Αποφράξεις-Κερατέα-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη της αποχέτευσης σας, τον καθαρισμό των σωληνώσεών σας, την άντληση υδάτων από οποιοδήποτε χώρο που έχει υποστεί ζημιά και ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου ασχολείται με τις αποφράξεις από το 2000. Η τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας για τον εντοπισμό μιας βλάβης στις σωληνώσεις είναι σύμμαχός μας στη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει της ροής του.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στην Αθήνα. Η Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου ηγείται, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης ετησίως. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης της Αθήνας από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας παρέχουν υπηρεσίες στην Κερατέα για σπίτια, πολυκατοικίες και καταστήματα, καθώς και δημόσιες υπηρεσίες. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Υδραυλικές βλάβες στο σπίτι – Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Όταν πρόκειται για το υδραυλικό σύστημα στο σπίτι σας, τα πάντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση συνεχώς, για την ομαλή λειτουργία του συστήματος. Όταν μια αποχέτευση σταματήσει να λειτουργεί ή δεν αποστραγγίζεται σωστά το νερό στο σιφόνι, μπορεί να υπάρχει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα στην υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν επικοινωνώντας άμεσα με την εταιρεία Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια υδραυλική βλάβη για να σας βοηθήσουμε να διατηρείτε τους σωλήνες σας καθαρούς. Εάν θέλετε να αποφύγετε να ξοδέψετε μια περιουσία αντικαθιστώντας τους σωλήνες αποστράγγισης στο σπίτι σας, δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σωλήνων αποχέτευσης.

Τα 3 πιο συνηθισμένα προβλήματα στα υδραυλικά της κουζίνας σας

Όταν σκέφτεστε πιθανά προβλήματα υδραυλικών κατοικιών , πιθανότατα σκεφτείτε πρώτα το μπάνιο. Μεταξύ της τουαλέτας, του ντους και του νεροχύτη, οι πιθανότητες εμφάνισης ενός προβλήματος είναι συνήθως υψηλότερες στο μπάνιο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η κουζίνα σας πρέπει να παραμεληθεί. Για να διατηρήσετε την κουζίνα σας ομαλά, προσέξτε αυτά τα τρία κοινά προβλήματα που βλέπει καθημερινά η ομάδα μας στην Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου .

1. Υπερφόρτωση του σκουπιδοφάγου

Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι αποκαλούν αυτή τη συσκευή «σκουπιδοφάγο», η κανονική της ονομασία είναι «συσκευή πολτοποίησης απορριμμάτων». Ο σκουπιδοφάγος είναι σχεδιασμένος να μετατρέπει τα κάθε λογής απορρίμματα σε μια ομογενοποιημένη ρευστή μάζα, ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα φραγμού του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Λειτουργεί με έναν πολύ ισχυρό κινητήρα και συχνά ασχολείται με τα συντρίμμια των τροφίμων για τα οποία δεν φτιάχτηκε. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του, φροντίστε να απορρίπτεται μόνο μικρές ποσότητες τροφίμων που είναι μπορούν εύκολα να απολεσθούν. Εάν δεν είστε σίγουροι, κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google πριν βάλετε αμφισβητήσιμα απορρίμματα μέσα σε αυτήν και εάν σταματήσει να λειτουργεί ή αρχίσει να διαρρέει, πιθανότατα χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια ή αντικατάσταση.

2. Συνεχής φραγμένοι αγωγοί

Οι φραγμένοι αγωγοί είναι ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει κάθε ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής σε ένα σπίτι, αλλά γίνονται ιδιαίτερα αισθητοί σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού, στις κουζίνες λόγω της συσσώρευσης υπολειμμάτων από τρόφιμα, λίπη και λάδια και άλλες ουσίες. Όταν οι αποχετεύσεις της κουζίνας σας φράζουν συχνά, αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα και η μόνη λύση είναι να καλέσετε τους υδραυλικούς μας για τον σωστό και πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεων, οπότε μην περιμένετε άλλο να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα!

3. Διαρροή στη βρύση της κουζίνας

Οι διαρροές δεν είναι ποτέ καλό σημάδι σε οπουδήποτε σημείο στο σπίτι σας. Όχι μόνο ο ενοχλητικός ήχος της σταγόνας, αλλά και η σπατάλη του νερού που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες ζημιές στο χώρο σας. Μερικές φορές, μια διαρροή στη βρύση σας μπορεί εύκολα να διορθωθεί αντικαθιστώντας τις ροδέλες.

Ωστόσο, εάν η βρύση σας είναι ιδιαίτερα φθαρμένη, πιθανότατα πρέπει να την αντικαταστήσετε ολόκληρη. Τέλος, προσέξτε για διαρροές στη βάση της βρύσης, καθώς αυτός ο τύπος διαρροών πρέπει να αξιολογηθεί από έναν επαγγελματία.

Υδραυλικές υπηρεσίες της εταιρείας Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Από τα κοινά προβλήματα υδραυλικών κουζινών έως τις αποχετεύσεις και τις απολυμάνσεις, η εξειδικευμένη ομάδα της Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου είναι οι υδραυλικοί της επιλογής σας στη Κερατέα και τις γύρω περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε σήμερα με το φιλικό μας προσωπικό για να ζητήσετε τις ειδικές υδραυλικές υπηρεσίες μας.

Οι  Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Απόφραξη σωληνώσεων – Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Όσον αφορά τα προβλήματα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε με τον σωλήνα αποστράγγισης, τα φράγματα είναι πιθανώς τα πιο συνηθισμένα. Τα φράγματα είναι ο σοβαρότερος λόγος που επεμβαίνουμε για υπηρεσίες απόφραξης. Το χειρότερο είναι ότι συχνά δεν γίνεται έγκαιρη διάγνωση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε μεγάλες ζημιές.

Τα φράγματα στους σωλήνες αποστράγγισης συμβαίνουν συνήθως ως αποτέλεσμα κακής χρήσης και πιθανόν, κακής υδραυλικής εγκατάστασης. Όταν το νερό διατρέχει τους σωλήνες σας, υποτίθεται ότι διασπά την οργανική ύλη σε αυτούς. Δυστυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που το νερό απλά δεν μπορεί να σπάσει.

Όσον αφορά την απόφραξη τουαλέτας, τα λεγόμενα απορροφητικά μαντηλάκια είναι μια κοινή αιτία. Ενώ αυτά τα μαντηλάκια υποτίθεται έχουν τη δυνατότητα έκπλυσης, οι υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης πρέπει συνεχώς να τις αφαιρούν από σωλήνες αποχέτευσης.

Το να προσέχετε τι ρίχνετε στον νεροχύτη της κουζίνας σας είναι ίσως το πιο σημαντικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφεύγετε να ξεπλένετε το φαγητό στον νεροχύτη της κουζίνας σας. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα όπως αλεσμένο καφέ, κελύφη αυγών και λίπη. Αυτά τα τρόφιμα μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν φράγματα που είναι δύσκολο να αποκολληθούν.

Ζημιά στις σωληνώσεις

Ενώ αυτό το πρόβλημα υπερβαίνει απλώς την κλήση μιας υπηρεσίας απόφραξης, η ζημιά στις σωληνώσεις είναι ένα κοινό πρόβλημα όταν πρόκειται για τους σωλήνες αποχέτευσης στο σπίτι σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στις σωληνώσεις, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης του εδάφους και της ηλικίας του σωλήνα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διορθώσετε αυτήν τη ζημιά το συντομότερο δυνατό για να αποτρέψετε τη διαρροή λυμάτων στο έδαφος.

Μία από τις πιο κοινές αιτίες βλάβης των σωλήνων αποχέτευσης είναι η διάβρωση που προκαλείται από τη χρήση λανθασμένου τύπου καθαριστικού απόφραξης. Ενώ τα χημικά εμπορίου μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για απόφραξη σωληνώσεων, οι καυστικές χημικές ουσίες τους μπορούν στην πραγματικότητα να καταστρέψουν τους σωλήνες. Αντ’ αυτού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό με φυσικά ένζυμα ή να καλέσετε Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου για σωστή επαγγελματική προσέγγιση της βλάβης.

Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Φυσικές αιτίες που προκαλούν ζημιά στις σωληνώσεις

Έδαφος

Μερικές φορές ένας σωλήνας έχει υποστεί ζημιά λόγω του εδάφους. Εάν το έδαφος μετατοπιστεί αρκετά ή ένας βαρύς βράχος ή άλλο αντικείμενο ωθείται πάνω σε ένα σωλήνα, θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά. Συχνά, αυτή η ζημιά προκαλείται από το έδαφος που μετατοπίζεται σε σημείο που ασκεί πίεση στη μέση του σωλήνα και τελικά σπάει.

Ρίζες δέντρων

Οι ρίζες που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο χάος, ειδικά εάν οι σωλήνες αποστράγγισης είναι θαμμένοι βαθιά στο έδαφος. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν και να καταστρέψουν έναν σωλήνα, αλλά η ουσία είναι ότι είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από τις ρίζες ή απλά να αντικαταστήσετε το σωλήνα για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ρίζες μπορεί να αναπτυχθούν στους σωλήνες σας επειδή υπάρχει ήδη μια τρύπα ή ρωγμή στον σωλήνα που αναπτύσσει υγρασία. Δεδομένου ότι οι ρίζες αναζητούν υγρασία για να πάρουν θρεπτικά συστατικά, τείνουν να αναπτύσσονται προς πηγές υγρασίας υπογείως. Σε άλλες περιπτώσεις, ένα δέντρο μπορεί να μεγαλώσει τη ρίζα του γύρω από τον σωλήνα και να προκαλέσει σημαντική ζημιά λόγω υπερβολικής πίεσης.

Εάν πιστεύετε ότι τα δέντρα στον κήπο και την αυλή σας μπορεί να δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα, καλέστε μας για να ελέγξουμε εγκαίρως τις σωληνώσεις και να αφαιρέσουμε τις ρίζες περιμετρικά. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για προσωρινή επιδιόρθωση. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αντικαταστήσετε έναν υδραυλικό σωλήνα αποχέτευσης, ώστε να μην διαρρέουν απόβλητα νερού στο έδαφος. Αν και αυτό κοστίζει πολύ περισσότερο από μια απλή εργασία καθαρισμού αποχέτευσης, είναι η μόνη μακροπρόθεσμη επιδιόρθωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν γύρω από σωλήνες.

Παλαιότητα σωληνώσεων

Ανεξάρτητα από το είδος του σωλήνα ή το εξάρτημα που αντιμετωπίζει πρόβλημα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η παλαιότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Ακόμα κι αν καθαρίζετε τακτικά την αποχέτευσή σας και τους σωλήνες του σπιτιού σας, θα χρειαστεί κάποια στιγμή η εταιρεία Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου να τους αντικαταστήσει. Το πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τους σωλήνες εξαρτάται από το τι υλικό είναι κατασκευασμένοι.

Οι σωλήνες από χυτοσίδηρο είναι αρκετά συνηθισμένες σε παλαιότερα σπίτια, οπότε αν δεν είναι η δική σας τέτοια υπάρχει μια καλή πιθανότητα το σπίτι σας να χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Οι γραμμές αποχέτευσης από χυτοσίδηρο γενικά αντέχουν κάπου μεταξύ 75 και 100 χρόνια, οπότε αν έχετε τέτοια, ίσως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τη δική σας. Οι σωλήνες άργυρου είναι επίσης συνηθισμένοι για αποχέτευση σε παλαιότερα σπίτια, αν και διαρκούν μόνο περίπου 50 έως 60 χρόνια.

Συμβουλευτείτε Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου για το τι είδους σωλήνα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τη γραμμή αποχέτευσης. Εμείς συνιστούμε PVC. Ενώ το PVC δεν χρησιμοποιείται από παλιά για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη πραγματικά πόσο καιρό διαρκεί, οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι ένας σωλήνας αποχέτευσης PVC θα διαρκέσει επ’ αόριστον εάν δεν έχει υποστεί φυσική ζημιά από κάτι.

Ζητήστε τη συμβουλή των ειδικών – Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να διατηρήσετε τους σωλήνες καθαρούς, ποτέ δεν ξέρετε πότε θα προκύψει πρόβλημα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγχετε τακτικά για βλάβες και να καλέσετε έναν υδραυλικό εάν παρατηρήσετε κάτι.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει η Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Κερατέα Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Κερατέα Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Κερατέα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Κερατέα όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button