apofraxeis-gerakas

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου στον Γέρακα είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις αποχετεύσεων σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες εργασίες από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Απολύμανση χώρων – Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Η απολύμανση ορίζεται ως η επεξεργασία επιφανειών ή εξοπλισμού χρησιμοποιώντας φυσικά ή χημικά μέσα έτσι ώστε η ποσότητα των μικροοργανισμών που υπάρχουν να μειωθεί σε αποδεκτό επίπεδο.

Η απολύμανση είναι η μείωση του αριθμού των βακτηρίων, των ιών ή των μυκήτων σε μια επιθυμητή συγκέντρωση. Η πλήρης εξάλειψη όλων των μικροοργανισμών δεν είναι γενικά απαραίτητη ή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δυνατή. Η πραγματική συγκέντρωση μικροοργανισμών που απαιτούνται για την πρόκληση ασθένειας (ή κάποιες άλλες μολυσματικές επιπτώσεις) δεν καθορίζονται ως ένα σημείο. Στις περισσότερες συνθήκες, η απολύμανση ορίζεται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και οι διαδικασίες απολύμανσης έχουν αναπτυχθεί κυρίως από εμπειρική βάση.

Ενδέχεται να απαιτείται απολύμανση για δύο διαφορετικές συνθήκες:

 1. Απολύμανση εγκαταστάσεων και σωληνώσεων πριν από τη χρήση, συγκεκριμένα μετά από απόφραξη
 2. Απολύμανση εξαιτίας τρωκτικών και εντόμων

Γενικά, η πρώτη κατάσταση είναι πολύ απλούστερη καθώς η τοξικότητα στους οργανισμούς καλλιέργειας δεν είναι συνήθως πρόβλημα. Στη δεύτερη περίπτωση, η τοξικότητα του παράγοντα απολύμανσης και των υπολειμμάτων ή παραγώγων του σε οργανισμούς που δεν αποτελούν στόχο (δηλαδή, καλλιεργητικοί οργανισμοί) είναι κρίσιμη και ίσως χρειαστεί περισσότερη από μία φορά, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απολύμανσης.

Τι απολυμαντικά χρησιμοποιούνται;

Η αποτελεσματικότητα ενός δεδομένου απολυμαντικού εξαρτάται από τη συγκέντρωση του απολυμαντικού, τον χρόνο επαφής, τη θερμοκρασία, τη θολότητα, τη συγκέντρωση σωματιδίων και συγκεκριμένους μικροοργανισμούς. Επειδή τα απολυμαντικά ποικίλλουν, η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου χρησιμοποιεί μόνο αναγνωρισμένα σκευάσματα που πληρούν τις προδιαγραφές του υπουργείου Υγείας και φέρουν πιστοποίηση ISO 9001.

Γιατί πρέπει να κάνουμε τακτικά απολύμανση στο σπίτι;

Μια άλλη λειτουργία της απολύμανσης είναι η πρόληψη της ανάπτυξης μικροοργανισμών στις σωληνώσεις του συστήματος διανομής νερού. Το χλώριο, το διοξείδιο του χλωρίου και οι χλωραμίνες παρέχουν υπολειμματική απολύμανση για το σκοπό αυτό. Εάν το όζον χρησιμοποιείται ως αρχικό απολυμαντικό, τότε πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί πρόσθετη απολύμανση για την παροχή υπολειμματικού απολυμαντικού.

Ένα ζήτημα με τη χρήση υπολειμματικών απολυμαντικών είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν δηλητηρίαση, λόγω επιβλαβών χημικών. Για παράδειγμα, η χρήση χλωρίου μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό τριαλογονομεθανίων ή, και αλοξικού οξέος. Για το λόγο αυτό, πολλές κοινότητες έχουν τροποποιήσει τη διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης για να χρησιμοποιήσουν χλωραμίνη για την υπολειμματική απολύμανση. Οι χλωραμίνες δεν είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικές όσο το χλώριο, το όζον ή το διοξείδιο του χλωρίου. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού και οποιοσδήποτε υποθετικός κίνδυνος που μπορεί να υπάρχει από δηλητηριάσεις είναι μικρός σε σύγκριση με τους κινδύνους από μικροβιακές ασθένειες που μεταδίδονται στο νερό.

Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Έλεγχος παρασίτων

Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου επιβλαβών οργανισμών τόσο για επιχειρήσεις όσο και για πολλά σπίτια και διαμερίσματα σε όλη την Αττική. Από εστιατόρια έως αποθήκες και κτίρια γραφείων, η εταιρεία Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση για να προστατεύσει την εγκατάσταση και τους πελάτες σας από τα παράσιτα.

Ακόμα και ένα μικρό πρόβλημα παρασίτων μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες στη φήμη και την ίδια την επιχείρηση. Κάθε κλάδος έχει μοναδικές προκλήσεις παρασίτων που μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος, γι ‘αυτό συνεργαζόμαστε με κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη, εξειδικευμένη λύση που να αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων παρασίτων στο χώρο του.

Τι προκαλούν τα παράσιτα στο χώρο σας

Τα παράσιτα μολύνουν προϊόντα, προκαλούν δομικές βλάβες και αποτελούν σοβαρές ανησυχίες για τη δημόσια υγεία για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Οι εμπειρογνώμονες μας έχουν περάσει χρόνια αναπτύσσοντας λεπτομερή πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση προβλημάτων παρασίτων σε μια ευρεία ποικιλία χώρων. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα των παρασίτων που αντιμετωπίζετε, η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου έχει τη λύση για εσάς.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με αρουραίους στο χώρο σας;

Οι αρουραίοι μαστίζουν την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες, τρώνε φαγητό, δημητριακά, καλλιέργειες και σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Από τις μέρες της Μαύρης Πανούκλας, πολλές άλλες ασθένειες έχουν αποδοθεί σε αυτά τα τρωκτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτούνται αξιόπιστες μέθοδοι ελέγχου αρουραίων για την εξάλειψη των προσβολών αρουραίων στο κτίριό σας ή την επιχείρηση σας, διασφαλίζοντας ότι θα τα απαλλαγείτε μία για πάντα.

Οι αρουραίοι μπορούν να βρεθούν σε όλη την Αττική, αλλά ευτυχώς το ίδιο και η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου. Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελέγχου παρασίτων  και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας γνωρίζει ότι δεν είναι ποτέ ευχάριστο να βρούμε αρουραίους στο κτήριο σας ή γύρω από την ιδιοκτησία σας.

Αν έχετε δει αρουραίους ή σημάδια αρουραίων στην ιδιοκτησία σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε αρουραίους στο χώρο σας

Ως νυχτερινά πλάσματα, οι αρουραίοι είναι πιο δραστήριοι μεταξύ σούρουπου και ξημερώματος και συνήθως κρύβονται από τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συχνά είναι πιο εύκολο να εντοπίσουμε σημάδια την ύπαρξης αρουραίου από το ίδιον τον αρουραίο.

 • Περιττώματα αρουραίων. Μοιάζουν με έναν μεγάλο κόκκο ρυζιού και συνήθως βρίσκονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις, καθώς οι αρουραίοι παράγουν έως και 40 περιττώματα ανά διανυκτέρευση. Το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το είδος. Τα περιττώματα αρουραίων οροφής είναι γενικά πιο καμπύλα και συνήθως είναι ελαφρώς μικρότερα από τα περιττώματα άλλων ειδών αρουραίων.
 • Θόρυβοι γρατσουνίσματος. Οι αρουραίοι είναι ευέλικτοι αναρριχητές και μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε χώρους της σοφίτας σας και στους επάνω ορόφους των κτιρίων. Η ακρόαση θορύβων το βράδυ από ψηλά μπορεί να υποδηλώνει την παρουσία τους. Υπάρχουν φυσικά αρουραίοι που είναι λιγότερο έμπειροι ορειβάτες, αλλά μπορεί να τους ακούσετε να τρέχουν κάτω από υπόστεγα και σανίδες δαπέδου.
 • Πατημασιές (τροχιά τρεξίματος). Οι αρουραίοι αφήνουν σημάδια με τα πόδια και τις ουράς τους σε σκονισμένους χώρους που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Η λάμψη ενός ισχυρού φακού σε χαμηλή γωνία θα πρέπει να αποκαλύψει τα ίχνη εύκολο. Για να διαπιστώσετε εάν μια προσβολή είναι ενεργή, πασπαλίζετε λεπτό αλεύρι ή ταλκ σε μια μικρή έκταση δαπέδου κοντά στα ίχνη και ελέγξτε για νέα σημάδια την επόμενη μέρα.
 • Σημάδια τριβής. Επειδή έχουν κακή όραση, οι αρουραίοι χρησιμοποιούν καθιερωμένες διαδρομές κατά μήκος σανίδων και τοίχων. Το λίπος και η βρωμιά στο σώμα τους αφήνουν λεκέδες και σκούρα σημάδια σε επιφάνειες πάνω στις οποίες ακουμπάνε επανειλημμένα. Αυτά τα σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν τη δραστηριότητα τρωκτικών, αλλά τα σημάδια στους τοίχους μπορεί να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, δεν σημαίνουν απαραίτητα μια ενεργή προσβολή.
 • Ζημιές. Τα δόντια των αρουραίων μεγαλώνουν συνεχώς και για να μην τους πάρει πολύ καιρό, οι αρουραίοι θα ροκανίζουν σχεδόν οτιδήποτε. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε σχισμένη συσκευασία τροφίμων, καθώς οι αρουραίοι ανοίγουν το φαγητό, αφήνοντας ορατά σημάδια πλάτους περίπου 4 mm από τα δόντια τους. Έχουν επίσης ιδιαίτερη προτίμηση για τα ηλεκτρικά καλώδια, δημιουργώντας πιθανούς κίνδυνους πυρκαγιάς.
 • Φωλιές. Οι αρουραίοι χτίζουν φωλιές σε ζεστά, κρυμμένα μέρη χρησιμοποιώντας τεμαχισμένα υλικά όπως εφημερίδες και υφάσματα. Οι φωλιές συχνά περιέχουν νεαρούς αρουραίους και συνήθως βρίσκονται κοντά σε μια πηγή τροφής και νερού. Οι κοινές τοποθεσίες φωλιών είναι κάτω από ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας, πάνω από δοκάρια και εσωτερικούς τοίχους ή οροφές. Σε εξωτερικούς χώρους, οι αρουραίοι χτίζουν φωλιές σε ξύλινες στοίβες, κατάφυτη βλάστηση και μέσα στα ανώτερα επίπεδα των κουτιών αποθήκευσης.
 • Λαγούμια. Οι αρουραίοι είναι γνωστοί για το σκάψιμο και την εκσκαφή εκτεταμένων συστημάτων λαγουμιών για καταφύγιο, αποθήκευση τροφίμων και φώλιασμα. Αναζητήστε λαγούμια σε σωρούς φύλλων, υπόστεγα κήπου ή σε γκαράζ.

Κίνδυνοι για την υγεία σας από τους αρουραίους

Όχι μόνο οι αρουραίοι βλάπτουν την περιουσία σας καταστρέφοντας ότι βρεθεί το δρόμο τους αλλά και το κτίριό σας και ότι φαγητό βρίσκεται γύρω. Παρουσιάζουν επίσης ορισμένους σημαντικούς κινδύνους για την υγεία σας. Μερικές από τις ασθένειες που είναι γνωστό ότι προέρχονται από αρουραίους περιλαμβάνουν:

 • Διατροφικές ασθένειες, όπως η σαλμονέλα είναι η πιο κοινή ασθένεια που σχετίζεται με τρωκτικά.
 • Πανούκλα ή ο περίφημος Μαύρος Θάνατος που έπληξε τον Μεσαίωνα τελικά αποφασίστηκε να προκληθεί από αρουραίους που φέρουν ψύλλους μολυσμένους με τον ιό. Οι λοιμώξεις της ανθρώπινης πανώλης συνεχίζουν να εμφανίζονται σε αγροτικές περιοχές των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.
 • Λεπτοσπείρωση, μια ασθένεια που προκαλείται από επαφή με τα ούρα αρουραίου, η οποία οδηγεί σε παρενέργειες όπως αιμορραγία στους πνεύμονες.
 • Πυρετός από αρουραίους και μεταδίδεται από το δάγκωμα ενός αρουραίου μέσω βακτηρίων στο σάλιο.
 • Hantavirus, μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω τρωκτικών ούρων και περιττωμάτων

Ανεξάρτητα από τον τύπο του αρουραίου που υπάρχει στην ιδιοκτησία σας, έχουμε μια λύση για να  σας απαλλάξουμε από την παρουσία τους και να τους αποτρέψουμε από την επιστροφή τους.

Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου εξαλείφει τις προσβολές αρουραίων

Προσπαθούμε πάντα να χρησιμοποιούμε μεθόδους απομάκρυνσης αρουραίων που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο για το προσωπικό και τους πελάτες σας. Το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση της προσβολής από αρουραίους είναι να προσδιοριστεί η θέση των πηγών τροφίμων και νερού. Στη συνέχεια, οι ειδικοί μας θα τοποθετήσουν προκαθορισμένες παγίδες πάνω και γύρω από αυτές τις διαδρομές, για να ρυθμιστούν μόλις επιβεβαιωθεί η δραστηριότητα των τρωκτικών.

Συμβουλές πρόληψης αρουραίων

 1. Κρατήστε τα δέντρα κομμένα και μακριά από κτίρια
 2. Συντηρείτε σωστά τα δέντρα που παρέχουν εξωτερικές φωλιές αρουραίων, όπως φοίνικες ή όσα έχουν φρούτα και ξηρούς καρπούς
 3. Μειώστε όσο το δυνατόν περισσότερο το στάσιμο νερό από τις εγκαταστάσεις
 4. Περικοπή της κατάφυτης βλάστησης γύρω από την ιδιοκτησία στην οποία οι αρουραίοι μπορούν εύκολα να κρυφτούν
 5. Καλύψτε τρύπες, ρωγμές και άλλα κενά στους τοίχους, την οροφή και τα θεμέλια του κτηρίου

Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Επαγγελματική απολύμανση σε δημόσια κτήρια και νοσοκομεία

Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου συμβουλεύουν ότι ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση περιβαλλοντικών επιφανειών είναι ουσιαστικά στοιχεία αποτελεσματικών προγραμμάτων πρόληψης λοιμώξεων. Ωστόσο, οι παραδοσιακές πρακτικές χειροκίνητου καθαρισμού και απολύμανσης στα νοσοκομεία είναι συχνά μη βέλτιστες.

Αυτό οφείλεται συχνά εν μέρει σε μια ποικιλία θεμάτων προσωπικού που αντιμετωπίζουν πολλά τμήματα περιβαλλοντικών υπηρεσιών. Η μη τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή για τη χρήση απολυμαντικών και η έλλειψη αντιμικροβιακής δράσης ορισμένων απολυμαντικών έναντι παθογόνων που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη μπορεί επίσης να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα των πρακτικών απολύμανσης.

Όταν απολυμάνουμε δημόσια κτήρια όπως, σχολεία, υπηρεσίες και νοσοκομεία πάντα δίνουμε οδηγίες συντήρησης οι οποίες θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά. Η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής συμβάλει αρνητικά στην προσπάθεια καταπολέμησης των μολυσματικών εστιών.

Απολύμανση μετά από άντληση υδάτων και λυμάτων – Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Πώς καθαρίζονται τα λύματα;

Το πλημμύρισμα της αποχέτευσης είναι ένα ενοχλητικό περιστατικό που προκαλεί πολλή ταλαιπωρία και διαταραχή στην καθημερινή ζωή – μπορεί να μην είναι τόσο καταστροφικό όσο η πυρκαγιά, αλλά παρουσιάζει μια ποικιλία κινδύνων για την υγεία και θέματα υγιεινής και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ζημιά στην ιδιοκτησία. Επομένως, η απολύμανση και ο καθαρισμός της παθούσας περιοχής πρέπει να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε περίπτωση διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας, πρέπει να εκκενώσετε όλους τους χώρους, να κλείσετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στο κτήριο και να καλέσετε έναν υδραυλικό από την εταιρεία Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου για άντληση υδάτων, καθαρισμό και απολύμανση.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να περιορίσετε τη ζημιά, να σώσετε τα υπάρχοντά σας. Λάβετε υπόψη σας ότι ο καθαρισμός λυμάτων είναι μια επίπονη και επικίνδυνη δουλειά, οπότε μην αναλάβετε την εργασία εκτός εάν η διαρροή είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Γέρακα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Γέρακα όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321- 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button