Αποφράξεις-Γέρακας-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου στον Γέρακα είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις αποχετεύσεων σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες εργασίες από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Απολύμανση χώρων – Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Η απολύμανση ορίζεται ως η επεξεργασία επιφανειών ή εξοπλισμού χρησιμοποιώντας φυσικά ή χημικά μέσα έτσι ώστε η ποσότητα των μικροοργανισμών που υπάρχουν να μειωθεί σε αποδεκτό επίπεδο.

Η απολύμανση είναι η μείωση του αριθμού των βακτηρίων, των ιών ή των μυκήτων σε μια επιθυμητή συγκέντρωση. Η πλήρης εξάλειψη όλων των μικροοργανισμών δεν είναι γενικά απαραίτητη ή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δυνατή. Η πραγματική συγκέντρωση μικροοργανισμών που απαιτούνται για την πρόκληση ασθένειας (ή κάποιες άλλες μολυσματικές επιπτώσεις) δεν καθορίζονται ως ένα σημείο. Στις περισσότερες συνθήκες, η απολύμανση ορίζεται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και οι διαδικασίες απολύμανσης έχουν αναπτυχθεί κυρίως από εμπειρική βάση.

Ενδέχεται να απαιτείται απολύμανση για δύο διαφορετικές συνθήκες:

 1. Απολύμανση εγκαταστάσεων και σωληνώσεων πριν από τη χρήση, συγκεκριμένα μετά από απόφραξη
 2. Απολύμανση εξαιτίας τρωκτικών και εντόμων

Γενικά, η πρώτη κατάσταση είναι πολύ απλούστερη καθώς η τοξικότητα στους οργανισμούς καλλιέργειας δεν είναι συνήθως πρόβλημα. Στη δεύτερη περίπτωση, η τοξικότητα του παράγοντα απολύμανσης και των υπολειμμάτων ή παραγώγων του σε οργανισμούς που δεν αποτελούν στόχο (δηλαδή, καλλιεργητικοί οργανισμοί) είναι κρίσιμη και ίσως χρειαστεί περισσότερη από μία φορά, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απολύμανσης.

Τι απολυμαντικά χρησιμοποιούνται;

Η αποτελεσματικότητα ενός δεδομένου απολυμαντικού εξαρτάται από τη συγκέντρωση του απολυμαντικού, τον χρόνο επαφής, τη θερμοκρασία, τη θολότητα, τη συγκέντρωση σωματιδίων και συγκεκριμένους μικροοργανισμούς. Επειδή τα απολυμαντικά ποικίλλουν, η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου χρησιμοποιεί μόνο αναγνωρισμένα σκευάσματα που πληρούν τις προδιαγραφές του υπουργείου Υγείας και φέρουν πιστοποίηση ISO 9001.

Γιατί πρέπει να κάνουμε τακτικά απολύμανση στο σπίτι;

Μια άλλη λειτουργία της απολύμανσης είναι η πρόληψη της ανάπτυξης μικροοργανισμών στις σωληνώσεις του συστήματος διανομής νερού. Το χλώριο, το διοξείδιο του χλωρίου και οι χλωραμίνες παρέχουν υπολειμματική απολύμανση για το σκοπό αυτό. Εάν το όζον χρησιμοποιείται ως αρχικό απολυμαντικό, τότε πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί πρόσθετη απολύμανση για την παροχή υπολειμματικού απολυμαντικού.

Ένα ζήτημα με τη χρήση υπολειμματικών απολυμαντικών είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν δηλητηρίαση, λόγω επιβλαβών χημικών. Για παράδειγμα, η χρήση χλωρίου μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό τριαλογονομεθανίων ή, και αλοξικού οξέος. Για το λόγο αυτό, πολλές κοινότητες έχουν τροποποιήσει τη διαδικασία καραθαρισμού και απολύμανσης για να χρησιμοποιήσουν χλωραμίνη για την υπολειμματική απολύμανση. Οι χλωραμίνες δεν είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικές όσο το χλώριο, το όζον ή το διοξείδιο του χλωρίου. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού και οποιοσδήποτε υποθετικός κίνδυνος που μπορεί να υπάρχει από δηλητηριάσεις είναι μικρός σε σύγκριση με τους κινδύνους από μικροβιακές ασθένειες που μεταδίδονται στο νερό.

Επαγγελματική απολύμανση σε δημόσια κτήρια και νοσοκομεία

Η Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου συμβουλεύουν ότι ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση περιβαλλοντικών επιφανειών είναι ουσιαστικά στοιχεία αποτελεσματικών προγραμμάτων πρόληψης λοιμώξεων. Ωστόσο, οι παραδοσιακές πρακτικές χειροκίνητου καθαρισμού και απολύμανσης στα νοσοκομεία είναι συχνά μη βέλτιστες.

Αυτό οφείλεται συχνά εν μέρει σε μια ποικιλία θεμάτων προσωπικού που αντιμετωπίζουν πολλά τμήματα περιβαλλοντικών υπηρεσιών. Η μη τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή για τη χρήση απολυμαντικών και η έλλειψη αντιμικροβιακής δράσης ορισμένων απολυμαντικών έναντι παθογόνων που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη μπορεί επίσης να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα των πρακτικών απολύμανσης.

Όταν απολυμάνουμε δημόσια κτήρια όπως, σχολεία, υπηρεσίες και νοσοκομεία πάντα δίνουμε οδηγίες συντήρησης οι οποίες θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά. Η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής συμβάλει αρνητικά στην προσπάθεια καταπολέμησης των μολυσματικών εστιών.

Απολύμανση μετά από άντληση υδάτων και λυμάτων – Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Πώς καθαρίζονται τα λύματα;

Το πλημμύρισμα της αποχέτευσης είναι ένα ενοχλητικό περιστατικό που προκαλεί πολλή ταλαιπωρία και διαταραχή στην καθημερινή ζωή – μπορεί να μην είναι τόσο καταστροφικό όσο η πυρκαγιά, αλλά παρουσιάζει μια ποικιλία κινδύνων για την υγεία και θέματα υγιεινής και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ζημιά στην ιδιοκτησία. Επομένως, η απολύμανση και ο καθαρισμός της παθούσας περιοχής πρέπει να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε περίπτωση διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας, πρέπει να εκκενώσετε όλους τους χώρους, να κλείσετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στο κτήριο και να καλέσετε έναν υδραυλικό από την εταιρεία Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου για άντληση υδάτων, καθαρισμό και απολύμανση.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να περιορίσετε τη ζημιά, να σώσετε τα υπάρχοντά σας. Λάβετε υπόψη σας ότι ο καθαρισμός λυμάτων είναι μια επίπονη και επικίνδυνη δουλειά, οπότε μην αναλάβετε την εργασία εκτός εάν η διαρροή είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη.

Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Γερακας Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Γέρακας Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Γερακα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Γερακα όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321- 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares