επιθεώρηση με βιντεοκάμερα

Τι να περιμένω από μια επιθεώρηση με βιντεοκάμερα;

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου ως κύριο μέλημα της έχει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και έτσι φροντίζει να διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και υπηρεσίες όπως η επιθεώρηση με βιντεοκάμερα.

Τα υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα, οι ειδικοί κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να διασφαλίσουν ότι είναι καλά κρυμμένα. Σωλήνες και αποχετεύσεις τοποθετούνται σε μέρη όπου οι επισκέπτες σας δεν θα μπορέσουν να τους δουν όταν έρχονται στο σπίτι σας. Τις περισσότερες φορές, το υδραυλικό και αποχετευτικό σύστημα βρίσκεται υπόγεια κάτω από το σπίτι σας και ένα δάπεδο από μπετόν τοποθετείται πάνω τους. Φυσικά αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα έως ότου κάτι αρχίσει να διαρρέει κάτω από την πλάκα από σκυρόδεμα.

Τις περισσότερες φορές οι διαρροές δεν εντοπίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι ορατές από τους ενοίκους του χώρου. Μπορείτε να παρατηρήσετε μόνο την αύξηση στο λογαριασμό του νερού, αλλά δεν έχετε ιδέα τι συνέβη. Ειδικά για ιδιοκτήτες σπιτιών άνω των 20 ετών, τα υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα έχουν αρκετή φθορά από την καθημερινή χρήση.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τείνουν να αντικαθιστούν και να επισκευάζουν τα ορατά προβλήματα και βλάβες. Αλλά τα υπόγεια συστήματα δεν επισκευάζονται για χρόνια. Λόγω των δυσκολιών στον εντοπισμό διαρροών σε υπόγειους σωλήνες, παρουσιάστηκε η νέα τεχνολογία επιθεώρησης με βιντεοκάμερα των υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων. Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος ανίχνευσης διαρροών στο σπίτι σας και σας τον παρέχουμε.

Πως γίνετε μια επιθεώρηση με βιντεοκάμερα;

Αυτές οι ειδικές κάμερες είναι αδιάβροχες. Αυτό τους επιτρέπει να λειτουργούν και να μας μεταφέρουν την εικόνα μέσα σε σωλήνες και υπονόμους. Όταν προγραμματίζετε ή είναι απαραίτητη αυτή η υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί με απόλυτη επιτυχία η βλάβη, ένας καλά εκπαιδευμένος τεχνικός έρχεται με την ειδική κάμερα και την τοποθετεί στους σωλήνες. Η κάμερα είναι καλά κατασκευασμένη ώστε να είναι ευέλικτη και να επιτρέπει την ομαλή μετάβαση μέσα στους σωλήνες ή στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Καθώς η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες, ο τεχνικός διαθέτει οθόνη όπου μεταδίδεται το βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Η κάμερα μπορεί να έχει πρόσβαση ακόμη και στις πιο δύσκολες θέσεις και γωνίες. Ο τεχνικός χρησιμοποιεί την οθόνη για να κάνει ελιγμούς στην κάμερα και να εντοπίσει τυχόν προβλήματα στον αγωγό. Το βίντεο μεταδίδεται ζωντανά και μπορεί να εγγραφεί για μελλοντική χρήση π.χ. αξιολόγηση της αποχετευτικής και υδραυλικής γραμμής και καθαρισμός τους.

επιθεώρηση με βιντεοκάμερα

Τι να περιμένετε από την επιθεώρηση με βιντεοκάμερα των υδραυλικών σας;

Η χρήση κάμερας για έλεγχο συνοδεύεται από πολλά οφέλη. Πρώτον, μπορείτε να φτάσετε σε περιοχές που δεν θα μπορούσατε μόνοι σας. Η κλήση ενός συνηθισμένου υδραυλικού δεν θα βοηθήσει αν η διαρροή είναι υπόγεια. Χωρίς την κάμερα, οι υδραυλικοί δεν θα μπορούσαν να εντοπίσουν εύκολα τις διαρροές.

Αυτό έκανε τις επιθεωρήσεις υδραυλικών να είναι ακριβές. Θα μπορούσε να χρειαστεί μέρες για να προσδιορίσει ο υδραυλικός πού ήταν μια διαρροή και σίγουρα θα έπρεπε να τους πληρώσετε αρκετά χρήματα για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά.

Με την κάμερα τώρα η διαδικασία απλοποιείται. Δεν κοστίζει μια μικρή περιουσία για τη χρήση της. Χρειάζεται επίσης πολύ σύντομος χρόνος για να εντοπίσετε τη διαρροή στους σωλήνες σας. Μόλις η κάμερα τοποθετηθεί στους σωλήνες, μπορεί να εντοπίσει όλες τις διαρροές και τις βλάβες σε όλο το αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα και αυτό το καθιστά μια αρκετά οικονομική και αξιόπιστη υπηρεσία.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα, ο τεχνικός μπορεί να εντοπίσει την ακριβή θέση της διαρροής. Αυτό είναι απαραίτητο ειδικά εάν διαρρέουν τα λύματα σας. Χωρίς να το επιδιορθώσετε το συντομότερο δυνατό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Προσδιορίζοντας την ακριβή τοποθεσία, ο τεχνικός μπορεί να λειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διορθώσει το πρόβλημα. Του επιτρέπει επίσης να λάβει μια ακριβή απόφαση για το κόστος της επισκευής και το χρόνο ολοκλήρωσης.

Μέσω της επιθεώρησης με βιντεοκάμερα μπορείτε να εντοπίσετε τον ακριβή λόγο για τον οποίο οι σωλήνες σας διαρρέουν. Παλαιότερες μέθοδοι επιθεώρησης προσφέρθηκαν μόνο για την επίλυση του προβλήματος, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν από πού προήλθε το πρόβλημα. Οι υδραυλικοί που χρησιμοποιούν την κάμερα μπορούν να δουν όλα όσα συμβαίνουν στους σωλήνες σας.

Τις περισσότερες φορές οι διαρροές προέρχονται από φράγματα στους σωλήνες και αυτό είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Η συσσώρευση υπολειμμάτων στους σωλήνες με την πάροδο των ετών μπορεί να προκαλέσει διαρροές. Χρησιμοποιώντας την κάμερα, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να δει όλα όσα βρίσκονται μέσα στους σωλήνες. Είτε πρόκειται για συντρίμμια, λίπη ή ρίζες που αναπτύσσονται.

Άλλες χρήσεις της επιθεώρησης με βιντεοκάμερα

Όταν προσλαμβάνετε έναν υδραυλικό που χρησιμοποιεί βιντεοκάμερα για έλεγχο, μπορείτε επίσης να βρείτε χαμένα πολύτιμα αντικείμενα. Οι άνθρωποι χάνουν δαχτυλίδια και κοσμήματα στους αγωγούς ή στο νεροχύτη όταν πλένουν τα πιάτα ή κάνουν κάτι στο νερό.

Όταν η βιντεοκάμερα είναι τοποθετημένη στους σωλήνες, μπορείτε να βρείτε το αντικείμενο εάν εξακολουθούν να βρίσκονται στους σωλήνες. Αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου. Μπορείτε να πείτε στον υδραυλικό να ψάξει για κάτι που χάσατε στους σωλήνες.

Προτού προχωρήσετε σε αγορά ή ενοικίαση σπιτιού καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε μια επιθεώρηση με βιντεοκάμερα του αποχετευτικού και υδραυλικού συστήματος. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πλέον το κάνουν και με αυτό το τρόπο μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα που δεν μπορούν να εντοπιστούν εύκολα ή αρκετά γρήγορα.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο επιθεώρηση με βιντεοκάμερα μπορείτε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Μόλις τοποθετηθεί η κάμερα στους σωλήνες, ανιχνεύει όχι μόνο τα σημεία διαρροής αλλά και τους πιθανούς κινδύνους στους σωλήνες. Ανιχνεύει τμήματα του συστήματος που πρόκειται επίσης να σας προκαλέσουν προβλήματα. Έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε προβλήματα ακόμη και πριν εμφανιστούν.

επιθεώρηση με βιντεοκάμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις υπηρεσίες απόφραξης και όχι μόνο!

Εάν είχατε πολλά προβλήματα με το υδραυλικό και αποχετευτικό σας σύστημα, τότε ήρθε η ώρα να καλέσετε το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου και επιλέξτε την υπηρεσία της επιθεώρησης με βιντεοκάμερα. Ο λόγος που οι σωλήνες σας εξακολουθούν να διαρρέουν μπορεί να είναι επειδή το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε και χρειάζεστε μια επιθεώρηση με βιντεοκάμερα επειδή προσδιορίζει ταυτόχρονα όλα τα προβλήματα και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα.

Εάν υποψιάζεστε ότι ενδέχεται να υπάρχει διαρροή στους σωλήνες σας, μην περιμένετε άλλο. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο περισσότερα προβλήματα μπορεί να έχετε. Ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν τεχνικό.

Διαβάστε περισσότερα για τις Αποφράξεις Αναγνώστου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button