Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου – Υδραυλικές υπηρεσίες

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου

7 Βασικά οφέλη του επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης από την Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου

Είστε έτοιμοι να διατηρήσετε το σπίτι σας υγιές και σε άριστη για τα επόμενα χρόνια; Ψάχνετε για μια αποφρακτική εταιρεία που δεν θα σας κοστίσει μια περιουσία και θα κάνει τη δουλειά που υπόσχεται;

Εάν έχετε οποιοδήποτε άλυτο πρόβλημα με το αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα, χρειάζεστε σίγουρα τον επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης από την εταιρεία Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου για να νιώσετε τη διαφορά. Ακόμα και τα πιο βασικά μπλοκαρίσματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα για το σπίτι σας, οπότε γιατί να μην τα διορθώσετε από την αρχή;

Εάν ψάχνετε τα πραγματικά οφέλη για έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σας προσφέρουν οι Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου.

1. Βελτιωμένα αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα

Οι αποκλεισμοί αγωγοί είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα για τα περισσότερα σπίτια και επιχειρήσεις και οδηγούν σε ένα λιγότερο υγιές αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα. Όταν προσλαμβάνετε μια αποφρακτική εταιρεία να είστε βέβαιοι ότι οι έμπειροι υδραυλικοί της θα μπορέσουν να αφαιρέσουν γρήγορα τα μπλοκαρίσματα από το σύστημά σας με τεχνολογία που δεν μπορείτε να αποκτήσετε.

Επιπλέον, ένας επαγγελματίας μπορεί να εκτιμήσει τον βαθμό αποκλεισμών που αντιμετωπίζετε. Διαφορετικά, είναι δύσκολο να μετρηθεί η σοβαρότητα των μπλοκαρισμένων υδραυλικών και των γειτονικών σωληνώσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε την υπηρεσία καθαρισμού της αποχέτευσης σας με μια κλήση  σας στο τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου για να σταθμίσετε τα προβλήματά σας τακτικά και να αποτρέψετε μελλοντικά εμπόδια.

2. Μειωμένη οσμή στο χώρο

Όταν η αποχέτευση μπλοκάρει και δεν λειτουργεί σωστά, το σπίτι σας μπορεί να εκτεθεί  σε τρομερές οσμές και μυρωδιές που προκύπτουν. Επιπλέον, οι οσμές της αποχέτευσης  αποτελούν ένδειξη ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζετε χειρότερα προβλήματα όπως επικίνδυνα σωματίδια στον αέρα.

Πριν προσλάβετε έναν επαγγελματία, περάστε από ελέγχο όλες τις υδραυλικές και αποχετευτικές σωλήνες για να προσπαθήσετε να εξαλείψετε τη μυρωδιά. Ξεκινήστε ξεπλένοντας και χρησιμοποιώντας μη τοξικά καθαριστικά αποστράγγισης για όλες τις σχετικές συσκευές σας. Εάν η μυρωδιά συνεχίζει να υπάρχει στο χώρο του σπιτιού σας, είναι καλή ιδέα να προσλάβετε μια αποφρακτική εταιρεία για να τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας και να λύσετε το πρόβλημά σας.

3. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και χρήμα

Εάν προγραμματίζετε τακτικές συντηρήσεις για το αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα, διατρέχετε μικρότερο κίνδυνο να πληρώσετε για μεγαλύτερα προβλήματα. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης σας μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και μελλοντικά κόστη.

Με απλά λόγια, η εύρεση μιας αποφρακτικής εταιρείας, όπως η Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου, που μπορείτε να εμπιστευτείτε ώστε να έρχεται όποτε εσείς επιθυμείτε και να καθαρίζει τις αποχετεύσεις σας, σας εμποδίζει να καταθέσετε μεγάλα χρηματικά ποσά για μεγάλα υδραυλικά και αποχετευτικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μέλλον.

Ακολουθούν ορισμένα ζητήματα που προκύπτουν συνήθως όταν δεν διατηρείτε σε καλή κατάσταση το αποχετευτικό σας σύστημα.

 • Μπλοκαρισμένοι σωλήνες μπορούν εύκολα να εκραγούν
 • Υψηλότεροι λογαριασμοί νερού
 • Μόλυνση του νερού
 • Διαβρωμένα συστήματα αποχέτευσης

Εάν έχετε δέντρα γύρω από το σπίτι σας, υπάρχει πιθανότητα να έχετε εισβολή των ριζών τους  στον αγωγό σας. Όπως με τα προηγούμενα σημεία, ένας επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε όλα τα πιθανά προβλήματα και να σας σώσει από πολλά ζητήματα.

4. Ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας

Όλο το έμπειρο προσωπικό μας που αναλαμβάνει τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας είναι εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι ώστε να χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και να καθαρίζουν άψογα το υδραυλικό σας σύστημα. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ένα ασφαλέστερο σπίτι για εσάς, αλλά και μια ασφαλέστερη λύση.

Επιπλέον, ένα από τα κύρια προβλήματα πίσω από την αποχέτευση είναι τα είδη καθαρισμού που χρησιμοποιείτε. Πολλά προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημα μπορούν να προκαλέσουν φθορές στα υδραυλικά σας, με αποτέλεσμα μεγάλες καταστροφές αργότερα. Ένας επαγγελματίας καθαρισμού χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα που αποδεικνύεται ότι βελτιώνουν την ασφάλεια του σπιτιού σας για τα επόμενα χρόνια.

5. Λύσεις μόνο από επαγγελματίες

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων χρησιμοποιούν τεχνολογία που δεν μπορείτε εύκολα να αγοράσετε οπουδήποτε αλλού. Για παράδειγμα, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το καθαριστικό αποστράγγισης της υδροβολής ή Hydrojet για να καθαρίσει τις αποχετευτικές και υδραυλικές γραμμές αποτελεσματικά. Η υδροβολή είναι ένας εξειδικευμένος σωλήνας υψηλής πίεσης που αφαιρεί μπλοκαρίσματα και άλλα υπολείμματα μέσα από το εσωτερικό των σωλήνων σας.

Η υδροβολή είναι πλήρως φορητό και διαθέτει συνδέσμους για σχεδόν κάθε έξοδο αποστράγγισης. Μόλις εφαρμοστεί σε μια αποχέτευση, η υδροβολή μπορεί να εκτοξευτεί σε πολλές κατευθύνσεις για να σας απαλλάξει από τα άσκοπα φράγματα.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες μας προσφέρουν αποσυμπίεση φιδιού αποστράγγισης για να διασφαλίσουν ότι οι αποχετεύσεις και τα υδραυλικά σας συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά.

Επιλέγοντας μια ομάδα εξυπηρέτησης που μπορείτε να εμπιστευτείτε, εξοικονομείτε χρήματα στην ώρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διατηρείτε το σπίτι σας σωστά. Διαφορετικά, μπορεί να ξοδέψετε εκατοντάδες δολάρια σε λάθος κομμάτι εξοπλισμού και εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα που πρέπει να επιδιορθώσετε.

6. Φήμη

Όταν επιλέγετε μια επαγγελματική υπηρεσία, υποστηρίζετε μια τοπική επιχείρηση με γνωστή φήμη και μια λίστα δεξιοτήτων. Εάν προσπαθείτε να διορθώσετε τον εαυτό σας, δεν θα ξέρετε με βεβαιότητα εάν η εργασία που κάνετε είναι μια μακροπρόθεσμη λύση. Επιλέγοντας ένα ελεγμένο καθαριστικό, μπορείτε να είστε πιο σίγουροι ότι η εργασία που θα λάβετε είναι μια αξιόπιστη και βιώσιμη λύση.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου έχει σκοπό να παρέχει στους πελάτες διάφορες μορφές λύσεων αποστράγγισης και όχι μόνο των υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων στο χώρο του σπιτιού ή την επιχείρησης. Εάν επιλέξετε μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία, είναι πιθανότερο να λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες αλλά και συμβουλές για την ομαλότερη και καλύτερη λειτουργία του υδραυλικού και αποχετευτικού συστήματος σας.

7. Μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα

Τα υδραυλικά του σπιτιού διαρκούν περισσότερο με την συχνή συντήρηση και φροντίδας τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα επαγγελματιών της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου για να προγραμματίσετε τακτικό έλεγχο και συντήρηση του συστήματος τος για να αποφύγετε μελλοντικά ακριβά προβλήματα.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες μας μπορούν να προβλέψουν με υψηλό βαθμό βεβαιότητας τον χρόνο που χρειάζεστε μεταξύ των επισκέψεων μας για την συντήρηση του υδραυλικού και αποχετευτικού σας συστήματος. Τα συλλεγόμενα πρότυπα αξιόπιστης εξυπηρέτησης και συντήρησης διασφαλίζουν ότι τα υδραυλικά του σπιτιού σας δεν καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου.

Βελτιώστε το σπίτι σας με επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης

Θέλετε να διατηρήσετε το σπίτι σας υγιές για όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να το πετύχετε αυτό και πολλά άλλα, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με μια τακτική συντήρηση και επισκευή. Διατηρώντας τα βασικά στοιχεία του σπιτιού σας υπό έλεγχο, αποτρέπεται την εμφάνιση μελλοντικών ζητημάτων.

Θέλετε να διατηρήσετε το σπίτι σας στο καλύτερο; Επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου για μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου

Αποφράξεις Μελίσσια Αναγνώστου

Γρήγορος οδηγός για την επιλογή του καλύτερου χαρτιού τουαλέτας φιλικό για το αποχετευτικό σας σύστημα

Γιατί χρειάζεστε χαρτί τουαλέτας φιλικό για το αποχετευτικό σας σύστημα; Εάν έχετε μια σηπτική δεξαμενή όπως και το 20 τοις εκατό (1 στους 5) των κατοίκων στην Αττική τότε γνωρίζετε ότι είναι βασικά ένα υπόγειο δοχείο που κρατά τα λύματα του σπιτιού σας.

Γνωρίζοντας αυτό, είναι εύκολο να δούμε ότι οι σηπτικές δεξαμενές είναι πιο ευαίσθητες από ό, τι θα μπορούσατε να υποψιαστείτε. Στην πραγματικότητα, βάζοντας πάρα πολύ απο το οτιδήποτε μέσα στο σηπτικό σας δοχείο μπορεί να το καταστρέψετε. Αλλά ένας από τους πιο συνηθισμένους ενόχους είναι η φόρτωση της σηπτικής δεξαμενής σας με χαρτί υγείας και  συγκεκριμένα, το λάθος είδος χαρτιού τουαλέτας.

Το χαρτί υγείας είναι ίδιο με τη χειροπετσέτα;

Πρώτον, ας είμαστε σαφείς. Μιλάμε για χαρτί υγείας, όχι χειροπετσέτες ή χαρτοπετσέτες.

Αν και η χρήση μεγάλης ποσότητας χαρτιού υγείας είναι πολύ κακό, τα υπόλοιπα προϊόντα χαρτιού, ακόμη και στις μικρότερες ποσότητες, είναι ακόμη χειρότερα για το σηπτικό δοχείο σας. Σε αντίθεση με το χαρτί υγείας, οι χειροπετσέτες και οι χαρτοπετσέτες δεν είναι σαν το χαρτί υγείας που διαλύεται. Στην πραγματικότητα απορροφούν νερό, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για εργασίες, όπως φύσημα της μύτη σας ή το σκούπισμα μιας υγρής επιφάνειας.

Το χαρτί υγείας, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασπάται στο νερό μετά από περίπου 1-4 λεπτά. Αυτό καθιστά το χαρτί τουαλέτας κατάλληλο για να ξεπλένετε μέσω των σωλήνων και του σηπτικού δοχείου. Έτσι, εάν το χαρτί τουαλέτας διαλύεται σε νερό, γιατί χρειαζόμαστε χαρτί υγείας φιλικό για το αποχετευτικό σύστημα;

Το χαρτί υγείας διαλύεται εντελώς στο νερό;

Το υγρό (απόβλητο νερό) που εισέρχεται στη δεξαμενή σας μπορεί επίσης να απομακρυνθεί από τη δεξαμενή σας. Αλλά στερεά απόβλητα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένου του χαρτιού τουαλέτας σας, παραμένουν στη δεξαμενή σας. Τα στερεά βυθίζονται στο κάτω μέρος της σηπτικής δεξαμενής σας ενώ το λάδι και το γράσο σχηματίζουν αφρό στην κορυφή. Αυτά τα στερεά απόβλητα δημιουργούν συσσώρευση στο εσωτερικό της δεξαμενής σας, το οποίο είναι δύσκολο να αφαιρεθεί.

Γνωρίζουμε ότι πάρα πολύ χαρτί υγείας, ειδικά το λάθος είδος χαρτιού υγείας, μπορεί να βλάψει το σηπτικό δοχείο σας. Η ερώτηση λοιπόν είναι: «Το χαρτί υγείας διαλύεται εντελώς;» Ή αφήνει υπολείμματα που είναι δύσκολο να καθαριστούν και τελικά φράζει το σύστημά σας;

Ναι, το χαρτί τουαλέτας διαλύεται στο νερό. Αλλά όχι πάντα καλά ή πλήρες. Το χειρότερο χαρτί τουαλέτας για μια σηπτική δεξαμενή αφήνει πίσω του ένα σκληρό, κολλώδες υπόλειμμα που θα κολλήσει στους τοίχους του συστήματος λυμάτων σας. Χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για τη διάλυση του στο νερό και των βακτηρίων στη δεξαμενή σας.

Παχύτερο, ισχυρότερο χαρτί υγείας, που είναι ακριβώς το είδος που εμπορεύονται οι μεγάλες μάρκες στο χαρτί τουαλέτας τους, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταστραφούν. Η υπερβολική ποσότητα χαρτιού υγείας είναι επίσης πρόβλημα. Και οι δύο θα αυξήσουν τον αριθμό των χρημάτων που θα χρειαστεί να καθαρίσετε τη δεξαμενή σας και την πιθανότητα της ζημιάς. Και αυτό είναι κακό για το πορτοφόλι σας.

3 τρόποι για να επιλέξετε το καλύτερο χαρτί υγείας για τη σηπτική δεξαμενή σας

Όλοι έχουμε τα δοκιμασμένα και αληθινά αγαπημένα μας όταν πρόκειται για το χαρτί υγείας, αλλά ξέρατε ότι ορισμένες μάρκες χαρτιού τουαλέτας έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλείς για τις σηπτικές δεξαμενές; Ας προσδιορίσουμε αν θα κάνετε αλλαγή στο καλύτερο σηπτικό χαρτί υγείας. Θα πρέπει να επιλέξετε το σηπτικό σας χαρτί υγείας χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες οδηγίες:

 1. Μάρκα Ας το παραδεχτούμε, μερικές μάρκες υπόσχονται μια απαλή αλλά ισχυρή εμπειρία. Ακούγεται υπέροχο, έτσι; Αλλά εάν η επωνυμία σας πουλάει «μαλακό αλλά ισχυρό», τότε μάλλον δεν είναι το καλύτερο χαρτί υγείας για το σηπτικό σας δοχείο.
 2. Τύπος Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι: 1φυλλο, 2φυλλο και 3φυλλο. Επιλέξτε 1φυλλο ή 2φυλλο επειδή είναι ένα λεπτότερο χαρτί αν και μπορεί να είναι αρκετά μαλακό. Το 2φυλλο  και 3φυλλο είναι δημοφιλής επειδή είναι παχύτερα. Αλλά διαλύεται πολύ πιο αργά και αναποτελεσματικά, καθιστώντας την κακή επιλογή για τους αγωγούς και τα σηπτικά συστήματα δεξαμενών.
 3. Συστατικό Εάν συνδυάσετε τη σωστή μάρκα χαρτιού τουαλέτας με τον σωστό τύπο χαρτιού τουαλέτας, τότε σκεφτείτε να επιλέξετε ανά συστατικό ως μια εξαιρετικά ασφαλή επιλογή. Το χαρτί τουαλέτας αποτελείται από κοντές ίνες και όχι από τις μακρύτερες, ισχυρότερες ίνες που βρίσκονται σε άλλους τύπους χαρτιού τουαλέτας. Αυτό επιτρέπει στο χαρτί τουαλέτας να διασπαστεί εύκολα σε μικρά κομμάτια, να διαλυθεί πληρέστερα και να γλιστρήσει στις τραχιές άκρες και τις γωνίες των σωλήνων σας, μειώνοντας έτσι το φράξιμο στην τουαλέτα σας.

Τι είναι το ανακυκλωμένο χαρτί υγείας;

Το ανακυκλωμένο χαρτί τουαλέτας ακούγεται υπέροχο. Αλλά αν αναρωτιέστε τι είναι ακριβώς από αυτό, κάνετε μια καλή ερώτηση. Το ανακυκλωμένο χαρτί υγείας δεν αποτελείται από χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Είναι πραγματικά κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο περιεχόμενο μετά τον καταναλωτή, επίσης γνωστό ως PCR. Ενώ το ανακυκλωμένο χαρτί είναι κατασκευασμένο από άλλα χαρτιά που περιέχουν BPA, αυτά είναι μέρη ανά δισεκατομμύριο.

Έτσι, τα πλεονεκτήματα της χρήσης ανακυκλωμένου χαρτιού τουαλέτας ξεπερνούν τα μειονεκτήματα κατά ένα σημαντικό περιθώριο σε σύγκριση με αυτό που αλληλεπιδρούμε καθημερινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στα Μελίσσια με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στα Μελίσσια όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ –  210 80 40 310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button