apofraxeis-marathonas

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη των κάθετων υδρορροών, καθώς και την συντήρηση και των καθαρισμό τους, την τακτική συντήρηση αποχέτευσης. Επίσης, διαχειριζόμαστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και ο καθαρισμός αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Είμαστε πάντα δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων, καθώς και άντληση υδάτων.

Απόφραξη κάθετων υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Οι υδρορροές μπορεί να βουλώσουν με φύλλα που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του συστήματος, επομένως είναι απαραίτητο να διατηρούνται καθαρά και να ρέουν ελεύθερα. Το βούλωμα των υδρορροών είναι ιδιαίτερα πιθανό σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους, όπως την άνοιξη όταν τα δέντρα ρίχνουν σπόρους και το φθινόπωρο όταν πέφτουν φύλλα. Αν έχουν βουλώσει οι υδροροές σας, μην περιμένετε να λυθεί από μόνο του το πρόβλημα αλλά απευθυνθείτε σε εμάς για την απόφραξη κάθετων υδρορροών.

Πρέπει να φροντίσετε για την απόφραξη μιας βουλωμένης υδρορροής όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποφύγετε ζημιές στο εξωτερικό του σπιτιού σας, στις υδρορροές και στη στέγη του σπιτιού. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη κάθετων υδρορροών, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σποφράξουμε οποιοδήποτε υδρορροή γρήγορα και με ασφάλεια. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να διατηρήσετε τις υδρορροές σας καθαρές.

Η αποφυγή φραγμένων υδρορροών είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι μπορείτε να αποτρέψετε την συσσώρευση εντόμων στα στάσιμα νερά των υδρορροών, εκτός από τη δημιουργία προβλημάτων στην σκεπή του σπιτιού. Το βάρος που προστίθεται στις υδρορροές από το βούλωμα τους προσθέτει επίσης πίεση στις υδρορροές και οδηγεί σε δομικές ζημιές.

Εάν ένας επαγγελματίας των Αποφράξεων Αναγνώστου δεν μπορεί να αποφράξει τις υδρορροές σας, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε πλήρως το σύστημα υδρορροών σας. Μερικά από τα βουλώματα μπορεί να οφείλονται στον τύπο υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του συστήματος υδρορροών σας, οπότε αν πρέπει να το αντικαταστήσετε, λάβετε υπόψη αυτό.

Καθαρισμός υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Το σύστημα υδρορροών ενός σπιτιού ελέγχει τη ροή του νερού της βροχής από τις γραμμές οροφής. Αυτό προστατεύει την σκεπή, τους τοίχους και τα θεμέλια του σπιτιού σας. Η συσσώρευση φύλλων και απορριμμάτων στις υδρορροές μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση των υδρορροών, ανάπτυξη μούχλας, διαρροή σκεπής ή ζημιά στο χρώμα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Οι υδρορροές γεμάτες με στάσιμα νερά μπορούν επίσης να μαζέψουν έντομα και τρωκτικά.

Η παράλειψη της συντήρησης των υδρορροών μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές, οπότε μην ξεχνάτε την συντήρηση και των καθαρισμό των υδρορροών σας. Οι υδρορροές πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο. Εάν έχετε πεύκα κοντά στο σπίτι σας, οι βελόνες πρέπει να αφαιρούνται κάθε τρεις μήνες για να μειωθεί η πιθανότητα απόφραξης των υδρορροών.

Η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξετε τις υδρορροές σας για διαρροές ή ζημιές είναι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού και συντήρησης που μπορούν να αναλάβουν οι επαγγελματίες των Αποφράξεων Αναγνώστου. Οι διαρροές μπορούν να διορθωθούν σφραγίζοντας το εσωτερικό της υδρορροής με αδιάβροχη ταινία στεγανοποίησης ή στεγανωτικά ψεκασμού.

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στον Μαραθώνα Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε  πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Μαραθώνα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Μαραθώνα 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares