ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης στη περιοχή του Σουνίου αλλά και τα βόρια και ανατολικά προάστια της Αττικής. Ανεξάρτητα από τα συμπτώματα που έχετε παρατηρήσει ή την αιτία του προβλήματος στο αποχετευτικό σας σύστημα, οι εξουσιοδοτημένοι υδραυλικοί της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου μπορούν να φτάσουν στη λύση του ζητήματος με ευκολία.

Με την πάροδο του χρόνου και με τακτική χρήση, τα προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα είναι αναπόφευκτα. Η γραμμή της αποχέτευσης σας είναι πιθανότατα θαμμένη βαθιά κάτω από την αυλή σας για να την κρατήσετε μακριά. Ωστόσο, αυτή η έλλειψη ορατότητας σημαίνει επίσης ότι μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί πότε έχετε κάποιο πρόβλημα.

Οι εξουσιοδοτημένοι υδραυλικοί μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας στη διάγνωση και επιδιόρθωσης προβλημάτων αποχέτευσης και μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν οι Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου;

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου σας καλύπτει όταν χρειάζεστε άμεσα επισκευή στο αποχετευτικό σας σύστημα. Γνωρίζουμε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα εάν μια αποχετευτική γραμμή παραμείνει δυσλειτουργική ή κατεστραμμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διαρροή λυμάτων μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πόσιμο νερό, τρομερές οσμές και γενικά έναν ανθυγιεινό χώρο για εσάς, την οικογένεια σας ή τους πελάτες και τους εργαζόμενους της επιχείρησης σας.

Θα δείτε ότι ενεργούμε με το κατάλληλο επίπεδο επείγουσας ανάγκης για να ολοκληρώσουμε την επισκευή της αποχέτευσης εγκαίρως και με όσο το δυνατόν λιγότερη διακοπή στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε στις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου είναι:

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Αποφράξεις αποχετεύσεων νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Οικιακές αποφράξεις αποχετεύσεων Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Εμπορικές αποφράξεις αποχετεύσεων Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Αντλήσεις υδάτων Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου
 • Συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό
 • Έλεγχος με κάμερα στις αποφράξεις

Γιατί να εμπιστευτείτε στις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου;

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα αποχετευτικά σας συστήματα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της εταιρείας Αποφράξεις Αναγνώστου. Δεν είναι ασυνήθιστο να χρειάζεστε περιστασιακά έναν πλήρη καθαρισμό των αποχετευτικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων του σπιτιού ή την επιχείρηση σας. Λίπος, γράσο, τρίχες ή ακόμη και μικρά ξένα αντικείμενα βρίσκουν το δρόμο τους στις σωληνώσεις σας. Όταν αυτά τα υλικά συσσωρεύονται εμποδίζουν την ελεύθερη ροή νερού και αποβλήτων.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία και πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ποιες μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων χρησιμοποιούν στις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου;

Οι τύποι μεθόδων καθαρισμού αποχέτευσης που χρησιμοποιούμε για την επίλυση προβλημάτων αποχετευτικών υδραυλικών συστημάτων περιλαμβάνουν:

Χημικός καθαρισμός αποχέτευσης

Οι χημικές ουσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό αποχετεύσεων που έχουν σημαντικές αποφράξεις. Οι χημικές ουσίες βοηθούν στη διάσπαση του λιπαρού υπολείμματος, στη συγκράτηση της ανάπτυξης των ριζών, στην εξάλειψη της οσμής και στην εξόντωση των φραγμών.

Μηχανικός καθαρισμός αποχέτευσης

Οι υδραυλικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τρυπάνια αποστράγγισης ή υδραυλικές ράβδους για να ελευθερώσουν τις αποχετευτικές εγκαταστάσεις. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για να τραβήξουν, να σπρώξουν ή να ξύσουν τα συντρίμμια από το εσωτερικό των σωλήνων.

Υδραυλικός καθαρισμός αποχέτευσης

Το νερό υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται για να ωθήσει τα μπλοκαρίσματα από της αποχετευτική γραμμή στο πρωτεύον σύστημα αποχέτευσης. Αυτά τα μπλοκαρίσματα μπορούν να περιλαμβάνουν οτιδήποτε από ρίζες δέντρων έως ίζημα και βρωμιά που έχει εισέλθει στους σωλήνες αποχέτευσης από ρωγμές ή τρύπες λόγω φθοράς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να βρείτε την πηγή των προβλημάτων στο αποχετευτικό σας σύστημα και να το διορθώσει άμεσα, υπευθυνα και μόνιμα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας.

Μην περιμένετε μέχρι να μπλοκάρουν οι εγκαταστάσεις στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και να καταστρέψουν την περιουσία σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα της εταιρείας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου σήμερα! Μπορούμε να χειριστούμε όλες τις ανάγκες των αποχετευτικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων σας.

Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου

Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή από τις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου

Ο καθαρισμός του αποχετευτικού και υδραυλικού σας συστήματος με τη μέθοδο της υδροβολής είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική λύση για οποιοδήποτε φραγμένο σωλήνα. Η φροντίδα και ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ουσιαστικό μέρος της διατήρησης ενός υγιούς και μακροχρόνιου υδραυλικού συστήματος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης των φραγμών, συμπεριλαμβανομένων των χημικών καθαριστικών αποστράγγισης και φιδιών ή των τρυπανιών αποστράγγισης.

Ωστόσο, η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι πάντα η υδροβολή. Στις Αποφράξεις Αναγνώστου το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον καθαρισμό αποχετεύσεων και μπορεί να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες υδροβολής στο Σούνιο και τις περιοχές της ανατολικής και βόρειας Αττικής.

Τι είναι η υδροβολή(Hydrojetting);

Το Hydrojetting είναι μια διαδικασία εκκαθάρισης φραγμένων υδραυλικών και αποχετευτικών σωλήνων όπου ένας επαγγελματίας υδραυλικός εισάγει ένα ισχυρό ρεύμα νερού υπό πίεση για να καθαρίσει την απόφραξη. Το Hydrojetting είναι πολύ ισχυρό, 35.000 psi και είναι η πιο οικονομική λύση για να διασφαλιστεί ότι θα απομακρυνθεί πλήρως οποιοδήποτε φράξιμο μέσα στις εγκαταστάσεις του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Ποια είναι τα οφέλη από την υδροβολή για τον καθαρισμό των αποχετευτικών και υδραυλικών αγωγών;

Εάν οι αποχετεύσεις της κατοικίας σας έχουν γίνει πολύ πιο αργές ή έχουν σταματήσει εντελώς, μπορεί να προκαλέσει άγχος σε εσάς και την οικογένειά σας. Ενώ υπάρχουν στη διάθεση σας προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε από το κατάστημα, δεν είναι παρά μόνο προσωρινές λύσεις και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά στους σωλήνες σας.

Στο πρώτο σημάδι οποιουδήποτε είδους προβλήματος στις αποχετεύσεις σας, θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια από τις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου. Μπορούμε να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος και να σας προσφέρουμε μια οριστική λύση. Το Hydrojetting είναι ο πιο προηγμένος, αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνση των φραγμών και των προβλημάτων που αυτοί σας προκαλούν.

Πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν φραγμένο αγωγό;

Συχνά, η απόφραξη βρίσκεται στην αποχέτευση σας. Ευτυχώς, οι αποχετεύσεις έχουν περιοχές πρόσβασης που ονομάζονται φρεάτια. Ίσως έχετε δει ένα στην αυλή σας. Είναι ένας καλυμμένος σωλήνας που δεν προεξέχει από το έδαφος. Το ακροφύσιο και ο εύκαμπτος σωλήνας της υδροβολής τοποθετείτε μέσα στο φρεάτιο και στη συνέχεια καθαρίζει την αποχετευτική γραμμή.

Μικρότερες εργασίες, όπως οι νεροχύτης κουζίνας, συνήθως αντιμετωπίζονται από ένα υδραυλικό φίδι. Ωστόσο, υπάρχουν μίνι υδροβολές σχεδιασμένες για μικρότερους σωλήνες. Είναι προσβάσιμοι με τον ίδιο τρόπο που ένας υδραυλικός θα είχε πρόσβαση στη τουαλέτα ή τον νεροχύτη στο σπίτι σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της υδροβολής και του υδραυλικού φιδιού;

Ένα υδραυλικό φίδι είναι ένα μακρύ, ατσάλινο καλώδιο με ανταλλάξιμες κεφαλές στο ένα άκρο. Όταν ένα υδραυλικό φίδι εισάγεται στην αποχετευτική γραμμή, η κεφαλή που βρίσκετε  στο τέλος του διαπερνά τα εμπόδια που συναντά και καθαρίζει μια διαδρομή μέσα στο σωλήνα. Το φίδι είναι ιδανικό για την απομάκρυνση των βασικών βουλωμάτων και την αύξηση της ταχύτητας αποστράγγισης, αλλά δεν καθαρίζει πλήρως το αγωγό ή το σωλήνα.

Ένα Hydrojetting, από την άλλη πλευρά, δεν διαλύει μόνο να μπλοκαρίσματα, καθαρίζει τις υδραυλικές και αποχετευτικές σας γραμμές από κάθε υλικό που συσσωρεύεται στους τοίχους των σωλήνων, όπως μέταλλα και γράσο. Οι Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου σας παρέχει πριν, αν είναι δυνατόν, και μετά από κάθε έλεγχο της κάμερας την εικόνα των σωλήνων σας. Όταν δείτε τη διαφορά, θα καταλάβετε ότι είναι μια απίστευτη υπηρεσία καθαρισμού των αγωγών σας.

Εάν υπάρχει ένα ριζικό πρόβλημα σε μια γραμμή, ένας υδραυλικό φίδι θα κόψει ένα κομμάτι μέσω αυτών. Αυτή μπορεί να είναι μια αποτελεσματική και φθηνή βραχυπρόθεσμη λύση αλλά δυστυχώς, το υδραυλικό φίδι θα κόψει μόνο μια τρύπα μέσα από τις ρίζες. Δεν θα τα αφαιρέσει εντελώς από τη γραμμή. Έτσι, αν υπάρχουν ακόμη περισσότερες ρίζες στη γραμμή, θα αρχίσουν να μεγαλώνουν αμέσως.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα κατά των ριζών είναι υδροβολή γιατί η πίεση καθαρίζει τον σωλήνα εσωτερικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστούν 3 έως 7 χρόνια πριν αρχίσουν να μεγαλώνουν ξανά οι ρίζες μετά από την υδροβολή. Το τρυπάνι και η υδροβολή είναι και τα δύο φανταστικά εργαλεία καθαρισμού της αποχέτευσης σας. Ωστόσο, η υδροβολή τείνει να είναι η πιο αποτελεσματική και μακράς διαρκείας μέθοδος που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Μπορεί η υπηρεσία υδροβολής να χρησιμοποιηθεί προληπτικά;

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου έχετε ένα μεγάλο φράξιμο στο αποχετευτικό ή υδραυλικό σας σύστημα για να επωφεληθείτε από την υδροβολή. Είναι δυνατή η προληπτική χρήση υδροβολής για να αποφευχθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο για τους κύριους αποχετευτικούς αγωγούς που τείνουν να παρουσιάζουν συχνές αποφράξεις λόγω των ριζών των δέντρων.

Η δημόσια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να βγαίνει κάθε ένα έως δύο χρόνια και να ψεκάζει όλους τους αγωγούς σας, ώστε υπάρχει περίπτωση  να συνεχίζουν να μην αδειάζουν ομαλά και χωρίς εμπόδια. Η υπηρεσία της υδροβολής της εταιρείας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα τακτικών καθαρισμών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου

Η υδροβολή θα βλάψει τους σωλήνες;

Σε γενικές γραμμές, η υδροβολή είναι απόλυτα ασφαλής για τους σωλήνες σας. Τα περισσότερα σύγχρονα σπίτια είναι εξοπλισμένα με σωλήνες PEX, που είναι ένας τύπος πλαστικού πολυμερούς. Η υψηλή πίεση από την υδροβολή δεν θα βλάψει καθόλου το PEX.

Τα παλαιότερα σπίτια με μεταλλικούς σωλήνες ή αγωγούς αποχέτευσης από πηλό διατρέχουν λίγο μεγαλύτερο κίνδυνο. Η υδροβολή δεν θα καταστρέψει αυτούς τους σωλήνες εάν είναι σε καλή κατάσταση. Αν όμως υπάρχουν ήδη τα πρώτα στάδια της ζημιάς, τότε οι σωλήνες θα μπορούσαν να διατρέχουν κίνδυνο περαιτέρω ζημιών υπό τον ψεκασμό νερού υψηλής πίεσης.

Πώς μπορεί να αποφευχθεί η ζημιά στους σωλήνες;

Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τις ζημιές προγραμματίζοντας μια επιθεώρηση των σωλήνων με κάμερα σε συνδυασμό με τον καθαρισμό της αποχετευτικού σας συστήματος. Ο υδραυλικός της εταιρείας Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου θα στείλει μια κάμερα μέσα στους αγωγούς σας, ώστε να μπορεί να ανακαλύψει πιθανές ζημιές ή μπλοκαρίσματα. Εάν η ζημιά είναι σοβαρή, μπορεί να συστήσουν την επισκευή ή την αντικατάσταση.

Οι μικρές ζημιές μπορούν να διορθωθούν είτε επανατοποθετώντας το σωλήνα είτε αντικαθιστώντας το μικρό κατεστραμμένο τμήμα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη. Στη συνέχεια, η υδροβολή και άλλες μέθοδοι καθαρισμού της αποχέτευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς φόβο να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα.

Συμπέρασμα και σκέψεις για την υδροβολή

Για επίμονα φράγματα ή μπλοκαρίσματα στην αποχέτευσης σας και ειδικά εκείνα που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μόλυνση του νερού και ακριβές ζημιές, η σωστή χρήση της υδροβολής είναι το σωστό εργαλείο εάν δεν θέλετε να καταστρέψετε σωλήνες  σας και να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά θα πρέπει να το χειρίζεται μόνο ένας επαγγελματίας της εταιρείας μας, Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου , καθώς μπορεί να είναι πολύ δύσκολο χωρίς την κατάλληλη εμπειρία και εκπαίδευση.

Γιατί να προτιμήσετε την υδροβολή από τις Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου;

Πιστεύουμε ότι οι υδραυλικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε όπως η επισκευή και συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ειδικά όταν η παροχή νερού σας κινδυνεύει να μολυνθεί. Στην εταιρείας μας, Αποφράξεις Σούνιο Αναγνώστου, η ασφάλεια και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Ευτυχώς, η υδροβολή είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επίλυση αυτών των τύπων ζητημάτων για τους παρακάτω λόγους:

 1. Καθαρίζει αποτελεσματικά τις ρίζες των δέντρων και το λίπος
 2. Προκαλεί ελάχιστη ζημιά στους σωλήνες σας
 3. Θα καθαρίσει το σύνολο του σωλήνα
 4. Αφαιρεί τους φραγμούς όλων των μεγεθών

Υδραυλικές υπηρεσίες της Αποφράξεις Αναγνώστου

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στις αποχετευτικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας, καλέστε μας στα τηλέφωνα:

Για σταθερά: 22990 66488
Για κινητά: 697 679 20 91
Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button