Αποφράξεις-Αγία-Παρασκευή-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου παρέχει τις υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Πώς να αποφράξετε τις σωληνώσεις;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι, για να αποφράξετε έναν βουλωμένο σωλήνα, αλλά τελικά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τα φραγμένα υδραυλικά είναι να καλέσετε μια αποφρακτική εταιρεία. Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου έχει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις, καθώς και τα εργαλεία για την απομάκρυνση τυχόν φραγμών, μεγάλων ή μικρών. Η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι υδραυλικοί για την απομάκρυνση των φραγμών και την αποτροπή της επιστροφής τους είναι με τη μέθοδο της υδροβολής.

Εάν έχετε φραγμένα υδραυλικές σωληνώσεις ή αποχετεύσεις καλέστε την Αποφράξεις Αναγνώστου για φραγμένο καθαρισμό αποχέτευσης και άλλους τύπους καθαρισμού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ραντεβού ή να μιλήσετε με έναν τεχνικό υδραυλικών εγκαταστάσεων μας για να συζητήσετε τις πιθανές επιλογές που έχετε.

Απόφραξη αποχέτευσης και αγωγών – Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου

Οι σωλήνες αποχέτευσης και αγωγών στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας βοηθούν στην απομάκρυνση λυμάτων και υπολειμμάτων από το σπίτι. Με την πάροδο του χρόνου, υπολείμματα όπως λάσπη, συντρίμμια, γράσα, χαρτί, γυναικεία είδη υγιεινής, ρίζες δέντρων, μαλλιά και άλλα αντικείμενα συσσωρεύονται. Αυτά σταδιακά αποτρέπουν την ελεύθερη ροή τους. Αυτά με τη σειρά τους καταστρέφουν, σπάζουν ή φράζουν το αποχετευτικό δίκτυο ή την αποχέτευση.

Στις Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστων, κορυφαίων υπηρεσιών απόφραξης. Για αρκετά χρόνια, χειριζόμαστε τις ανάγκες καθαρισμού και επισκευής αποχέτευσης πελατών σε όλη τη περιοχή της Αθήνας. Οι ειδικοί μας διαθέτουν τα εργαλεία και την εξειδίκευση για να αποφράξουν και να καθαρίσουν τη γραμμή αποχέτευσης σας. Θα πραγματοποιήσουμε επίσης τις απαραίτητες επισκευές όπως απαιτείται. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες επισκευής και καθαρισμού, σας καλύπτουμε για κάθε είδους υδραυλική εργασία που μπορεί να προκύψει.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Σημάδια κατεστραμμένης αποχέτευσης – Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου

Οι σπασμένες ή φραγμένες αποχετεύσεις ή αποχετευτικές γραμμές μπορούν να κάνουν τη ζωή σας στο σπίτι σας άβολη και αφόρητη.

Μερικά σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε απόφραξη:

 • Διαρροή υπονόμων ή λυμάτων
 • Δυσοσμία ή έντονη μυρωδιά αποχέτευσης από τη γραμμή αποχέτευσης και των σωληνώσεων
 • Θόρυβοι από υδραυλικούς σωλήνες και αποχετεύσεις
 • Μούχλα στο σπίτι και το υπόγειο

Μόλις παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ζητήματα, καλέστε τους ειδικούς Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου για υπεύθυνη επίλυση του προβλήματος. Προσφέρουμε άμεση και άκρως επαγγελματικές αποφράξεις.

Πώς θα απαλλαγείτε από την έντονη μυρωδιά αποχέτευσης στο σπίτι;

«Τι είναι αυτή η μυρωδιά;» μπορεί να έχετε αναρωτηθεί μόλις μπαίνετε στο μπάνιο σας και μυρίζει σαν αποχέτευση. Λοιπόν, οι επαγγελματίες της εταιρείας Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να εξαλείψετε αυτήν τη μυρωδιά, αφού έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν προήλθε από κανέναν από τους συνηθισμένους υπόπτους.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου

Γιατί το μπάνιο μου μυρίζει σαν υπόνομος;

Μόλις εντοπίσετε μια οσμή αερίου αποχέτευσης, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε γρήγορα την αιτία. Μπορεί το αέριο αποχέτευσης να σας κάνει να αρρωστήσετε; Αυτοί οι αναθυμιάσεις αερίων, όπως το υδρόθειο, το αέριο που μυρίζει όπως ένα σάπιο αυγό και είναι εξαιρετικά εύφλεκτο,τοξικό και μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας .

Ανάλογα με το επίπεδο ευαισθησίας σας σε αυτές τις περιβαλλοντικές οσμές, ενδέχεται να εμφανίσετε συμπτώματα όπως:

 • πονοκεφάλους
 • ναυτία
 • δυσκολία στην αναπνοή
 • υπνηλία
 • αίσθημα των παλμών της καρδιάς

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ελαχιστοποίηση των ζημιών. Εάν υπάρχουν υπολείμματα λυμάτων στο σπίτι σας, μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ζημιών στο υπόγειό σας ή σε άλλες περιοχές του σπιτιού σας, μαζί με τυχόν αντικείμενα σε αυτές τις περιοχές που ενδέχεται να έχουν υποστεί ζημιά ή να καταστραφούν. Και αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ ακριβό πρόβλημα.

Συχνές αιτίες της οσμής αποχέτευσης στο σπίτι

Λοιπόν, ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτής της αφόρητης δυσωδίας; Θα μπορούσατε να έχετε ένα από τα πολλά ζητήματα στο χώρο σας. Μια μυρωδιά αερίου αποχέτευσης στο μπάνιο μπορεί να προκληθεί από:

 1. εξάτμιση του νερού στις σωληνώσεις P-trap
 2. σπασμένη η βάση της τουαλέτας σας
 3. Ένας σπασμένος σωλήνας
 4. Οι ρίζες κάποιου δέντρου έχουν αναπτυχθεί ή έχουν προκαλέσει ζημιά στους αποχετευτικούς σωλήνες
 5. Η αποχέτευση σας ή η κύρια αποχέτευση έχει καταρρεύσει, παραμορφωθεί ή υποστεί φθορά

Οποιοδήποτε από τα παραπάνω θα μπορούσαν να επιτρέψουν την οσμή του υπονόμου να εισβάλει στο σπίτι σας.

Πώς να εξαλείψετε την οσμή υπονόμου από το χώρο σας ;

Όταν αναζητάτε πώς να απαλλαγείτε από την δυσάρεστη μυρωδιά του υπονόμου, υπάρχουν μερικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Δημοφιλείς λύσεις DIY για τη μυρωδιάς αποχέτευσης στο σπίτι σας

Για μικρά υδραυλικά προβλήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας αυτές τις μεθόδους Do It Yourself:

Η σωστή χρήση της P-trap

Είναι πιθανό ότι μια μυρωδιά αερίων λυμάτων προέρχεται από ένα μπάνιο επισκεπτών που δεν το χρησιμοποιείτε συχνά, το οποίο ευθύνεται για την εξάτμιση του νερού. Αυτό συνήθως έχει τις ευκολότερες από όλες τις επιδιορθώσεις.

Δοκιμάστε αυτό: Τρέξτε νερό μέσω του νεροχύτη ή αποχέτευσης για να επιτρέψετε στην παγίδα P να γεμίσει ξανά σωστά με νερό και να εμποδίσει αποτελεσματικά αυτές τις μυρωδιές να διεισδύσουν στο σπίτι σας.

Σπασμένη σφράγιση ή έλλειψη στεγανοποίησης

Όταν υπάρχει σπασμένη σφράγιση ή έλλειψη στεγανοποίησης γύρω από την βάση της τουαλέτα σας, αυτό σημαίνει ότι νερό, τα ούρα και άλλα απορρίμματα βρίσκουν το δρόμο τους μέσω των ρωγμών, επιτρέποντας στα βακτήρια να αναπτυχθούν. Αυτό το βακτήριο προκαλεί στη συνέχεια τη δυσάρεστη μυρωδιά που εντοπίσατε. Ευτυχώς, η λύση για αυτό είναι αρκετά απλή.

Δοκιμάστε αυτό: Χαράξτε μια γραμμή με αδιάβροχη σιλικόνη γύρω από την εκτεθειμένη περιοχή στη βάση της τουαλέτας και το μπάνιο σας θα επιστρέψει στη μυρωδιά σαν το αρωματικό λιβάδι του αγαπημένου σας καθαριστικού μπάνιου σε χρόνο μηδέν!

Εάν βρεθείτε να αντιμετωπίζετε συνεχόμενα προβλήματα μόνο για να ανακαλύψετε ότι τα μικρά ζητήματα και οι λύσεις DIY δεν λειτουργούν, είναι πιθανότατα η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία της εταιρείας Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου για να χειριστεί τα προβλήματα οσμής αποχέτευσης.

Μυρωδιά αερίου από την αποχέτευση μέσα στο σπίτι σας; Πότε να καλέσετε την Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου;

Είτε ασχολείστε με μια συνεχιζόμενη μυρωδιά αποχέτευσης σε υπόγειο είτε μια οσμή αερίου αποχέτευσης σε ένα μπάνιο, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε μια επιθεώρηση αποχέτευσης από επαγγελματίες που μπορούν να προτείνουν τις κατάλληλες επισκευές ή αντικατάσταση της αποχετευτικής γραμμής. Ένας εξειδικευμένος υδραυλικός της εταιρείας Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα πολύ συνηθισμένα προβλήματα:

 • οσμή αερίου αποχέτευσης στο μπάνιο
 • η τουαλέτα μυρίζει σαν αποχέτευση
 • μυρωδιά υπονόμων στο υπόγειο
 • το ντους αποχέτευσης μυρίζει σαν αποχέτευση

Επαγγελματικές λύσεις για την οσμή αποχέτευσης στο σπίτι

Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή βήματα που η ομάδα των έμπειρων υδραυλικών πραγματοποιούν για να διαγνώσουν και να προσδιορίσουν την κατάσταση της αποχετευτικής γραμμής ώστε να γνωρίζουν πραγματικά ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και πως θα το διαχειριστούν:

 • Επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης. Πρώτον, οι υδραυλικοί θα πραγματοποιήσουν μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με μια ειδική κάμερα που θα παρέχει στο βίντεο αποδεικτικά στοιχεία για τη βασική αιτία του προβλήματός σας.
 • Καθαρισμός αποχέτευσης αποχέτευσης. Μερικές φορές η καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό των αποχετευτικών σωλήνων μπορεί να περιλαμβάνει την υπηρεσία υδροβολής. Με την απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων, ένας υδραυλικός μπορεί να καθορίσει εάν απαιτούνται πρόσθετες επισκευές ή την αντικατάσταση του συστήματος για την οριστική επίλυση του προβλήματος σας.
 • Επισκευή υπονόμων. Σκεφτείτε μια επισκευή υπονόμων ως μια επιτόπια επισκευή. Θα διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δεν θα εγγυηθεί ότι το δέντρο στην αυλή σας δεν θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά σε ένα άλλο τμήμα των σωλήνων αποχέτευσης κάτω από το δρόμο.
 • Αντικατάσταση υπονόμων. Αυτή είναι η μακροπρόθεσμη λύση σας και μπορεί να εκτελεστεί με διάφορους τρόπους. Η παραδοσιακή διαδρομή περιλαμβάνει σκάψιμο και ανασκαφή στο χώρο σας για να γίνει η εγκατάσταση της νέας σωληνώσεις. Σίγουρα μπορεί να διορθώσει όλα τα προβλήματα σας στο αποχετευτικό δίκτυο, αλλά για την αποφυγή της εκσκαφής του χώρου σας και των πεζοδρομίων, πολλοί στρέφονται σε αποχετευτικές λύσεις χωρίς τάφρους.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αναγνώστου

Λίγα λόγια για την Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή βρίσκετε 9 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στους πρόποδες του Υμηττού και «πνιγμένη» στο πράσινο. Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται κατά τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου. Διαθέτει πληθώρα σχολείων και βρίθει από πλατείες, ελεύθερους χώρους και πάρκα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει και τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου η οποία και συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διαθέτει αθλητικές υποδομές με ένα απ’τα μεγαλύτερα γήπεδα για την περιοχή να είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, και ακολουθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, που φιλοξενούν και τις τοπικές ομάδες της πόλης.

Οι συνοικίες της Αγίας Παρασκευής που θα πρέπει να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε είναι Πευκάκια, Παραδεισος, Κοντόπευκο, Ερτ, Νέα Ζωή, Αγιάννης, Τσάκος, Προφήτης Ηλίας, Νεκροταφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Αγία Παρασκευή με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Αγία Παρασκευή όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button