καθαρισμό αποχέτευσης

3 σημάδια ότι χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης

Αναρωτιέστε πότε θα χρειαστείτε καθαρισμό αποχέτευσης; Εάν ο νεροχύτης ή το ντους σας αδειάζει αργά, το πρόβλημα απαιτεί μια γρήγορη λύση – ένας βουλωμένος σωλήνας γεμάτος τρίχες ή ένα φράγμα στην κουζίνα που μπορεί να διορθωθεί με ένα “φίδι υδραυλικού” ή ένα έμβολο.

Για άλλα περιστασιακά θα χρειαστείτε περισσότερα από έναν υδραυλικό ή ένα χημικό καθαριστικό. Εάν το σπίτι σας δεν είναι συνδεδεμένο σε σηπτικό σύστημα, τα λύματα σας ρέουν απευθείας σε μια γραμμή αποχέτευσης όπου μεταφέρονται σε μια εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων.

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, και παρόλο που τα περισσότερα απόβλητα λίπους συλλέγονται σε μια παγίδα λίπους, τα εστιατόρια διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο και απαιτείται πιο συχνά καθαρισμός αποχέτευσης λόγω της ποσότητας των απορριμμάτων φαγητού και λίπους που εξακολουθούν να οδηγούν στην αποχέτευση.

Στην υπηρεσία Αποφράξεις Αναγνώστου τα έχουμε δει όλα και η ομάδα μας, Αποφράξεις Αναγνώστου Αθήνα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να βοηθήσει στη διάγνωση και τη θεραπεία προβλημάτων αποχέτευσης και καθαρισμό αποχέτευσης.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να εντοπίσετε ένα φράξιμο που απαιτεί περισσότερα από έναν υδραυλικό και τι να κάνετε στη συνέχεια. Αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα – η ομάδα μας είναι σε ετοιμότητα για καθαρισμό αποχέτευσης.

1. Έχετε πολλαπλές αποχετεύσεις στο σπίτι;

Εάν έχετε πολλές αποχετεύσεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, το πρόβλημα είναι πιο κάτω από τους σωλήνες σας παρά ακριβώς κάτω από το νεροχύτη, οπότε ο καθαρισμός αποχέτευσης απαιτεί εξειδικευμένους τεχνίτες.

Το ντους, το πλυντήριο ρούχων, το πλυντήριο πιάτων, ο νεροχύτης της κουζίνας και άλλες βρύσες πηγαίνουν τελικά στο ίδιο μέρος, ώστε να υπάρχει φράξιμο σε έναν μεγαλύτερο σωλήνα που δέχεται λύματα από δύο, τέσσερις ή περισσότερες πηγές νερού.

2. Το έμβολο λύνει την κατάσταση;

Εάν ένα έμβολο δεν μπορεί να επιλύσει την κατάσταση ή να ολοκληρώσει τον καθαρισμό αποχέτευσης, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ένα σοβαρό φράξιμο που βρίσκεται πιο κάτω στους σωλήνες σας.

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι άλλοι νεροχύτες, ντους και τουαλέτες λειτουργούν σωστά, επειδή ένα σοβαρό φράξιμο μπορεί να προκαλέσει γρήγορα άλλα προβλήματα εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

3. Υπάρχει νερό που ξεχειλίζει από τυχόν οπές καθαρισμού ή αεραγωγούς;

Εάν εντοπίσετε νερό να ξεχειλίζει από οποιονδήποτε από τους καθαρισμούς ή τους αεραγωγούς σας που βρίσκονται έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή σας, το πιθανότερο είναι ότι έχετε σίγουρα φράξιμο κάπου μεταξύ του κτιρίου και της κύριας γραμμής αποχέτευσης.

Ένας υδραυλικός δεν έχει συνήθως τον εξοπλισμό που απαιτείται για να αντιμετωπίσει ένα φράγμα αυτού του είδους για καθαρισμό αποχέτευσης, επομένως θα χρειαστεί να καλέσετε μια έμπειρη εταιρεία αποφράξεων όπως η Αποφράξεις Αναγνώστου. Έχουμε τον εξοπλισμό που απαιτείται για να καθαρίσουμε ένα μεγάλο φράξιμο και να επιλύσουμε ένα φράξιμο πριν τα πράγματα χειροτερέψουν.

Καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής πίεσης

Εάν απαντήσατε ναι σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, χρειάζεστε έναν επαγγελματία που να προσφέρει καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής πίεσης. Η έμπειρη ομάδα απόφραξης γραμμής μπορεί να βοηθήσει. Θα προσδιορίσουμε πού βρίσκεται το εφεδρικό ή το φράξιμο και θα χρησιμοποιήσουμε πίδακα νερού υψηλής πίεσης για να σπάσουμε τα συντρίμμια και να ανοίξουμε τους σωλήνες σας.

Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορούμε να ολοκληρώσουμε μια επιθεώρηση σωλήνων βίντεο για να προσδιορίσουμε ακριβώς τι προκαλεί το εφεδρικό σας – ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης, σπασμένος σωλήνας, συσσώρευση λίπους κ.λ.π.

Εάν χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής πίεσης στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για γρήγορη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τον καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης, τις υπηρεσίες εκτόξευσης και όλες τις σηπτικές σας ανάγκες.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για καθαρισμό αποχέτευσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button