Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου είναι η μόνη αποφρακτική εταιρεία που είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και παντός είδους αποφράξεις.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου αναλαμβάνει καθαρισμούς αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό μιας βλάβης στην αποχέτευσή σας. Δεσμευόμαστε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει της ροής του νερού.

Οι πελάτες μας μάς θεωρούν κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αποφράξεων. Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου ηγείται του χώρου έχοντας στο πραγματοποιήσει περισσότερες επισκευές αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας πάντα, όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων και κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων που χρειάζεστε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης στη Νέα Ιωνία για σπίτια και καταστήματα. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Υπηρεσίες Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεα Ιωνια Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου
 • Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Απολυμάνσεις – Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Οι κατσαρίδες είναι από τα πιο συνηθισμένα έντομα που εμφανίζονται λόγω προβλημάτων στις αποχετεύσεις. Όλες οι κατσαρίδες είναι νυχτερινές, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία πληθυσμών σε τεράστιους αριθμούς πριν πραγματοποιηθεί η παρουσία τους.

Οι γερμανικές και αμερικανικές κατσαρίδες είναι δύο από τα πιο κοινά είδη που μολύνουν σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Άλλες κοινές κατσαρίδες περιλαμβάνουν το είδος Brown Banded και το Oriental, και την πρόσφατα ασιατική κατσαρίδα που δεν είναι τόσο κοινά είδη στην χώρα μας.

Η εμφάνιση της κατσαρίδας στον χώρο μας απαιτεί άμεση απολύμανση και απεντόμωση. Γενικά, οι κατσαρίδες μπορούν να ελεγχθούν μέσω ενός συνδυασμού υγιεινής, παγίδων, δολωμάτων και χημικών. Ωστόσο, επειδή κάθε είδος κατσαρίδας ποικίλλει, το ίδιο ισχύει και για τον έλεγχό τους.

Απεντομώσεις – Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Για την προστασία των οικιακών χώρων και των επιχειρήσεις από έντομα και τρωκτικά από παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης. Χρησιμοποιώντας ποιοτικά εγκεκριμένα χημικά προϊόντα προσφέρουμε πρόληψη και προστασία από τη μόλυνση από επιβλαβή έντομα και τα μικρόβια που κουβαλούν μαζί τους. Αυτές οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται βασικά με τον ψεκασμό των υγρών χημικών ουσιών γύρω από το περιβάλλον για την προστασία ολόκληρης της περιοχής χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας.

Τα έντομα όπως τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ενόχληση. Μπορεί να αποτελέσουν απειλή για τον χώρο σας και ενδεχομένως την υγεία σας. Η απεντόμωση από την εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου παρέχει ηρεμία και προστασία για το σπίτι σας τώρα και στο μέλλον.

Ανεξάρτητα από την εποχή, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα παράσιτα μακριά από το σπίτι σας όλο το χρόνο και η διατήρηση δεν είναι ένα εύκολο πράγμα, αλλά χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί μας στον έλεγχο των παρασίτων παρέχουν προσαρμοσμένη προστασία που υποστηρίζεται από την επιστήμη για να απαλλαγεί το σπίτι σας από τα παράσιτα όλο το χρόνο.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

 

Γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με τις απεντομώσεις

Με την κατάλληλη εκπαίδευση και με χρήση προηγμένης τεχνολογίας, ο ειδικός της Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου θα αναζητήσει τις αιτίες που έχετε παράσιτα, θα τα αντιμετωπίσουν και θα σταματήσουν τον κύκλο ζωής τους για να αποτρέψουν μελλοντικούς εισβολείς. Ο ειδικός της Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου γνωρίζει την ταξινόμηση και τη συμπεριφορά όλων των οικιακών παρασίτων και μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα σε παράσιτα όπως οι τερμίτες, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, τα τρωκτικά και άλλα.

Απολύμανση – Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Η απολύμανση είναι μια χημική διαδικασία που μειώνει και σκοτώνει ακόμη και τα μικρόβια σε επιφάνειες για να τα κάνει ασφαλή για επαφή. Τα απολυμαντικά είναι προϊόντα  που καταστρέφουν το 99,9 % βακτηρίων σε λίγα δευτερόλεπτα. Η απολύμανση αποτελεί μια ισχυρότερη λύση για να καταστρέψει τα μικρόβια και όχι απλώς να τα μειώσει.

Η απολύμανση είναι ένα βήμα πιο πάνω από τον κανονικό καθαρισμό, επειδή ο καθαρισμός αφαιρεί μόνο την ορατή βρωμιά. Όταν απολυμαίνετε, απομακρύνετε δυνητικά επιβλαβή βακτήρια που μπορεί να μην είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου, με εξειδικευμένους τεχνικούς παρέχουν αξιόπιστες λύσεις απολύμανσης με καινοτόμο εξοπλισμό και απολυμαντικά που συνδυάζουν αντιική δράση και απολυμαντικές ιδιότητες, πάντα φιλικά για το περιβάλλον.

Η απολύμανση αποτελεί προτεραιότητα για χώρους όπου η υγιεινή είναι απαραίτητη προκειμένου να καταπολεμηθούν και να απενεργοποιηθούν ιοί, μικρόβια, βακτήρια και μύκητες έτσι ώστε να εξοντωθούν μολυσματικοί παράγοντες και να αποφευχθεί η μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για χώρους, όπως σχολεία, γυμναστήρια, κλινικές, εστιατόρια, βιομηχανίες τροφίμων, νοσοκομεία και δημόσιους χώρους, όπου πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται καθημερινά.

Οι τεχνικοί μας επισκέπτονται τον χώρο σας για αυτοψία και προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο για την αντιμετώπιση του ζητήματος που αντιμετωπίζετε. Κάθε πελάτης λαμβάνει ένα φάκελο πληροφοριών απολύμανσης-παρασίτων και τρωκτικών που περιγράφει λεπτομερώς τις εφαρμογές για να το παρουσιάσει σε περίπτωση επιθεώρησης.

Προστατεύοντας την επιχείρησή σας από μολυσματικά βακτήρια, ιούς και ασθένειες, οι εξειδικευμένες λύσεις απολύμανσης από την εταιρεία μας παρέχουν γρήγορη ανταπόκριση, θεραπείες σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρωτόκολλα ασφαλείας και προσαρμόζονται στις ακριβείς απαιτήσεις σας.

Φροντίζουμε για τον καθαρισμό και την απολύμανση κοινών σημείων αφής, όπως λαβές πορτών, διακόπτες φωτός και δάπεδα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μεταφοράς μικροβίων. Όλοι οι ειδικοί μας στην απολύμανση λαμβάνουν κάθε φορά τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για την προστασία και την πρόληψη της μόλυνσης.

Διαδικασία απολύμανσης – Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Αρχικά, καλό είναι σύμφωνα με την Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου να γνωρίζετε τη διαφορά τη διαφορά μεταξύ καθαρισμού και απολύμανσης. Ο καθαρισμός αφαιρεί τα μικρόβια, τη βρωμιά και διάφορες ακαθαρσίες από τις επιφάνειες και τα αντικείμενα ενός χώρου, αλλά πρόκειται για καθαρισμό της επιφάνειας και δεν απαλλάσσονται από τα μικρόβια.

Η απολύμανση σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια στις επιφάνειες και στα αντικείμενα. Η απολύμανση λειτουργεί με τη χρήση χημικών ουσιών για τη θανάτωση μικροβίων και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και δεν στοχεύει απλώς στην επιφανειακή αίσθηση καθαριότητας. Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου αποτρέπει την εξάπλωση βακτηρίων και παθογόνων στον χώρο σας και  προστατεύει την επιχείρηση σας από μολυσματικά βακτήρια, ιούς και ασθένειες.

Πριν βάλετε τα πιάτα σας στο πλυντήριο πιάτων συνήθως τα ξεπλένετε, έτσι; Το ξέβγαλμα δεν τα καθιστά έτοιμα για χρήση άμεσα, αλλά διευκολύνει το πλυντήριο πιάτων να κάνει τη δουλειά του και να τα απολυμάνει. Οι παραδοσιακές υπηρεσίες καθαριότητας είναι σαν να ξεπλένετε τα πιάτα πριν τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίζονται επιφανειακά, αλλά δεν είναι έτοιμα να επιστρέψουν στο ντουλάπι.

Χρησιμοποιούμε το πλυντήριο πιάτων γιατί καθαρίζει βαθιά τα πιάτα απολυμαίνοντας και αφαιρώντας τα μικρόβια που ζουν πάνω τους από το τελευταίο γεύμα σας. Έτσι λειτουργεί και η απολύμανση έναντι του καθαρισμού.  Προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα ​​από τις παραδοσιακές υπηρεσίες καθαρισμού για να καταστρέψουμε τα βακτήρια και να σας παρέχουμε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για εργασία.

Αποφράξεις-Νέα-Ιωνία-Αναγνώστου

Πώς δουλεύουμε – Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου

Σε κάθε τοποθεσία θα υπάρχει ένα φορτηγό αφιερωμένο στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να έρθει στον χώρο σας, όπως απαιτείται. Προσφέρουμε ευέλικτους χρόνους εξυπηρέτησης για να ανταποκριθούμε στο πρόγραμμα της επιχείρησής σας και μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας ένα πακέτο απολυμάνσεων.

Είτε θέλετε να απολυμαίνετε τον χώρο σας βαθιά μία φορά την εβδομάδα είτε μία φορά το μήνα, θα είμαστε εκεί! Κατά τον προγραμματισμό των ωρών εξυπηρέτησης, ζητάμε να σβηστεί η περιοχή σας πριν φτάσουμε εκεί. Όσο περισσότερη επιφάνεια είναι καθαρή από βρωμιά και απορρίμματα, τόσο πιο γρήγορα θα σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Η αποστολή μας να κάνουμε τον πελάτη να μας αγαπά είναι αυτό που μας παρακινεί να προσφέρουμε τις καλύτερες και τις πιο οικονομικές υπηρεσίες. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες πελατών που ικανοποιούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Σας ακούμε, κάνουμε την έρευνα και αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα για κάθε έναν από τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια δωρεάν ανάλυση κόστους σήμερα!

Καλέστε Αποφράξεις Νέα Ιωνία για απολύμανση χώρων

Οι κατσαρίδες είναι γνωστά παράσιτα. Μπορούν να εξαπλώσουν ασθένειες, να καταστρέψουν αντικείμενα και οι πληθυσμοί τους να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα, από ένα θηλυκό που μεταφέρει αυγά σε μια πλήρη, εκτεταμένη προσβολή. Ενώ η εξόντωση αυτού του μικρού παράσιτου μπορεί να είναι δύσκολη εάν ο ολόκληρος πληθυσμός δεν εξαλειφθεί ταυτόχρονα, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο.

Σήμερα, οι επαγγελματίες απολύμανσης Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου χρησιμοποιούν συχνά εντομοκτόνα δόλωμα γέλης για τον έλεγχο και την εξάλειψη των κατσαρίδων. Να θυμάστε πάντα ότι ο καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη.

Η απολύμανση φρεατίων και υπονόμων μετά από απόφραξη συνιστάται για την αποφυγή έλξης δυσάρεστων μολυσματικών εντόμων.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου;

Η αποφρακτική εταιρεία, Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία Αναγνώστου δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 και χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες απόφραξης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα ως προς το αποτέλεσμα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις, η Αποφράξεις Νέα Ιωνία Αναγνώστου ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας για όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα!

Αν δεν είστε σίγουροι για το κάθε πότε χρειάζεστε καθαρισμό και απόφραξη στον χώρο σας, ζητήσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων. Οι προγραμματισμένες εργασίες κρίνονται βάσει της κατάστασης του δικτύου αποχέτευσης, της χρήσης, της παλαιότητας, και της κατασκευής. Είμαστε κοντά σας στη Νέα Ιωνία να σας ενημερώσουμε για ό,τι αφορά την καλή λειτουργία του σπιτιού και της επιχείρησής σας στα ζητήματα αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας και πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που εκτελούμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο τον χρόνο στην περιοχή της Νέα Ιωνίας.

Λίγα λόγια για τη Νέα Ιωνία

Η Νέα Ιωνία είναι μια αστική περιοχή και δήμος στο βόριο μέρος της Αττικής.  Η Νέα Ιωνία ιδρύθηκε στις 30 Ιουνίου 1923 στο πλαίσιο της εγκαθίδρυσης του προσφυγικού συνοικισμού.  Συνορεύει βόρεια με το Ηράκλειο Αττικής, νότια με το Γαλάτσι, δυτικά με τις προσφυγικές συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ανατολικά με το Μαρούσι.

Η περιοχή της Νέας Ιωνίας είναι προσβάσιμη από το Μετρό στους σταθμούς Νέα Ιωνία, Πευκάκια και Περισσός και οδικώς από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και τη Λεωφόρο Ηρακλείου. Η Νέα Ιωνία είναι γνωστό κέντρο ανάπτυξης της επιχειρηματικής και παραγωγικής δραστηριότητας από την ίδρυση της. Στη Νέα Ιωνία λειτουργούν σημαντικές βιοτεχνίες και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες μέχρι και σήμερα.

Η Νέα Ιωνία είναι έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Από τις αρχές του 1980 έχει ιδρυθεί το Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας και πιο πρόσφατα η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Δημοτική Πινακοθήκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη στη Νέα Ιωνία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Νέα Ιωνία όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button