Αποφράξεις-Αχαρνές-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες αποφράξεις από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Απόφραξη νεροχύτη – Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας βουλωμένο νεροχύτη. Αυτή η περίεργη μυρωδιά στην κουζίνα, ο τρόπος που το νερό στραγγίζει αργά μέσα σε λίγα λεπτά, ή περίεργους θορύβους καθώς στραγγίζει… είναι όλα ενδεικτικά σημάδια απόφραξης.

Ευτυχώς, η αντιμετώπιση ενός βουλωμένου νεροχύτη είναι μια βλάβη που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μόνοι τους. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για απόφραξη νεροχύτη, απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου. Αν, όμως, το πρόβλημα επιμένει, τότε θα πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό μας, καθώς το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο σοβαρό από το εμφανές.

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν βουλωμένο νεροχύτη!

Λοιπόν, αυτό είναι υπερβολικό, αλλά ένας βουλωμένος νεροχύτης μπορεί να είναι άβολη κατάσταση, να μυρίζει απαίσια και να γίνει έδαφος επώασης για βακτήρια. Έτσι, το να ξέρεις πώς να αποφράξεις ένα νεροχύτη είναι κάτι που όλοι πρέπει να ξέρουν να κάνουν.

Δεν χρειάζεστε φανταχτερά εργαλεία για απόφραξη νεροχύτη ή ειδικές δεξιότητες DIY ή γνώσεις στα υδραυλικά. Όμως, βοηθάει να έχετε αντοχή, καθώς θα συναντήσετε όλα των ειδών τα υπολείμματα.

Πώς να αποφράξετε έναν νεροχύτη;

Υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι για απόφραξη νεροχύτη. Δοκιμάστε τον κάθε ένα με τη σειρά του, και ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς θα λύσει, έστω προσωρινά το πρόβλημά σας.

Χρησιμοποιείστε έμβολο

Ο πρώτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο. Η βύθιση απορροφά αέρα από το σωλήνα και στη συνέχεια τον αναγκάζει να επανέλθει, γεγονός που βοηθά στην αποκόλληση της απόφραξης. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο τέχνασμα για απόφραξη νεροχύτη με ένα έμβολο. Τοποθετήστε το στο στόμιο και βεβαιωθείτε ότι έχει σχηματιστεί στεγανοποίηση και, στη συνέχεια, μετακινήστε τη λαβή προς τα κάτω και προς τα πάνω σε μια ενέργεια άντλησης. Θα καταλάβετε ότι το μπλοκάρισμα μετακινήθηκε όταν θα αποστραγγίζεται σε λογικό χρόνο.

Ρίξτε ζεστό νερό

Μερικές φορές η ριπή νερού μπορεί να σπρώξει ό,τι εμποδίζει την αποστράγγιση. Γεμίστε με ζεστό νερό ένα δοχείο ή κουβά και ρίξτε το στον νεροχύτη. Η γρήγορη, κατευθυνόμενη ροή του ζεστού νερού μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, όπου θα θα πρέπει να καλέστε Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου.

Μην δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο εάν ο αγωγός σας είναι προσαρτημένος σε σωλήνα PVC, καθώς το βραστό νερό μπορεί να λιώσει ή να καταστρέψει το πλαστικό.

Διαλύστε το μπλοκάρισμα με φυσικά μέσα

Μερικές φορές ένα έμβολο δεν μπορεί να αποφράξει τον νεροχύτη επειδή είναι συμπαγές και λιπαρό. Επομένως, πρέπει να κάνετε κάτι για να σπάσετε το επίμονο πουρί που έχει δημιουργηθεί. Υπάρχουν πολλές λύσεις απόφραξης με χημικά στην αγορά, αλλά δεν το συνιστούμε ως αποφρακτική εταιρεία, καθώς δεν είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και μπορεί να καταστρέψουν τις σωληνώσεις σας.

Μια πιο φιλική λύση για την απόφραξη του νεροχύτη είναι ένα απλό μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Αρχικά, ρίξτε λίγη σόδα μέσα στον σωλήνα αποστράγγισης. Στη συνέχεια, ρίξτε το ξίδι. Θα δημιουργηθεί ένα αφρώδες μείγμα το οποίο μπορεί να διαλύσει τη μάζα υπολειμμάτων που έχει δημιουργηθεί. Μόλις η χημική αντίδραση υποχωρήσει, ρίξτε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε τον σωλήνα.

Εάν αυτό δεν βοηθήσει, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό για να το διαλύσετε. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να το ρίξετε τη νύχτα και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρωί. Η ολονύκτια δράση θα μαλακώσει τη μάζα και το νερό θα βοηθήσει να απομακρυνθεί το μπλοκάρισμα.

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

6 Λόγοι που πρέπει να αποφύγετε τα χημικά καθαριστικά

Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει ή να επιστρέψει στο σπίτι και να έρθει αντιμέτωπος με ένα φραγμένο αγωγό. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά άβολα αλλά η έλλειψη κατάλληλης αποστράγγισης μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία μεγαλύτερων προβλημάτων και να καταστρέψει τους σωλήνες σας ή ακόμη και να οδηγήσει σε πλημμύρες. Εν τω μεταξύ, τα συσσωρευμένα απόβλητα μυρίζουν τρομερά και θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειάς σας αλλά και τη δική σας.

Όταν αντιμετωπίζετε ένα φράξιμο, και είναι κάτι που συμβαίνουν σε όλους, τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης μπορεί να φαίνονται σαν οι τέλειες λύσεις. Μπορεί να τα έχετε ήδη κάτω από το νεροχύτη σας και διατίθενται στην αγορά ως φθηνά, γρήγορα και εύκολα στη χρήση. Αλλά ο καθαρισμός του φραγμού δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν. Γνωρίζετε τους κινδύνους που ενέχουν μερικές φορές αυτά τα καθαριστικά;

1. Μπορούν να καταστρέψουν τους σωλήνες σας

Το κύριο μειονέκτημα των χημικών καθαριστικών αποχέτευσης είναι η καυστική τους φύση. Λειτουργούν διαλύοντας τα μπλοκαρίσματα στους σωλήνες σας με μια χημική αντίδραση, κάνοντάς τα αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι είναι συχνά τόσο ισχυρά που μπορούν να καταστρέψουν τους σωλήνες σας, ακόμη και να λιώσουν τα πλαστικά σημεία από PVC των υδραυλικών σας συστημάτων. Ο κίνδυνος βλάβης των υδραυλικών είναι υψηλότερος εάν οι σωλήνες σας είναι παλαιότεροι ή διαβρωμένοι.

Η χρήση χημικών καθαριστικών αρκετές φορές μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές, εξασθενίζοντας σοβαρά τους σωλήνες με την πάροδο του χρόνου.

2. Είναι τοξικά

Για τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης να κάνουν τη δουλειά τους τόσο αποτελεσματικά, γενικά πρέπει να παρασκευάζονται από αρκετά επιθετικά χημικά. Ορισμένα βιομηχανικά καθαριστικά περιέχουν θειικό οξύ, το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο σε περίπτωση κατάχρησης. Τα πιο συχνά διαθέσιμα καθαριστικά τείνουν να περιέχουν ισχυρά αλκάλια, τα οποία μπορούν:

 • Κάψτε το δέρμα σας
 • Ερεθίσετε τα μάτια σας
 • Είναι επικίνδυνο κατά την εισπνοή
 • Καταστρέφουν τα ρούχα σας, εάν έρθουν σε επαφή
 • Τα χημικά καθαριστικά μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβή ή ακόμη και θανατηφόρα σε περίπτωση κατάποσης και καλό είναι να τα φυλάτε πάντα μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
 • Είναι επίσης σημαντικό να μην αναμιγνύετε καθαριστικά, καθώς ορισμένοι συνδυασμοί μπορεί να δημιουργήσουν τοξικό αέριο

3. Περιμένουν για εβδομάδες στο υδραυλικό και αποχετευτικό σύστημα

Ένα άλλο πρόβλημα με τα χημικά καθαριστικά είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη χρήση τους. Συχνά έρχονται με τη μορφή γέλης ή παχύρρευστου υγρού που προσκολλάται στα εσωτερικά των σωλήνων σας, έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα μπλοκαρίσματα όταν εμφανίζονται. Αυτό τους δίνει ακόμη περισσότερο χρόνο να φθαρούν τις εσωτερικές επιφάνειες των υδραυλικών σας.

Εκτός από το να κάθονται μέσα στους σωλήνες σας, οι τοξικοί καπνοί μπορούν επίσης να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη χρήση τους. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και η οικογένειά σας συνεχίζετε να τα εισπνέετε.

4. Μπορούν να βλάψουν την τουαλέτα σας

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι πολλά χημικά καθαριστικά έρχονται με μια προειδοποίηση να μην τα χρησιμοποιείτε στην τουαλέτα σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να καταστρέψουν την τουαλέτα σας, όπως :

 • Σμάλτο
 • Φινίρισμα
 • Μπολ τουαλέτας από πορσελάνη

Ακριβώς όπως παραμένει στους φραγμένους σωλήνες του νεροχύτη σας, ένα χημικό καθαριστικό αποχέτευσης που χρησιμοποιείται στην τουαλέτα θα παραμείνει επίσης στο μπολ και στους σωλήνες της τουαλέτας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το σπάσιμο του μπολ ή να μαλακώσουν οι σωλήνες και να τους καταστρέψουν.

Προσοχή: Εάν ρίξετε χημικό καθαριστικό στην τουαλέτα σας, μην χρησιμοποιήσετε έμβολο αργότερα. Θα μπορούσε να προκαλέσει την εκτόξευση των χημικών ουσιών στο δέρμα, τα μάτια ή τα ρούχα σας.

5. Είναι κακό για το περιβάλλον

Εκτός του ότι είναι τοξικό για εσάς, τα χημικά απορρυπαντικά είναι τοξικά για το περιβάλλον. Τα καθαριστικά που ρίχνετε τους σωλήνες σας μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την τοπική άγρια ​​ζωή, το νερό και τα φυτά. Είναι τοξικά για τα ζώα και μπορεί επίσης να συμβάλλουν στην αιθαλομίχλη. Ακόμα και το λίγο που μένει στο μπουκάλι και πετιέται στον κάδο απορριμμάτων είναι επιβλαβές για το περιβάλλον.

6. Δεν λειτουργούν πάντα

Εκτός από τους κινδύνους που συνδέονται με τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης, δεν καθαρίζουν πάντα κάθε απόφραξη. Μπορεί να δουλέψουν σε υλικά όπως τα μαλλιά και το λίπος, αλλά εάν οι αγωγοί σας εμποδίζονται από μια συσσώρευση αλάτων ή άλλο επίμονο στέρεό υλικό, θα ξοδεύατε τον χρόνο και τα χρήματά σας με καλύτερο τρόπο επιλέγοντας άλλη τεχνική καθαρισμού. Επίσης, δεν θα βοηθήσουν στην περίπτωση προβλημάτων στη αποχετευτική γραμμή ή ενός σπασμένου σωλήνα.

Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις, καλέστε την Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου για τις επαγγελματικές μας συμβουλές. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας είναι βέβαιοι ότι έχουν προτάσεις για εσάς και μπορούμε να κάνουμε τα υδραυλικά σας να λειτουργούν ξανά ομαλά.

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

4 εναλλακτικές λύσεις για να δοκιμάσετε

Εάν αγχώνεστε για οποιοδήποτε από τα παραπάνω σημεία, μην ανησυχείτε! Τα χημικά καθαριστικά δεν είναι οι μόνες λύσεις που υπάρχουν για την απομάκρυνση των αποχετεύσεων.

Εναλλακτική # 1: Η μαγειρική σόδα και το ξίδι είναι μια εξαιρετική κοινή επιλογή και κάνει καλή δουλειά σε συνδυασμό με τη τακτική συντήρηση του συστήματος.

Εναλλακτική # 2: Ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα με αλάτι ή χυμό λεμονιού. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς ρίξτε το αναμεμιγμένο διάλυμα στην αποχέτευση και αφήστε το εκεί για μερικά λεπτά έως και μία ώρα. Εάν είναι απαραίτητο για να μετατοπίσετε την απόφραξη, ρίξτε βραστό νερό.

Εναλλακτική # 3: Ένα φίδι αποστράγγισης.

Εναλλακτική # 4: Απλό, βραστό νερό!

Εάν αυτές οι συνταγές DIY δεν καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα, σκεφτείτε να αγοράσετε ενζυματικά καθαριστικά. Σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά, δεν χρησιμοποιούν χημικά. Περιβαλλοντικά ασφαλή, περιέχουν βακτήρια που μπορούν να καθαρίσουν τα μαλλιά, τα τρόφιμα και άλλα οργανικά μπλοκαρίσματα. Θα αναπαραχθούν και θα καθαρίσουν οποιοδήποτε άλλο οργανικό υλικό που προσκολλάται στους αγωγούς και τους σωλήνες σας και στο μέλλον.

Καλέστε υδραυλικό από Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Εάν κανένα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό και να μην λερώσετε τα χέρια σας περισσότερο. Ο υδραυλικός από Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου θα ελέγξει τον σωλήνα U να δει αν το πρόβλημα είναι πριν τους σωλήνες στον τοίχο, θα χρησιμοποιήσει ενδοσκοπική κάμερα και ό,τι άλλο μέσο ή εργαλείο χρειαστεί.

Τρόποι συντήρησης και καθαρισμού νεροχύτη

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απόφραξη νεροχύτη είναι να σταματήσετε να απορρίπτεται τα παρακάτω πράγματα στην αποχέτευση.

 • Φαγητό
 • Λίπη
 • Μικρά πλαστικά
 • Χαρτί
 • Οτιδήποτε δεν είναι νερό ή άλλο υγρό

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Αν, όμως, ο νεροχύτης σας βουλώσει, μην το παραβλέψετε. Επικοινωνήστε μαζί μας, Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου να σας προτείνουμε την καλύτερη πιθανή λύση.

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Λίγα λόγια για τις Αχαρνές

Οι περιοχή Αχαρνές βρίσκετε 12χλμ βόρεια από το κέντρο της Αθήνας και είναι ένας από τους αρχαιότερους δήμους της Αθήνας. Έχουν αναφερθεί πολύ αρχαίοι φιλόσοφοι, ποιητές και όχι μόνο για την περιοχή αυτή με την τότε ονομασία της Αχαρναί. Ο Θουκυδίδης στην πρώτη εκστρατεία των Πελοποννησίων, ο περιηγητής Παυσανίας κατά τον πρώτο και δεύτερο αιώνα έκανε αναφορά για τους θεούς που λατρεύονταν στη περιοχή, ενώ ο Αριστοφάνης έγραψε μια κωμωδία για τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμος Αχαρνών, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής και οι περιοχές που μπορείτε να εξερευνήσετε είναι ο Κόκκινος Μύλος, η Βαρυμπόμπη, οι Θρακομακεδόνες, το Αεροδρόμιο Τατοΐου (Δεκέλεια), μικρό μέρος του πρώην Βασιλικού Κτήματος, το Ολυμπιακό Χωριό και μεγάλο μέρος του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, το Μον Παρνές και δύο ορειβατικά καταφύγια.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Αχαρνές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Αχαρνές όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button