Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στη Φιλοθέη και στην υπόλοιπη Αττική. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και η εκκένωση βόθρων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και για τη λύση κάθε προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί .

Οι πελάτες μας υποστηρίζουν ότι ανήκουμε στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης στην Αττική. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

Αποφράξεις όλων των ειδών – Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

Στην Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης σε προσιτή τιμή. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών μας παραμένουν 24/7 για να προγραμματίσουν την έκτακτη ανάγκη εξυπηρέτησης αποστράγγισης. Υπάρχει λόγος που μας καλούν πολλοί πελάτες. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που εκτελούμε, είτε για την απόφραξη ενός βουλωμένου νεροχύτη κουζίνας είτε για την άντληση υδάτων.

Μπορείτε να καλέσετε την ομάδα μας για τις ακόλουθες υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης. Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: Όταν σαπούνια, λίπη, και φαγητό καταλήγουν στον σωλήνα της κουζίνας σας, οι εσωτερικοί τοίχοι των σωλήνων της κουζίνας σας μπορούν εύκολα να βουλώσουν, απαιτώντας τη βοήθεια επαγγελματία. Επίσης, αναλαμβάνουμε αποφράξεις στο μπάνιο.

Τα μαλλιά, η συσσώρευση υπολειμμάτων σαπουνιού, η οδοντόκρεμα, το χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα μπάνιου μπορούν όλα να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου και να προκαλέσουν σοβαρά υδραυλικά προβλήματα αν συσσωρευτούν, αλλά είμαστε εδώ για εσάς.

Ακόμη, μπορούμε να χειριστούμε μια απόφραξη λεκάνης τουαλέτας γρήγορα, ώστε να μην ταλαιπωρείστε. Οποιαδήποτε απόφραξη μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Εάν η τουαλέτα δεν λειτουργεί ομαλά ή είναι απλώς βουλωμένοι, ξέρετε σε ποιους να καλέσετε. Στην Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία για την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών απόφραξης που θα αποκαταστήσουν το υδραυλικό σας σύστημα και θα φέρουν άνεση και ευκολία στο σπίτι σας.

Επισκευή φθορών σε αγωγούς – Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

Ένας χαλασμένος σωλήνας να περάσει απαρατήρητος για εβδομάδες, αν όχι μήνες. Αλλά μερικές φορές μια διαρροή υδραυλικών δεν είναι απλά μόνο μια ενόχληση γύρω από το σπίτι. Είναι σημαντικό να φροντίζετε τις διαρροές όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα και να φροντίζετε για την επιδιόρθωση του σωλήνα.

Το σταθερό τρεχούμενο νερό ή το στάξιμο μπορεί να προκαλέσει δαπανηρές ζημιές και να οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές υδραυλικών. Οι υδραυλικές διαρροές μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε διάβρωση σωλήνων ή εξαρτημάτων για μεγάλα χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές στο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων του σπιτιού σας. Εάν παρατηρήσετε νερό που στάζει από τη βρύση ή τους σωλήνες σας, μην καθυστερείτε να καλέσετε την Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου.

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας εμφανίζονται εγκαίρως, εργάζονται σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και διατηρούν τον χώρο σας καθαρό. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Τι να κάνετε όταν έχετε προειδοποιητικά σημάδια για βλάβες στην αποχετευτική γραμμή;

Είναι μια επιδιόρθωση που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας παρακολουθώντας μικρά βίντεο στο Youtube ή είναι ένα σοβαρότερο πρόβλημα που απαιτεί την άμεση σας επικοινωνία με τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου;

Εάν πρόκειται για μία μπλοκαρισμένη τουαλέτα, θα είστε σε θέση να πιάσετε το φίδι αποχέτευσης και να ξεκινήσετε τη δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά, τα επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα και άλλα προειδοποιητικά σημάδια μπορεί να αποτελούν ένδειξη ότι χρειάζεστε να αντιμετωπίσετε μια πιθανή μεγάλη βλάβη στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Τα προβλήματα της  αποχετευτικής γραμμής μπορεί να οφείλονται σε σοβαρές ζημιές των σωλήνων λόγω διάβρωσης, διαρροών, χαλάρωσης του εδάφους, λανθασμένης ευθυγράμμισης, εισβολής ρίζας και άλλων. Τα μπλοκαρίσματα σε έναν σωλήνα αποχέτευσης απαιτούν την άμεση επισκευή της αποχέτευσης από έναν επαγγελματία υδραυλικό και όχι από DIY μεθόδους που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές.

Όταν υποψιάζεστε ότι υπάρχει ζημιά στη γραμμή αποχέτευσης, μην καθυστερείτε να καλέσετε για βοήθεια. Όσο περισσότερο επιτρέπεται να συνεχιστούν χρονικά τα προβλήματα, τόσο πιο ακριβή και εκτεταμένη θα είναι η ζημιά.

Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια για πιθανές βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα;

Τα προβλήματα του αποχετευτικού συστήματος συχνά σας παρουσιάζουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια ότι δημιουργείται μια βλάβη. Τα λιμνάζοντα νερά και τα σηπτικά απόβλητα είναι σαφείς ενδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Μερικά προβλήματα όμως μπορεί να είναι πιο διακριτικά, να παραβλεφθούν ή να μοιάζουν με ένα κοινό πρόβλημα οικιακής χρήσης.

Ποια είναι τα σημάδια ότι τα προβλήματα της αποχέτευσης σας βρίσκονται πολύ κοντά;

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και σημείων φραγμού

Εάν ξεπλύνετε την τουαλέτα και σε ένα μπάνιο προκαλείτε επιστροφή νερού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε πρόβλημα με την αποχετευτική γραμμή σας. Τα μπλοκαρίσματα και τα φράγματα μπορεί να εκτρέπουν το νερό και να αναγκάζουν μια εναλλακτική διαδρομή λόγω ενός φράγματος.

Η επιστροφή νερού ή λυμάτων είναι μια κόκκινη σημαία ότι έχετε φραγμένη την αποχετευτική σας γραμμή και μόνο ένας έμπειρος υδραυλικός θα μπορέσει να επισκευάσει τον υπόνομο σας χρησιμοποιώντας μια κάμερα αποχέτευσης για την σωστή διάγνωση του προβλήματος.

Μυρίζεις η αποχέτευση σας

Οι δυσάρεστες οσμές λυμάτων είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι υπόνομοι είναι κατασκευασμένοι για να είναι αεροστεγής για να διατηρούν τις μυρωδιές τους και άλλα πράγματα παγιδευμένα μέσα τους. Ρωγμές, τρύπες και διαρροές θα εκθέσουν τα λύματα και έτσι θα σας αφήσουν με μια τρομερή μυρωδιά στο χώρο σας.

Γενικά, η μυρωδιά των λυμάτων δεν θα σας κάνει να αρρωστήσετε, ωστόσο, η έκθεση σε ακατέργαστα λύματα μπορεί να το κάνει. Εάν συναντήσετε ακατέργαστα λύματα, επικοινωνήστε αμέσως με έναν επαγγελματία υδραυλικό της Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου.

Αργή αποστράγγιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων

Εάν αναρωτιέστε γιατί η τουαλέτα συνεχίζει να μπλοκάρει ή γιατί ένας συγκεκριμένος νεροχύτης στραγγίζει αργά, θα μπορούσε να είναι ένα μπλοκάρισμα που σχηματίζεται στη γραμμή αποχέτευσης. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, οι φραγές μπορεί να οδηγήσουν σε ρωγμές και σημαντικά προβλήματα στην αποχέτευση σας.

Εάν έχετε δοκιμάσει το ξεμπλοκάρισμα της αποχέτευσης με ένα υδραυλικό φίδι χωρίς επιτυχία, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υδραυλικό. Οι μέθοδοι που μπορεί να ακολουθήσετε ίσως να περιλαμβάνουν σκληρές χημικές ουσίες, οι οποίες μπορούν να καταστρέψουν τους σωλήνες και να επιταχύνουν τα προβλήματα της αποχέτευσης σας.

Οι ρωγμές στη γραμμή αποχέτευσης μπορούν να δημιουργήσουν μούχλα

Όταν υπάρχουν ρωγμές στην αποχετευτική γραμμή διαρρέει νερό μέσα στους τοίχους και μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη μούχλας. Τα μπάνια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα λόγω της αυξημένης υγρασίας.

Εάν βρείτε μούχλα να αυξάνεται στα ταβάνια ή τους τοίχους σας, η πηγή θα μπορούσε να είναι από τη γραμμή αποχέτευσης. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τη μούχλα αλλά υπάρχει μυρωδιά μούχλας, μπορεί να είναι ένας κατεστραμμένος σωλήνας αποχέτευσης. Είναι καλύτερο να μάθετε εάν χρειάζεστε επαγγελματική επισκευή της αποχέτευσης πριν προκληθεί περαιτέρω ζημιά στους τοίχους ή τις οροφές σας.

Πλούσια μπαλώματα χόρτου κοντά στη αποχετευτική σας γραμμή

Τα λύματα είναι ένα φυσικό λίπασμα. Θα δημιουργήσει πλούσια κομμάτια χόρτου. Παρόλο που είναι ελκυστικό, εάν η ανάπτυξη του γρασιδιού είναι ασυνήθιστα πιο πράσινη, παχύτερη ή πιο γρήγορη κοντά σε ένα σωλήνα αποχέτευσης, θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, ψάξτε για περιοχές με χαλάρωση του εδάφους γύρω από την αποχέτευση. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

Οι εσοχές ή οι βυθίσεις στο γκαζόν σας μπορούν να ισοδυναμούν με υδραυλικά προβλήματα

Ενώ οι εσοχές ή οι βυθίσεις στο γκαζόν σας μπορεί να είναι αποτέλεσμα βρωμιάς που δεν συμπιέζεται σωστά γύρω από τους θαμμένους σωλήνες, μπορεί επίσης να οφείλονται σε διαρροή υπόγειου σωλήνα αποχέτευσης. Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια μακριά από εσοχές. Μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό ή έκθεση σε ακατέργαστα λύματα. Επειδή δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να το μετανιώσετε αργότερα.

Οι σπασμένες αποχετευτικές γραμμές μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές στα θεμέλια του σπιτιού σας

Ρωγμές στα θεμέλιο του σπιτιού σας … μόνο ο ήχος αυτών των λέξεων μπορεί να προκαλέσει τον φόβο σε έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. Η υπερβολική ποσότητα νερού κοντά και γύρω από τα θεμέλια του σπιτιού σας θα προκαλέσει προβλήματα. Αυτό περιλαμβάνει διαρροή νερού από μια γραμμή νερού ή λυμάτων. Εάν υποψιάζεστε προβλήματα αποχέτευσης, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία πριν η ζημιά οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στο σπίτι σας

Εισβολή παρασίτων

Τα ανοίγματα σε αποχετευτικές γραμμές δημιουργούν σημεία εισόδου για παράσιτα στο σπίτι σας. Τίποτα δεν θα τα εμποδίσει να εισέλθουν στο σπίτι σας και ειλικρινά είναι οι χειρότεροι ένοικοι που θα μπορούσατε να έχετε.

Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου

Οι κοινές διορθώσεις των υδραυλικών βλαβών δεν είναι μόνιμες

Μικρά προβλήματα στα υδραυλικά σας μπορούν να επιλυθούν με ένα έμβολο ή με ένα υδραυλικό φίδι . Τα μεγαλύτερα προβλήματα, ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπιστούν από έναν επαγγελματία υδραυλικό. Μερικές φορές η γρήγορη επιδιόρθωση, όπως η διόρθωση της αργής αποστράγγισης με μεθόδους DIY σας κερδίζει μόνο χρόνο έως ότου εμφανιστεί ένα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Στην επιφάνεια, το νερό μπορεί να αποστραγγίζεται πολύ καλά και η τουαλέτα μπορεί να ξεπλένει χωρίς την παρουσία κάποιας βλάβης, αλλά εκτός θέασης, το πραγματικό πρόβλημα να είναι μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης.

Αποτροπή αντικατάστασης της γραμμής αποχέτευσης

Η προληπτική συντήρηση και οι καλές συνήθειες είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Ο επαγγελματικός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την υγεία του υπονόμου σας και να αποφύγετε την αντικατάσταση της γραμμής αποχέτευσης. Είναι μια εργασία συντήρησης που θα αποτρέψει την αποχέτευση και την ακριβή επισκευή αποχέτευσης.

Υιοθετήστε καλές συνήθειες. Βάζετε μόνο ανθρώπινα απορρίμματα και χαρτί υγείας στην τουαλέτα. Οποιοσδήποτε άλλος τύπος ουσίας ή υλικού θα οδηγήσει σε φραγμένη γραμμή αποχέτευσης. Μην ρίχνετε λιπαρές ουσίες στην αποχέτευση. Το γράσο είναι ένας συνηθισμένος ένοχος φραγμών και θα απαιτήσει επαγγελματική βοήθεια.

Αποφύγετε τη φύτευση δέντρων γύρω από τις αποχετεύσεις. Η εισβολή των ριζών των δέντρων είναι η κύρια αιτία προβλημάτων αποχέτευσης. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και καταστεί επείγουσα είναι υψίστης σημασίας για τη διάσωση του σπιτιού και των οικονομικών σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο υδραυλικό της Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου για τον έλεγχο της γραμμής αποχέτευσης.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση, ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση. Εργαζόμαστε έξυπνα και αποτελεσματικά για να εντοπίσουμε το ζήτημα και να το επιλύσουμε γρήγορα, ώστε η επιχείρησή σας να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου και η Αποφράξεις Φιλοθέη Αναγνώστου προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Φιλοθέη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε κοντά σας στη Φιλοθέη 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button