Αποφράξεις-Βούλα-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 89 93 343 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο. Εκτελούμε υπηρεσίες όπως τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος αποχέτευσης είναι σύμμαχός μας στη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει της ροής του νερού.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει ως μία κορυφαία εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου ηγείται του χώρου με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες για φραγμένους αγωγούς στη Βούλα

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους στη Βούλα για οικιακές και εμπορικές εγκαταστάσεις. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και καθαρισμός φρεατίων είναι δίπλα σας για μία αποτελεσματική απόφραξη και περιλαμβάνουν αποφράξεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε όλα τα κτίρια, από οικιακές, εμπορικές, πολυκατοικιών, σχολείων και δημόσιων κτιρίων.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουμε;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου

Πότε θα χρειαστείτε απόφραξη;

1. Απόφραξη κουζίνας

Η αποχέτευση της κουζίνας σταδιακά μπορεί να αρχίσει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά και εν τέλη να φράξει καθώς τα λίπη, τα φαγητά και τα απορρυπαντικά συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες. Εάν βρεθείτε να αντιμετωπίζετε έναν φραγμένο αγωγό κουζίνας, ένας τεχνικός από της Αποφράξεις στη Βούλα Αναγνώστου που ειδικεύεται στις υδραυλικές υπηρεσίες θα έρθει στον χώρο σας να αφαιρέσει τα συντρίμμια και να αποκαταστήσει την αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας σε πλήρη λειτουργικότητα. Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεις και καθαρισμό υπονόμων, μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία μας για κάθε πρόβλημα απόφραξης κουζίνας.

2. Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

Οι τρίχες και το σαπούνι θεωρούνται οι πιο κύριες αιτίες απόφραξης στον νιπτήρα μπάνιου. Ο νιπτήρας τείνει να βουλώνει από τη ρίψη οδοντόκρεμας και άλλων ειδών υγιεινής. Οι νιπτήρες μπάνιου παρουσιάζουν πολλές προκλήσεις όσον αφορά τη διατήρηση των αποχετεύσεων τους καθαρή. Ακόμη και οι τουαλέτες βουλώνουν από χαρτί υγείας ή υλικά που πέφτουν κατά λάθος στη λεκάνη.

Ανεξάρτητα από την πρόκληση, οι υδραυλικοί στης αποφράξεις αποχετεύσεων Αναγνώστου διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των φραγμένων αποχετεύσεων μπάνιου και μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

3. Απόφραξη μπάνιου

Η πρώτη σας ένδειξη ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο μπάνιο είναι όταν διαπιστώσετε ότι το νερό αποστραγγίζεται πιο αργά από το συνηθισμένο. Εκτός από τον αφρό σαπουνιού, τις τρίχες και τα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου και να συμβάλουν στο φράξιμο των σωληνώσεων του μπάνιου.

Οι ειδικοί υδραυλικοί μας στις αποφράξεις είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, Κυριακή και αργίες, για να σας βοηθήσουν στην απόφραξη της αποχέτευσης σας. Για να εντοπίσατε το πρόβλημα του βουλωμένου μπάνιου πριν το πρόβλημα γίνει πιο σοβαρό, καλέστε το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

4. Καθαρισμός αποχέτευσης

Στις αποχετεύσεις καταλήγουν όλες οι υδραυλικές σωληνώσεις ενός σπιτιού ή ενός εμπορικού κτιρίου. Οι ειδικοί υδραυλικοί μας παρέχουν μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υδραυλικών αποφράξεων και υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης, αλλά ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα.

Οι αποχετεύσεις σιφονιού, υπογείων, πλυντηρίων, βοηθητικών χώρων και μπαλκονιών χρησιμεύουν για να αποτρέψουν τη συσσώρευση βρόχινου νερού που δημιουργεί πλημμύρες. Ένας επαγγελματίας αποφράξεων από την εταιρεία μας, Αποφράξεις στη Βούλα Αναγνώστου μπορεί να εντοπίσει τη θέση του προβλήματος, να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού σιφονιού και να καθαρίσει ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου

Πώς να καθαρίσετε μια φραγμένη σωλήνα στη ντουζιέρα σας;

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, θεωρείτε από πολλούς ιδιοκτήτες πάντα καλύτερο να αποφεύγουν τα περιττά έξοδα μιας αποφρακτικής εταιρείας αν μπορούν, και να προσπαθούν να  ξεμπλοκάρουν μόνοι τους μια φραγμένη σωλήνα. Η συντριπτική πλειονότητα των φραγμένων σωληνώσεων στο ντους μπορεί να επιλυθούν χρησιμοποιώντας μερικές αρκετά απλές μεθόδους και εργαλεία.

Οι έμπειροι υδραυλικοί μας σας προτείνουν 7 απλούς και εύκολους τρόπους να αποφράξετε την αποχέτευση τους ντους σας.

1. Ρίξτε βραστό νερό μέσα στην αποχέτευση σας

Αυτό μερικές φορές μπορεί να διαλύσει τα υπολείμματα του σαπουνιού ή τις λιπαρές ουσίες που συγκρατεί ένα πιθανό σημείο φραγμού και να καθαρίσει την απόφραξη.

Πώς να αποσυνδέσετε τον αγωγό σας χρησιμοποιώντας βραστό νερό
 1. Βράζετε νερό σε μια κατσαρόλα ή σε ένα βραστήρα.
 2. Ρίξτε το βραστό νερό μέσα στην αποχέτευση.

Αν χρησιμοποιήσετε μόνη της αυτή τη μέθοδο ενδέχεται να μην λειτουργήσει, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε σοβαρό μπλοκάρισμα που περιέχει πολλά μπερδεμένα μαλλιά και έχει αναπτυχθεί αρκετά με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, μπορεί εν μέρει να καθαρίσει το μπλοκάρισμα και να λειτουργήσει πλήρως όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια άλλη μέθοδο που αναφέρεται παρακάτω.

2. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο

Η φύση του μπλοκαρίσματος, όπου το φράξιμο βρίσκεται στην αποχέτευση και ο σχεδιασμός της αποχέτευσης θα καθορίσει πόσο επιτυχής θα είναι η χρήση του εμβόλου. Εάν το φράξιμο είναι βαθύ και φτιαγμένο από πολλά μαλλιά, για παράδειγμα, ίσως δυσκολευτείτε να παράγετε αρκετή αναρρόφηση για να είναι αποτελεσματική η χρήση του εμβόλου.

Πώς να αποσυνδέσετε την αποστράγγιση ντους χρησιμοποιώντας ένα έμβολο
 • Δοκιμάστε να προσθέσετε βαζελίνη στην άκρη του εμβόλου για να έχετε καλύτερη στεγανοποίηση.
 • Προσθέστε νερό στο ντους έτσι ώστε το άκρο του εμβόλου να βυθιστεί μέσα σε αυτό.
 • Πιέστε και τραβήξτε το έμβολο με έντονες κινήσεις.

Η χρήση του εμβόλου είναι μια άλλη μέθοδος που συχνά έχει χαμηλό ποσοστό επιτυχίας όταν πρόκειται για ντους αλλά αξίζει πάντα να δοκιμάσετε, καθώς ο χρόνος και το κόστος που απαιτείται είναι ελάχιστος.

Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου

3. Μαγειρική σόδα και ξίδι (η φυσική εναλλακτική λύση στις χημικές ουσίες)

Αυτή είναι μια πιο φυσική λύση αν δεν επιθυμείτε τη χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού.

Πώς να αποσυνδέσετε μια αποστράγγιση ντους χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξύδι
 1. Ρίχνετε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα στον αγωγό.
 2. Περιμένετε λίγα λεπτά.
 3. Ρίξτε επίσης ένα φλιτζάνι ξύδι στην αποχέτευση.
 4. Περιμένετε μερικές ώρες για να δείτε εάν διαλύεται το φράξιμο των μαλλιών.
 5. Καθαρίστε την αποχέτευση ρίχνοντας βραστό νερό.

Παρόλο που αυτή η μέθοδος είναι οικολογικά προτιμώμενη και δεν προκαλεί ζημιά στους πλαστικούς αποχετευτικούς σωλήνες, ενδέχεται να καταλήξετε να χρησιμοποιείστε χημικά καθαριστικά.

4. Βγάλτε το κάλυμμα αποστράγγισης και τραβήξτε έξω το φράξιμο με το χέρι σας

Αυτή η μέθοδος έχει αρκετά καλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά περιλαμβάνει τη χρήση των χεριών σας, γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να φοράτε λαστιχένια γάντια.

Πώς να αποσυνδέσετε μια αποστράγγιση ντους με το χέρι
 • Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε το κάλυμμα αποστράγγισης. Μερικές φορές υπάρχει μια βίδα στη μέση που πρέπει να αφαιρέσετε και άλλες φορές μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα αποστράγγισης χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.
 • Κοιτάξτε μέσα στον αγωγό και εντοπίστε το φράξιμο. Χρησιμοποιήστε έναν φακό, εάν είναι απαραίτητο.
 • Εάν το φράξιμο είναι κοντά, τραβήξτε το με τα δάχτυλά σας.
 • Εάν δεν είναι εφικτό απλά χρησιμοποιήστε μια από τις άλλες μεθόδους που σας προτείνουμε.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος για τη διόρθωση των φραγμών που προκαλούνται από μικρά αντικείμενα ή μαλλιά, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματική στη διόρθωση των φραγμών που προκαλούνται από τη συσσώρευση αλάτων. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χημικά ή να καταφύγετε σε άλλη μέθοδο.

5. Χρησιμοποιήστε ένα γάντζο

Αυτή είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και έχει αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Πώς να αποσυνδέσετε την αποστράγγιση ντους χρησιμοποιώντας γάντζο

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο μπλοκάρισμα με το χέρι, δοκιμάστε να ψαρέψετε το φράξιμο με ένα κομμάτι σύρμα. Χρησιμοποιείστε σαν εργαλείο μια μεταλλική κρεμάστρα, δημιουργώντας ένα άγκιστρο στο τέλος του. Εάν όμως έχετε ένα φράξιμο που προκαλείται από τη συσσώρευση αλάτων, αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέθοδος για την αποσύνδεση της αποχέτευσης.

6. Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό φίδι

Αυτή είναι μια ακόμη φθηνή μέθοδος για την επιδιόρθωση φραγμών και δεν θα απαιτήσει να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο. Αυτή η μέθοδος έχει αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Πώς να αποσυνδέσετε την αποστράγγιση του ντους σας χρησιμοποιώντας ένα υδραυλικό φίδι
 1. Σπρώξτε το φίδι μέσα στην αποχέτευση μέχρι να φτάσετε στο φράξιμο.
 2. Γυρίστε τη λαβή του φιδιού και επαναφέρετε την.
 3. Αφήστε αρκετό νερό να τρέξει μέσα στο σωλήνα ώστε να ελέγξετε την αποχέτευση και να βεβαιωθείτε ότι το φράγμα έχει αφαιρεθεί εντελώς.

Τα μπλοκαρίσματα που προκαλούνται από τις ρίζες απαιτούν κάτι περισσότερο από ένα υδραυλικό φίδι και πολλά ίσως δεν θα πρέπει καν να χρησιμοποιηθεί αυτό το εργαλείο.

7. Χρησιμοποιήστε χημικά

Τα περισσότερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ πωλούν ισχυρά χημικά καθαριστικά σχεδιασμένα για να ξεμπλοκάρουν τους αγωγούς. Η δική μας συμβουλή είναι αν αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες.

Πώς να αποσυνδέσετε μια αποστράγγιση ντους χρησιμοποιώντας χημικά
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε υπερβολικά. Το ποσό που χρησιμοποιείτε θα ποικίλει.
 • Φορέστε γάντια και γυαλιά.
 • Μην αναμιγνύετε τα χημικά. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει δηλητηριώδες αέριο.
 • Ρίξτε χημικές ουσίες μέσα στην αποχέτευση.

Η χρήση χημικών είναι συνήθως μια γρήγορη, εύκολη και προσιτή μέθοδος, ωστόσο μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στους αγωγούς αποχέτευσης, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο επανειλημμένα.

Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου

Αιτίες φραγμένων αποχετεύσεων ντους

ΑιτίαΠώς θα συμβεί
ΜαλλιάΤα μαλλιά μπορούν να συνδεθούν με λιπαρές και κολλώδεις ουσίες και να σχηματίσουν φράγματα.
ΒρωμιάΒρομιές και σκουπίδια μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν προβλήματα στους αγωγούς σας. Μερικές φορές πλένουμε διάφορα πράγματα στις μπανιέρες ή τα ντους μας χωρίς να σκεφτόμαστε όλη τη βρωμιά που στροβιλίζεται στον αγωγό μας.
Συγκέντρωση ορυκτώνΤα ορυκτά που διαλύονται στο νερό μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν αδιάλυτες μάζες που θα φράξουν τους αγωγούς σας.
ΣαπούνιΤα παραδοσιακά σαπούνια κατασκευάζονται με έλαια ή λίπος. Το λίπος στο σαπούνι συνδυάζεται με μέταλλα στο νερό και αφήνει ένα σκληρό υπόλειμμα που λεκιάζει τα εξαρτήματα μπάνιου και φράζει τους σωλήνες.
Ρίζες δέντρωνΜικρές ρωγμές ή διαρροές στους υπόγειους σωλήνες σας μπορούν να προσελκύσουν την ανάπτυξη ριζών. Μόλις εισέλθουν στους σωλήνες σας, οι ρίζες μεγαλώνουν, εμποδίζοντας τη ροή του νερού και προκαλώντας ζημιές στο σωλήνα.

Επιλέξετε Αποφράξεις Βούλα Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στη Βούλα Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Βούλα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Βούλα όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 89 93 343- 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button