καθαρισμός αντλιοστασίου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Ο καθαρισμός αντλιοστασίου από την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου  είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες που σας προσφέρει. Φυσικά και οι ασυναγώνιστες λύσεις στη συντήρηση και επισκευή του αντλιοστασίου στο χώρο της επιχείρησης ή του σπιτιού σας ανήκουν σε αυτές. Τις υπηρεσίες αυτές τις αναλαμβάνουν οι έμπειροι υδραυλικοί μας που είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι ώστε να σας διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

Οι τεχνικοί μας συνοδεύονται από έναν μεγάλο στόλο εξαιρετικά ισχυρών οχημάτων συντήρησης που βοηθούν στην αντιμετώπιση όλων των ειδών αντλιοστασίων, από οικιακές αντλίες κάρτερ έως εμπορικούς σταθμούς άντλησης λυμάτων. Έχουν στην διάθεση του μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και είναι σε θέση να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε ασυναγώνιστες τιμές χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

Υπηρεσίες αντλιοστασίου

Τα αντλιοστάσια είναι ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά μεγάλων όγκων αποβλήτων ή επιφανειακών υδάτων από το ένα σημείο στο άλλο. Όταν ένα αντλιοστάσιο κατακλύζεται από απόβλητα ή μπλοκάρεται, μπορεί να προκαλέσει πλημμύρα από βρώμικα απόβλητα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα περιουσιακά στοιχεία, τις γύρω περιοχές και επίσης να οδηγήσουν σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αναγνώστου είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι για να εκτελούν όλες τις πτυχές των υπηρεσιών αντλιοστασίων οποιουδήποτε τύπου αντλιοστασίου, όπως από αποχετεύσεις μεγάλης κλίμακας έως αντλίες κάρτερ και δεξαμενές αποθήκευσης. Οι υπηρεσίες μας στα αντλιοστάσια περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε):

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου συνεργάζεται τακτικά με ειδικά συνεργία και πραγματοποιεί επίσης διάφορες εργασίες σε τοποθεσίες όπως σήραγγες, εργασίες επεξεργασίας λυμάτων, κλινικές αποκατάστασης, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές,  δημόσιες επιχειρήσεις, σχολεία και εμπορικές εγκαταστάσεις.

καθαρισμός αντλιοστασίου

Τι είναι το αντλιοστάσιο;

Τα αντλιοστάσια ονομάζονται επίσης σταθμοί ανύψωσης, περιέχουν αντλίες πίεσης και εξοπλισμό που έχουν σχεδιαστεί για την άντληση λυμάτων και νερού για να ξεπεράσουν την αντίσταση από το ένα μέρος στο άλλο. Το αντλιοστάσιο είναι γενικά τοποθετημένο χαμηλότερο από το σύστημα αποχέτευσης, που σημαίνει ότι απαιτείται μια αντλία για τη μεταφορά των αποβλήτων στον αποχέτευση.

Εάν η αντλία αποτύχει, η διαδικασία θα σταματήσει, η οποία μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει πλημμύρες, μπλοκαρίσματα και ακόμη και ολόκληρη βλάβη του συστήματος σε μεγαλύτερες τοποθεσίες.

Οι αντλίες, όπως όλες οι μορφές ηλεκτρομηχανικών συσκευών, απαιτούν προσεκτική συντήρηση για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούν πάντα. Η τακτική συντήρηση διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή καταστροφές (όπως πλημμύρες) που θα μπορούσαν να αποδειχθούν τόσο δαπανηρές όσο και εξαιρετικά ενοχλητικές σε σύγκριση με την κανονική συντήρηση.

Τι δεν πρέπει να κάνετε στο αντλιοστάσιο λυμάτων

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα όσα ξεπλένετε στις τουαλέτες και το υδραυλικό σας σύστημα θα καταλήξουν στο αντλιοστάσιο λυμάτων. Αν και τα αντλιοστάσια έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να χειρίζονται βρώμικα νερά, λύματα, φυσικά ανθρώπινα απόβλητα και βιοδιασπώμενα προϊόντα, κυρίως χαρτί υγείας, δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται πολλά άλλα πράγματα που οι κάτοικοι τείνουν να πετάνε.

Η συσσώρευση λιπών και άλλων υλικών σε αντλιοστάσια λυμάτων είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας καλούνται από κατοίκους ελαττωματικών αντλιοστασίων. Βλέπουμε τακτικά τα λίπη και τα λάδια που ξεπλένονται κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας να συσσωρεύονται στον θάλαμο αποθήκευσης των αντλιοστασίων, όπου περικλείει πλωτήρες, δημιουργεί μπλοκαρίσματα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε αδράνεια των ίδιων των αντλιών.

Μια άλλη κοινή αιτία βλάβης του αντλιοστασίου είναι τα ξένα αντικείμενα που ξεπλένονται στις τουαλέτες που τα αντλιοστάσια δεν έχουν σχεδιαστεί για να τα χειρίζονται. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κουρέλια και ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα και ακόμη και γυναικεία είδη υγιεινής. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στο εμπόριο ως βιοδιασπώμενα και ασφαλή για να ξεπλένετε στην τουαλέτα σας, όπως ινώδη μαντηλάκια, συχνά αποτυγχάνουν να διασπαστούν στο νερό και ως εκ τούτου δεν συνιστούμε τη χρήση τους σε κανένα αντλιοστάσιο.

καθαρισμός αντλιοστασίου

Τι πρέπει να κάνετε στο αντλιοστάσιο λυμάτων

Η τακτική συντήρηση και καθαρισμός είναι απαραίτητα για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ενός αντλιοστασίου λυμάτων. Προσφέρουμε μια σειρά σχεδίων συντήρησης και καθαρισμού αντλιοστασίου που θα μπορέσουν να διατηρηθούν καθαρά, χωρίς βλάβες και σε καλή λειτουργία για πολλά χρόνια.

Παρόλο που η συντήρηση και ο καθαρισμός αντλιοστασίου δεν είναι δωρεάν, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι το κόστος της σωστής συντήρησης του αντλιοστασίου λυμάτων τους επιστρέφεται επειδή δεν χρειάζεται να καλέσουν τις εταιρείες όταν καταρρεύσει το αντλιοστάσιο.

Η τακτική συντήρηση, ο καθαρισμός αντλιοστασίου αλλά και του εξοπλισμού άντλησης θα παρέχει ένα μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής του αντλιοστασίου σας, μεγαλύτερη υδραυλική απόδοση και θα μειώσει το κόστος αντικατάστασης. Επίσης θα μειώσει τον αριθμό των περιττών κλήσεων και άγχους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.899.33.43 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αποφράξεις Αναγνώστου Υπηρεσίες

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Καθαρισμός αντλιοστασίου με την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν η Αποφράξεις Αναγνώστου αλλά και το προγραμματισμό ενός ραντεβού. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 210 89 93 343
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button