υδροβολές

ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Οι υδροβολές ή Hydro Jetting όπως την ονομάζουν αρκετοί, είναι μια από τις πολλές άριστες υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αποφράξεων 20 και πλέον χρόνια προσφέροντας  στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Με τον πολυάριθμο μηχανοκίνητο στόλο μας αλλά και τους επαγγελματίες υδραυλικούς και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς έχουμε κατακτήσει την κορυφή στο χώρο των αποφράξεων αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Τα σοβαρά μπλοκαρίσματα στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της επιχείρηση σας απαιτούν ισχυρά εργαλεία για να χαλαρώσουν και να διαλυθούν τα συσσωματωμένα σκουπίδια και όλων των ειδών τα υπολείμματα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την απομάκρυνση τέτοιων φραγμών είναι με τον εξοπλισμό για υδροβολές. Η Αποφράξεις Αναγνώστου είναι μια κορυφαία εταιρεία που διαθέτει ειδική υπηρεσία υδροβολές.

Οι υδραυλικοί τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό με τη χρήση υδροβολής των αποχετευτικών αγωγών και μπορούν να σας παρέχουν την υπηρεσία της υδροβολής σε όλα τα είδη των σωλήνων. Προτού πληρώσετε υψηλές τιμές για να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε τις αποχετευτικές γραμμές σας, καλέστε μας! Ενδέχεται να είμαστε σε θέση να σας εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο και χρήματα με την χρήση της υδροβολής.

Τι γνωρίζετε για τις υδροβολές;

Τι ξέρετε πραγματικά για τις υδροβολές ή Hydro Jetting; Ας είμαστε ειλικρινείς: οι υδροβολές είναι ένα από αυτά τα πράγματα στη ζωή που μέχρι να το χρειαστείτε, πιθανότατα δεν γνωρίζετε πολλά για αυτό.

Οπότε, τι είναι? Με απλά λόγια, είναι μια μέθοδος καθαρισμού του αποχετευτικού συστήματος που περιλαμβάνει τη χρήση υψηλής πίεσης νερού για να καθαρίσετε τα εσωτερικά των σωλήνων σας (σκεφτείτε τον καθαρισμό με πιεστικό, αλλά για τους αγωγούς σας).

Τι κάνει τις υδροβολές διαφορετική από άλλες μεθόδους αποχετευτικού καθαρισμού; Και αξίζει το κόστος αυτής της υπηρεσίας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί μπορεί να χρειαστείτε αυτή την υπηρεσία και πόσο συνήθως μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για αυτό.

Τι είναι οι υδροβολές;

Οι υδροβολές είναι μια σύγχρονη υδραυλική τεχνολογία που είναι αρκετά ισχυρή για να απελευθερώσει τους αποχετευτικούς σας σωλήνες από μικρά ή μεγάλα μπλοκαρίσματα χωρίς να τους καταστρέψει.

Οι υδροβολές είναι μια τεράστια τεχνολογική ανάπτυξη σε σχέση με τα παραδοσιακά υδραυλικά «φίδια» που απλώς ανοίγουν τρύπες μέσω των συμπιεσμένων συντριμμιών. Αντίθετα, οι υδροβολές διαλύουν τα συντρίμμια ενώ ταυτόχρονα καθαρίζουν τον αποχετευτικό σωλήνα με εξαιρετικά ισχυρούς ψεκασμούς μέσω των ακροφυσίων. Καθώς το ακροφύσιο κινείται μέσα στον σωλήνα, ψεκάζει πεπιεσμένο νερό (συνήθως με ρυθμό μεταξύ 3500 psi και 7000 psi) για να διαπεράσει από τυχόν συμπιεσμένα σκουπίδια και σημεία που τον μπλοκάρουν.

Το ακροφύσιο πυροβολεί υπό γωνία ρεύματα νερού προς την αντίθετη κατεύθυνση, τα οποία καθαρίζουν αποτελεσματικά τη σωλήνωση από οποιωνδήποτε υπολείμματα. Οι υδροβολές πίδακες αναπτύσσονται πάντα προς το τελικό άκρο ενός αποχετευτικού συστήματος έτσι ώστε τα συντρίμμια και τα σκουπίδια να μπορούν να ρέουν προς τον κεντρικό δημόσιο αγωγό.

Λόγω της αποτελεσματικότητας των υδροβολών πλέον ταξινομούνται ως πρότυπα βιομηχανικά εργαλεία και η Αποφράξεις Αναγνώστου χρησιμοποιεί μόνο το κορυφαίο εξοπλισμό υδροβολής για να αποφράξει και να καθαρίσει τους αποχετευτικούς σας σωλήνες όλων των τύπων, ακόμη και αυτούς που έχουν μήκος αρκετά εκατοντάδες μέτρα.

Πότε χρειάζεστε υδροβολές Αποφράξεις Αναγνώστου;

Απαιτείται η χρήση Hydro Jetting κάθε φορά που ένας σωλήνας είναι αρκετά δομικά υγιής για υδροβολές και το υδραυλικό φίδι δεν είναι ικανό να καθαρίσει ένα φράξιμο. Αν και ορισμένα μπλοκαρίσματα ρίζας δεν μπορούν να αφαιρεθούν με υδροβολή, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε τους περισσότερους άλλους τύπους.

υδροβολές

Ποια η διαδικασία  υδροβολής;

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε την υδροβολή για ένα φράξιμο, ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή μιας τυπικής παροχής υπηρεσίας:

 1. Καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου: ένας έμπειρος υδραυλικός θα έρθει άμεσα στο χώρο σας. Ενώ ένας απλός τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν εύκαμπτο σωλήνα υδροβολής, δεν είναι συνετό να προχωρήσετε στην διαδικασία χωρίς να εκτιμήσετε τον εν λόγω σωλήνα όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας υδραυλικός.
 2. Αξιολόγηση του σωλήνα: Μια εκτίμηση του αποχετευτικού συστήματος πραγματοποιείται συνήθως μέσω του ελέγχου με τη χρήση κάμερας μέσω ενός σωλήνα. Μόλις η κάμερα δώσει την πλήρη εικόνα για το φράξιμο ένας υδραυλικός θα αξιολογήσει την απόφραξη και θα την απομακρύνει με τη κατάλληλα ρύθμιση της πίεσης εκτόξευσης νερού.
 3. Καθαρισμός του σωλήνα με υδροβολή: Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία της υδροβολής είναι ο πλήρης καθαρισμός του σωλήνα για την απομάκρυνση κάθε πιθανού μελλοντικού προβλήματος στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Ποια τα οφέλη στις υδροβολές;

Οι υδροβολές σας προσφέρουν τεράστια οφέλη, όπως τα ακόλουθα:

 • Ασφαλές: Εφ ‘όσον ένας έμπειρος επαγγελματίας υδραυλικών αξιολογεί σωστά τον σωλήνα σας πριν από τις υδροβολές, ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιών στα υδραυλικά σας είναι ελάχιστος.
 • Γρήγορη υπηρεσία: Οι υδροβολές είναι συχνά ο γρηγορότερος τρόπος για να απομακρύνετε ένα φράξιμο ή μπλοκάρισμα μέσα στο αποχετευτικό σας σύστημα.
 • Μακροπρόθεσμα οφέλη: Ενώ ο πρωταρχικός σκοπός της υδροβολής είναι να καθαρίσει μια απόφραξη, θα καθαρίσει επίσης τη συσσώρευση λιπών και ουσιών ή αντικειμένων που κολλά στα τοιχώματα των σωλήνων σας. Οι καθαροί αγωγοί είναι λιγότερο πιθανό να φράξουν, οπότε η υδροβολή μπορεί να σας προστατεύσει από μελλοντικά υδραυλικά προβλήματα.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το Hydro Jetting;

Οι υδροβολές είναι ένα απίστευτα ισχυρό υδραυλικό εργαλείο. Οι εύκαμπτοι σωλήνες εκτόξευσης νερού μπορούν να ρίχνουν νερό σε αρκετά υψηλή ταχύτητα για να απομακρύνουν οποιοδήποτε φράξιμο.

Υδροβολή εναντίον υδραυλικού φιδιού

Το υδραυλικό φίδι είναι μια μέθοδος αρκετά απλή και από τις πρώτες μεθόδους που δημιουργήθηκαν για το καθαρισμό των σωληνώσεων. Το φίδι είναι μια ήπια μέθοδος απόφραξης σωλήνων, η οποία είναι χρήσιμη για παλαιότερους αγωγούς. Παρόλο που το φίδι συχνά αρκεί για να ξεμπλοκάρετε την αποχέτευση σας, δεν καθαρίζει πλήρως τον σωλήνα σας.

Η χρήση του υδραυλικού φιδιού είναι φθηνότερη από την υδροβολή, οπότε αν το κόστος είναι το κύριο μέλημά σας, θα πρέπει να μιλήσετε με τον υδραυλικό σας για το αν το φίδι είναι μια κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Η υδροβολή ξεβουλώνει και καθαρίζει τους σωλήνες σας άμεσα και γρήγορα. Ενώ οι περισσότεροι σύγχρονοι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν στην υδροβολή, οι παλαιότεροι σωλήνες δεν έχουν τη δομική ακεραιότητα για να αντέξουν στις μεγάλες πιέσεις του νερού. Μιλήστε με τους έμπειρους υδραυλικούς μας και θα σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με το αποχετευτικό σας σύστημα και ποιες οι ανάγκες του αλλά και πως να αντιμετωπίσετε κάθε βλάβη του χωρίς να προκαλέσετε μεγαλύτερα προβλήματα.

υδροβολές

Μπορούν οι υδροβολές να βλάψουν τους αποχετευτικούς σωλήνες;

Η σύντομη απάντηση στο ερώτημα αν οι υδροβολές μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες σας είναι «εξαρτάται». Εάν έχετε έναν δομικά υγιή μοντέρνο σωλήνα, τότε οι υδροβολές είναι απόλυτα ασφαλές με μία προειδοποίηση. Σοβαρά μπλοκαρίσματα, σε συνδυασμό με τις υδροβολές, μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στον σωλήνα σας. Εάν έχετε να αντιμετωπίσετε  ένα μεγάλο σημείο φραγμού, όπως ένα πλήρες ριζικό φράξιμο δένδρων, όταν το νερό υψηλής πίεσης χτυπήσει την απόφραξη, μπορεί να εκτραπεί μέσα και μέσω του σωλήνα σας.

Επειδή τα σοβαρά μπλοκαρίσματα δεν είναι συμβατά με κάθε τύπου υδροβολής, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσλάβετε έναν έμπειρο επαγγελματία υδραυλικών της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου για να αξιολογήσει τον αποχετευτικό σωλήνα σας πριν από την χρήση υδροβολής.

Μπορεί να απομακρύνει τις ρίζες η υδροβολή;

Η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει πολλά ριζικά μπλοκαρίσματα, αλλά και πάλι, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Το εάν το πεπιεσμένο νερό είναι αρκετό για την απομάκρυνση μιας συγκεκριμένης ρίζας εξαρτάται από τη σοβαρότητα του μπλοκαρίσματος και τη δομική ακεραιότητα του σωλήνα σας. Μόνο ένας έμπειρος υδραυλικός της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι θα επιλύσει το πρόβλημα σας.

Αποφράξεις Αναγνώστου Υπηρεσίες

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Εξειδίκευση με τις υδροβολές

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου δεν βασίζεται απλώς στον εξοπλισμό της για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες της στην Αττική. Έχοντας δύο και πλέον δεκαετίες στο χώρο των αποφράξεων μπορούμε να κάνουμε χρήση της εμπειρίας και εκπαίδευσης των επαγγελματιών υδραυλικών μας και για παράδειγμα, εάν έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν ρίζες στους σωλήνες σας να προχωρήσουμε στην αφαίρεσή τους με υδροβολή.

Οι έμπειροι υδραυλικοί μας καταλαβαίνουν εάν υπάρχουν ρίζες ή αν υπάρχει πιθανότατα για κάποια δομική βλάβη στον σωλήνα σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας που έχουμε στη διάθεση μας και να δούμε μια εικόνα της ζημιάς και να σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Η Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες υδροβολής σε:

 • Ξενοδοχεία
 • Εστιατόρια
 • Σχολεία
 • Βιομηχανίες
 • Εταιρείες διαχείρισης ακινήτων
 • Εμπορικά κέντρα
 • Νοσοκομεία
 • Κλινικές
 • Δημόσιες υπηρεσίες
 • …και πολλά άλλα!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υπηρεσία υδροβολής ή τον προγραμματισμό ενός ραντεβού για τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες ή τις Κυριακές.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button