Απολυμάνσεις - Αποφράξεις Αναγνώστου

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Το κόστος των τακτικών επιθεωρήσεων παρασίτων είναι ασήμαντο σε σύγκριση με το κόστος των ζημιών που προκαλούνται από μια προσβολή. Τα παράσιτα είναι μια ανησυχία για την υγεία και την περιουσία που δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε καθημερινά. Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου ως ηγέτης στον έλεγχο των παρασίτων και τις απολυμάνσεις, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παράσιτα αντιμετωπίζονται με αποτελεσματικό, αποδοτικό και διακριτικό τρόπο. Δεν θα ξέρετε ότι ήμασταν εκεί, αλλά τα παράσιτα θα το κάνουν.

Απολυμάνσεις και έλεγχος παρασίτων πολυκατοικιών

Διατηρήστε τους ενοικιαστές οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην πολυκατοικία σας ήρεμους και ασφαλείς και εκδιώξτε τα παράσιτα με προγράμματα πρόληψης και ελέγχου προσαρμοσμένα για κάθε κτίριο και ενοικιαζόμενο χώρο. Στις Αποφράξεις Αναγνώστου σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είμαστε σε συνεχής επικοινωνία με τη διαχείριση της πολυκατοικίας προσφέροντας τακτικές επιθεωρήσεις και ελέγχους για παράσιτα όπως κοριοί, πουλιά, τρωκτικά, έντομα και διάφορα αλλά ζώα.

Οικιακός έλεγχος παρασίτων και απολυμάνσεις

Τα παράσιτα δεν χρειάζονται κλειδί για εισέλθουν στο σπίτι σας και να αναστατώσουν την καθημερινότητα σας αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία την δική σας αλλά της οικογένειας σας. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί εντοπίζουν την αιτία και καθορίζουν τα κατάλληλα προληπτικά ή επιθετικά μέτρα που πρέπει να θέσουν σε εφαρμογή, πάντα προσαρμοσμένα στο χώρο σας αλλά και φιλικά στο περιβάλλον.

Είμαστε στη διάθεση σας όποτε εσείς το επιθυμείτε προσφέροντας τις υπηρεσίες μας όλο το χρόνο αλλά και με εποχιακά προγράμματα απολύμανσης σε επιλεγμένες περιοχές στους χώρους του σπιτιού σας με εγγυημένη, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Επαγγελματικές απολυμάνσεις στην επιχείρηση σας

Αυτή τη χρονική περίοδο και περισσότερο από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας τα εμπορικά κτίρια και οι επιχειρήσεις να διατηρούνται ασφαλή προς το πελάτη και τον εργαζόμενο, καθαρά και υγιεινά. Ενώ ο καθημερινός καθαρισμός πρέπει να γίνεται σε κάθε επιχείρηση, απαιτείται η πλήρης απολύμανση για να σκοτωθούν τα επιβλαβή βακτήρια που ζουν σε επιφάνειες αλλά και στον εξοπλισμό.

Οι μολυσματικές ασθένειες όπως ο COVID-19 μπορούν να επιβιώσουν σε ανοξείδωτες επιφάνειες για έως και 72 ώρες και ως εκ τούτου, εάν δεν απολυμανθούν σωστά, θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τεράστιο κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού, των επισκεπτών και του ευρύτερου πληθυσμού. Επιλέξτε τις Αποφράξεις Αναγνώστου για να σας παρέχουν τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στο νομό της Αττικής.

Εμπορικές υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών

Τα παράσιτα δεν βρίσκονται στη μισθοδοσία σας και σίγουρα δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της επιχείρησης σας. Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την υγεία των πελατών αλλά και των εργαζομένων σας με ένα πρόγραμμα προληπτικής απολύμανσης από την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου. Η πρόληψη των παρασίτων περιορίζει τη χρήση φυτοφαρμάκων και οι υπηρεσίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας βάση του χώρου σας.

Έχοντας λάβει γνώση της υπουργικής απόφασης για την εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας με την οδηγία 93/43/ΕΟΚ (HACCP) όπου υποχρεώνει τις επιχειρήσεις που παράγουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα ή προσφέρουν υπηρεσίες όπου εγκυμονεί κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών από έντομα και τρωκτικά, να ακολουθούν ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων έτσι ώστε να διατηρούν άριστα επίπεδα υγιεινής τόσο στους χώρους τους, όσο και στα προϊόντα που διακινούν προς κατανάλωση, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Απολυμάνσεις - Αποφράξεις Αναγνώστου

Προστατέψτε την επιχείρησή σας από μια σειρά παρασίτων

Η Αποφράξεις Αναγνώστου σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων για την προστασία της επιχείρησής σας από ένα ευρύ φάσμα παρασίτων. Είτε απαιτούνται προληπτικές ή γρήγορες αντιδραστικές υπηρεσίες, παρέχουμε δωρεάν προσφορές και στοχευμένα αποτελέσματα για εμπορικά ακίνητα και πολυκατοικίες. Παρέχουμε υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων για:

 • Μυρμήγκια
 • Κοριούς
 • Έντομα
 • Κατσαρίδες
 • Σκαθάρια
 • Αράχνες
 • Αρουραίοι και ποντίκια
 • Σφήκες
 • Μύγες
 • Ψύλλοι
 • Πουλιά κι αλλα

Οι υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών μας είναι κατάλληλες για οποιαδήποτε επιχείρηση ή τύπο εγκαταστάσεων, είτε χρειάζεστε επείγοντα έλεγχο επιβλαβών οργανισμών ή ένα συνεχιζόμενο πρόγραμμα διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών. Οι επιχειρήσεις που παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης είναι:

 • Διανομή, αποθήκευση και μεταφορά προϊόντων
 • Εταιρίες τροφίμων και ποτών
 • Εστιατόρια και καφετέριες
 • Βιομηχανία και παραγωγή
 • Φαρμακεία και νοσοκομεία
 • Δημόσιες Υπηρεσίες και γραφεία
 • Ξενοδοχεία και Θέρετρα
 • Λιανεμπόριο
 • Γεωργία
 • Όλα τα άλλα είδη επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένη διαχείριση και απολυμάνσεις επιβλαβών οργανισμών

Με πάνω από 20 χρόνια στον κλάδο, έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση κάθε είδους επιβλαβών οργανισμών και τα μέσα για να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας παραμένει καθαρή και απαλλαγμένη από παράσιτα. Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του εμπορικού σας περιβάλλοντος. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες άντληση υδάτωναπόφραξη φρεατίου, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης και επαγγελματικές υπηρεσίες απολύμανσης για να διατηρήσετε την επιχείρησή ασφαλής και πλήρως λειτουργική.

Οι κατσαρίδες είναι τα ποιο γνωστά παράσιτα που μεταφέρουν και εξαπλώνουν βακτήρια όπως το E.coli και η Salmonella. Σε πολλά μέρη της Αττικής αλλά και της Ελλάδας, η παρακολούθηση μιας μόνο κατσαρίδας από έναν επιθεωρητή υγείας θα μπορούσε να κλείσει αυτόματα μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τροφίμων. Οι πελάτες και οι υπάλληλοι αντιλαμβάνονται την παρουσία τους ως ένδειξη ανθυγιεινών συνθηκών, επηρεάζοντας αρνητικά την απόφασή τους να αγοράσουν από εσάς αλλά και να καταστρέψουν περαιτέρω τη φήμη σας. Οι ειδικοί τεχνικοί μας θα εξαλείψουν τις κατσαρίδες και θα τις εμποδίσουν να επιστρέψουν.

Αποδεδειγμένη εξάλειψη κατσαρίδας

Οι κατσαρίδες σχετίζονται με βρώμικα, μη υγιή περιβάλλοντα, οπότε όταν οι πελάτες ή το προσωπικό σας βλέπουν μια κατσαρίδα, η ιστορία μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα. Οι ιστορίες των κατσαρίδων και το κλείσιμο της επιχείρησης σας μπορούν γρήγορα να τεθούν εκτός ελέγχου και να προκαλέσουν έναν εφιάλτη δημοσίων σχέσεων που θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στη φήμη και την επωνυμία σας.

Στις Αποφράξεις Αναγνώστου, παρέχουμε με συνέπεια το αποδεδειγμένο πρωτόκολλο μας για την εξάλειψη της κατσαρίδας και όχι μόνο, το οποίο λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά και βοηθά στην αποτροπή της επιστροφής τους. Η διαδικασία μας περιλαμβάνει:

 1. Διεξοδικές επιθεωρήσεις από εξειδικευμένους ειδικούς
 2. Πατενταρισμένες και διακριτικές οθόνες με ανώτερο ρυθμό έλξης και αλιευμάτων
 3. Τοπική εφαρμογή για γρήγορη αντιμετώπιση
 4. Ξεπλένοντας τις σωληνώσεις για να οδηγήσετε τις κατσαρίδες να φανερωθούν
 5. Σκόνη για μακροχρόνια προστασία
 6. Στόχευση εφαρμογών δολώματος για προστασία σε ευαίσθητες περιοχές

Όταν συνεργάζεστε με την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας παρέχονται καινοτόμες, επιστημονικές λύσεις που παρέχονται από αυστηρά εκπαιδευμένους ειδικούς στα παράσιτα που παρέχουν συνεπή και ακριβή εκτέλεση των πρωτοκόλλων υπηρεσιών, ενεργητικές πληροφορίες για την πρόληψη των παρασίτων και υποστήριξη πελατών 24/7.

Απολυμάνσεις - Αποφράξεις Αναγνώστου

Αποτελεσματικές και ασφαλής απολυμάνσεις

Στις Αποφράξεις Αναγνώστου είμαστε γνωστοί για την αξιοπιστία και τη συνέπεια μας ως πάροχος υπηρεσιών ελέγχου επιβλαβών οργανισμών. Οι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και πάντα ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, της νομοθεσίας και της συμμόρφωσης.

Οι φιλικοί και καταρτισμένοι ειδικοί μας στο θέμα θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις σας και θα αξιολογήσουν τις ανάγκες σας. Θα εργαστούν για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ώστε να σας προσφέρουν το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

Απολυμάνσεις  από τις Αποφράξεις Αναγνώστου και σταματήστε την εξάπλωση άμεσα

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες απολύμανσης ιδανικές για όλους τους τύπους επιχειρήσεων, από νοσοκομεία και εστιατόρια έως βιομηχανίες και πανεπιστήμια έως γραφεία. Η κανονική σας ρουτίνα καθαρισμού μπορεί να ελαχιστοποιήσει τα μικρόβια επιφανείας, αλλά η επαγγελματική απολύμανση το μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό για την εξάλειψη επιβλαβών βακτηρίων και μικροβίων δίνοντάς σας την ηρεμία ότι η επιχείρηση ή το σπίτι σας είναι ασφαλής.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αποτελεσματικές απολυμάνσεις

Επικοινωνήστε με την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας για βοήθεια και συμβουλές και κάντε δωρεάν κράτηση για ένα πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button