apofraxeis-marathonas

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη των κάθετων υδρορροών, καθώς και την συντήρηση και των καθαρισμό τους, την τακτική συντήρηση αποχέτευσης. Επίσης, διαχειριζόμαστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και ο καθαρισμός αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Είμαστε πάντα δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων, καθώς και άντληση υδάτων.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Απόφραξη κάθετων υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Οι υδρορροές μπορεί να βουλώσουν με φύλλα που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του συστήματος, επομένως είναι απαραίτητο να διατηρούνται καθαρά και να ρέουν ελεύθερα. Το βούλωμα των υδρορροών είναι ιδιαίτερα πιθανό σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους, όπως την άνοιξη όταν τα δέντρα ρίχνουν σπόρους και το φθινόπωρο όταν πέφτουν φύλλα. Αν έχουν βουλώσει οι υδροροές σας, μην περιμένετε να λυθεί από μόνο του το πρόβλημα αλλά απευθυνθείτε σε εμάς για την απόφραξη κάθετων υδρορροών.

Πρέπει να φροντίσετε για την απόφραξη μιας βουλωμένης υδρορροής όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποφύγετε ζημιές στο εξωτερικό του σπιτιού σας, στις υδρορροές και στη στέγη του σπιτιού. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη κάθετων υδρορροών, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σποφράξουμε οποιοδήποτε υδρορροή γρήγορα και με ασφάλεια. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να διατηρήσετε τις υδρορροές σας καθαρές.

Η αποφυγή φραγμένων υδρορροών είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι μπορείτε να αποτρέψετε την συσσώρευση εντόμων στα στάσιμα νερά των υδρορροών, εκτός από τη δημιουργία προβλημάτων στην σκεπή του σπιτιού. Το βάρος που προστίθεται στις υδρορροές από το βούλωμα τους προσθέτει επίσης πίεση στις υδρορροές και οδηγεί σε δομικές ζημιές.

Εάν ένας επαγγελματίας των Αποφράξεων Αναγνώστου δεν μπορεί να αποφράξει τις υδρορροές σας, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε πλήρως το σύστημα υδρορροών σας. Μερικά από τα βουλώματα μπορεί να οφείλονται στον τύπο υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του συστήματος υδρορροών σας, οπότε αν πρέπει να το αντικαταστήσετε, λάβετε υπόψη αυτό.

Καθαρισμός υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Το σύστημα υδρορροών ενός σπιτιού ελέγχει τη ροή του νερού της βροχής από τις γραμμές οροφής. Αυτό προστατεύει την σκεπή, τους τοίχους και τα θεμέλια του σπιτιού σας. Η συσσώρευση φύλλων και απορριμμάτων στις υδρορροές μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση των υδρορροών, ανάπτυξη μούχλας, διαρροή σκεπής ή ζημιά στο χρώμα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Οι υδρορροές γεμάτες με στάσιμα νερά μπορούν επίσης να μαζέψουν έντομα και τρωκτικά.

Η παράλειψη της συντήρησης των υδρορροών μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές, οπότε μην ξεχνάτε την συντήρηση και των καθαρισμό των υδρορροών σας. Οι υδρορροές πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο. Εάν έχετε πεύκα κοντά στο σπίτι σας, οι βελόνες πρέπει να αφαιρούνται κάθε τρεις μήνες για να μειωθεί η πιθανότητα απόφραξης των υδρορροών.

Η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξετε τις υδρορροές σας για διαρροές ή ζημιές είναι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού και συντήρησης που μπορούν να αναλάβουν οι επαγγελματίες των Αποφράξεων Αναγνώστου. Οι διαρροές μπορούν να διορθωθούν σφραγίζοντας το εσωτερικό της υδρορροής με αδιάβροχη ταινία στεγανοποίησης ή στεγανωτικά ψεκασμού.

Ο καλύτερος τρόπος για τον καθαρισμό των υδρορροών περιλαμβάνει την αφαίρεση των απορριμμάτων και των φύλλων, τον καθαρισμό των υδρορροών, τον έλεγχο για να δούμε αν είναι σταθερές ή όχι, η επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων στις υδρορροές  και η δοκιμή των υδρορροών για να δούμε αν γίνεται σωστή ροή. Ενώ είναι μια διαδικασία που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, ο επαγγελματικός καθαρισμός των υδρορροών παρέχει αυτές καθώς και άλλες σημαντικές υπηρεσίες και ένας τεχνικός είναι σε θέση να κάνει τη δουλειά με ασφάλεια και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Μέθοδοι καθαρισμού υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

1. Καθαρισμός υδρορροών με το χέρι – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη προσέγγιση για τον καθαρισμό των υδρορροών σε μεγάλο βαθμό επειδή δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σκάλα, ένας κουβάς για να βάλετε το σκουπίδια που τραβάτε από τις υδρορροές και μερικά γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας ενώ εργάζεστε. Η προσέγγιση εδώ είναι απλή, ανεβαίνετε τη σκάλα, φτάνετε στην υδρορροή σας και αρχίζετε να βγάζετε ό, τι βρίσκεται εκεί.

Θα βρείτε αρκετά αηδιαστικά πράγματα που σχηματίζονται από έναν συνδυασμό φύλλων, νεκρών εντόμων, βελόνων από πεύκα αν υπάρχουν πεύκα εκεί κοντά, βρωμιές και οτιδήποτε άλλο τυχαίνει να καταλήξει εκεί. Το πιο δύσκολο μέρος αυτής της μεθόδου είναι ότι θα είναι πολύ απαιτητική για έναν άνθρωπο που δεν το έχει ξανακάνει. Θα πρέπει να ανεβείτε και να κατεβείτε τη σκάλα σας πολλές φορές, και θα πρέπει επίσης να πάτε και να αδειάζετε τον κάδο σε τακτική βάση επίσης. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να γίνει πιο εύκολη αυτή η μέθοδος καθαρισμού των υδρορροών.

2. Καθαρισμός υδρορροών με ανεμιστήρα – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Εάν το να καθαρίσετε τις υδρορροές σας με το χέρι δεν σας φαίνεται πολύ καλή ιδέα, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό ανεμιστήρα για να καθαρίσετε τις υδρορροές σας. Πολλοί ανεμιστήρες έρχονται με ένα ειδικό εξάρτημα που πηγαίνει στο τέλος τους και περιορίζει τη ροή του αέρα που βγαίνει. Αυτό στη συνέχεια παράγει ένα στενό ρεύμα αέρα σε μια αρκετά υψηλή πίεση που συνήθως λειτουργεί αρκετά καλά για εργασίες όπως ο καθαρισμός των υδρορροών. Υπάρχουν μερικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ανεμιστήρα για να καθαρίσετε την υδρορροή σας.

Το πρώτο ζήτημα είναι ότι η λάσπη στις υδρορροές σας πιθανότατα θα είναι υγρή και κολλώδης. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα ισχυρό ρεύμα αέρα μπορεί να μην είναι αρκετό για να το αφαιρέσει. Είναι καλύτερα, βέβαια, να βγάζετε τα περισσότερα από την υδρορροή σας παρά να μην παίρνετε τίποτα, αλλά δεν είναι τόσο καλός τρόπος όσο ένας πλήρης καθαρισμός. Το κύριο μειονέκτημα εδώ είναι ότι θα πρέπει να καθαρίζετε τις υδρορροές σας πιο συχνά από ότι θα τις καθαρίζατε εάν χρησιμοποιούσατε άλλη μέθοδο.

Ένα άλλο μειονέκτημα από τη χρήσης ενός ανεμιστήρα για τον καθαρισμό των υδρορροών σας είναι ότι είναι πολύ εύκολο να σπρώξετε κατά λάθος τη λάσπη κατά μήκος της υδρορροής και να πέσει κάτω. Αυτό μπορεί να φράξει τις υδρορροές σας, κάτι που γενικά απαιτεί τη χρήση ενός ειδικού εργαλείου ή υδροβολή για τις αποφράξει σωστά.

Ενδέχεται να μπορείτε να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα χρησιμοποιώντας τον ανεμιστήρα σας, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να αφήσετε μέρος του μπλοκαρίσματος και θα μπορούσε να δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα βουλώματος στο μέλλον.

Εάν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού των υδρορροών, η απάντηση δεν είναι πάντα η ίδια. Ενώ μερικοί άνθρωποι ορκίζονται με τη μέθοδο τους, άλλοι θα σας πουν ότι ο τρόπος τους να καθαρίσουν τις υδρορροές είναι ο καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για τον καθαρισμό των υδρορροών, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε για αυτά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξετε, πρέπει να έχετε υπόψη ότι ο καθαρισμός των υδρορροών είναι μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά που απαιτεί πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας. Η αλήθεια είναι ότι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε τις υδρορροές είναι να προσλάβετε μια εταιρεία, όπως η Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου για να κάνει για εσάς.

Αλλά αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή και είστε αποφασισμένοι να το κάνετε μόνοι σας, ακολουθήστε τους παραπάνω τρόπους. Πάνω απ ‘όλα βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί όταν καθαρίζετε τις υδρορροές σας, διότι υπάρχει κίνδυνος να πέσετε από την σκάλα, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Στην Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου, έχουμε χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις μεθόδους ανάλογα με τις περιστάσεις. Το κλειδί είναι να το κάνετε με ασφαλή τρόπο και να βεβαιωθείτε ότι όλα καθαρίζονται μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Εάν προτιμάτε να απολαύσετε το σαββατοκύριακο σας παρά να μπείτε σε τέτοιον κόπο, ζητήστε προσφορά και θα φροντίσουμε για τον καθαρισμό των υδρορροών σας για εσάς.

Αποφράξεις-Μαραθώνας-Αναγνώστου

Προβλήματα φραγμένων υδρορροών – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Οι φραγμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε πλημμύρα. Χωρίς αποτελεσματικό και τακτικό καθαρισμό, θα δημιουργηθούν συντρίμμια και λάσπη στο υδρορροή σας και θα προκαλέσουν βουλώματα που θα απαιτούν απόφραξη από την Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου. Το νερό ξεχειλίζει και τρέχει σε εξωτερικούς τοίχους και στη βάση του ακινήτου σας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μαλακώνει το έδαφος γύρω από το σπίτι σας, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των θεμελίων, οδηγώντας σε ρωγμές. Έτσι, η επισκευή των υδρορροών του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση.

Βραχυπρόθεσμα, η διαρροή νερού από βουλωμένη υδρορροή μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα. Καθώς το νερό και η υγρασία διαπερνούν τους τοίχους σας, η μούχλα και τα βακτήρια μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο την ιδιοκτησία σας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε εσάς και την οικογένειά σας. Η Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και την απόφραξη των υδρορροών του σπιτιού σας τη στιγμή που το χρειάζεστε και στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Αποφράξεις-Μαραθώνας-Αναγνώστου

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στον Μαραθώνα Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαραθωνας Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας! – Αποφράξεις Μαραθώνας Αναγνώστου

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε  πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Μαραθώνα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Μαραθώνα 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button