Αποφράξεις-Μεταμόρφωση-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου είναι η μόνη αποφρακτική εταιρεία που είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και παντός είδους αποφράξεις.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου αναλαμβάνει καθαρισμούς αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό μιας βλάβης στην αποχέτευσή σας. Δεσμευόμαστε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει της ροής του νερού.

Οι πελάτες μας μάς θεωρούν κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αποφράξεων. Η Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου ηγείται του χώρου έχοντας στο πραγματοποιήσει περισσότερες επισκευές αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας πάντα, όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων και κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων που χρειάζεστε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης στη Μεταμόρφωση για σπίτια και καταστήματα. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Υπηρεσίες Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου;

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μεταμορφωση Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των φραγμένων υδρορροών – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Ένα από τα πιο βασικά σημεία του σπιτιού σας, οι υδρορροές στην άκρη της στέγης σας απομακρύνουν οποιοδήποτε νερό της βροχής. Ωστόσο, όταν δεν λειτουργούν σωστά, το σπίτι σας θα μπορούσε να γίνει ευάλωτο σε ορισμένες μακροπρόθεσμες ζημιές. Οι φραγμένες υδρορροές που προκαλούνται από συσσώρευση σκόνης, φύλλων και συντριμμιών μπορεί να επιβραδύνουν έντονα ή να σταματήσουν την αποστράγγιση, οπότε είναι σημαντικό να λάβετε προληπτικά μέτρα και να τα καθαρίζετε σε τακτική βάση.

Όταν μας ρωτάνε οι πελάτες μας πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζονται οι υδρορροές, σκεφτείτε πού ζείτε, πόσο φύλλωμα περιβάλλει το σπίτι σας και πόσο συχνά αντιμετωπίζετε προβλήματα απόφραξης υδρορροής.

Φραγμένη υδρορροή – Ζημιά εσωτερικού τοίχου και οροφής

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε κατά την αντιμετώπιση φραγμένων υδρορροών είναι ότι το πλεόνασμα νερού θα μπορούσε να σαπίσει τη σανίδα – το μονταρισμένο σημείο όπου η στέγη συναντά την πλευρά του σπιτιού σας. Αυτό θα μπορούσε να διευκολύνει το νερό να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού σας και να οδηγήσει σε ζημιές στον τοίχο και στην οροφή, ιδιαίτερα στον τελευταίο όροφο σας εάν ζείτε σε ένα διώροφο σπίτι. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τη σήψη της περιτονίας είναι να διατηρήσετε την κανονική ροή του νερού αξιολογώντας πόσο συχνά καθαρίζετε τις υδρορροές και προγραμματίζοντας ένα ετήσιο πρόγραμμα καθαρισμού.

Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου – Ζημιά εξωτερικού σπιτιού

Όταν οι φραγμένες υδρορροές βαραίνουν από αργά κινούμενα νερά, λάσπη και φύλλα, ασκείται περιττή πίεση στις ενώσεις του σπιτιού. Εάν το βάρος είναι πολύ για να αντέξει, η υδρορροή μπορεί να αποσπαστεί και να φέρει μαζί του μέρος του εξωτερικού του σπιτιού σας. Αυτή η δυνητικά καταστροφική και δαπανηρή ζημιά αποφεύγεται εύκολα όταν αφαιρείτε υπερβολικά συντρίμμια από φραγμένες υδρορροές.

Θέματα διαρροής και απόφραξης – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Εάν έχετε ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα απόφραξης ή διαρροής στο σπίτι σας, οι φραγμένες υδρορροές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αναγκάσει το νερό να συγκεντρωθεί γύρω από το θεμέλιο αντί να το αποβάλλει με τον κατάλληλο τρόπο, απομακρύνοντας μια σταθερή ροή νερού μακριά από την περιοχή. Εάν το σπίτι σας είναι επιρρεπές σε διαρροές, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καθαρίσετε τις υδρορροές του για να μετριάσετε το ζήτημα.

Συγκέντρωση πάγου τον χειμώνα

Ζείτε σε μια περιοχή όπου οι χειμώνες είναι λίγο πιο κρύοι και υγροί; Κατά τη διάρκεια των σκληρών χειμερινών μηνών, το να έχετε μια φραγμένη υδρορροή μπορεί να είναι επικίνδυνο. Ο πάγος μπορεί εύκολα να συγκεντρωθεί γύρω από την εκκένωση υδρορροών, οδηγώντας σε ολισθηρές συνθήκες γύρω από περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, όπως πεζοδρόμια και δρόμους. Επιπλέον, η συσσώρευση πάγου μπορεί να σταματήσει την αποστράγγιση των υδρορροών και να αποτρέψει τη σωστή τήξη και έξοδο του χιονιού. Στη συνέχεια, το χιόνι μετατρέπεται σε πάγο στην οροφή και αυξάνει τη συσσώρευση. Συχνά, αυτό οδηγεί σε διαρροές στο εσωτερικό του σπιτιού σας και προκαλεί πολύ πιο δαπανηρές επισκευές.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι δίπλα σας συμβουλεύοντας σας πόσο συχνά να καθαρίζετε τις υδρορροές και να κατανοείτε την αξία της συνήθης συντήρησης για την αποφυγή φραγμένων υδρορροών. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και γλυτώσετε από περιττές εργασίες.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός υδρορροών που προσφέρουμε, αναμφίβολα θα είναι πιο οικονομικός από το να πληρώνετε για επισκευές στα θεμέλια, την οροφή, ή τους τοίχους του σπιτιού σας. Και, εάν ζείτε σε ένα σπίτι που αντιμετωπίζει μεγάλο όγκο συντριμμιών και φυλλώματος όλο το χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για μια πιο ολοκληρωμένη λύση.

Αποφράξεις-Μεταμόρφωση-Αναγνώστου

Προβλήματα λόγω φραγμένων υδρορροών – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Οι φραγμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στη στέγη σας. Χωρίς συχνό  καθαρισμό, ιδανικά από επαγγελματίες, θα γίνει συσσώρευση φύλλων και σκουπιδιών και θα χρειαστείτε οπωσδήποτε απόφραξη στο σύστημα αποχέτευσης. Το νερό μπορεί να αρχίζει να τρέχει στο εξωτερικό των τοίχων και να χαλάσει το χρώμα τους. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να μαλακώσει το έδαφος στην αυλή σας, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των θεμελίων του σπιτιού σας.

Επίσης, μια διαρροή νερού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μούχλας. Καθώς το νερό και η υγρασία διαπερνούν τους τοίχους σας, θα αρχίσουν να καλλιεργούνται η μούχλα και άλλα βακτήρια. Αυτό κάνει κακό μόνο στον χώρο σας, καθώς είναι δυνητικά επικίνδυνο και για την υγεία των κατοίκων ενός σπιτιού.

Διαρροές νερού μπορεί επίσης να προκύψουν από φραγμένες υδρορροές, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν ο πάγος συσσωρεύεται πάνω στο σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν οι φραγμένες υδρορροές και οι βροχές αποτρέπουν την τήξη του χιονιού και του πάγου, προκαλείται διαρροή νερού σε οροφές και εσωτερικούς χώρους. Το χιόνι και το λιώσιμο του πάγου μπορούν επίσης να παγώσουν και να σχηματίσουν πάγο γύρω από την οροφή και υδρορροές όπου το νερό συνήθως στραγγίζει.

Τα συσσωρευμένα απορρίμματα στις υδρορροές σας μπορεί επίσης να προσελκύσουν ανεπιθύμητα έντομα και παράσιτα. Τα οργανικά υλικά, όπως φύλλα και κλαδιά, χρησιμεύουν ως πρωταρχική πηγή τροφής και καταφύγιο για έντομα και μικρά τρωκτικά. Εάν τα τρωκτικά έλκονται από το εξωτερικό του σπιτιού σας, είναι επίσης πιο πιθανό να προσπαθήσουν να βρουν έναν τρόπο στο σπίτι σας. Για να αποφύγετε μια τέτοια περίπτωση, είναι χρήσιμο να κατανοήσετε τα μέτρα καθαρισμού και προστασίας που μπορείτε να λάβετε για τη σωστή φροντίδα των υδρορροών σας.

Η διαδικασία καθαρισμού των υδρορροών – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Για να προστατεύσετε την περιουσία σας από ζημιές που προκαλούνται από βρώμικες υδρορροές, θα πρέπει να καθαρίζετε το υδρορροή σας δύο φορές το χρόνο.  Μία φορά την άνοιξη και μία φορά το φθινόπωρο. Και τον χειμώνα επίσης μπορείτε να τις καθαρίστε αν έχουν προηγηθεί έντονα καιρικά φαινόμενα και ανησυχείτε μήπως χρειαστείτε απόφραξη.

Ο αριθμός των φορών που πρέπει να καθαρίζετε τις υδρορροές σας κάθε χρόνο ποικίλλει ανάλογα με το πού ζείτε. Για παράδειγμα, εάν έχετε δέντρα στην αυλή σας και γενικά στην περιοχή  ή περιβάλλεται το σπίτι σας από πεύκα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καθαρίζετε τις υδρορροές σας κάθε τρεις μήνες, λόγω του υψηλότερου όγκου υπολειμμάτων που πέφτουν στο σύστημα υδρορροών σας.

Τα σημάδια ότι πρέπει να καθαρίσετε τις υδρορροές σας περιλαμβάνουν λιμνούλες με νερό κοντά στο σπίτι σας, ειδικά γύρω από τα θεμέλια, και τιςυδρορροές που στάζουν ακόμη και σε ξηρό καιρό. Επίσης, αν βλέπετε εμφανές πρόβλημα στις υδρορροές σας καλέστε την Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου για άμεση εξυπηρέτηση, εξειδικευμένο προσωπικό και τις πιο χαμηλές τιμές σε όλη την περιφέρεια Αττικής.

Ο τακτικός καθαρισμός των υδρορροών σας όχι μόνο θα προστατεύσει το σπίτι σας, αλλά θα βοηθήσει την υδρορροή σας να διαρκέσει περισσότερο. Ένα καλά διατηρημένο σύστημα υδρορροών μπορεί να παραμείνει άθικτο και σε καλή κατάσταση για πάνω από είκοσι χρόνια.

Αποφράξεις-Μεταμόρφωση-Αναγνώστου

Προετοιμασία για τον καθαρισμό υδρορροών – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Πριν ξεκινήσετε, συγκεντρώστε όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε και βεβαιωθείτε ότι φοράτε κατάλληλα ρούχα που θα σας προστατεύσουν από τραυματισμούς. Σκεφτείτε τι είδους σκάλα θα χρειαστείτε και ποιοι είναι οι κίνδυνοι, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή. Εκτός από μια σκάλα, ο υπόλοιπος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε περιλαμβάνει χοντρά προστατευτικά γάντια, ένα φτυάρι, μια σκληρή βούρτσα και έναν φακό.

Καθαρισμός των υδρορροών

Καθαρίστε πρώτα τις κάθετες υδρορροές για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Αφαιρέστε τα κλαδιά, τα φύλλα και άλλα μεγάλα συντρίμμια από τη βάση των υδρορροών. Ρίξτε νερό χρησιμοποιώντας το σωλήνα σας για να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να αφαιρέσετε τυχόν φράξιμο. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα φίδι υδραυλικού για να αποφράξετε τα βουλώματα.

Ξεκινήστε καθαρίζοντας όλα τα μεγαλύτερα συντρίμμια που έχουν συσσωρευτεί στις υδρορροές σας. Χρησιμοποιήστε έναν λάστιχο νερού κήπου για να ξεπλύνετε το μεγαλύτερο μέρος της λάσπης και να αφαιρέσετε χειροκίνητα ό, τι απομένει, φορώντας παχιά γάντια.

Μετά τον καθαρισμό των υδρορροών – Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου

Αφού καθαριστούν οι υδρορροές και οι σωλήνες, ξεπλύνετε τα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Εισαγάγετε έναν εύκαμπτο σωλήνα στην υδρορροή στο πιο μακρινό τμήμα και ενεργοποιήστε το νερό. Εάν η οροφή δεν είναι πολύ ψηλή, ίσως μπορείτε να το κάνετε απλά ψεκάζοντας νερό επάνω στην οροφή κοντά στο τέλος της υδρορροής. Αφήστε το νερό να τρέξει για αρκετά λεπτά, έως ότου το νερό που ρέει από τις υδρορροές είναι καθαρό

Διατίθεται μια ποικιλία  προστατευτικών καπακιών  που μπορούν να εγκατασταθούν στις υδρορροές σας και επιτρέπουν τη ροή του νερού στις υδρορροές, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο φύλλων και άλλων απορριμμάτων. Ορισμένα από αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας, ενώ άλλα πρέπει να εγκατασταθούν από επαγγελματίες.

Εάν δυσκολεύεστε να καθαρίσετε τις υδρορροές σας, τηλεφωνήστε στην εταιρεία Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου και θα καθαρίσουμε τις υδρορροές σας σε χαμηλή τιμή.

 

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου;

Η αποφρακτική εταιρεία, Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 και χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες απόφραξης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα ως προς το αποτέλεσμα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις, η Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας για όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα!

Αν δεν είστε σίγουροι για το κάθε πότε χρειάζεστε καθαρισμό και απόφραξη στον χώρο σας, ζητήσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων. Οι προγραμματισμένες εργασίες κρίνονται βάσει της κατάστασης του δικτύου αποχέτευσης, της χρήσης, της παλαιότητας, και της κατασκευής. Είμαστε κοντά σας στη Μεταμόρφωση να σας ενημερώσουμε για ό,τι αφορά την καλή λειτουργία του σπιτιού και της επιχείρησής σας στα ζητήματα αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας και πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που εκτελούμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο τον χρόνο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ως Αποφράξεις Μεταμόρφωση Αναγνώστου, αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη στη Μεταμόρφωση με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Μεταμόρφωση όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button