apofraxeis-loutsa

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα του χρόνου. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, τον καθαρισμό της αποχέτευσης, καθώς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Συντήρηση αποχέτευσης – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες συντήρησης αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής εδώ και 20 χρόνια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της δραστηριοποίησης μας στις αποχετεύσεις, έχουμε αναλάβει πολλά δαπανηρά έργα που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν με τακτικούς ελέγχους και συντήρηση. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τη συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος και να κάνετε τυχόν επισκευές. Ευτυχώς, προσφέρουμε πολλά πακέτα συντήρησης αποχέτευσης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι προληπτικές μέθοδοι συντήρησης αγωγών αποχέτευσης μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή πολλών προβλημάτων στις σωληνώσεις σας. Να θυμάστε ότι το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας είναι όπως οποιοδήποτε άλλο πράγμα που απαιτεί περιοδική συντήρηση για να διατηρείται η καλή του κατάσταση και να αποφεύγετε προβλήματα λόγω φθοράς.

Η επισκευή ενός εκτεταμένα ή σχεδόν κατεστραμμένου αποχετευτικού συστήματος μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, οπότε η συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Στις Αποφράξεις Αναγνώστου, όλοι οι υδραυλικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στη συντήρηση των αποχετεύσεων και στον ειδικό έλεγχο με κάμερα, ώστε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το έργο συντήρησης της αποχέτευσης βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών.

Φροντίστε τους βουλωμένους σωλήνες

Εάν αντιμετωπίζετε συχνά πρόβλημα με το βούλωμα των σωλήνων σας, είναι συνήθως καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία. Η ομάδα των Αποφράξεων Αναγνώστου μπορεί να αποφράξει κάθε σωλήνα και επίσης να ελέγξει το σωλήνα για διαρροές. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αναθέσετε σε εμάς τη συντήρηση και τον καθαρισμό των σωλήνων μία φορά το μήνα για να αποτρέψετε το βούλωμα του νεροχύτη ή της τουαλέτας σας.

Η συσσώρευση λίπους στους σωλήνες είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες βουλώματος της αποχέτευσης. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα τρόφιμα που μπορούν να βρεθούν σε ένα σωλήνα. Ακόμη και η συσσώρευση υπολειμμάτων σαπουνιού μπορεί να φράξει την αποχέτευσης με την πάροδο του χρόνου. Ο τακτικός καθαρισμός και συντήρησης της αποχέτευσης μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση αυτού του προβλήματος.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης αποφεύγετε τις δαπανηρές επισκευές που θα κληθείτε να πληρώσετε από μια διαρροή ή ρήξη σωλήνα. Θα μπορούσατε επίσης να αποφύγετε τη συσσώρευση λίπους στους σωλήνες με το να μη ρίχνετε λάδι στον νεροχύτη. Το λίπος στερεοποιείται όταν κρυώσει και μετατρέπεται σε μάζα που συλλέγει και άλλα απόβλητα, βουλώνοντας τους σωλήνες.

Παρά τους κινδύνους για την υγεία και την τσέπη τους, ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά παραμελούν τη συντήρηση της αποχέτευσης. Δυστυχώς, μια σοβαρή βλάβη στην αποχέτευση δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία της οικογένειάς σας. Ευτυχώς, η αποφυγή τέτοιων προβλημάτων είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε, αρκεί να εμπιστευτείτε τους υδραυλικούς των Αποφράξεων Αναγνώστου.

Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λουτσα Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Η προληπτική συντήρηση είναι φίλος σας – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Εάν δεν έχετε πρόγραμμα καθαρισμού ή συντήρησης σωλήνων, πρέπει να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα της Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου. Χωρίς αυτό, θα έχετε πιο συχνά πρόβλημα με φραγμένους σωλήνες. Ξεκινήστε τώρα ένα πρόγραμμα συντήρησης και μπορείτε να παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής του υδραυλικού σας συστήματος. Η Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε και μπορεί να παρέχει προτάσεις για επιλογές συντήρησης και ένα προτεινόμενο πρόγραμμα.

Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Εάν έχετε ήδη συμπτώματα όπως αργή απορρόφηση ή οσμές, αυτό σημαίνει ότι το σύστημά σας δεν λειτουργεί πλέον όπως ήταν σχεδιασμένο. Υπάρχουν συνήθως δύο τύποι βουλώματος: βουλώματα που χρειάζονται απόφραξη επειδή κάποιος βάζει κάτι στην αποχέτευση που δεν θα έπρεπε να έχει βάλει και συστηματικά φράγματα που προκύπτουν από ένα δυσλειτουργικό υδραυλικό σύστημα.

Καθαρισμός των σωλήνων σας – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Τα βουλώματα μπορούν να καθαριστούν με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου ενός μηχανικού φιδιού που εισάγεται στον σωλήνα με σκοπό να διαλύσει την συσσωρευμένη ύλη, και πιεστικό  νερού υψηλής πίεσης για να σπάσει τυχόν βουλώματα και να καθαρίσει ο σωλήνας, αλλά για το εσωτερικό των σωλήνων σας.

Τα φίδια λειτουργούν καλύτερα για σωλήνες μικρότερης διαμέτρου. Άλλος τρόπος λειτουργεί καλύτερα για μεγαλύτερες αποστάσεις και μεγαλύτερους σωλήνες, αλλά ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών σε παλαιότερα, υποβαθμισμένα συστήματα σωληνώσεων.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να σπάσετε και να καθαρίσετε έναν βουλωμένο σωλήνα είναι τόσο τέχνη όσο και επιστήμη, οπότε προσλάβετε κάποιον που έχει εμπειρία με τη διάγνωση και την αποσύνδεση αποχετεύσεων – καθώς σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Αποφράξεις-Λούτσα-Αναγνώστου

Αντικατάσταση των σωλήνων σας – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Εάν έχετε δοκιμάσει να καθαρίσετε τους σωλήνες και διαπιστώσετε ότι τα βουλώματα συνεχίζουν να επανέρχονται, πιθανότατα έχετε ένα πιο εκτεταμένο πρόβλημα που χρειάζεται μια πιο σοβαρή λύση. Σε αυτό το σενάριο, ένα κατάλληλο επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε οπτικά ή να εμπιστευτείτε έναν ειδικό από την Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου  για να δείτε τι είδους πρόβλημα μπορεί να έχετε, πού βρίσκεται και αν είναι σοβαρό ή όχι.

Εάν τα προβλήματα στον σωλήνα σας φαίνεται να είναι μεγάλα, οι ειδικοί μας θα σας δώσουν ένα πλάνο σχετικά με τις επιλογές σας. Εάν η επισκευή δεν λύσει το πρόβλημα, ίσως αξίζει να εξερευνήσετε τις επιλογές αντικατάστασης σωλήνων. Σήμερα, οι αντικαταστάσεις σωληνώσεων είναι πιο συνηθισμένες από ό, τι νομίζετε, με τους ειδικούς  να προσφέρουν επιλογές όπου οι κάτοικοι δεν χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι τους και όπου το νερό θα επανέλθει άμεσα.

Σχεδόν κάθε σωλήνας στο σπίτι σας μπορεί να βουλώσει, από τον καταπληκτικό νεροχύτη κουζίνας και τους νεροχύτες μπάνιου μέχρι την μπανιέρα και το ντους. Τρόφιμα και ουσίες που δεν διασπώνται, όπως φλούδες από φρούτα και λαχανικά, κελύφη αυγών και λάδι ή λίπος, θα συσσωρευτούν στους σωλήνες σας και θα δημιουργήσουν ένα φράξιμο στον σωλήνα σας με την πάροδο του χρόνου.

Αν αφήσετε ένα φραγμένο σωλήνα χωρίς αντιμετώπιση, θα μπορούσατε ακόμη και να προσελκύσετε οικιακά παράσιτα, όπως μύγες, οπότε θα πρέπει να διορθώσετε γρήγορα το πρόβλημα της φραγμένης γραμμής αποστράγγισης.

Επίσης, τα μαλλιά μπορούν να βουλώσουν τον σωλήνα κατά τη διάρκεια του ντους ή κατά το πλύσιμο των μαλλιών σας στο νεροχύτη προκαλώντας βουλωμένους σωλήνες. Εκτός από το πλύσιμο των μαλλιών σας, το χτένισμα και η κοπή του πάνω από το νεροχύτη θα κάνει τελικά τον σωλήνα σας να βουλώσει και να χρειάζεται απόφραξη.

Το σαπούνι είναι άλλος ένας παράγοντας. Μερικές φορές, το ίδιο το σαπούνι δεν είναι πρόβλημα, αλλά όταν συνδυάζεται με μαλλιά και άλλες ουσίες, μπορεί να σχηματιστεί σε συμπαγή ύλη φράζοντας τον σωλήνα. Από την άλλη όμως πλευρά, πολλές παραδοσιακές μπάρες σαπουνιού περιλαμβάνουν επίσης λίπος και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν δεν γίνεται επαγγελματικός καθαρισμός των σωληνώσεων.

Αποφράξεις-Λούτσα-Αναγνώστου

Πρόληψη αποφράξεων – Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου

Για παράδειγμα, εάν τα μαλλιά σας τείνουν να πέφτουν πολύ όταν τα πλένετε, ακολουθήστε μια προληπτική προσέγγιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προστατευτικό πάνω από το σιφόνι για να συγκρατεί τα μαλλιά από το να καταλήξουν στον σωλήνα και να τον βουλώσουν. Αυτή η συμβουλή λειτουργεί αν πλένετε τα μαλλιά σας στο ντους, το νεροχύτη ή ενώ κάνετε μπάνιο στην αγαπημένη σας μπανιέρα.

Είτε χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων σας είτε πλένετε τα πιάτα σας με το χέρι, αδειάστε το περιεχόμενο των πιάτων σας σε έναν κάδο απορριμμάτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει τρόφιμα. Μπορεί επίσης να διατηρείτε τον σωλήνα του νεροχύτη σας καθαρό ρίχνοντας ζεστό νερό σε εβδομαδιαία βάση, ή ρίχνοντας ένα φλιτζάνι ξύδι, να το αφήσετε να καθίσει για μισή ώρα και στη συνέχεια ρίξτε δύο λίτρα ζεστού.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγχετε τακτικά τα υδραυλικά του σπιτιού σας για διαρροές και βουλώματα για να αποφύγετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα υδραυλικά σας που θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερο για να επισκευαστεί. Ό, τι και να συμβεί, η Αποφράξεις Λούτσα Αναγνώστου βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας.

Βοηθητικό είναι, ακόμη, να ξεπλένετε τους σωλήνες σας μία φορά την εβδομάδα με το πιο ζεστό νερό που μπορεί να βγάλει η βρύση σας. Αυτό θα λιώσει πράγματα όπως τα υπολείμματα λίπους που έχετε ρίξει πρόσφατα. Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει για λίγα λεπτά . Αυτό λειτουργεί ως ένας απλός τρόπος να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς στους σωλήνες σας. Αυτό μπορεί επίσης να επιτευχθεί με το βράσιμο του νερού σε έναν βραστήρα.

Λίγα λόγια για τη Λούτσα

Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, κοντά στην Αθήνα και είναι το εμπορικό και το οικονομικό κέντρο της Αρτέμιδας Αττικής. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η Βραυρώνα με τον γνωστό αρχαιολογικό χώρο του ιερού ναού της θεάς Άρτεμις. Ο ναός είναι εντυπωσιακός  και πρέπει οπωσδήποτε να τον επισκεφτείτε. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφος, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη. Τέλος, είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της πανίδας και της χλωρίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Λούτσα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Επίσης, φροντίζουμε ώστε να τελειώνουμε κάθε εργασία μας με όσο το δυνατόν λιγότερες επεμβάσεις στο χώρο σας και όσο γρηγορότερα γίνεται.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Λούτσα 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button