apofraxeis-nea-erythrea

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και παντός είδους αποφράξεις.

Η Αποφράξεις Αναγνώστου αναλαμβάνει καθαρισμούς αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό μιας βλάβης στην αποχέτευσή σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει της ροής του νερού.

Οι πελάτες μας μάς θεωρούν κορυφαία εταιρεία στον χώρο απόφραξης αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου ηγείται του χώρου πραγματοποιώντας τις περισσότερες επισκευές αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε πάντα δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων καθώς και άντληση υδάτων. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης στη Νέα Ερυθραία για σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας, έχοντας την κατάλληλη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Ενδεικτικές υπηρεσίες Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Νεα Ερυθραια Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Υπηρεσίες καθαρισμού υδρορροών Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν απολαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση των υδρορροών. Εμάς είναι η δουλειά μας να σας θυμίζουμε να μην παραβλέπετε τα ακραία οφέλη του, να τα διατηρείτε καθαρά και σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Τα οφέλη των καθαρών υδρορροών είναι πολυάριθμα και πολύ απαραίτητα για το σπίτι σας μακροπρόθεσμα.

Οι φραγμένες υδρορροές μπορούν να οδηγήσουν σε πολυδάπανες επισκευές όπως, επισκευή ξύλινων επιφανειών, πρόωρη βαφή και ακόμη και πλημμύρες υπογείων και εσωτερικών χώρων. Το νερό μπορεί να ξεχειλίζει μεταξύ της υδρορροής και του περιβλήματος, προκαλώντας τεράστια ζημιά. Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου και θα το φροντίσουμε εμείς άμεσα.

Καθαρισμός υδρορροών και σωλήνων – Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Οι υδρορροές της στέγης είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος στέγης του σπιτιού σας, ειδικά σε περιόδους που παρατηρείται άφθονη βροχόπτωση. Μαζί με τους σωλήνες και τις προεκτάσεις, το σύστημα υδρορροών εξασφαλίζει τη σωστή ροή νερού από την οροφή και την προστασία των θεμελίων του σπιτιού. Το σύστημα υδρορροών βοηθά στην προστασία από την σήψη του ξύλου και βοηθά επίσης να διατηρείται το υπόγειο στεγνό κρατώντας το νερό μακριά.

Οι υδρορροές και οι σωλήνες μπορεί να φράξουν από τα φύλλα και τα διάφορα απορρίμματα, οπότε είναι απαραίτητο να διατηρούνται καθαρά και να ρέει ελεύθερα το νερό. Το φράξιμο των υδρορροών είναι ιδιαίτερα πιθανό σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους, όπως την άνοιξη όταν τα δέντρα ρίχνουν σπόρους και το φθινόπωρο όταν πέφτουν τα φύλλα.

Ευτυχώς, ο καθαρισμός υδρορροών και σωληνώσεων είναι μια πολύ εύκολη δουλειά και μερικοί καθαρισμοί κάθε χρόνο θα πρέπει να βοηθάνε στην ομαλή λειτουργία τους. Αυτή η δουλειά, ωστόσο, περιλαμβάνει να ανεβείτε σε μια σκάλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ανθεκτική σκάλα που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φτάσει στην άκρη της οροφής σας και να ακολουθείτε πάντα ασφαλείς πρακτικές όταν χρησιμοποιείτε μια σκάλα. Βεβαιωθείτε ότι η βάση της σκάλας στηρίζεται σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια και αποφύγετε την κλίση μακριά από τη σκάλα.

Χρειάζεστε μια σκάλα, έναν πλαστικό κάδο με λαβή σύρματος, ένα φτυαράκι και ένα λάστιχο για να ξεπλύνετε την υδρορροή.  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι πώς θα συλλέξετε τα φύλλα και άλλα υλικά που αφαιρείτε από τις υδρορροές. Η μέθοδος θα ποικίλλει, ανάλογα με το εάν το υλικό στις υδρορροές είναι υγρό και υγρό, ή χαλαρό και στεγνό.

apofraxeis-nea-erythrea

Εάν τα περιεχόμενα των υδρορροών είναι υγρά – Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Ο καθαρισμός των υδρορροών είναι λιγότερο ακατάστατος όταν τα περιεχόμενα είναι στεγνά, αλλά μερικές φορές πρέπει να τα καθαρίσετε ενώ τα απορρίμματα είναι βρεγμένα. Ακολουθούν δυο τρόποι καθαρισμού από την εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου.

1ος τρόπος

Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει την απομάκρυνση των πραγμάτων που έχουν συσσωρευτεί και την ρίψη του περιεχομένου σε έναν πλαστικό μουσαμά ή ένα πανί που βρίσκεται στο έδαφος. Αυτή η μέθοδος είναι η γρηγορότερη, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινείτε τον πλαστικό μουσαμά μαζί σας καθώς μετακινείτε τη σκάλα. Όταν ο μουσαμάς γεμίσει, απλώς ρίξτε τα φύλλα στον κάδο κομποστοποίησης ή στον σάκο απορριμμάτων.

2ος τρόπος

Η μέθοδος με τον κάδο είναι αρκετά κοινή και περιλαμβάνει τη χρήση πλαστικού κάδου με μεταλλική λαβή. Κόψτε τη λαβή στα δύο στο κέντρο. Στη συνέχεια, λυγίστε τα άκρα της μισής λαβής σε σχήματα γάντζων που στη συνέχεια συνδέετε στην άκρη της υδρορροής. Απλά αφαιρείτε το περιεχόμενο από την υδρορροή και το αδειάζετε στον κάδο. Να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές διαδρομές  πάνω και κάτω στη σκάλα για να αδειάσετε τον κάδο καθώς το γεμίζετε.

Εάν τα περιεχόμενα των υδρορροών είναι στεγνά – Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Όταν έχετε ξηρό περιεχόμενο στις υδρορροές, ένας καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε και να συλλέξετε τα αποξηραμένα φύλλα και ό, τι άλλο υπάρχει είναι η μέθοδος που αναφέρουμε παρακάτω.

Πάρτε έναν πλαστικό κάδο και κόψτε και λυγίστε τη λαβή έτσι ώστε να μπορεί να αγκιστρωθεί πάνω από τις άκρες των υδρορροών καθώς εργάζεστε. Αλλά εδώ, θα κόψετε επίσης το κάτω μέρος του κάδου, δημιουργώντας έναν κάδο χωρίς βάθος. Στη συνέχεια, στερεώστε μια σακούλα σκουπιδιών γύρω από τον κάδο ακριβώς κάτω από τη μεταλλική λαβή.

Μπορείτε να το στερεώσετε σφιχτά με μια μεγάλη λαστιχένια ταινία, κολλητική ταινία ή ένα λουράκι Velcro. Καθώς μαζεύετε τα ξηρά φύλλα στον κάδο, θα διοχετεύονται στον σάκο απορριμμάτων. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά με ξηρά φύλλα που είναι ογκώδη αλλά ελαφριά, αλλά δεν θα λειτουργήσει με βαριά, βρεγμένα υπολείμματα υδρορροών.

Φροντίστε να μην υπερφορτώσετε την τσάντα, ώστε να είναι πολύ βαριά για να την μεταφέρετε εύκολα. Να έχετε κατά νου την ασφάλεια σας κάθε φορά που εργάζεστε σε μια σκάλα.

Αποφράξεις-Νέα-Ερυθραία-Αναγνώστου

Καθαρισμός υδρορροών – Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Αφού επιλέξετε τη μέθοδο που θα ακολουθήσετε, τώρα ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τις υδρορροές. Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σέσουλα από μια πλαστική κανάτα με μια λαβή, αλλά ένα φτυάρι λειτουργεί εξίσου καλά. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε παλιά εργαλεία κουζίνας, όπως μια σπάτουλα. Δουλέψτε σε μικρά τμήματα κατά μήκος των υδρορροών και μην υπερβαίνετε. Κρατήστε το σώμα σας σε όρθια θέση και φτάστε όσο πιο μακριά μπορείτε χωρίς να κλίνει μακριά από τη σκάλα. Θα πρέπει να μετακινείτε συχνά τη σκάλα, αλλά με προσοχή.

Οι σκάλες που επεκτείνονται είναι συνήθως οι καλύτερες όταν εργάζεστε κατά μήκος της οροφής και είναι η μόνη επιλογή όταν εργάζεστε σε διώροφο σπίτι. Όποια κι αν είναι η σκάλα που χρησιμοποιείτε, μην ανεβείτε ποτέ πάνω από το ανώτατο επίπεδο που ορίζει ο κατασκευαστής της σκάλας.

Εκκαθάριση κάθετων υδρορροών – Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου

Μόλις οι υδρορροές της οροφής απαλλαγούν από τις ακαθαρσίες, βεβαιωθείτε ότι οι κάτω σωλήνες έχουν καθαριστεί. Εάν οι κάτω σωλήνες σας έχουν οριζόντιους σωλήνες επέκτασης, αφαιρέστε τους για να καθαρίσετε τους κάτω σωλήνες. Πάρτε έναν εύκαμπτο σωλήνα και τοποθετήστε τον στον κάτω σωλήνα από το επάνω άνοιγμα όπου οι υδρορροές τρέφονται σε αυτό. Ζητήστε από έναν βοηθό να ανοίξει το νερό και ελέγξτε τη ροή του νερού.

Συσκευάστε το άνοιγμα κάτω σωλήνα γύρω από τον εύκαμπτο σωλήνα, σφραγίζοντας τον εύκαμπτο σωλήνα. Ανοίξτε  το νερό  σε δυνατή ένταση  για να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση.

Εάν το πρόβλημα επιμένει, αφαιρέστε το σωλήνα και καθαρίστε το με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα υδραυλικό φίδι. Τοποθετήστε το φίδι από την κορυφή του κάτω σωλήνα έως ότου βρει το προβληματικό σημείο. Μόλις νομίζετε ότι έχετε καθαρίσει την κάθετη υδρορροή, ελέγξτε τη ροή του νερού. Εάν οι  κάθετες υδρορροές σας έχουν οριζόντιους σωλήνες επέκτασης, ελέγξτε τους επίσης για βουλώματα και καθαρίστε τυχόν εμπόδια που εντοπίζετε.

Πώς καθαρίζουμε μια κάθετη υδρορροή;

Αφαιρούμε τα φύλλα από τις οριζόντιες υδρορροές και η κάθετη υδρορροή ελέγχεται και αποσυνδέεται όπως απαιτείται για να διασφαλιστεί η σωστή απόφραξη. Εκτός από τις υδρορροές καθαρίζουμε και τα φύλλα στο χώρο του δρόμου και του πεζόδρομου που έχουν πέσει λόγω του καθαρισμού.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται καθαρισμός υδρορροών;

Μιλώντας σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να κάνετε καθαρισμό των υδρορροών σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ανάλογα με το είδος των δέντρων που έχετε κοντά στο σπίτι σας, όπως για παράδειγμα πεύκα, μπορεί να θέλετε να καθαρίζετε μία φορά κάθε τρεις μήνες.

Είτε προσλάβετε έναν επαγγελματία της Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου ή αναλάβετε τη δουλειά μόνοι σας, οι υδρορροές σας πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, ιδανικά στις αρχές της άνοιξης και στις αρχές του φθινοπώρου. Ο καθαρισμός των υδρορροών σας στις αρχές της άνοιξης θα τις προετοιμάσει για τις έντονες βροχές που είναι συχνές κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Σας συνιστούμε να καθαρίζετε τις υδρορροές σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Τα περισσότερα σπίτια χρειάζονται καθαρισμό αφού πέσουν όλα τα φύλλα και πάλι τον Μάιο μετά την εποχή της γύρης. Τα σπίτια με πεύκα μπορεί να χρειάζονται την υπηρεσία καθαρισμού πιο συχνά.

Για τη δική σας ευκολία, μπορούμε να προγραμματίσουμε εξαμηνιαίους ελέγχουν για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Καλέστε μας σήμερα!

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε αυτές τις λωρίδες υγρασίας από τις υδρορροές σας είναι να τις επιδιορθώσετε. Η στίλβωση των υδρορροών σας θα επαναφέρει τις υδρορροές σας σε μια νέα κατάσταση.

Μην βάφετε τις υδρορροές σας

Καλέστε μας προτού ξοδέψετε χρήματα για να βάψετε ή να αντικαταστήσετε τις υδρορροές σας για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται ξανά όμορφο. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η λύση που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απομακρύνει αυτές τις δυσάρεστες μαύρες ραβδώσεις από την επιφάνεια των υδρορροών σας.

Ρωτήστε μας για τα προϊόντα καθαρισμού των υδρορροών σας

Το φιλικό προς το περιβάλλον βερνίκι υδρορροών που χρησιμοποιούμε είναι σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που έχουν ιδιότητες απογύμνωσης χρωμάτων όπως υδροξείδιο του νατρίου. Καλέστε μας για υπηρεσίες καθαρισμού υδρορροών και απόφραξης και θα σας ενημερώσουμε για όποια απορία έχετε.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου, δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες απόφραξης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα ως προς το αποτέλεσμα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστες γνώσεις, η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία Αναγνώστου ικανοποιεί κάθε απαίτηση του πελάτη. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας για όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Έχουμε στη διάθεσή μας τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα!

Δεν ξέρετε κάθε πότε χρειάζεστε καθαρισμό και απόφραξη στον χώρο σας; Ζητήσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του δικτύου αποχέτευσης, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Είμαστε κοντά σας στη Νέα Ερυθραία να σας ενημερώσουμε για ό,τι αφορά την καλή λειτουργία του σπιτιού και της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο τον χρόνο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Νέα Ερυθραία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Νέα Ερυθραία όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button