αντικατάστασης του συστήματος ή ενός εξαρτήματος.

Ποια είναι η νούμερο ένα αιτία προβλημάτων που σχετίζονται με το αποχετευτικό σύστημα;

Αγνοώντας το αποχετευτικό σας σύστημα και τα σημάδια που σας δίνει ότι χρειάζεται άμεσα τη προσοχή σας. Προγραμματίστε με την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου τακτικές εκκενώσεις του βόθρου και μείνετε μακριά από πιθανά προβλήματα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αποφράξεις Αναγνώστου Υπηρεσίες

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκκενώσεις βόθρων

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν η Αποφράξεις Αναγνώστου αλλά και το προγραμματισμό ενός ραντεβού. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 210 89 93 343
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button