Αποφράξεις-Διόνυσος-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 8040310 – 697 679 20 91

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και αναλαμβάνουν την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σας, υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, άντληση υδάτων και απόφραξη αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αναγνώστου ασχολείται με τις αποφράξεις από το 2000. Η τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας για τον εντοπισμό ενός προβλήματος στις σωληνώσεις είναι σύμμαχός μας στη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει της ροής του.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων. Η Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου ηγείται, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης ετησίως. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης στην Αθήνα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας παρέχουν υπηρεσίες στον Διόνυσο τόσο οικιακές, όσο και εμπορικές. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει η Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου

Τι είναι η υδροβολή και πότε χρειάζεστε αυτήν την επιλογή καθαρισμού;

Ένα φράξιμο αποχέτευσης είναι σίγουρα ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά η εταιρεία Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου μπορεί με υπευθυνότητα να λύσει αυτό το πρόβλημά σας με τη μέθοδο της υδροβολής. Περιστασιακά, ωστόσο, αυτά τα φραξίματα, που μπορεί να είναι βαθιά στη γραμμή, δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι νομίζετε. Η γραμμή θα μπορούσε να μπλοκαριστεί εντελώς, γεγονός που θα εμποδίζει το νερό και τα απόβλητα να διαφύγουν από τον αγωγό. Αν δεν διευθετήσετε σύντομα αυτό το πρόβλημα η απόφραξη θα δημιουργήσει πλημμύρα και τα λύματα θα επιστρέψουν στον νεροχύτη, την μπανιέρα ή την τουαλέτα.

Η υδροβολή είναι μια καινοτόμος νέα μέθοδος που εγγυάται καθαρή απόφραξη οπουδήποτε στο σπίτι. Αποτελεί μια ασφαλή, αποτελεσματική εναλλακτική λύση στις τυπικές μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης χρησιμοποιώντας εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό του εσωτερικού του σωλήνα.

Τι είναι η υδροβολή;

Αρχικά, ας εξερευνήσουμε την υδροβολή στο σύνολό της. Είναι μια σχετικά νέα, καινοτόμος μέθοδος καθαρισμού αποχέτευσης που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν γνωρίζουν ακόμα. Ωστόσο, δεν θα βρείτε ένα εργαλείο υδροβολής στο τοπικό κατάστημα υλικών. Ως εκ τούτου, η μόνη σας επιλογή είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό από Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου.

Ουσιαστικά, η υδροβολή χρησιμοποιεί έναν εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης που εκτοξεύει νερό απευθείας στον σωλήνα αποχέτευσης. Το νερό είναι τόσο ισχυρό που καθαρίζει κάθε επιφάνεια του σωλήνα. Το αποτέλεσμα είναι να απομένουν λιγότερα συντρίμμια και υπολείμματα απορριμμάτων, που τα κοινά υδραυλικά φίδια ή προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης δεν μπορούν να διαλύσουν.

Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου

Επιλέξτε τη μέθοδο υδροβολής για καθαρούς αγωγούς

Συνήθως, η υδροβολή δεν είναι η πρώτη επιλογή όσον αφορά τον καθαρισμό αποχέτευσης. Οι περισσότεροι υδραυλικοί θα επιλέξουν ένα φίδι αποστράγγισης, το οποίο είναι μια δοκιμασμένη και σίγουρη μέθοδος, αλλά μιας που έχει σχεδιαστεί για σχετικά μικρά φράγματα, δεν είναι αποτελεσματικό σε μεγάλου μεγέθους σωληνώσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η υδροβολή είναι μια μεταγενέστερη σκέψη. Είναι μια τεχνική σχεδιασμένη για δύσκολα φραξίματα.

Τα οφέλη αυτής της μεθόδου περιλαμβάνουν:

Γρήγορο καθαρισμό

Το νερό υψηλής πίεσης που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης είναι απίστευτα γρήγορο, εξασφαλίζοντας γρήγορο καθαρισμό από οποιοδήποτε φράξιμο ανεξαρτήτου μεγέθους.

Αφαιρεί τα επίμονα μπλοκαρίσματα

Η ισχύς της υδροβολής είναι αρκετά ισχυρή για να καθαρίσει τις ρίζες των δέντρων και τις σοβαρές αποφράξεις αποστράγγισης όταν χρειάζεται.

Ευελιξία

Η υδροβολή δημιουργήθηκε για να λειτουργεί με κάθε είδους υδραυλικούς σωλήνες μέσα ή έξω από το σπίτι σας.

Εξαλείφει οριστικά τα προβλήματα

Αυτή η μέθοδος βοηθά στην εξάλειψη όλων των προβλημάτων απόφραξης, όχι μόνο για προσωρινή ανακούφιση. Η υδροβολή θα καθαρίσει το τοίχωμα του σωλήνα από τυχόν μάζες σαπουνιού, λίπη ή ακαθάριστες συσσωρεύσεις, συμπεριλαμβανομένων ορυκτών από σκληρό νερό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η υδροβολή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού. Με την βολή νερού υψηλής πίεσης μέσω των αποχετεύσεων σας, δεν θα παραμείνουν λίπη, υπολείμματα τροφίμων ή κολλώδες μάζες στο σύστημα σωληνώσεών σας.

Πώς λειτουργεί η υδροβολή;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από έμπειρους υδραυλικούς για τον καθαρισμό αργών ή φραγμένων αποχετευτικών γραμμών. Τα υδροηλεκτρικά συστήματα εκτόξευσης νερού χρησιμοποιούν συνήθως νερό με πίεση περίπου 15.000 κιλά ανά τετραγωνική μέτρα ή περισσότερο, κάτι που λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά.

Ο υδραυλικός θα πραγματοποιήσει πρώτα μια επιθεώρηση με βίντεο στο αποχετευτικό σύστημα για να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος και τη θέση του. Μετά την επιθεώρηση, ένα αυτοκινούμενο ακροφύσιο τοποθετείτε στον σωλήνα ή αγωγό και θα εκτοξεύσει νερό σε υψηλή πίεση για να αφαιρεθεί κάθε μπλοκάρισμα ή σημείο συσσώρευσης σκουπιδιών ή ριζών δέντρου.

Η επιθεώρηση βίντεο είναι επίσης απαραίτητη για τη μείωση της πιθανότητας διοχέτευσης λυμάτων σε άλλες περιοχές εντός και εκτός του χώρου της επιχείρησης ή του σπιτιού σας.

Εάν οι ρίζες ενός δέντρου προκαλούν απόφραξη, ένα υδραυλικό φίδι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τα σκίσει ή να τις απομακρύνει, ειδικά εάν είναι μεγάλες ρίζες από τις οποίες δεν μπορεί να περάσει το νερό.

Η υδροβολή δεν επιλύει προβλήματα που προκαλούνται από σπασμένους σωλήνες και, λόγω της υψηλής πίεσης, μπορεί να προκαλέσει θραύση των εξασθενημένων περιοχών του σωλήνα. Γι ‘αυτό μόνο ένας έμπειρος υδραυλικός της εταιρείας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου μπορεί να πραγματοποιήσει τη διαδικασία της υδροβολής για την παροχή της σωστής πίεσης νερού για τους μπλοκαρισμένους σωλήνες ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Στις κανονικές συνθήκες εργασίας τους, ένα σύστημα αποχέτευσης ή υδραυλικών εγκαταστάσεων χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να αφαιρέσει τη συσσώρευση λυμάτων και την απόφραξη. Όμως, ένα εργαλείο υδροβολής λειτουργεί από κάτω προς τα πάνω. Το ακροφύσιο εισάγεται στο τμήμα του αποχετευτικού συστήματος που έχει διαπιστωθεί η βλάβη και κινείτε προς τα πάνω καθώς καθαρίζει και απομακρύνει τα συντρίμμια που βρίσκονται μέσα στους σωλήνες ενώ στη συνέχεια κινούνται προς τα κάτω με τη βοήθεια της βαρύτητας.

Τι μπορεί να αφαιρεθεί με την υδροβολή;

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με την υδροβολή απομακρύνει τα φράγματα μαλλιών, τη συσσώρευση χαρτιού, το λάσπη, την άμμο, καθώς και άλλα συντρίμμια που συσσωρεύονται στους τοίχους των σωλήνων. Η τακτική υδροβολή είναι απαραίτητη για τα εστιατόρια για την αφαίρεση σωματιδίων τροφίμων και τη συγκέντρωση λιπών.

Η υδροβολή κάνει καλύτερη δουλειά στον καθαρισμό των σωλήνων από ότι το υδραυλικό φίδι που διαλύει μόνο τα φράγματα αλλά αφήνει κατάλοιπα υλικών στους τοίχους των σωλήνων. Είναι μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία επειδή δεν χρησιμοποιούνται σκληρές χημικές ουσίες αλλά όχι η καλύτερη λύση.

Η διαδικασία της υδροβολής πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από έναν επαγγελματία υδραυλικό και αυτό γιατί η υψηλή πίεση νερού που χρησιμοποιείτε μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά εάν την διαχειριστεί ένας άπειρος υδραυλικός. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν το σύστημα της υδροβολής και ξέρουν πώς να ρυθμίζουν την πίεση για να επιτύχουν τον λεπτομερή καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα υποστεί ζημιά στο αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα.

Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου

Πότε απαιτείται η υδροβολή;

Η συσσώρευση υλικών και τα μπλοκαρίσματα δεν έχουν καμία πιθανότητα ενάντια στο νερό σε πολύ υψηλή πίεση. Το νερό θα καθαρίσει τα πάντα στο πέρασμα του αφήνοντας το σωλήνα όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Επομένως, απαιτείται η επιλογή την υπηρεσίας της υδροβολής για σκληρές εργασίες που δεν μπορούν να χειριστούν τα κλασσικά υδραυλικά μέσα όπως τα υδραυλικά φίδια.

Συνήθως, πριν από την εισαγωγή του ακροφυσίου υδροβολής, ένας υδραυλικός θα δημιουργήσει ένα σημείο καθαρισμού για να επιτρέψει την απομάκρυνση της συσσώρευσης και του φράγματος από τον σωλήνα.

Τα κύρια οφέλη της υδροβολής περιλαμβάνουν:

 1. Διασπά τη λάσπη και τα σκουπίδια
 2. Διεισδύει, διασπά και απομακρύνει το λίπος
 3. Είναι μια ευέλικτη λύση για όλους τους τύπους σωλήνων
 4. Αποκόπτει τη σκληρυμένη κλίμακα
 5. Εξαλείφει τα φράγματα από τη πρώτη χρήση της
 6. Καταστρέφει τις ρίζες
 7. Καθαρίζει σχολαστικά τα εσωτερικά τοιχώματα του αγωγού ή του σωλήνα
 8. Ξεπλένει το σύστημα
 9. Αφαιρεί επικίνδυνα μπλοκαρίσματα

Είναι μεγάλο το κόστος για την υπηρεσία υδροβολής της εταιρείας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου;

Με τόσο καλά αποτελέσματα, θα ανησυχείτε σίγουρα ακόμα και για το κόστος της υπηρεσίας; Πόσο θα θέλατε να πληρώσετε για υδροβολή; Αξίζει η τιμή; Εάν δεν καθαρίζετε τακτικά το υδραυλικό ή το αποχετευτικό σας σύστημα, θα έρθει μια στιγμή που η συσσωρευμένη βρωμιά στους σωλήνες θα είναι αδύνατη να αφαιρεθεί χειροκίνητα.

Μπορεί να είναι πιο δαπανηρό εάν οι σωλήνες σας μπλοκαριστούν τελείως, αυτό σημαίνει ότι η υδροβολή θα είναι η μόνη σας επιλογή. Άλλωστε η υδροβολή είναι μια μη επεμβατική και προσιτή λύση για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Εκτός από την απομάκρυνση της βρωμιάς, απαλλάσσει επίσης από τα βακτηρίδια και τις δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τους σωλήνες και τους αποχετευτικούς αγωγούς.

Μόνο οι έμπειροι υδραυλικοί αναλαμβάνουν την υπηρεσία της υδροβολής

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η υδροβολή είναι ο καλύτερος τρόπος για την απομάκρυνση των σημείων φραγμών. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα εάν δεν γίνει σωστά. Επομένως, συνιστάται να εμπιστεύεστε πάντα το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου για τη παροχή αποφρακτικών και υδραυλικών υπηρεσιών.

Ο άρτια εκπαιδευμένος υδραυλικός πρέπει να χρησιμοποιεί εξοπλισμό έλεγχου με κάμερα για να ελέγχει το υδραυλικό σας σύστημα ώστε να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος προτού προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία, η υδροβολή θα επιτρέψει στον υδραυλικό να καθαρίσει αποτελεσματικά τα συντρίμμια από τις αποχετευτικές γραμμές και το υδραυλικό σας σύστημα.

Η υπηρεσία της υδροβολής θα βελτιώσει σημαντικά τις παλαιότερες γραμμές αποχέτευσης και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις που έχουν πολλά χρόνια καθημερινής χρήσης. Η υδροβολή  είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συσσώρευση άμμου και λάσπης. Τα έμβολα και τα χημικά καθαριστικά δεν θα τα απομακρύνουν εντελώς, η υδροβολή όμως θα το κάνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

Υδραυλικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνει η Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου

Οι Αποφράξεις Διόνυσος Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Διόνυσο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Διόνυσο όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 8040310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button