Αποφράξεις-Βριλήσσια-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε άμεσα εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου στα Βριλήσσια είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις αποχετεύσεων σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες εργασίες από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αντικατάσταση – Επισκευή αποχέτευσης – Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

Η αντικατάσταση αποχέτευσης είναι από τις πιο αγχωτικές επισκευές στα σπίτια που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες. Για μακροχρόνια αποτελέσματα, ωστόσο, είναι σημαντικό να βρείτε την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία για να επιλύσετε τα προβλήματα.

Είναι συχνά δύσκολο να προσδιοριστεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά του σωλήνα αποχέτευσης και πού βρίσκεται η βλάβη του σωλήνα χωρίς τη χρήση κάμερας επιθεώρησης. Εάν οι υπόγειοι σωλήνες αποχέτευσης του σπιτιού σας έχουν παραβιαστεί από εισβολή ριζών, κακή εγκατάσταση ή φυσική φθορά, τότε επικοινωνήστε με έναν ειδικό στις αποφράξεις για να ελέγξετε τους σωλήνες σας.

Θα ελέγξουμε την αποχέτευσή σας και θα ενημερώσουμε για το κόστος, τον χρόνο και τα περιβαλλοντικά οφέλη, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν οι υπηρεσίες ελέγχου με κάμερα αποχέτευσης είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Η επιθεώρηση βίντεο είναι σχεδόν πάντα το πρώτο βήμα στην επισκευή της αποχέτευσης. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προσδιορίσετε πόσο σοβαρές ζημιές έχει η αποχέτευση του σπιτιού σας, καθώς και η σωστή λύση για την εργασία.

 Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

Τι είναι η επιθεώρηση βίντεο αποχέτευσης;

Κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης βίντεο οικιακών σωλήνων, εισάγουμε κάμερα ακριβείας στη γραμμή σας και εξετάζουμε εάν οι σωλήνες σας είναι πραγματικά σπασμένοι, έχουν ρωγμές ή απλώς χρειάζονται απόφραξη (μαλλιά, λίπη, μικροαντικείμενα).

Οι ρομποτικές, τηλεχειριζόμενες κάμερες υποστηρίζονται από λογισμικό υψηλής ποιότητας, εισάγονται μέσω των υπαρχόντων σημείων εισόδου αποχέτευσης σε σωλήνες διαμέτρου από 1,5″ έως 72″. Οι λεπτομερείς κάμερες μπορούν ακόμη και να επιθεωρήσουν παρακείμενες πλευρικές αποχετεύσεις έως και 50 μέτρα.

Μόλις τοποθετηθούν οι κάμερες, μπορούμε να δούμε μια ακριβή εικόνα της κατάστασης του σωλήνα αποχέτευσης, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν σοβαρές ζημιές που αλλιώς θα χρειάζονταν μέρες δουλειάς και περιττό σκάψιμο.

Για τους ιδιοκτήτες σπιτιών, αυτό το είδος αβεβαιότητας ξεπληρώνεται μόνο με τον έλεγχο και τη σωστή αποκατάσταση της ζημιάς. Η χρήση εξοπλισμού επιθεώρησης κάμερας Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου για τον εντοπισμό ζημιών θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε υλικά και εργασία.

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου επιθεώρησης κάμερας μπορούν να αξιολογήσουν:

 • Πλευρικός σωλήνας που προεξέχει
 • Απόφραξη ρίζας
 • Ραγισμένοι σύνδεσμοι σωλήνων
 • Χωνευτές βρύσες
 • Ραγισμένες σωλήνες
 • Γραμμές αποχέτευσης
 • Καθαρισμός
 • Αγωγοί τοίχων και δαπέδων

Με την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα, μπορούμε να διαγνώσουμε σωστά συγκεκριμένα προβλήματα σωλήνων από την πρώτη φορά. Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, τα εργαλεία επιθεώρησης με κάμερα μπορούν να προσδιορίσουν το ακριβές πρόβλημα, την έκταση και τις πιο αποτελεσματικές επιλογές επισκευής.

Εξαλείψτε την εικασία από την επισκευή αποχέτευσης με Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

Στο παρελθόν, οι υδραυλικοί αναγκάζονταν να κάνουν εικασίες όταν αντιμετώπιζαν ζημιά σε σωλήνες. Με τα διαθέσιμα εργαλεία επιθεώρησης οικιακών και επαγγελματικών αποχετεύσεων σήμερα, αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Εάν οι αποχετεύσεις σας είναι αργές, πλημμυρίζουν ή εκπέμπουν δυσάρεστες οσμές, η επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να εντοπίσει εύκολα το πρόβλημα. Αυτό ισχύει για αποχέτευσης λόγω εισβολής ριζών, λάσπης, λίπους, γράσου, λαδιού ή άλλων υπολειμμάτων και ρωγμών.

Γιατί να επιλέξετε έλεγχο με κάμερα;

Η χρήση ελέγχου με κάμερα κατά τη διάρκεια προκαταρκτικών επιθεωρήσεων έχει πολλά οφέλη για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Δείτε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικών από Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου που χρησιμοποιεί κάμερα για επιθεωρήσεις:

Είναι προσιτές

Οι ειδικοί στις αποφράξεις μπορούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού που αντιμετωπίζουν κατεστραμμένες γραμμές αποχέτευσης να εντοπίσουν την πιο προσιτή λύση επισκευής. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν απαιτείται επισκευή ολόκληρου του μήκους ενός υπόγειου σωλήνα αποχέτευσης. Οι επισκευές μπορούν στη συνέχεια να επικεντρωθούν μόνο στο κατεστραμμένο τμήμα, μειώνοντας το κόστος – και τον χρόνο – που απαιτείται για την επισκευή του σωλήνα.

Είναι φιλική προς το περιβάλλον

Δεν υπάρχει σκάψιμο στις επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι τα φυτά, οι θάμνοι και άλλα φυσικά στοιχεία δεν θα επηρεαστούν κατά τη διαδικασία επιθεώρησης.

Προσδιορίζουν γρήγορα το πρόβλημα

Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο έλεγχος με κάμερα θα απομονώσει αμέσως το ζήτημα των υδραυλικών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κάμερες που χρησιμοποιούνται μπορούν να ελέγξουν ολόκληρο το σωλήνα, μειώνοντας έτσι την εικασία για να επιτρέψουν στους επαγγελματίες υδραυλικών να εντοπίσουν τις ρίζες και τα ζητήματα.

Σε μία επίσκεψη, μπορείτε να λάβετε συμβουλές από ειδικούς σχετικά με μια λύση για το σωλήνα σας και να σχεδιάσετε ένα σχέδιο για την αποκατάσταση ελαττωματικών σωληνώσεων.

Ο μόνος τρόπος για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη λύση για τον κατεστραμμένο σωλήνα αποχέτευσης είναι να επικοινωνήσετε με μια επαγγελματική αποφρακτική εταιρεία υπηρεσία όπως η Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου που χρησιμοποιεί εξοπλισμό ελέγχου με κάμερα για να προσδιορίσει την ακριβή έκταση του προβλήματος.

 Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

Τι δεν θα μπορέσει ίσως να αναγνωρίσει εύκολα η επιθεώρηση με κάμερα

Τα κύρια πράγματα που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν οι επιθεωρήσεις της κάμερας αποχέτευσης είναι η τοποθεσία μιας διαρροής .

Οι λόγοι για αυτό είναι:

 1. Μια διαρροή προκαλείται όταν το νερό διαφεύγει από έναν σωλήνα. Επειδή μια κάμερα αποχέτευσης βρίσκεται μέσα στο σωλήνα, δεν μπορεί να εντοπίσει διαρροές.
 2. Όταν ένας σωλήνας διαρρέει, μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες όπως η εισβολή μιας ρίζας δέντρου, ένα σπάσιμο του σωλήνα, ένα ή πολλά σημεία φραγμού, καθώς και συσσώρευση ρύπων και συντριμμιών. Κατά τη διάρκεια την επιθεώρησης ο υδραυλικός βρίσκεται στην στο χώρο σας προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει και να καταλάβει τι βλέπει στην οθόνη. Αυτό μπορεί να κάνει μια λεπτή διαρροή δύσκολη να εντοπιστεί αν δεν έχετε επιλέξει την εταιρεία Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου και τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους υδραυλικούς της.
 3. Οι σωλήνες από PVC και χυτοσίδηρο που χρησιμοποιούνται για λύματα είναι πολύ παχύ, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστωθεί εάν οι ρωγμές ή οι οπές περνούν από το πλήρες πάχος των σωλήνων και υπάρχουν διαρροές.

Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

5 Συμβουλές για να διατηρήσετε τους αγωγούς σε άριστη λειτουργία

Μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία σε εσάς και την οικογένεια σας. Τα λύματα της αποχέτευσης μπορούν να δημιουργήσουν ανθυγιεινές συνθήκες, οι νεροχύτες και τα ντους δεν θα στραγγίξουν και οι τουαλέτες σας μπορεί να είναι εντελώς άχρηστες.

Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να καθαρίσετε μόνοι σας μικρά μπλοκαρίσματα, τα μεγάλα σημεία φραγμού θα δυσκολέψουν ολόκληρο το νοικοκυριό σας έως ότου ένας εξουσιοδοτημένος υδραυλικός της εταιρείας Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου να έρθει για να το επισκευάσει.

Εάν διαπιστώσετε ότι οι αποχετεύσεις σας είναι επανειλημμένα φραγμένες, ο χρόνος και τα χρήματα που σπαταλιούνται για τη συνεχή επίλυση του προβλήματος μπορεί να είναι απογοητευτικό. Η αποτροπή δημιουργίας της απόφραξης μπορεί να συμβάλει στην αποφυγή αυτής της απογοήτευσης και του χάος, οπότε διατηρήστε τους αγωγούς σας καθαρούς και ξεμπλοκαρισμένους με αυτές τις 5 απλές συμβουλές.

1. Τοποθετήσετε παγίδες για τρίχες στα σιφώνια σας

Τα μαλλιά που περνούν μέσα από το νεροχύτη του μπάνιου κατά το ξύρισμα ή μέσα από την αποχέτευση του ντους είναι ένας σημαντικός ένοχος για τους φραγμένους αγωγούς σας. Τα μαλλιά μπορούν εύκολα να συσσωρευτούν στους σωλήνες, πιάνοντας άλλα συντρίμμια και τελικά να δημιουργήσουν ένα αδιάβατο φράξιμο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη απόφραξης με υδροβολή ώστε να καθαρίσει τη γραμμή και να επαναφέρει την αποχέτευση σε πλήρη λειτουργία.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα μπλοκαρίσματα που σχηματίζονται από τα μαλλιά είναι να τοποθετήσετε παγίδες για τρίχες ή τις σχάρες στο στόμιο κάθε σιφονιού. Αυτά επιτρέπουν στο νερό να περάσει ενώ πιάνει τα μαλλιά, τα οποία στη συνέχεια μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πεταχτούν, χωρίς να περάσουν στο αποχετευτικό σύστημα σας.

2. Χρησιμοποιήστε ειδικές μπέρτες όταν περιποιείστε τα γένια σας

Οι τρίχες από τα γένια και τα μούσια σας είναι συχνά τόσο μικρές που μπορούν εύκολα να περάσουν και να φράξουν το νεροχύτη πριν το καταλάβετε. Για να αποφύγετε ακόμη και τις  τρίχες να φτάσουν στο νεροχύτη ή να απομακρυνθούν κατά το ξύρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπέρτα κοπής για γένια.

Η μπέρτα κοπής γενειάδας είναι σαν ένα μεγάλο κομμάτι υφάσματος που μπορεί να κολλήσει στον καθρέφτη με βεντούζες και στη συνέχεια να καλύψει το νεροχύτη και τον πάγκο. Κατά το ξύρισμα, τα μαλλιά που διαφορετικά θα έπεφταν στον πάγκο και το νεροχύτη, μαζεύονται από τη μπέρτα κοπής γενειάδας. Αυτό επιτρέπει την εύκολη απόρριψη των τριχών  αφήνοντας καθαρό το νεροχύτη σας.

3. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε την ποσότητα των μαλλιών που επηρεάζει την αποχέτευση είναι απλά να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας πριν μπείτε στο ντους. Ένα γρήγορο βούρτσισμα θα αφαιρέσει μεγάλο μέρος των μαλλιών που διαφορετικά θα έπεφταν στο ντους. Αυτό το εμποδίζει να μπουν στην αποχέτευση.

Χρειάζονται λίγα λεπτά για να το κάνετε αυτό και μπορεί να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία που σχετίζεται με ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα. Αυτή η ίδια προσέγγιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν σκοπεύετε να πλύνετε τα κατοικίδια σας. Βουρτσίστε πρώτα τη γούνα τους για να αφαιρέσετε τυχόν τρίχες και συνεχίστε με το μπάνιο τους.

4. Να είστε προσεκτικοί με τα αντικείμενα που ρίχνετε στον νιπτήρα της κουζίνας σας

Το μπάνιο δεν είναι το μόνο μέρος στο σπίτι όπου μπορούν να ξεκινήσουν τα μπλοκαρίσματα. Τα σκουπίδια, τα απορρίμματα τροφίμων και το λάδι που ξεπλένονται στον νεροχύτη στην κουζίνα μπορεί να είναι μια σημαντική αιτία απόφραξης. Μεγάλα απορρίμματα τροφίμων από το ξέπλυμα πιάτων μπορούν να συσσωρευτούν και να σχηματίσουν ένα φράξιμο, ενώ το μαγειρικό λάδι και άλλο έλαιο μπορούν να συνδυαστούν με υπολείμματα ή μαλλιά για να σχηματίσουν ένα επίμονο μπλοκάρισμα.

Πάντα τοποθετείτε μεγάλα απορρίμματα τροφίμων στα σκουπίδια. Απομακρύνετε λιπαρές ουσίες ή λιπαρά τρόφιμα στον κάδο απορριμμάτων και όχι στην αποχέτευση. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό μέσα στην αποχέτευση για να καθαρίσετε τους σωλήνες μετά την χρήση του το πλυντηρίου πιάτων.

 Αποφράξεις Βριλήσσια Αναγνώστου

5. Να γνωρίζετε τι απομακρύνετε από την τουαλέτα σας

Η τουαλέτα σας δεν την χρησιμοποιούμε για την απόρριψη απορριμμάτων και είναι σημαντικό να μην την αντιμετωπίζετε ποτέ με αυτό το τρόπο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να απομακρυνθεί από την τουαλέτα σας είναι τα ανθρώπινα απορρίμματα και ίσως το χαρτί υγείας. Αποφύγετε να ξεπλύνετε οτιδήποτε άλλο, όπως απορρίμματα κατοικίδιων ζώων, πάνες, υγρά μαντηλάκια, είδη υγιεινής ή χαρτοπετσέτες, καθώς αυτά είναι σημαντικοί ένοχοι για την δημιουργία μπλοκαρισμάτων.

Τι να κάνετε όταν εμφανιστεί ένα φράξιμο

Ακόμα και με ορισμένες προληπτικές μεθόδους, μπορεί να συμβούν ακόμα και σημεία φραγμών στις αποχετεύσεις σας. Μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε προσεγγίσεις DIY, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα φράξιμο μπορεί να είναι ενδεικτικό ενός μεγαλύτερου προβλήματος, όπως η διείσδυση ρίζας δέντρων ή άλλα ζητήματα αποχέτευσης. Τα επαναλαμβανόμενα ή επίμονα μπλοκαρίσματα πρέπει πάντα να διερευνώνται περαιτέρω από έναν επαγγελματία υδραυλικό για να διασφαλιστεί ότι το σύστημά σας παραμένει καθαρό και λειτουργικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στα Βριλήσσια με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στα Βριλήσσια όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button