ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 210 6625762 – 6976 79 20 91

Στην Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου καθαρίζουμε τις γραμμές από μια βουλωμένη μπανιέρα ή ντους μέχρι την απόφραξη κύριας αποχέτευσης ή τον βόθρο.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου είναι η κορυφαία εταιρεία αποφράξεων που εξυπηρετεί σπίτια και επιχειρήσεις στην Καλλιθέα και τις γύρω περιοχές της Αθήνας.

Όταν χρειάζεστε υδραυλικά υψηλής ποιότητας για την οικιακή ή επαγγελματική σας ιδιοκτησία, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Γιατί να επιλέξετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ;

  • Προσφέρουμε έγκαιρη, γρήγορη, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση: Εκτιμούμε το χρόνο σας και γνωρίζουμε ότι είστε απασχολημένοι – γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας στο Γραμματικό.
  • 24/7 Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης: Είμαστε εδώ για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Είμαστε οι ειδικοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε: Με 20+ χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για όλες τις ανάγκες εγκατάστασης, αντικατάστασης και επισκευής αποχέτευσης και υδραυλικών.
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας: Εκπαιδεύουμε όλους τους υδραυλικούς και τεχνικούς μας ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Για να μάθετε ποια εργασία απόφραξης ή καθαρισμού χρειάζεστε για την αποχέτευση σας κλείστε ραντεβού μαζί μας και ένας τεχνικός αποφράξεων θα επισκεφτεί τον χώρο σας για επιθεώρηση της βλάβης και να σας προτείνει την κατάλληλη λύση.

Πώς λειτουργεί ο καθαρισμός με υδροβολή;

Στην διαδικασία καθαρισμού ή απόφραξης με υδροβολή χρησιμοποιούνται πλυστικά νερού υπό πίεση. Ο καθαριστής αποχέτευσης έχουν ακροφύσια που χρησιμοποιούν τη δύναμη του πεπιεσμένου νερού για να εισχωρήσουν μέσα από τους σωλήνες αποχέτευσης, να καθαρίσουν τις πλευρές των βρώμικων σωληνώσεων, να σπάσουν τα φράγματα και να διώξουν τα υπολείμματα.

Τι μεγέθη σωλήνων καθαρίζει η υδροβολή;

Η υδροβολή είναι γνωστό ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού των φραγμένων σωληνώσεων. Χρησιμοποιώντας μια συνεχή έκρηξη νερού υψηλής πίεσης μέσω του εύκαμπτου σωλήνα που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί στην Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου, τα υπολείμματα ωθούνται προς τα έξω από τη γραμμή αποχέτευσης. Το νερό εξωθείται με δύναμη έως και 60.000 psi.

Ενώ υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, για την απομάκρυνση ενός φράγματος, η υδροβολή κάνει πιο ενδελεχή δουλειά. Αυτό συμβαίνει επειδή η υδροβολή καθαρίζει ολόκληρη τη διάμετρο του σωλήνα.

Διαφορετικοί τύποι ακροφυσίων διαμέτρου 1,5″, 2″, 3″, 4″, 6″, 8″, χρησιμοποιούνται ανάλογα με κάθε εργασία απόφραξης. Οι εναλλακτικές μέθοδοι απλώς ανοίγουν μια τρύπα στο μπλοκάρισμα αφήνοντας τα συντρίμμια. Η υδροβολή καθαρίζει επιμελώς το εσωτερικό ενός σωλήνα, εξαλείφοντας τα υπολείμματα ολοκληρωτικά.

Τι είδους άνοιγμα αποχέτευσης απαιτείται;

Για να αποφράξετε την αποχέτευση σας με πίδακα αποχέτευσης, θα πρέπει να βρείτε το σωστό άνοιγμα αποχέτευσης, ώστε να έχετε πρόσβαση στην προβληματική περιοχή χωρίς να περάσετε μέσα από σφιχτούς σωλήνες, παγίδες ή άλλες διασταυρώσεις που θα μπορούσαν να μπλοκάρουν το ακροφύσιο εκτόξευσης.

Πώς να καθαρίσετε μια κεντρική αποχέτευση;

Εάν η εργασία απόφραξης απαιτείται σε διαφορετικά δωμάτια, αυτό σημαίνει συχνά ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην κύρια αποχέτευση.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι συχνά πιο εύκολο να τοποθετηθεί η υδροβολή σε μια κύρια έξοδο αποχέτευσης μπροστά από το σπίτι σας ή σε ένα υπόγειο, στρέφοντας το ακροφύσιο στην ανηφόρα προς την κατεύθυνση του φράγματος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν γωνίες ή άλλες διακλαδώσεις στην κύρια αποχέτευση που δυσκολεύουν τη διέλευση του πίδακα αποχέτευσης μέχρι το τέρμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί ο τεχνικός να βρει ένα δευτερεύον άνοιγμα αποχέτευσης που βρίσκεται πριν από την προβληματική περιοχή (όπως ένα άνοιγμα κάτω από έναν νεροχύτη ή μια αποχέτευση δαπέδου ντους) και να τοποθετήσει το ακροφύσιο εκτόξευσης προς τα κάτω.

Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόσβαση στην κύρια αποχέτευση από μια υδρορροή οροφής, αλλά θα χρειαστεί οι τεχνικοί Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου να πάρουν επιπλέον προφυλάξεις ασφαλείας.

Για περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό μιας κύριας αποχέτευσης, επισκεφθείτε τη σελίδα Καθαρισμός Αποχέτευσης.

Πότε πρέπει να καλέσετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Καλέστε Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία απόφραξης ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συντηρήσετε την αποχέτευση και τις σωληνώσεις του σπιτιού σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας και ένας τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών. Για επείγουσες περιπτώσεις ή άμεση βοήθεια, καλέστε μας στο 6976 79 20 91.

Περισσότερες υπηρεσίες απόφραξης στο Γραμματικό

Η Αποφράξεις Γραμματικό Αναγνώστου προσφέρει ένα ευρύ σύνολο από υδραυλικές εργασίες, όπως:

Επικοινωνήστε με ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Γραμματικό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο, έτοιμο να συνδράμει στη κάθε σας ανάγκη. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Γραμματικό, καθώς και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

  1. Για σταθερά: 22990 66488-2106625762
  2. Για κινητά: 697 679 20 91
  3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Μενού
Call Now Button