apofraxeis-cholargos

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321- 697 679 20 91

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση της αποχέτευσης σας, υπηρεσίες άμεσης ανάγκης, άντληση υδάτων και κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000 στον Χολαργό. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουμε στη διάθεσή μας για τον εντοπισμό ενός προβλήματος στις σωληνώσεις σας παίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική προσέγγιση και αποκατάσταση κάθε βλάβης του αποχετευτικού δικτύου σας.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι που οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει ως μία από τις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στην Αθήνα. Η Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου ηγείται του χώρου, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης στην Αθήνα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας, Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου εκτελούν αποφράξεις σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Συντήρηση αντλιοστασίου αποχέτευσης

Οι βλάβες σε ένα αντλιοστάσιο αποχέτευσης είναι άσχημα νέα για διάφορους λόγους. Πρώτον, μπορούν να οδηγήσουν σε περιβαλλοντικά συμβάντα λόγω της συσσώρευσης υπολειμμάτων και πιθανών υπερχείλισης. Δεύτερον, η βλάβη οδηγεί συχνά σε υψηλότερα έξοδα αποκατάστασης για τους ιδιοκτήτες από τις συνήθεις εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου. Το κόστος μιας επισκευής βλάβης είναι πολύ υψηλότερο από τα προληπτικά και τακτικά καθήκοντα συντήρησης.

Για συμβουλές από ειδικούς, επικοινωνήστε με Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου σχετικά με τον καθαρισμό αντλιοστασίου.

Η σημασία της συντήρησης αντλιοστασίου αποχέτευσης

Τα αντλιοστάσια αποχέτευσης επεξεργάζονται πολύ βρώμικα λύματα. Τα στερεά απόβλητα μπορούν να μπλοκάρουν το σύστημα προκαλώντας προβλήματα ροής και ζημιά στις αντλίες. Επιπλέον, οι σφραγίδες της αντλίας και η συσκευασία υπόκεινται σε σκληρές συνθήκες. Η πρόωρη αστοχία στεγανοποίησης μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές, οι οποίες οδηγούν σε δυσάρεστες οσμές.

Η συσσώρευση λάσπης σε ένα αντλιοστάσιο αποχέτευσης μπορεί επίσης να προκαλέσει τη δυσλειτουργία. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τη συνέχιση της αντλίας όταν πρέπει να σβήσει, κάτι που είναι επικίνδυνο. Όταν η στάθμη πέσει πολύ χαμηλά, η αντλία λειτουργεί εκτός των συνθηκών σχεδιασμού της προκαλώντας σπηλαίωση και δονήσεις. Η αντλία θα υπερθερμανθεί επίσης. Όλες αυτές οι συνθήκες θα επιταχύνουν την αστοχία της αντλίας.

Ποιες εργασίες πρέπει να συμπεριλάβετε σε ένα πρόγραμμα συντήρησης;

Η Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου αναλαμβάνει τη προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού αντλιοστασίου μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια. Το καθε προγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες απόφραξης της αποχέτευσης σας.

Τι εργασίες καθαρισμού αντλιοστασίου αναλαμβάνουμε στις Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου;

Απορρόφησή λάσπης από τον θάλαμο του αντλιοστασίου. Καθαρισμό και πλύση τοιχωμάτων ταυτόχρονα για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα συντρίμμια έχουν αφαιρεθεί από το σύστημα. Ξέπλυμα των γραμμών αναρρόφησης και όλων των βαλβίδων αντεπιστροφής. Μόλις ο θάλαμος είναι καθαρός, ελέγχουμε τη λειτουργία των διακοπτών στάθμης, τους σωλήνες και τα τοιχώματα του θαλάμου για ρωγμές ή σημάδια διάβρωσης.

Επιπλέον, ελέγχουμε την κατάσταση του λιπαντικού. Το νερό στο λάδι υποδεικνύει διαρροή στεγανοποίησης, η οποία μπορεί να απαιτεί περισσότερη σε βάθος δραστηριότητα συντήρησης. Ελέγχουμε επίσης τη στάθμη λαδιού και συμπληρώνουμε εάν είναι απαραίτητο.

Όταν ανοίγουμε τη θύρα επιθεώρησης περιβλήματος κινητήρα, οι μεγάλες ποσότητες νερού υποδηλώνουν διαρροή, ενώ η παρουσία λαδιού υποδηλώνει αστοχία στεγανοποίησης. Θα πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα με βάση τις παρατηρήσεις μας.

Τα περισσότερα αντλιοστάσια αποχέτευσης έχουν παρόμοιες απαιτήσεις προγράμματος συντήρησης. Πράγματα που μπορεί να διαφέρουν είναι η συχνότητα παρέμβασης λόγω των μεγαλύτερων όγκων αποχέτευσης που διέρχονται από το σύστημα. Τα μεγαλύτερα συστήματα μπορεί επίσης να έχουν πιο περίπλοκα συστήματα ελέγχου και αντλίες διπλής μεταγωγής και επομένως να απαιτούν πιο τακτικά ελέγχους.

Αποφράξεις-Χολαργός-Αναγνώστου

Τι θα πρέπει να αποφύγετε σε ένα αντλιοστάσιο λυμάτων; – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα όσα ρίχνετε στην τουαλέτα σας θα καταλήξουν στο αντλιοστάσιο λυμάτων, σύμφωνα με την Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου. Αν και τα αντλιοστάσια έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να χειρίζονται βρώμικα νερά, λύματα, φυσικά ανθρώπινα απόβλητα και βιοδιασπώμενα προϊόντα, κυρίως χαρτί υγείας, δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται πολλά άλλα πράγματα που οι κάτοικοι τείνουν να ξεφορτώνουν.

Η συσσώρευση λίπους και άλλων αντικειμένων σε αντλιοστάσια λυμάτων είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου καλείται από κατοίκους με δυσλειτουργικά αντλιοστάσια. Βλέπουμε τακτικά τα λίπη και τα λάδια που ρίχνονται στους νεροχύτες της κουζίνας να συσσωρεύονται στον θάλαμο αποθήκευσης των αντλιοστασίων λυμάτων, όπου περικλείουν τους διακόπτες, δημιουργούνται μπλοκαρίσματα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε αδράνεια των αντλιών.

Μια άλλη κοινή αιτία δυσλειτουργίας του αντλιοστασίου είναι ξένα αντικείμενα που ξεπλένονται στις τουαλέτες που τα αντλιοστάσια δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κουρέλια και ρούχα, πάνες, υγρά μαντηλάκια, ακόμη και πάνες. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στο εμπόριο που είναι βιοδιασπώμενα και ασφαλή για να καταλήξουν στην τουαλέτα, όπως ινώδη μαντηλάκια, συχνά αποτυγχάνουν να διαλυθούν στο νερό και ως εκ τούτου δεν συνιστούμε τη χρήση τους σε κανένα αντλιοστάσιο.

Τι πρέπει να κάνετε γα ένα αντλιοστάσιο λυμάτων; – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός είναι απαραίτητη για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ενός αντλιοστασίου. Προσφέρουμε μια σειρά σχεδίων συντήρησης και καθαρισμού αντλιοστασίων που θα διατηρούν το αντλιοστάσιο σας χωρίς βουλώματα, καθαρό και σε καλή λειτουργία.

Παρόλο που η συντήρηση δεν είναι δωρεάν, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι το κόστος της σωστής συντήρησης του αντλιοστασίου λυμάτων τους επιστρέφεται επειδή δεν χρειάζεται να κάνουν δαπανηρές επισκευές όταν καταρρεύσει το αντλιοστάσιο.

Η τακτική συντήρηση των αντλιοστασίων και του εξοπλισμού άντλησης θα παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του αντλιοστασίου σας, την υδραυλική του απόδοση και θα γλιτώσετε το κόστος των επισκευών.

Συμβουλές για τη συντήρηση ενός αντλιοστασίου – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Μην πετάτε ποτέ μη βιοδιασπώμενα προϊόντα

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου, ό, τι ρίχνετε στην τουαλέτα ή στον νεροχύτη σας θα καταλήξει στο αντλιοστάσιο και μπορεί να προκύψουν αποφράξεις. Ναι, το σύστημα έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση βρώμικου νερού, φυσικών ανθρώπινων αποβλήτων και βιοδιασπώμενων προϊόντων (π.χ. χαρτί υγείας). Αλλά άλλα μη βιοδιασπώμενα αντικείμενα μπορεί να είναι προβληματικά και θα μειώσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του αντλιοστασίου σας.

Μην πετάτε ποτέ χαρτοπετσέτες, πάνες, επιδέσμους, μαντηλάκια καθαρισμού, προφυλακτικά και άλλα συνθετικά υλικά, στην τουαλέτα σας. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για προϊόντα που ισχυρίζονται ότι είναι βιοδιασπώμενα γιατί και αυτά συχνά αποτυγχάνουν να διαλυθούν στο νερό. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητα βουλώματα στο αντλιοστάσιο, η ασφαλέστερη επιλογή είναι να πετάξετε αυτά τα προϊόντα στον κάδο.

Κάντε τακτικούς ελέγχους στο αντλιοστάσιο σας

Αυτή είναι μια ζωτική πτυχή της συντήρησης των αντλιοστασίων. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι όλα τα εξαρτήματα του αντλιοστασίου λειτουργούν σωστά και, πραγματοποιώντας τακτικές επιθεωρήσεις, μπορείτε και να βελτιώσετε την καθημερινή απόδοση του αντλιοστασίου και να αυξήσετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής του.

Εδώ στην Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μια ετήσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την συντήρηση και τον καθαρισμό με τη μορφή οικονομικών πακέτων. Οι συνθήκες του χώρου όπου βρίσκεται το αντλιοστάσιο επηρεάζουν τη συχνότητα των ελέγχων. Αλλά, κατά γενικό κανόνα, συνήθως συνιστούμε να γίνεται η διαδικασία 1-2 φορές το χρόνο.

Θα καθαρίσουμε και θα αδειάσουμε τον αντλιοστάσιο, θα αφαιρέσουμε τυχόν βουλώματα και θα ελέγξουμε για τυχόν βλάβες. Όλα αυτά θα γίνουν  σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε το αντλιοστάσιο σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Αντικαταστήστε τα ελαττωματικά εξαρτήματα το συντομότερο δυνατό

Εάν, ενώ πραγματοποιείτε συντήρηση αντλιοστασίου παρουσιάζεται σφάλμα στο σύστημα, είναι σημαντικό να το διορθώσετε το συντομότερο δυνατό. Η παράβλεψη του προβλήματος δεν θα επηρεάσει μόνο την απόδοση του αντλιοστασίου, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όπως μια πλήρης βλάβη του συστήματος και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι δαπανηρές.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου για τη συντήρηση του αντλιοστασίου

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης των αντλιοστασίων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας επιδεικνύει εξαιρετικές γνώσεις σε αυτόν τον τομέα. Μπορούν να σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να φροντίζετε το αντλιοστάσιο σας και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του και μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε έναν ετήσιο έλεγχο συντήρησης, καθαρισμού και επισκευής για το αντλιοστάσιο σας.

Στην Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου, είμαστε ειδικοί στην εγκατάσταση, τον καθαρισμό, στη συντήρηση και στην επισκευή αντλιοστασίων. Εάν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτών των συστημάτων, οι ειδικοί μας μπορούν να καλύψουν όλες σας τις απορίες.

Ένα αντλιοστάσιο απλά μετακινεί τα λύματα από τη μία θέση στην άλλη, είτε οριζόντια είτε ανηφορικά όταν δεν μπορεί να γίνει επίκληση της βαρύτητας για να κάνει τη δουλειά.

Συνήθως, το δίκτυο αποχέτευσης βασίζεται στη βαρύτητα για τη ροή αποβλήτων από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις στον κεντρικό υπονόμο.

Απαιτείται στην πραγματικότητα η συντήρηση του αντλιοστασίου; – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Τα αντλιοστάσια χρειάζονται γενικά τακτική συντήρηση και καθαρισμό λόγω των μηχανικών εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη λειτουργία του συστήματος και για να το διατηρήσουν σε βέλτιστο επίπεδο και να αποτρέψουν βλάβες. Η τακτική φροντίδα και συντήρηση όλων των αντλιοστασίων μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος και να επεκτείνει τη συνολική διάρκεια ζωής του.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση, συχνά καλούμαστε για βλάβες αντλιοστασίων λόγω βουλώματος από διάφορα αντικείμενα, τα οποία μπορεί να παγιδευτούν στις αντλίες και να τα προκαλέσουν σοβαρή βλάβη. Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες για άντληση των λυμάτων και καθαρισμό με υδροβολή για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων συντήρησης και καθαρισμού για το αντλιοστάσιο σας.

Για να διατηρηθεί η βέλτιστη λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων, είναι απαραίτητος ο κατάλληλος καθαρισμός και συντήρηση υγρών πηγαδιών. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω βήματα για τη συντήρηση του αντλιοστασίου και διασφαλίζοντας ότι έχετε έμπειρους ειδικούς της Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου που εκτελούν τη δουλειά θα είστε καλυμμένοι.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω τις επιλογές σας για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του αντλιοστασίου, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εξειδίκευση μας και την εμπειρία μας για να εργαστούμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πότε πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός ενός αντλιοστασίου; – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Οι ροές μέσω ενός αντλιοστασίου ποικίλλουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, αντικατοπτρίζοντας τις ώρες που οι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές. Σε μια βαριά βιομηχανική περιοχή, οι ώρες εργασίας ενδέχεται να έχουν υψηλότερες ροές, ενώ ένας σταθμός που εξυπηρετεί μια κατοικημένη περιοχή θα έχει υψηλότερες ροές νωρίς το πρωί και αργότερα το βράδυ.

Ορισμένα αντλιοστάσια έχουν πολλαπλά υγρά φρεάτια τα οποία μπορούν να απομονωθούν, εξαλείφοντας έτσι την εισροή ως ανησυχητικό. Οι μικρότεροι σταθμοί θα έχουν μόνο ένα κεντρικό φρεάτιο και η συντήρηση του πρέπει να προγραμματίζεται όταν οι ροές είναι συνήθως χαμηλότερες.

Τα περισσότερα αντλιοστάσια έχουν παρακολούθηση ροής που θα βοηθήσει στον καθορισμό των βέλτιστων χρόνων για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του υγρού φρεατίου. Άλλο ένα χρονοδιάγραμμα είναι η συχνότητα με την οποία πρέπει να καθαρίζονται οι σταθμοί. Συχνά απαιτείται πλήρης καθαρισμός του αντλιοστασίου μόνο 1-2 φορές το χρόνο.

Αποφράξεις-Χολαργός-Αναγνώστου

Λοιπές υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Χολαργος Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Χολαργός Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Χολαργό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Χολαργό όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321- 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button