Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321- 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου και οι τεχνικοί της είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση της αποχέτευσης σας, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης.

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000 στο Χαλάνδρι. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό ενός προβλήματος στις σωληνώσεις είναι ο σύμμαχός μας στην αποκατάσταση κάθε βλάβης του αποχετευτικού δικτύου σας και συντελεί στην ομαλή αποκαταστήσει του.

Δεν είναι τυχαίο που οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει ως μία από τις καλύτερες εταιρείες αποφράξεων στην Αθήνα. Η Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου ηγείται του χώρου, εκτελώντας τις περισσότερες εργασίες απόφραξης σε ετήσια βάση. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης στην Αθήνα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών υπηρεσίες απόφραξης για φραγμένες αποχετεύσεις, καθώς και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις κουζίνας, φραγμένες αποχετεύσεις μπάνιου, φραγμένες αποχετεύσεις εξωτερικού χώρου και φραγμένες γραμμές αποχέτευσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ενδεικτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου

Η Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου φροντίζουν το αντλιοστάσιο σας

Ακόμη και οι βέλτιστοι σταθμοί άντλησης λυμάτων χρειάζονται τακτική συντήρηση καθώς και κατάλληλη επεξεργασία για να σας προσφέρουν μια ζωή χωρίς προβλήματα.

Υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης για να φροντίζει σωστά το αντλιοστάσιο.

Πώς να αποφύγετε προβλήματα στο αντλιοστάσιο;

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ό,τι ξεπλύνετε στις τουαλέτες και τις αποχετεύσεις σας θα καταλήξουν στο αντλιοστάσιο λυμάτων. Παρόλο που τα αντλιοστάσια έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να χειρίζονται βρώμικα νερά, λύματα, φυσικά ανθρώπινα απόβλητα και βιοδιασπώμενα προϊόντα – κυρίως χαρτί υγείας, δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται πολλά άλλα πράγματα που οι ένοικοι τείνουν να ρίχνουν εσκεμμένα ή όχι.

Η συσσώρευση λίπους και λιπαρών υπολειμμάτων είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο τα συνεργεία μας καλούνται για καθαρισμό αντλιοστασίου. Βλέπουμε τακτικά τα λίπη και τα λάδια που ξεπλένονται κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας που συσσωρεύονται στον θάλαμο αποθήκευσης των αντλιοστασίων, όπου δημιουργεί μπλοκαρίσματα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε αδράνεια των αντλιών.

Μια άλλη κοινή αιτία βλάβης του αντλιοστασίου είναι ξένα αντικείμενα που ξεπλένονται στις τουαλέτες που τα αντλιοστάσια δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αντικείμενα και είδη υγιεινής όπως, μπατονέτες, μωρομάντηλα και πάνες. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στο εμπόριο ως βιοδιασπώμενο και ασφαλή για ρίψη στην τουαλέτα, όπως τα ινώδη μαντηλάκια, συχνά αποτυγχάνουν να διαλυθούν στο νερό και ως εκ τούτου δεν συνιστούμε τη ρίψη τους σε κανένα αντλιοστάσιο.

Χρειάζεται τακτική συντήρηση το αντλιοστάσιο;

Η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ενός αντλιοστασίου. Προσφέρουμε μια σειρά προγραμμάτων συντήρησης και καθαρισμού αντλιοστασίων που θα διατηρούν το αντλιοστάσιο σας καθαρό, χωρίς μπλοκαρίσματα και σε καλή λειτουργία.

Το κόστος συντήρησης και καθαρισμού αντλιοστασίου είναι μηδαμινό σε σχέση με το κόστος επισκευής αν καταρρεύσει και δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Ως υπεύθυνη αποφρακτική εταιρεία, η Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά το αντλιοστάσιο σας.

Η τακτική συντήρηση των αντλιοστασίων και του εξοπλισμού άντλησης θα παρέχει το παρατεταμένο προσδόκιμο ζωής του αντλιοστασίου σας, την υδραυλική απόδοση και θα μειώσει το κόστος καταστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Υδραυλικές υπηρεσίες – Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου

Οι Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου

Πώς να αντιμετωπίσετε την έκρηξη των υδραυλικών και αποχετευτικών σωλήνων;

Οι σωλήνες στο σπίτι σας παίζουν ουσιαστικό ρόλο, αλλά όταν σκάσουν τότε έχετε σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσετε. Όχι μόνο μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στο χώρο σας, αλλά μπορούν επίσης να χρειαστούν την άμεση επισκευή και αντικατάσταση τους. Για να πάρετε μια ιδέα για το πώς πρέπει να χειριστείτε καλύτερα τους σωλήνες, οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου ετοίμασαν ένας εύχρηστο οδηγό για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού αλλά και επιχείρησης.

Γιατί εκρήγνυνται οι υδραυλικοί και αποχετευτικοί σωλήνες;

Οι σωλήνες των υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, μπορούν να σκάσουν για διάφορους λόγους, από περιβαλλοντικούς λόγους έως ρωγμές και πολλά άλλα. Για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα μπορούσε ειδικά να προκαλέσει αυτό, υπάρχουν έξι βασικοί λόγοι.

1. Ο παγετός

Όταν ο καιρός φτάσει σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, οι σωλήνες του νερού ειδικά μπορούν να γεμίσουν με νερό που στη συνέχεια παγώνει. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, το παγωμένο νερό διογκώνεται, ασκώντας πίεση στους σωλήνες που μπορεί στη συνέχεια να τους προκαλέσουν έκρηξη. Προκειμένου να αποφευχθεί ο παγετός ενός σωλήνα, η διατήρηση του σπιτιού σε μέτρια θερμοκρασία είναι μια αρκετά καλή ιδέα. Όταν ο καιρός γίνεται πολύ κρύος, είναι επίσης καλή ιδέα να κρατάτε τις βρύσες ανοιχτές ελάχιστα έτσι ώστε το νερό να κινείται συνεχώς.

2. Αύξηση του ριζικού συστήματος κοντινών δέντρων

Τα δέντρα μέσα στην ιδιοκτησία σας ή κοντά σε αυτήν θα έχουν μεγάλα και εντεινόμενα ριζικά συστήματα και μερικά από αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Οι ρίζες σε ορισμένα είδη δέντρων μπορούν να αναπτυχθούν μέχρι να φτάσουν σε μια πηγή νερού όπως οι αποχετευτικοί και υδραυλικοί σας σωλήνες. Όταν συμβεί αυτό, οι ρίζες μπορεί να αναπτυχθούν γύρω από τους σωλήνες και να ασκήσουν πίεση μέχρι να σπάσουν.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τη φύτευση δέντρων πολύ κοντά στους αποχετευτικούς και υδραυλικούς σας σωλήνες. Επίσης, φροντίστε να ερευνήσετε το είδος του δέντρου που θέλετε να διακοσμεί την αυλή σας και να αποφύγετε τη φύτευση δέντρων που μπορεί να έχουν διεισδυτικές ρίζες.

3. Κατανομή σωλήνων

Οι σωλήνες δεν διαρκούν για πάντα. Ορισμένα υλικά σωλήνων, όπως ο χάλυβας, μπορούν να υποστούν τόσο μεγάλη φθορά σε κάθε χρήση. Όταν είναι στη θέση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι σωλήνες θα διαβρωθούν και στη συνέχεια θα ανοίξουν αργά. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να αποφύγετε αυτήν την καταστροφή, αλλά η αντικατάστασή τους με πλαστικό ή χαλκό θα τους κρατήσει σε λειτουργία για περισσότερο χρονικό διάστημα στο μέλλον.

4. Μετακινήσεις εδάφους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μετατοπίσεις του εδάφους στην περιοχή μπορούν να προκαλέσουν πίεση στους σωλήνες που θα τους οδηγήσουν σε διάρρηξη. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν πραγματοποιείται κατασκευή στην γύρω κοντινή περιοχή. Είναι καλύτερο να μιλήσετε με τον υπεύθυνο τεχνικό κατασκευής για να του ζητήσετε να είναι προσεκτικοί οι εργάτες σχετικά με το πού τοποθετούν ή απομακρύνουν χώμα.

Απορρίπτοντας ή προσθέτοντας στρατηγικά και με προσοχή την εκτοπισμένη άμμο ή χώμα, το εργατικό δυναμικό μπορεί να είναι σε θέση να σώσει τους σωλήνες σας από την υπερβολική πίεση.

5. Υψηλή πίεση νερού

Η καλύτερη πίεση νερού για τους περισσότερους σωλήνες στο σπίτι είναι 40-45 psi. Δεν συνιστάται η πίεση νερού άνω των 60 psi. Όταν συμβεί αυτό, οι υδραυλικοί σωλήνες σας θα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο έκρηξης. Η πίεση του νερού μπορεί να αυξηθεί για διάφορους λόγους. Μπορεί να αντλείται υπερβολικά στο σπίτι ή μπορεί να υπάρχουν άλλες βλάβες στο σύστημα που να το προκαλούν.

6. Μπλοκαρίσματα και σημεία φραγμών

Ο τελικός λόγος για ένα σωλήνα να σκάσει είναι ένα φράξιμο στο σύστημα του. Όταν υπάρχει σημείο φραγμού, μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση πίεσης που παρά οδηγεί σε ρωγμή και ρήξη του σωλήνα. Οτιδήποτε κατεβαίνει από το νεροχύτη που δεν πρέπει να οδηγήσει σε απόφραξη, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πώματα αποστράγγισης και να αποφεύγετε να ρίχνετε μεγάλα αντικείμενα μέσα στο νεροχύτη της κουζίνας ή ακόμα και του μπάνιου σας.

Ποιες είναι οι συνέπειες ενός αγωγού νερού που έσκασε;

Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν σκάσουν οι αποχετευτικοί ή υδραυλικοί σωλήνες σας. Μια πιο αργή διαρροή που μπορεί να μην παρατηρηθεί, η ανάπτυξη μούχλας είναι η πιο συχνή συνέπεια. Το καλούπι είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, αλλά μεγαλώνει αρκετά με την παρουσία υγρασίας στο χώρο, οπότε αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα.

Το νερό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα δομικής ακεραιότητας του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Εάν το νερό πλημμυρίσει το σπίτι ή την επιχείρησης σας, τα πάντα στο χώρο μπορεί να καταστραφούν και να παραμορφωθούν από το νερό. Τέλος, το νερό μπορεί να βλάψει τα μη δομικά στοιχεία του χώρου. Μπορεί να καταστρέψει ηλεκτρονικά είδη, τιμαλφή και οτιδήποτε άλλο. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα αντικείμενα ενδέχεται να μην μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου

Τι να κάνετε όταν εκραγούν οι υδραυλικοί και αποχετευτικοί σωλήνες;

Εάν παρατηρήσετε τα σημάδια και τα συμπτώματα ενός σωλήνα διάρρηξης, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε πρώτα την κεντρική παροχή νερού στο σπίτι σας. Η κύρια βαλβίδα διακοπής είναι πιθανότατα κοντά στον θερμοσίφωνα ή στο υπόγειο. Μόλις απενεργοποιηθεί, δεν θα αποστραγγίζεται περισσότερο νερό από το σωλήνα έκρηξης.

Το επόμενο βήμα σας είναι να προσδιορίσετε τη θέση του σωλήνα έκρηξης. Αυτό μπορεί να βρίσκεται μέσα σε έναν τοίχο. Μπορεί να μην γνωρίζετε την ακριβή περιοχή, αλλά ο καθορισμός της κατά προσέγγιση τοποθεσίας είναι ένα εξαιρετικό βήμα. Τέλος, απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία υδραυλικό της εταιρείας Αποφράξεις Χαλάνδρι Αναγνώστου για να επισκευάσετε το σωλήνα έκρηξης.

Αυτή μπορεί να είναι μια σύντομη ή μακροχρόνια διαδικασία ανάλογα με τη ζημιά, αλλά είναι καλύτερο να ενεργήσετε άμεσα για να αποφύγετε σοβαρές επισκευές.

Πώς να αποτρέψετε τους σωλήνες να εκραγούν;

Είναι πάντα ευκολότερο να αποφευχθεί η διάρρηξη ενός σωλήνα παρά η αντιμετώπιση της ζημιάς. Σε γενικές γραμμές, ο χειμώνας είναι ο πιο επικίνδυνος χρόνος για ρήξη σωλήνων. Συνιστάται να επιλέξετε έναν κατάλληλο σωλήνα νερού ανάλογα με το κλίμα την περιοχής όπου διαμένετε ή βρίσκετε ο χώρος που σας ενδιαφέρει. Για μέρη όπου ο καιρός είναι ακραίος, είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν σωλήνα με ισχυρότερη αντοχή στη θερμότητα ή την αντίσταση στο κρύο.

Σε πολύ κρύο καιρό, είναι επίσης καλή ιδέα να λειτουργεί μια βρύση αργά. Θα πληρώσετε περισσότερα στο λογαριασμό σας στο νερό, αλλά με την κίνηση του νερού μέσα στο σωλήνα, θα είναι λιγότερο πιθανό να παγώσει. Θα πρέπει επίσης να αποσυνδέσετε τον εύκαμπτο σωλήνα σας από οποιαδήποτε εξωτερική βρύση. Αυτό μπορεί να αποτρέψει την αποστράγγιση του νερού όταν είναι στη θέση του και μπορεί να σπάσει τη συσκευή.

Τέλος, εάν βρεθείτε στην ατυχή κατάσταση που χρειάζεστε αντικατάσταση σωλήνων, θυμηθείτε ότι δεν δημιουργούνται όλοι οι σωλήνες ίσοι. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την επίλυση τυχόν τρεχόντων υδραυλικών προβλημάτων και την πρόληψη μελλοντικών βλαβών στο σύστημα σωληνώσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Χαλάνδρι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Χαλάνδρι όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321- 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button