Αποφράξεις-Δροσιά-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη της αποχέτευσης σας, τον καθαρισμό των σωληνώσεών σας, την άντληση υδάτων από οποιοδήποτε χώρο που έχει υποστεί ζημιά και ερχόμαστε άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου ασχολείται με τις αποφράξεις από το 2000. Η τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας για τον εντοπισμό ενός προβλήματος στις σωληνώσεις είναι σύμμαχός μας στη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει της ροής του.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στην Αθήνα. Η Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου ηγείται, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης ετησίως. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης της Αθήνας από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας παρέχουν υπηρεσίες στη Δροσιά για σπίτια, πολυκατοικίες και καταστήματα, καθώς και δημόσιες υπηρεσίες. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υδραυλικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνει η Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου

Οι Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης – Πότε θα χρειαστείτε Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου;

Μην αναρωτιέστε ποιον να καλέσετε όταν το σπίτι σας είναι υγρό χάος – Η Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου έχει τον υδραυλικό έκτακτης ανάγκης που χρειάζεστε. Είμαστε έτοιμοι για την κλήση σας όταν τα υδραυλικά σας σάς προκαλούν άγχος.

Είτε έχει πλημμυρίσει όλο το σπίτι, είτε έχετε χάσει ένα ανεκτίμητο αντικείμενο μέσα στο σιφώνι, το συνεργείο απόφραξης μας θα έρθει αμέσως στον χώρο σας. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας!

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου;

Χαιρόμαστε όταν μας καλείτε για επιθεωρήσεις, συντήρηση και ανανέωση υδραυλικών σε προγραμματισμένη βάση, αλλά δεν αλλάζουμε τις τιμές μας όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης μας 24/7. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καλέσετε έναν υδραυλικό έκτακτης ανάγκης να διαχειριστεί ένα πρόβλημα και να μην περιμένετε μέχρι να χειροτερέψει. Η αποφρακτική εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα το πρόβλημα και θα σας βοηθήσει να το διευθετήσετε, ώστε να μην ξανασυμβεί. Είμαστε υδραυλικοί πλήρους εξυπηρέτησης, οπότε μπορείτε να μας καλείτε για όλες τις ανάγκες απόφραξης που μπορεί να χρειαστείτε.

Έκτακτη ανάγκη στη μέση της νύχτας

Σπάνια, αλλά μπορεί να συμβεί… Αναρωτιέστε γιατί η τουαλέτα σας μετατράπηκε σε σιντριβάνι ξαφνικά; Ο νεροχύτης κουζίνας δεν αποστραγγίζει μετά το υπέροχο τραπέζι που κάνατε στους κουμπάρους σας; Όποιο πρόβλημα και αν δημιουργήθηκε, γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε τον ειδικευμένο υδραυλικό έκτακτης ανάγκης κάθε φορά που προκύπτει πρόβλημα.

Ενδέχεται να συναντηθούμε σε μια έκτακτη ανάγκη, αλλά σίγουρα θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας για μια μακροχρόνια συνεργασία. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απόφραξης, χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, φροντίζουμε να είμαστε ενημερωμένοι με όλες τις νέες τεχνικές, επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις. Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη σας και έχουμε την τεχνογνωσία να το καταφέρουμε αυτό.

Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου

Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε τα υδραυλικά σας χρησιμοποιώντας τελευταία τεχνολογία και άριστες τεχνικές

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική μας επιλύει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στον χώρο σας.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε:

 • Απόφραξη με έλεγχο κάμερας
 • Απόφραξη με υδροβολή
 • Συσκευές ακρόασης που μας βοηθούν να βρούμε διαρροές χωρίς να ανοίγουμε τοίχους και δάπεδα

Είμαστε εκπαιδευμένοι και έμπειροι στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να σας εξοικονομήσουμε χρήματα, χρόνο και άσκοπες εργασίες.

Απολαύστε την ηρεμία του καθαρού υδραυλικού συστήματος. Είμαστε οι ίδιοι υδραυλικοί που εμπιστεύεστε καθημερινά, αλλά και σε έκτακτη ανάγκη για να επιδιορθώσουμε επείγοντα προβλήματα ανά πάσα στιγμή.

Τι είναι πιο αγχωτικό από τα υδραυλικά προβλήματα;

Το πρόβλημα θα είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό, αν ξέρετε ποιον πρέπει να καλέσετε σε μια επείγουσα κατάσταση. Αποθηκεύστε το τηλέφωνό μας στην ταχεία κλήση και χαλαρώστε. Είμαστε αυτοί που πρέπει να καλέσετε για απόφραξη νεροχύτη ή καθαρισμό σωληνώσεων. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας, τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό μας για εσάς και τον χώρο σας.

Γραμμές φρεατίων, αποχέτευσης και διαρροή νερού

Οι νεροχύτες και οι τουαλέτες δεν είναι οι μόνες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που φροντίζουμε στην Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου. Θα μπορούσε να είναι μια κολλημένη αντλία, μια εφεδρική γραμμή αποχέτευσης ή μια διαρροή που μετατρέπεται σε πλημμύρα. Έχουμε τα εργαλεία, τους ανθρώπους και την τεχνογνωσία για να επιδιορθώσουμε το υδραυλικό σας πρόβλημα και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τον καθαρισμό.

Η εύρεση διαρροής μπορεί παλιά να ήταν δύσκολη διαδικασία – αλλά υπάρχει νέος τρόπος!
Δυστυχώς, οι διαρροές δεν είναι συχνά σε κοινή θέα. Μπορούν να βρίσκονται στους τοίχους, στο υπόγειο, στην αυλή ή κάτω από το πάτωμα. Ένας ανειδίκευτος υδραυλικός μπορεί να σκάψει, να κόψει και να εξερευνήσει για να την βρει και να σας αφήσει πολλές επισκευές. Υπάρχει ο έλεγχος με κάμερα που θα εντοπίσει το πρόβλημα σε έναν κρυφό σωλήνα και θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε περιττές εργασίες.

Για μεγάλους σωλήνες και μικρούς, μπορούμε να ελέγξουμε, να διαγνώσουμε το πρόβλημα και, αν είναι κατάλληλο για τις σωληνώσεις, να το καθαρίσουμε με τις τελευταίες τεχνικές υδροβολής. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες απόφραξης, Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου και ξένοιαστε από το άγχος κάθε υδραυλικού προβλήματος στον χώρο σας.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει η Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου

Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου

Τα 8 πιο συνηθισμένα προβλήματα των υδραυλικών σας συστημάτων

Τα υδραυλικά προβλήματα έρχονται σε όλα τα είδη και μεγέθη, από ένα σχετικά μικρό και φθηνό, όπως μια βρύση που στάζει ή μια τουαλέτα που δεν λειτουργεί σωστά, μέχρι το μπλοκαρισμένο αποχετευτικό σύστημα ή μια μεγάλη διαρροή στους υδραυλικούς σωλήνες που είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρές δομικές ζημιές στην ιδιοκτησία σας, καθώς και την καταστροφή του ίδιου του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που μπορεί να απαιτούν την άμεση βοήθεια από τους επαγγελματίες της εταιρείας Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου. Η πρόληψη είναι πάντα η  καλύτερη ενέργεια από ότι η θεραπεία και φυσικά, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση προβλημάτων ή την επιδείνωση τους εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων τα είδη των προβλημάτων που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε.

Ακολουθούν δέκα τυπικά ζητήματα, οι κοινές αιτίες τους και πώς μπορούν να επιλυθούν. Μερικά προβλήματα είναι σχετικά απλά για να αντιμετωπιστούν, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάποια βασικά εργαλεία και προθυμία, ενώ άλλα σχεδόν σίγουρα θα απαιτήσουν να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία.

Τα 8 πιο συνηθισμένα υδραυλικά προβλήματα

 1. Βρύσες που στάζουν. Οι βρύσες που στάζουν είναι τόσο συχνές που είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος που δεν έχει βιώσει αυτό το πρόβλημα. Η αιτία που στάζουν οι βρύσες σε πολλές περιπτώσεις είναι ένα εσωτερικό εξάρτημα, μια ροδέλα που έχει γίνει άκαμπτη, σκίστηκε ή καταστράφηκε με την πάροδο του χρόνου. Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, τότε μπορεί συνήθως να διορθωθεί άμεσα απενεργοποιώντας και αποσυναρμολογώντας της βρύση, αντικαθιστάτε την η ελαττωματική ροδέλα και στη συνέχεια αποσυναρμολογείτε τη βρύση.
 2. Αργός νεροχύτης αποστράγγισης. Αυτό το πρόβλημα προκαλείται συνήθως από ένα μπλοκάρισμα που περιορίζει τη ροή του νερού. Η αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας μπορεί να περιέχει συσσωρευμένο λίπος και υπολείμματα φαγητού. Σε ένα νεροχύτη μπάνιου, η απόφραξη πιθανότατα προκαλείται από μαλλιά και σαπούνι.Οι μέθοδοι για τον καθαρισμό ενός φραγμένου νεροχύτη μπορεί να περιλαμβάνουν τη χρήση ενός εμβόλου, την έκχυση μαγειρικής σόδας και ξιδιού ή ενός χημικού αφαίρεσης φραγμών ή τη χρήση υδραυλικού φιδιού. Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί από μια αποφρακτική εταιρείας, τότε πιθανότατα θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου, έως ότου τελικά η αποχέτευση μπλοκαριστεί τελείως.
 3. Βουλωμένο μπάνιο ή ντους. Όπως με τους νεροχύτες μπάνιου, οι αποχετεύσεις της μπανιέρας και του ντους γενικά μπλοκάρονται από φράγματα μαλλιών και σαπουνιού. Η απομάκρυνση του μπλοκαρίσματος μπορεί να απαιτεί τη χρήση ενός εμβόλου ή ενός υδραυλικού φιδιού. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι μπορούν μερικές φορές να διαλύσουν και το φράξιμο. Το πρόβλημα συνήθως επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Το ζήτημα φυσικά μπορεί να προληφθεί ή να ελαχιστοποιηθεί από το να επαναληφθεί αγοράζοντας ένα προστατευτικό αποστράγγισης για να πιάσει τα μαλλιά.
 4. Φραγμένη τουαλέτα. Όταν το τουαλέτα γεμίζει και δεν αποστραγγίζεται, έχετε ένα φράξιμο. Η απόφραξη προκαλείται συνήθως από ένα μείγμα χαρτιού και ανθρώπινων απορριμμάτων. Οι φραγμένες τουαλέτες μπορούν κανονικά να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία με ένα έμβολο. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα φίδι αποχέτευσης ή τρυπάνι αποστράγγισης για να χαλαρώσει το μπλοκάρισμα.
 5. Ελαττωματικός θερμοσίφωνας. Αυτό το πρόβλημα ενδέχεται να μην ανακαλυφθεί έως ότου βρεθείτε στο ντους και το νερό ξαφνικά είναι κρύο. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που μπορούν να προκαλέσουν μια αποτυχία του θερμοσίφωνα. Η λυχνία μπορεί να σβήσει, η συσσώρευση ιζημάτων στη δεξαμενή μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, θα θέλετε έναν επαγγελματία να επιθεωρήσει, να συντηρήσει και να διορθώσει τον θερμοσίφωνα σας.
 6. Χαμηλή πίεση νερού. Εάν το νερό σας απλά τρέχει από τη βρύση και δεν έχει ιδιαίτερη πίεση, τότε μπορεί να είναι σύμπτωμα χαμηλής πίεσης νερού. Αυτό είναι συχνά πρόβλημα σε παλαιότερα σπίτια. Η χαμηλή πίεση του νερού μπορεί να οφείλεται σε διάφορα ζητήματα, ένα συνηθισμένο είναι διαρροές στους σωλήνες που έχουν σπάσει, φθαρεί ή διαβρωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αν είναι χαμηλή η πίεση του νερού σε ένα ντους, αυτό είναι το πρόβλημα, τις περισσότερες φορές προκαλείται από συσσώρευση ιζημάτων και αλάτων.
 7. Διαρροές σωλήνες. Οι διαρροές στους σωλήνες μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια ενόχληση, μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα έπιπλα και τα δάπεδα και η υγρασία μπορεί να ενθαρρύνει ζωύφια όπως οι κατσαρίδες να εισέλθουν στην περιουσία σας. Διαρροές σχεδόν πάντα συμβαίνουν στις ενώσεις των σωλήνων.Η ταινία, οι ενώσεις και τα πληρωτικά μπορούν συχνά να παρέχουν μια προσωρινή επιδιόρθωση, αλλά για κάτι πιο μόνιμο, θα πρέπει να αντικαταστήσετε ένα κομμάτι σωλήνα ή τα σχετικά εξαρτήματα και αυτό μπορεί να απαιτεί τη χρήση υδραυλικού. Οι διαρροές είναι πιο συχνές το χειμώνα όταν το νερό μπορεί να παγώσει, να επεκταθεί και να προκαλέσει διάρρηξη των σωλήνων.
 8. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο αποχετευτικό σύστημα. Τα αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος αποχέτευσης είναι, ειλικρινά, ένας εφιάλτης. Μπορεί να είναι δύσοσμο, άσχημο, ανθυγιεινό, άβολο και ακριβό να διορθωθεί. Η ευθύνη για την επίλυση του προβλήματος εξαρτάται πραγματικά από τη θέση του μπλοκαρίσματος. Για παν ενδεχόμενο όμως καλέσετε την εταιρεία Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου για να επιλυθεί άμεσα του προβλήματος.

Λίγα λόγια τη Δροσιά

Η περιοχή της Δροσιάς όπως και αρκετές περιοχές των Βορείων Προαστίων την Αττικής κατοικήθηκαν για πρώτη φορά τον αιώνα που μας πέρασε από Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, της Κωνσταντινούπολης και του Πόντου. Η ονομασία της περιοχής άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου, οι πρώτοι κάτοικοι της την ονόμασαν “Ροδόπολις” και στη συνέχεια “Ρωσσοχώρι”.

Η Δροσιά βρίσκετε 22 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας και περιβάλλεται από πλούσιο πευκόδασος, έναν ιδανικό προορισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Αθηναίους και τους λοιπούς επισκέπτες της περιοχής. Η ρυμοτόμηση της είναι μοναδική, με φαρδύς και ευθείς δρόμους και χωρίς όμως να επιβαρύνουν το υπέροχο  Πεντελικό όρος.

Μέχρι σήμερα η περιοχή δε διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο αποχέτευσης, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι δήμοι της Ανατολικής Αττικής. Είναι αρκετά απομακρυσμένη από το κέντρο του νομού Αττικής και έχει αρκετά αυστηρά κριτήρια δόμησης για τη διατήρηση της σημερινής του μορφής. Είναι λογικό και επόμενο ότι η εύρεση της κατάλληλης αποφρακτικής εταιρείας, όπως η Αποφράξεις Δροσιά Αναγνώστου, να είναι η προτεραιότητα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Δροσιά με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Δροσιά όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ- 210 80 40 310- 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button