apofraxeis-lagonisi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Διαρροή σωλήνα – Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου

Είτε κατά τη διάρκεια της συντήρησης των υδραυλικών σας ανακαλύψετε μια λακκούβα κάτω από ένα σωλήνα είτε έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν κοιτάξετε κάτω από το νεροχύτη σας, οι διαρροές αγωγών μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση. Mια μόνιμη επισκευή αγωγού μπορεί να σημαίνει αντικατάσταση ενός μέρους του αγωγού ή ολική αντικατάσταση.

Ίσως θελήσετε να έχετε επαγγελματική βοήθεια ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μέχρι να έρθουμε στον χώρο σας και να λύσουμε το ζήτημα, χρησιμοποιήστε έναν σφιγκτήρα συμπίεσης και ειδική ταινία για να αποφύγετε τη διαρροή. Αυτές οι προσωρινές επισκευές εμποδίζουν την διαρροή του νερού, αλλά μην εφησυχάζεστε και να θυμάστε πως πρόκειται για προσωρινή λύση.

Επισκευή φθορών σε αγωγούς – Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου

Ένας φθαρμένος αγωγός μπορεί να προκαλέσει διαρροή που προκαλεί το νερό σας και να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι σας. Χωρίς έγκαιρη επιδιόρθωση, μικρές ρωγμές σε έναν αγωγό μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες και στο τέλος να μετανιώνετε που δεν επιδιορθώσατε τους σωλήνες σας νωρίτερα. Είτε οι σωληνώσεις σας είναι από χυτοσίδηρο είτε από PVC, η επισκευή ενός φθαρμένου σωλήνα είναι κάτι παραπάνω από εφικτή για εμάς.

Συμβουλές για την επιδιόρθωση φθαρμένου αγωγού – Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει εκτεταμένα φθαρμένος αγωγός στο σπίτι σας είναι να κλείσετε την παροχή νερού. Μόλις γίνει αυτό, ανοίξτε τη βρύση για να αδειάσετε τον αγωγό από τυχόν νερό που έχει μείνει για να ανακουφίστε την πίεση. Καθαρίστε την φθαρμένη περιοχή του αγωγού και σκουπίστε την.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το χειρισμό του αγωγού κατά την εκτέλεση των πρόχειρων επισκευών σας. Ο αγωγός μπορεί να είναι πιο κατεστραμμένος από ό,τι φαίνεται και θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει αν γίνει κακός χειρισμός. Αναλαμβάνουμε τον εντοπισμό και την επισκευή φθορών σε αγωγούς με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Για πολύ μικρές τρύπες, τυλίξτε γύρω από το σωλήνα την ειδική ταινία και δέστε τη σφιχτά, χρησιμοποιώντας σφιγκτήρες σωλήνα και στα δύο άκρα της ταινίας. Πρόκειται για μια γρήγορη και πολύ προσωρινή λύση, δηλαδή μέχρι να μπορέσετε να καλέσετε έναν υδραυλικό από τις Αποφράξεις Αναγνώστου. Αυτή η λύση είναι βοηθητική, ανάλογα βέβαια με την έκταση της φθοράς και τη γενικότερη κατάσταση του σωλήνα. Επιδιορθώστε οπωσδήποτε τις φθορές στους αγωγούς σας και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας ότι έτσι λύθηκε το πρόβλημα.

Ενώ αυτή η συμβουλή μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή πλημμύρας και διαρροής υδάτων σε ολόκληρο το σπίτι, δεν συνιστούμε να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτές, καθώς η φθορά του αγωγού μπορεί να επιδεινωθεί. Αυτές είναι προσωρινές επισκευές έκτακτης ανάγκης και θα πρέπει πάντα να αναζητάτε την συμβουλή ενός επαγγελματία για να διασφαλίσετε ότι δεν θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. Η αντικατάσταση του κατεστραμμένου τμήματος του σωλήνα με καινούργιο είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη λύση. Οι τεχνικοί μας μπορούν να εξετάσουν την αιτία της φθοράς του αγωγού και πιθανώς να αποτρέψουν μελλοντικές διαρροές.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας Αποφράξεις στο Λαγονήσι Αναγνώστου δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα 365 ημέρες τον χρόνο.

Με τις άριστες γνώσεις της εταιρείας μας ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του δικτύου αποχέτευσης, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο σε ολόκληρη την Αττική.

Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λαγονησι Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Λαγονήσι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Λαγονήσι, καθώς και σε ολόκληρη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares