Αποφράξεις-Αχαρνές-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες αποφράξεις από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Απόφραξη νεροχύτη – Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας βουλωμένο νεροχύτη. Αυτή η περίεργη μυρωδιά στην κουζίνα, ο τρόπος που το νερό στραγγίζει αργά μέσα σε λίγα λεπτά, ή περίεργους θορύβους καθώς στραγγίζει… είναι όλα ενδεικτικά σημάδια απόφραξης.

Ευτυχώς, η αντιμετώπιση ενός βουλωμένου νεροχύτη είναι μια βλάβη που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μόνοι τους. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για απόφραξη νεροχύτη, απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου. Αν, όμως, το πρόβλημα επιμένει, τότε θα πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό μας, καθώς το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο σοβαρό από το εμφανές.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν βουλωμένο νεροχύτη!

Λοιπόν, αυτό είναι υπερβολικό, αλλά ένας βουλωμένος νεροχύτης μπορεί να είναι άβολη κατάσταση, να μυρίζει απαίσια και να γίνει έδαφος επώασης για βακτήρια. Έτσι, το να ξέρεις πώς να αποφράξεις ένα νεροχύτη είναι κάτι που όλοι πρέπει να ξέρουν να κάνουν.

Δεν χρειάζεστε φανταχτερά εργαλεία για απόφραξη νεροχύτη ή ειδικές δεξιότητες DIY ή γνώσεις στα υδραυλικά. Όμως, βοηθάει να έχετε αντοχή, καθώς θα συναντήσετε όλα των ειδών τα υπολείμματα.

Πώς να αποφράξετε έναν νεροχύτη;

Υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι για απόφραξη νεροχύτη. Δοκιμάστε τον κάθε ένα με τη σειρά του, και ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς θα λύσει, έστω προσωρινά το πρόβλημά σας.

Χρησιμοποιείστε έμβολο

Ο πρώτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο. Η βύθιση απορροφά αέρα από το σωλήνα και στη συνέχεια τον αναγκάζει να επανέλθει, γεγονός που βοηθά στην αποκόλληση της απόφραξης. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο τέχνασμα για απόφραξη νεροχύτη με ένα έμβολο. Τοποθετήστε το στο στόμιο και βεβαιωθείτε ότι έχει σχηματιστεί στεγανοποίηση και, στη συνέχεια, μετακινήστε τη λαβή προς τα κάτω και προς τα πάνω σε μια ενέργεια άντλησης. Θα καταλάβετε ότι το μπλοκάρισμα μετακινήθηκε όταν θα αποστραγγίζεται σε λογικό χρόνο.

Ρίξτε ζεστό νερό

Μερικές φορές η ριπή νερού μπορεί να σπρώξει ό,τι εμποδίζει την αποστράγγιση. Γεμίστε με ζεστό νερό ένα δοχείο ή κουβά και ρίξτε το στον νεροχύτη. Η γρήγορη, κατευθυνόμενη ροή του ζεστού νερού μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, όπου θα θα πρέπει να καλέστε Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου.

Μην δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο εάν ο αγωγός σας είναι προσαρτημένος σε σωλήνα PVC, καθώς το βραστό νερό μπορεί να λιώσει ή να καταστρέψει το πλαστικό.

Διαλύστε το μπλοκάρισμα με φυσικά μέσα

Μερικές φορές ένα έμβολο δεν μπορεί να αποφράξει τον νεροχύτη επειδή είναι συμπαγές και λιπαρό. Επομένως, πρέπει να κάνετε κάτι για να σπάσετε το επίμονο πουρί που έχει δημιουργηθεί. Υπάρχουν πολλές λύσεις απόφραξης με χημικά στην αγορά, αλλά δεν το συνιστούμε ως αποφρακτική εταιρεία, καθώς δεν είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και μπορεί να καταστρέψουν τις σωληνώσεις σας.

Μια πιο φιλική λύση για την απόφραξη του νεροχύτη είναι ένα απλό μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Αρχικά, ρίξτε λίγη σόδα μέσα στον σωλήνα αποστράγγισης. Στη συνέχεια, ρίξτε το ξίδι. Θα δημιουργηθεί ένα αφρώδες μείγμα το οποίο μπορεί να διαλύσει τη μάζα υπολειμμάτων που έχει δημιουργηθεί. Μόλις η χημική αντίδραση υποχωρήσει, ρίξτε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε τον σωλήνα.

Εάν αυτό δεν βοηθήσει, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό για να το διαλύσετε. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να το ρίξετε τη νύχτα και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρωί. Η ολονύκτια δράση θα μαλακώσει τη μάζα και το νερό θα βοηθήσει να απομακρυνθεί το μπλοκάρισμα.

Καλέστε υδραυλικό από Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Εάν κανένα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό και να μην λερώσετε τα χέρια σας περισσότερο. Ο υδραυλικός από Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου θα ελέγξει τον σωλήνα U να δει αν το πρόβλημα είναι πριν τους σωλήνες στον τοίχο, θα χρησιμοποιήσει ενδοσκοπική κάμερα και ό,τι άλλο μέσο ή εργαλείο χρειαστεί.

Τρόποι συντήρησης και καθαρισμού νεροχύτη

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απόφραξη νεροχύτη είναι να σταματήσετε να απορρίπτεται τα παρακάτω πράγματα στην αποχέτευση.

 • Φαγητό
 • Λίπη
 • Μικρά πλαστικά
 • Χαρτί
 • Οτιδήποτε δεν είναι νερό ή άλλο υγρό

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Αν, όμως, ο νεροχύτης σας βουλώσει, μην το παραβλέψετε. Επικοινωνήστε μαζί μας, Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου να σας προτείνουμε την καλύτερη πιθανή λύση.

Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αχαρνες Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Αχαρνές Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Αχαρνές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Αχαρνές όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares