καθαρισμός αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Ο τακτικός καθαρισμός αποχέτευσης από την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου είναι απαραίτητος όταν πρόκειται για τη σωστή συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος στον χώρο του σπιτιού ή την επιχείρησης σας. Ο προγραμματισμός του καθαρισμού την αποχέτευσης με πιεστικό νερού ή hydro jet όπως αναφέρετε αρκετά συχνά, είναι ευκολότερος από ποτέ όταν επικοινωνείτε με τις Αποφράξεις Αναγνώστου.

Προσφέρουμε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης και καθαρισμό υδρορροών για το φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο ή τον αγωγό αποχέτευσης, εξυπηρετώντας την Αθήνα και όλες τις περιοχές του νομού Αττικής. Μαζί με πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζεστε, για να προσδιοριστεί πού βρίσκονται άλλα προβλήματα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Τι είναι η υδροβολή(hydro jetting);

Μία από τις πιο δύσκολες πτυχές των φραγμένων αποχετεύσεων είναι το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να σκάψουν οι τεχνικοί έξω για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός ή η επισκευή της αποχέτευσης σας. Σήμερα, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και λιγότερο επεμβατικούς τρόπους για την απομάκρυνση των φραγμένων σωληνώσεων είναι με την χρήση νερού υπό πίεση. Η διαδικασία της υδροβολής ή hydro jetting όπως το ονομάζουν ποιο συχνά, περιλαμβάνει τη χρήση νερού υψηλής πίεσης για την απομάκρυνση των φραγμών στους σωλήνες και είναι μια φανταστική επιλογή για ένα γρήγορο καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

καθαρισμός αποχέτευσης

Χρειάζεται η υδροβολή για το καθαρισμό αποχέτευσης;

Η υδροβολή είναι μια φανταστική επιλογή όταν οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού αποχετεύσεων και σωληνώσεων δεν είναι αναποτελεσματικές ή δεν μπορούν να φτάσουν στην βασική αιτία που φράζει το αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα μας. Ενώ ένα φίδι μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική επιλογή για τον καθαρισμό των σωλήνων, δεν καθαρίζει τον σωλήνα τόσο καλά όσο το κάνει η υδροβολή.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης σας με υδροβολή μπορεί να καθαρίσει τις ακόλουθες κοινές αιτίες των φραγμών:

  • Ρίζες
  • Λίπη
  • Άλατα
  • Φαγητό
  • Άλλα κοινά αντικείμενα

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή ή με υδραυλικό φίδι; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους;

Σε αντίθεση με το υδραυλικό φίδι, η υδροβολή έχει τη δύναμη να διαλύει σκληρά φράγματα και να αφαιρεί υλικά από τους εσωτερικούς τοίχους των σωλήνων σας. Τα υδραυλικά φίδια τρυπούν απλά το φράξιμο και βοηθούν να διαλυθεί. Η υδροβολή προσφέρει έναν ενδελεχή καθαρισμό και συντήρηση των αποχετευτικών και υδραυλικών σωλήνων για την αποφυγή μελλοντικών βουλωμάτων και ακριβότερων επισκευών.

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή καταστρέφει τις ρίζες των δέντρων;

Η διαδικασία υδροβολής χρησιμοποιείται συνήθως για να καθαρίσει τις διεισδύσεις των ριζών των δέντρων σε υπόγειους υδραυλικούς  και αποχετευτικούς σωλήνες. Απαιτούνται ορισμένες επιπλέον προφυλάξεις για την εξασφάλιση της επίλυσης τέτοιων προβλημάτων και για την προστασία της ακεραιότητας των σωληνώσεων. Να συνεργάζεστε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο υδραυλικό της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου για την προστασία του υδραυλικού και αποχετευτικού συστήματος του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα αποχέτευσης για να απεικονίσετε το πρόβλημα της ρίζας του δέντρου πριν από τον καθαρισμό της αποχέτευσης. Αυτή η επιθεώρηση βίντεο επιτρέπει στον υδραυλικό να ελέγξει για τυχόν ζημιές στις σωληνώσεις. Ακριβώς όπως ένας χειρουργός προετοιμάζεται για τη χειρουργική επέμβαση, ο υδραυλικός θέλει να αποφύγει τυχόν εκπλήξεις. Εφόσον ο σωλήνας δεν έχει υποστεί σημαντικές ζημιές ή η αδιάβροχη επίστρωσή του διακυβεύεται, η εκτόξευση νερού είναι συχνά μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος διάσπασης και απομάκρυνσης των διεισδύσεων ριζών.

καθαρισμός αποχέτευσης

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή απαιτεί έναν επαγγελματία για την πρόληψη ζημιών;

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις καθαρισμού αποχέτευσης, η υδροβολή πρέπει πάντα να πραγματοποιείται από έμπειρο επαγγελματία υδραυλικό. Εάν αφεθεί σε κάποιον που δεν ξέρει πώς να κάνει τη δουλειά σωστά, η υδροβολή μπορεί να βλάψει τους σωλήνες και ακόμη και να τους καταστρέψει εντελώς. Ένας έμπειρος υδραυλικός πρέπει να εξετάσει τους σωλήνες σας με μια εξειδικευμένη κάμερα για να προσδιορίσει τη πίεση νερού που μπορούν να διαχειριστούν. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου είναι διατεθειμένο να σας παρέχει υπηρεσίες υδροβολής όπου απαιτείται και πάντα με τη δική σας σύμφωνη γνώμη, για να αποτρέψει το σπάσιμο των σωλήνων σας λόγω ακατάλληλης συντήρησης.

Προγραμματίστε την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης

Καθαρίστε το σύστημα σωληνώσεων από συντρίμμια που προκαλούν φράξιμο με υδραυλικά και αποχέτευση από την Αποφράξεις Αναγνώστου. Οι υδραυλικοί μας μεριμνούν ιδιαίτερα για την προστασία της ακεραιότητας του υδραυλικού και αποχετευτικού σας συστήματος καθώς εξαλείφουν τη συσσώρευση υλικών και τα καθαρά φράγματα.

Μην διακινδυνεύετε ζημιές στο υδραυλικό και αποχετευτικό σας σύστημα με έναν ακατάλληλο καθαρισμό! Εμπιστευτείτε τους εξουσιοδοτημένους υδραυλικούς μας για να ελέγξει προσεκτικά και να πραγματοποιήσει με ασφάλεια την υδροβολή στους υδραυλικούς και αποχετευτικού σωλήνες σας. Προγραμματίστε έναν εξουσιοδοτημένο υδραυλικό για το σπίτι ή την επιχείρηση σας σε όποια περιοχή του νομού Αττικής και αν βρίσκεστε.

Για άμεσο καθαρισμό αποχέτευσης επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αποχετευτικό σας σύστημα και χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία να αναλάβει τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, η μοναδικά σας επιλογή είναι πάντα οι Αποφράξεις Αναγνώστου. Είμαστε στη διάθεση σας όποτε το επιθυμείτε, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαλλάξουμε από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στον αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 210 89 93 343
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button