apofraxeis-neo-iraklio

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Αττική. Διαχειριζόμαστε τον τακτικό καθαρισμό και τη συντήρηση της αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την επίλυση κάθε ζητήματος.

Σύμφωνα με τους πελάτες μας, είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων. Η εταιρεία Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου

Συχνά οι σωλήνες βουλώνουν ή διαβρώνονται με την πάροδο του χρόνου από τα υπολείμματα φαγητού και από τις βρομιές που κολλάνε στα τοιχώματα των σωλήνων. Εάν οι σωλήνες γίνουν εντελώς φραγμένοι, μπορεί να συμβεί ρήξη του σωλήνα και να γίνει διαρροή υδάτων σε ένα σπίτι. Χρησιμοποιώντας πιεστικό νερού, το εσωτερικό των σωλήνων καθαρίζεται από υπολείμματα και μικρές ρίζες που έχουν περάσει στους σωλήνες. Άρα, καταλαβαίνετε πως ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντικός.

Ένας τρόπος για να αποφύγετε προβλήματα είναι να ελέγχετε το σύστημα αποχέτευσης κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σωλήνες είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν υποστεί ζημιά. Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει έλεγχο με κάμερα για να δει το εσωτερικό του συστήματος αποχέτευσης και να εντοπίσει τα υπάρχοντα ζητήματα προτού διογκωθούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε παλαιότερα σπίτια που έχουν σωλήνες που μπορεί να σπάσουν και να έχουν φθαρεί.

Τα περισσότερα προβλήματα αποχέτευσης δεν συμβαίνουν ταυτόχρονα. Συνήθως ξεκινούν με ένα μικρό βούλωμα ή κάποιο ράγισμα σε κάποιον σωλήνα που χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου. Η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, πριν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα απόφραξης  ή μια διαρροή που χρειάζεται άμεση προσοχή, μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρή μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να επισκευαστεί γρήγορα, γιατί μπορεί να προκαλέσει επιπλέον ζημιά στο σπίτι και την περιουσία σας.

Απαιτείται συντήρηση και καθαρισμός της αποχέτευσης

Πέρα από την προληπτική συντήρηση και τον καθαρισμό, κάποιες φορές υπάρχουν ενδείξεις ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε τις Αποφράξεις Αναγνώστου. Δεδομένου ότι τα προβλήματα αποχέτευσης συνήθως είναι μικρά και γίνονται μεγαλύτερα με την πάροδο του χρόνου, εάν μπορούν να διορθωθούν όταν είναι σε αρχικό στάδιο, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πολλές φορές το αποχετευτικό σύστημα φαίνεται να λειτουργεί καλά, ακόμα και όταν υπάρχουν φθορές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χιλιάδες ευρώ ως ιδιοκτήτες σπιτιού αν εμπιστευτείτε τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχέτευσης σας σε εμάς αντί να περιμένετε να παρουσιαστεί ένα μεγάλο πρόβλημα.

Όταν συμβαίνει κάποια σοβαρή βλάβη στην αποχέτευση, κανένας ιδιοκτήτης σπιτιού δεν μπορεί να περιμένει πολύ μέχρι να το επιδιορθώσει. Μια βλάβη στην αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο υπερβολικά δυσάρεστη οσμή και γενικότερα μια δυσάρεστη κατάσταση, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, οι Αποφράξεις Αναγνώστου είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να επιλυθεί γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα και να φύγει η χαρακτηριστική δυσάρεστη μυρωδιά.

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση, μπορούμε να ικανοποιήσουμε την απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε  πελάτη μας. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Νέο Ηράκλειο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Είμαστε πάντα κοντά σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Νέο Ηράκλειο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας, όλο τον χρόνο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2.  Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ –210 80 40 310 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares