ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 662 57 62 – 697 67 92 091

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και αναλαμβάνουν την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σας, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και απόφραξη αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αναγνώστου ασχολείται με τις αποφράξεις από το 2000 στο Κορωπί. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό ενός προβλήματος στις σωληνώσεις είναι σύμμαχός μας στη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει της ροής του.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων. Η Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου ηγείται, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης ετησίως. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης στην Αθήνα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας παρέχουν υπηρεσίες σε οικίες και βιομηχανικούς χώρους. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πρόβλημα διαρροής – Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου

Οι κάτοικοι της Αθήνας θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις διαρροές ως ένα σοβαρό υδραυλικό πρόβλημα που μόνο οι επαγγελματίες Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου μπορούν να αποκαταστήσουν γρήγορα και υπεύθυνα. Από μόνες τους, οι μικρές διαρροές δεν απειλούν ιδιαίτερα.

Δυστυχώς, οι μικρές διαρροές, όμως, έχουν την τάση να μετατρέπονται σε μεγάλες διαρροές, οι οποίες τελικά θα προκαλέσουν μεγάλης έκτασης ζημιές. Σε τελική ανάλυση, η ζημιά στο νερό δεν είναι αστεία, κυρίως επειδή μπορεί να απαιτεί επίπονη και χρονοβόρα αντιμετώπιση. Επίσης, εκτός από το κόστος επισκευής, θα διαπιστώσετε και αύξηση στον λογαριασμό κοινής ωφελείας σας. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να μεριμνήσετε και να μας καλέσετε ακόμα για τις μικρές διαρροές, προτού επεκταθούν.

Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου

Ποιες είναι μερικές από τις πιο συχνές αιτίες διαρροής;

Η Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου συμβουλεύουν να ελέγχετε τακτικά μερικές από τις πιο κοινές αιτίες διαρροής που πρέπει να επιδιορθωθούν:

Σπασμένες συνδέσεις

Υπάρχουν συνδέσεις στους σωλήνες νερού και άλλες κρίσιμες θέσεις στο υδραυλικό σύστημα. Δυστυχώς, αυτές οι συνδέσεις δεν είναι άτρωτες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποσπαστούν από ένα ευρύ φάσμα αιτιών με το πέρασμα του χρόνου. Εάν συμβεί αυτό, οι ιδιοκτήτες σπιτιού ενδέχεται να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στο εν λόγω περιστατικό ελέγχοντας για λακκούβες στο πάτωμα καθώς και την αξιοσημείωτη συμπύκνωση υγρασίας σε μέρη όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Φραγμένες υδραυλικές γραμμές

Οι άνθρωποι είναι γνωστό ότι ρίχνουν διάφορα πράγματα, εσκεμμένα ή άθελά τους, στις αποχετεύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ τα υδραυλικά συστήματα έχουν κατασκευαστεί για να είναι ανθεκτικά, δεν είναι ικανά να ξεπλύνουν όλα τα πράγματα που πέφτουν μέσα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να φράξουν, κάτι που είναι ιδιαίτερα προβληματικό, επειδή η μερική απόφραξη είναι ευκολότερη από την ολική. Η παρεμποδισμένη ροή του νερού δημιουργεί αυξημένη πίεση νερού στους σωλήνες, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να σπάσει κάτι. Αν δεν γίνει άμεσα απόφραξη, τότε οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αναμένουν ότι αυτό θα προκαλέσει διαρροές ‘η ακόμα και σπάσιμο των σωληνώσεων.

Διάβρωση

Το νερό είναι ικανό να προκαλέσει διάβρωση σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. Τα υδραυλικά συστήματα είναι ανθεκτικά σε τέτοια φαινόμενα, αλλά η αντίστασή τους μπορεί να αποτύχει για διάφορους λόγους. Εάν συμβεί αυτό, το αποτέλεσμα είναι η διάβρωση, η οποία χρήζει επαγγελματική και υπεύθυνη προσέγγιση από Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου ώστε να αντικατασταθούν οι διαβρωμένοι σωλήνες. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς οι διαβρωμένοι σωλήνες είναι επίσης πιο αδύναμοι.

Από τη θετική πλευρά, η διάβρωση είναι πολύ αισθητή σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να προκαλέσει πολύ εμφανείς αλλαγές χρώματος στο νερό που βγαίνει από τους σωλήνες. Επιπλέον, μπορεί να γίνει αισθητή από άλλες αισθήσεις όπως η γεύση και η μυρωδιά.

Προβληματικές συνδέσεις

Ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι προβληματικές συνδέσεις στο υδραυλικό σύστημα είναι μερικά από τα μέρη που είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά. Εν μέρει, αυτό συμβαίνει επειδή είναι ήδη αδύνατα σημεία λόγω της ίδιας της λειτουργίας τους. Ωστόσο, πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι είναι πιο επιρρεπείς στις σοβαρές πιέσεις. Ως εκ τούτου, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τις συνδέσεις του υδραυλικού τους συστήματος, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικό καλώντας πραγματοποιώντας τακτικούς ελέγχους με την εταιρεία μας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου.

Υπερβολική πίεση

Οι σωλήνες μιας υδραυλικής εγκατάστασης έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όταν η πίεση του νερού είναι σε λογικό επίπεδο. Σε τελική ανάλυση, το ρέον νερό διαθέτει μεγάλη ισχύ, που σημαίνει ότι είναι περισσότερο από ικανό να διαβρώσει τους σωλήνες με την πάροδο του χρόνου. Η υψηλότερη πίεση νερού αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο συμβαίνει αυτό, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ενός υδραυλικού προβλήματος που θα χρειαστεί να επιλύσουμε. Υπάρχουν μερικά υδραυλικά συστήματα που μπορούν να αντέξουν υψηλότερη πίεση νερού, αλλά πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό για να επιβεβαιώσει ότι η εγκατάσταση σας αντέχει.

Ρίζες δέντρων

Είναι πολύ εύκολο να υποθέσουμε ότι οι ρίζες των δέντρων είναι ακίνδυνες. Δυστυχώς, το γεγονός είναι ότι οι ρίζες των δέντρων διαθέτουν απίστευτη δύναμη, τόση πολύ ώστε να μπορούν να σπάσουν τις γραμμές αποχέτευσης για να πάρουν αυτό που το δέντρο βλέπει ως νερό, καθώς και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Τούτου λεχθέντος, οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν πολλούς τρόπους για να αποτρέψουν μια τέτοια βλάβη. Για παράδειγμα, μπορούν να αποφύγουν τη φύτευση δέντρων πολύ κοντά στη γραμμή αποχέτευσης, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να εισέλθουν οι ρίζες των δέντρων. Ομοίως, μπορούν να εγκαταστήσουν φράγματα για να αποτρέψουν την είσοδο των ριζών των δέντρων στις γραμμές αποχέτευσης.

Απότομες αλλαγές θερμοκρασίας

Εάν κάτι θερμαίνεται, διαστέλλεται και αν κρυώσει, συστέλλεται. Σε γενικές γραμμές, αυτό δεν είναι το πρόβλημα καθ’ αυτού. Ωστόσο, εάν κάτι θερμαίνεται και ψύχεται απότομα, αυτό μπορεί να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα με δυνητικά σοβαρές συνέπειες. Συγκεκριμένα, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απολύτως δυνατό να σπάσουν οι σωλήνες από ταχεία θέρμανση και ψύξη, κάτι που μπορεί να προκαλέσει την πραγματική βλάβη.

Αποφράξεις-Κορωπί-Αναγνώστου

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει η Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου

Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου

6 τρόποι για να βρείτε κρυμμένες διαρροές νερού

Τα σπίτια μας βασίζονται στο νερό, αρκεί να παρέχεται με ασφάλεια σε σωλήνα, στο νεροχύτη, στη μπανιέρα ή στην κατάλληλη συσκευή, όπως στο πλυντήριο πιάτων ή ρούχων. Αλλά το νερό μπορεί γρήγορα να γίνει εχθρός αν βρεθεί εκεί που δεν θα έπρεπε, βλάπτοντας ενδεχομένως τη δομή ή τα έπιπλα ενός σπιτιού. Οι υδραυλικές διαρροές, δυστυχώς, είναι πολύ συχνές, ακόμη και σε νεότερα σπίτια και είναι πιθανό ότι κάθε σπίτι θα υποφέρει από τουλάχιστον μια. Επιπλέον, δεν είναι εμφανείς όλες οι διαρροές.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι τρομερά απαίσια, καθιστώντας ζωτικής σημασίας να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε μια διαρροή το συντομότερο δυνατό. Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να ξέρει πώς να βρει μια διαρροή νερού, οπότε διαβάστε για τις συμβουλές των έμπειρων υδραυλικών της εταιρείας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου για να προσδιορίσετε αν έχετε κάποια βλάβη και πώς να εντοπίσετε τη θέση της, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας.

Η έγκαιρη ανίχνευση διαρροής νερού μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και να αποτρέψει μια πιθανή καταστροφή. Ακολουθούν ορισμένες ενδείξεις ότι ενδέχεται να έχετε διαρροή και πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με έναν υδραυλικό της εταιρείας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου για να επιμεληθεί του προβλήματος σας άμεσα.

Ελέγξτε το μετρητή νερού

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαπιστώσετε εάν έχετε διαρροή σε κάποιο μέρος των υδραυλικών σας είναι να ελέγξετε το μετρητή νερού. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε το νερό σε όλο το σπίτι σας. Κλείστε όλες τις βρύσες και βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων δεν λειτουργούν. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε το μετρητή και δείτε αν αρχίζει να γυρίζει ή να αλλάζει ενδείξεις.

Εάν συμβαίνει αυτό, πιθανότατα έχετε μια μεγάλη διαρροή. Εάν ο μετρητής δεν αλλάξει αμέσως, περιμένετε δύο ώρες και ελέγξτε τον ξανά. Εάν έχει αλλάξει παρά το ότι το νερό είναι απενεργοποιημένο, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε πιο αργή διαρροή. Η διαρροή μπορεί να είναι οπουδήποτε μετά το μετρητή, ή ακόμα και υπόγεια. Να θυμάστε ότι όλες οι σωληνώσεις μετά το μετρητή είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη σπιτιού.

Ελέγξτε τη χρήση σας

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου συνιστούν σε όλους τους πελάτες τους να ελέγχουν τη χρήση του νερού τους για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει διαρροή κάπου στο σπίτι τους. Εάν μια τετραμελής οικογένεια χρησιμοποιεί περισσότερα από 12.000 λίτρα νερό το μήνα, πιθανότατα υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα διαρροής κάπου στο υδραυλικό τους σύστημα.

Παρακολουθήστε τον λογαριασμό σας

Εάν ο λογαριασμός σας αυξάνεται σταθερά, αλλά οι συνήθειες στη χρήση του νερού δεν έχουν αλλάξει, μπορεί να ευθύνεται μια διαρροή. Συγκεντρώστε μερικούς λογαριασμούς από τους τελευταίους μήνες και συγκρίνετέ τους για να δείτε αν υπάρχει σταθερή αύξηση. Ο λογαριασμός νερού θα πρέπει να παραμένει εντός του ίδιου εύρους από μήνα σε μήνα.

Να θυμάστε ότι ορισμένοι από τους σωλήνες σας ενδέχεται να είναι υπόγεια. Ενδέχεται να μην εντοπίσετε ποτέ διαρροές σε αυτό το τμήμα του συστήματός σας, αλλά θα τις πληρώνετε πάντα. Είναι καλύτερο να έχετε έναν επαγγελματία υδραυλικό να ελέγχει διεξοδικά όλους τους σωλήνες.

Ρίξτε λίγο χρώμα

Οι τουαλέτες μπορούν να αντιπροσωπεύουν έως και 30 τοις εκατό της χρήσης νερού, οπότε πρέπει να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά. Για να ελέγξετε για διαρροές, προσθέστε μερικές σταγόνες χρώματος τροφίμων στη δεξαμενή της τουαλέτας σας και περιμένετε 10 λεπτά. Εάν το χρώμα εμφανίζεται στο μπολ σας, τότε έχετε μια διαρροή που επιτρέπει στο νερό να ρέει από τη δεξαμενή στην αποχέτευση χωρίς να ξεπλένετε ποτέ το μπολ.

Ελέγξτε την εξωτερική χρήση

Διαρροές δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο σπίτι αλλά μπορούν να συμβαίνουν και έξω. Ελέγξτε τα εξωτερικά βύσματά σας συνδέοντας έναν εύκαμπτο σωλήνα. Αν το νερό διαρρεύσει μέσω της σύνδεσης ενώ ο σωλήνας λειτουργεί, αντικαταστήστε το λάστιχο του λαστιχένιου σωλήνα και ελέγξτε εάν όλες οι συνδέσεις είναι στενές. Εξετάστε το ενδεχόμενο να καλέσετε έναν επαγγελματία μία φορά το χρόνο για να ελέγξετε το σύστημα άρδευσης εάν έχετε. Ένα σύστημα με ακόμη και μια μικρή διαρροή θα μπορούσε να σπαταλά 6.300 λίτρα νερού το μήνα.

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική

Κάντε μια πρακτική τακτικού ελέγχου στο πίσω μέρος των ντουλαπιών και κάτω από τις λεκάνες για τυχόν σημάδια μούχλας ή δυσάρεστες μυρωδιές που μπορεί να υποδηλώνουν διαρροή: η άμεση προσοχή μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά ευρώ σε επισκευές. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να κάνετε μια ετήσια επιθεώρηση στο σπίτι σας για να ελέγξετε για διαρροές ή πιθανά προβλήματα.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν το σπίτι σας είναι άνω των 25 ετών

Το υδραυλικό σας σύστημα μπορεί να βρίσκεται στην πτωτική πλευρά του προσδόκιμου ζωής του. Επιθεωρήστε όλες τις προσβάσιμες συνδέσεις στο θερμοσίφωνα, τις αντλίες, τους εύκαμπτους σωλήνες και τις βαλβίδες πλυντηρίου για οξείδωση ή αποχρωματισμό, οι οποίες είναι σαφείς ενδείξεις αργής διαρροής.

Εάν υποψιάζεστε μια διαρροή οπουδήποτε στο υδραυλικό και αποχετευτικό σας σύστημα, καλέστε την Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου για να πραγματοποιήσει την επισκευή το συντομότερο δυνατό. Μην περιμένετε μέχρι να χειροτερέψει  η κατάσταση και καταλήξετε με ένα πραγματικό χάος στα χέρια σας!

Χρειάζεστε επαγγελματική καθοδήγηση;

Οι τοπικοί υδραυλικοί της εταιρείας Αποφράξεις Κορωπί Αναγνώστου είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσουν. Καλέστε μας και θα παρακολουθήσουμε τη διαρροή για εσάς και θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες επισκευές.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Κορωπί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Κορωπί όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 662 57 62
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 662 57 62 – 697 67 92 091

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button