Αποφράξεις-Βάρη-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 89 93 343 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης παντός τύπου 24 ώρες το 24ωρο. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα εργασίες όπως, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας (κάθετη και οριζόντια), καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποφράξεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση του.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις ετησίως. Πραγματοποιούμε τις περισσότερες αποφράξεις από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες.

Γιατί χρειάζεστε Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου για απόφραξη τουαλέτας;

Η απόφραξη τουαλέτας είναι μια δύσκολη εργασία που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Εμάς είναι καθήκον μας που πρέπει να εκτελείται κατά καιρούς. Το πραγματικό πρόβλημα είναι να γνωρίζουμε πότε ένα έμβολο δεν θα είναι αρκετό για να ολοκληρώσει τη δουλειά και πότε είναι ώρα να καλέσετε επαγγελματία υδραυλικό από Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου.

Πότε πρέπει να καλέσετε επαγγελματία υδραυλικό;

Εάν το πρόβλημα επιμένει, μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι απαιτείται κάποια επαγγελματική βοήθεια. Πολλές φορές η επιλογή να καλέσετε έναν υδραυλικό είναι καλύτερη και ασφαλέστερη από το να δοκιμάσετε μόνοι σας να ξεβουλώσετε την τουαλέτα.

Ο προσδιορισμός του τι προκαλεί το φράξιμο σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξετε στην τουαλέτα. Συγγνώμη αλλά, είναι απαραίτητο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γάντια μόνο σε περίπτωση που μπορείτε να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο την απόφραξη. Οτιδήποτε μπορεί να έχει κολλήσει εκεί κάτω, από το χαρτί υγείας έως τη φιγούρα υπερηρώων του γιου σας! Εάν η τουαλέτα εξακολουθεί να μην αποφράζεται, το φράξιμο θα είναι πιο κάτω στην αποχέτευση. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας τεχνικός της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου μπορεί να σας συμβουλέψει κατάλληλα.

Το έμβολο δεν βοηθάει πάντα

Για μια απλή απόφραξη τουαλέτας, ένα έμβολο είναι συνήθως το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να την επαναφέρετε. Μερικές φορές, όμως, το μπλοκάρισμα επιμένει και χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο. Χρησιμοποιώντας ένα υδραυλικό φίδι ή το κλασσικό, σόδα μαγειρικής και ξίδι είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε, αλλά πιθανότατα θα καταλήξετε ότι είναι περισσότερο ενοχλητικό από οτιδήποτε άλλο. Εάν γίνει λανθασμένα, ένα έμβολο μπορεί να σπάσει το δαχτυλίδι κεριού στη βάση της τουαλέτας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος. Συνιστάται, επίσης, να μην χρησιμοποιείτε ποτέ χημικά προϊόντα, για απόφραξη αποχέτευσης. Αυτά τα είδη υπάρχουν στο εμπόρια, αλλά η έκχυση χημικών στα αποχετευτικά συστήματα μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των σωληνώσεων και να οδηγήσει σε διαρροές.

Η τουαλέτα λειτουργεί αλλά…

Η τουαλέτα που έχει διαρροή νερού είναι δαπανηρή και πιθανότατα προσπαθείτε να μην το σκέφτεστε κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι το πτερύγιο νερού, το οποίο ελέγχει τη ροή του νερού από τη δεξαμενή στο μπολ, δεν ταιριάζει πλέον όπως θα έπρεπε. Μπορεί να υπάρχει ένας άλλος λόγος, αλλά η κλήση ενός επαγγελματία υδραυλικού από Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου θα είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε μια σωστή διάγνωση.

Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου

Φιγούρες υπερηρώων εξαφανίστηκαν!

Θυμάστε την αγαπημένη φιγούρα Spiderman του γιου σας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς; Λοιπόν, μπορεί να έχει πέσει πιο κοντά από ό,τι νομίζετε, ταξιδεύοντας μέχρι τη γραμμή αποχέτευσης μέσα στην τουαλέτα. Σε αυτό το σημείο, μόνο κάποιος από τους Fantastic Four θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά και να τραβήξει αυτό το παιχνίδι. Εάν ένα ξένο αντικείμενο περάσει μέσα στην τουαλέτα, θα μπορούσε να βλάψει τις σηπτικές γραμμές του υπονόμου. Η Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου έχουν τη λύση για εσάς.

Μπορείτε να μυρίσετε το πρόβλημα!

Μια δυσάρεστη μυρωδιά είναι μια ένδειξη ενός μεγαλύτερου προβλήματος. Οι κρυφές διαρροές οφείλονται συχνά σε υπερβολικά τεταμένες ή φραγμένες τουαλέτες και μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Η μυρωδιά που διαπερνά το σπίτι σας είναι αρκετά άσχημη, αλλά μια κρυφή διαρροή που δεν έχει ελεγχθεί θα αυξήσει γρήγορα τον λογαριασμό σας στο νερό. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει σοβαρή ζημιά πίσω από τους τοίχους σας ή κάτω από το πάτωμα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα – που δεν είναι ποτέ καλό για το αναπνευστικό σας σύστημα και την υγεία σας γενικά.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας σε αυτό το σημείο, επομένως συνιστάται ένας επαγγελματίας υδραυλικός από Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου.

Θα υπάρξουν στιγμές που πρέπει να αντιμετωπίσετε μικρά υδραυλικά προβλήματα. Η σωστή έρευνα και γνώση καθιστούν την επιδιόρθωση τους περισσότερο από εφικτά, τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη κρίση σας για οποιεσδήποτε σοβαρές καταστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ήρωας όλη την ώρα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το πότε απαιτείται επαγγελματική βοήθεια.

Δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματευτείτε την ασφάλεια του εαυτού σας, του σπιτιού σας ή άλλων για μια γρήγορη απόπειρα να το κάνετε μόνοι σας.

Οι επαγγελματίες υδραυλικών μας αναλαμβάνουν την απόφραξη τουαλέτας, ανεξάρτητα από το τι υπάρχει στους σωλήνες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών επισκευής και αντικατάστασης τουαλέτας για οικιακές, εμπορικές και δημοτικές υδραυλικές ανάγκες σας.

Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου

Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου

4 λόγοι για τους οποίους η τουαλέτα σας φράζει

Η τουαλέτα σας είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είδη στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι μια φραγμένη τουαλέτα μπορεί να οδηγήσει σε μια απογοητευμένη οικογένεια και ένα πολύ δυσάρεστο καθαρισμό. Η κατανόηση του λόγου για τον οποίο δημιουργούνται προβλήματα στη τουαλέτας σας θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε μελλοντικό μπλοκάρισμα και να διατηρήσετε το υδραυλικό σας έμβολο αποθηκευμένο μακριά, επειδή δεν θα το χρειάζεστε πλέον.Ακολουθούν οι πέντε ένοχοι λόγοι που φράζουν την τουαλέτα σας.

1. Έχετε τουαλέτα πρώτης γενιάς και χαμηλής ροής

Οι σύγχρονες τουαλέτες χρησιμοποιούν μια ποικιλία σχεδίων χαμηλής ροής με στόχο την εξοικονόμηση νερού. Οι πρώιμες μορφές αυτών των τουαλετών μπορεί να μην διαθέτουν την απαραίτητη πίεση για να καθαρίσουν πλήρως κατά τη χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά αναπτύσσουν σημεία φραγμού. Κοιτάξτε στο πίσω μέρος της τουαλέτας σας για μια σφραγισμένη ημερομηνία.

Εάν η τουαλέτα σας κατασκευάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, θα μπορούσατε να έχετε μία από αυτές τις τουαλέτες χαμηλής ροής πρώτης γενιάς. Εάν συμβαίνει αυτό, μην αισθάνεστε την ανάγκη να σπεύσετε σε άμεση αντικατάσταση. Μερικές φορές μπορείτε να μειώσετε τα μπλοκαρίσματα σε τουαλέτες χαμηλής ροής περιορίζοντας τη χρήση χαρτιού τουαλέτας και αποφεύγοντας αντικείμενα που είναι επιρρεπή σε φράγματα.

Εάν αυτές οι προσπάθειες δεν βοηθήσουν, η λύση θα είναι να εγκαταστήσετε μια πιο νέα τουαλέτα.

2. Κάποιος προσπάθησε να ξεπλύνει αντικείμενα που δεν μπορούν να ξεπλυθούν

Η τουαλέτα σας έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει μόνο ορισμένα υλικά. Το χαρτί τουαλέτας, για παράδειγμα, έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται γρήγορα στο νερό, οπότε σπάνια προκαλεί προβλήματα. Όμως, τα μωρομάντηλα ή οι χαρτοπετσέτες δεν προορίζονται να απομακρυνθούν μέσα από μια τουαλέτα.

Το ξέπλυμα άλλων αντικειμένων, όπως μπατονέτες, βαμβάκι, βρεγμένα μαντηλάκια και οδοντικό νήμα μπορεί να περιορίσει την αποστράγγιση και να προκαλέσει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στην τουαλέτα. Μιλήστε με τα μέλη της οικογένειάς σας για το τι είναι ασφαλές να ξεπλύνετε και τι όχι.

Εάν έχετε μικρότερα παιδιά, διατηρήστε μια λίστα με αντικείμενα που δεν ρίχνουμε κοντά στην τουαλέτα σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να διατηρείτε ένα μεγάλο δοχείο απορριμμάτων στο μπάνιο σας. Αυτό θα διευκολύνει την απόρριψη αντικειμένων που δεν μπορούν να απομακρυνθούν μέσα από το αποχετευτικό σας σύστημα.

3. Η παγίδα τουαλέτας είναι μπλοκαρισμένη

Η παγίδα σας είναι ένα κυρτό τμήμα του εξαρτήματος πορσελάνης που είναι ενσωματωμένο στην κάτω μονάδα του μπολ της τουαλέτας σας. Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί λίγο νερό και να εμποδίζει την είσοδο των αερίων αποχέτευσης στο σπίτι σας. Χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες και διάφορα είδη που δεν μπορούν να ξεπλυθούν μπορούν να φράξουν την παγίδα και να προκαλέσουν προβλήματα.

Λίγα λεπτά με ένα έμβολο θα πρέπει να μπορεί να χαλαρώσει τυχόν σημεία φραγμού και να τα αφαιρέσει. Μπορείτε να καθαρίσετε περισσότερα πεισματάρικα μπλοκαρίσματα με το τρυπάνι τουαλέτας. Ο περιορισμός της χρήσης χαρτιού τουαλέτας και η απομάκρυνση αντικειμένων από την τουαλέτα σας είναι η σωστές κινήσει για να διατηρείτε την παγίδα της τουαλέτας σας καθαρή.

4. Υπάρχουν προβλήματα στην κύρια αποχετευτική γραμμή

Τακτικά φράγματα σε πολλές τουαλέτες και αποχετεύσεις είναι συνήθως σημάδια μεγαλύτερων προβλημάτων της αποχέτευσης. Τα φράγματα σε πολλαπλά υδραυλικά είδη συνήθως προκαλούνται από τη συσσώρευση απορριμμάτων, χαρτιού τουαλέτας και αντικειμένων που δεν μπορούν να ξεπλυθούν στις κύριες γραμμές αποχέτευσης.

Οι ρίζες των δέντρων μπορούν επίσης να τρυπήσουν τη γραμμή αποχέτευσης, αφήνοντας τα άλατα και άλλα σκουπίδια να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Οι βλάβες της αποχετευτικής γραμμής μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα εντός και εκτός του σπιτιού σας, και ακόμη και να απειλήσουν την υγεία της οικογένειάς σας. Είναι καλύτερο λοιπόν να επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου για την αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων που σχετίζονται με την αποχέτευση σας.

Αποφράξεις Βάρη Αναγνώστου

3 Εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε ένα φράξιμο χωρίς τη χρήση εμβόλου

Βραστό νερό

Όταν παρατηρήσετε ένα άσχημο φράξιμο, η καλύτερη λύση σας είναι να γεμίσετε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό. Ζεσταίνετε τη σόμπα ή χρησιμοποιήστε τη βρύση, αλλά μην αφήσετε το νερό να φτάσει στο σημείο βρασμού. Ρίξτε το στην αποχέτευση και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά για να δείτε αν χαλαρώνει το φράξιμο.

Θα ξέρετε αν οι προσπάθειές σας ήταν επιτυχημένες αν δείτε το νερό να αρχίσει να στραγγίζει. Στη συνέχεια, δώστε στην τουαλέτα ένα ή δύο επίπεδα. Σε πολλές περιπτώσεις, το ζεστό νερό είναι αρκετό για να διαλύσει ό, τι προκαλεί το αντίγραφο ασφαλείας.

Καθαριστικό πιάτων

Εάν πρέπει να ξεσηκώσετε τα πράγματα, δανείστε λίγο σαπούνι πιάτων από την κουζίνα και πιέστε μια γενναιόδωρη ποσότητα, περίπου 1/4 φλιτζάνι, στο μπολ τουαλέτας. Αφήστε το σαπούνι να καθίσει για 5-10 λεπτά, ώστε να έχει χρόνο να μετακινηθεί προς τα κάτω και να φτάσει στο φράξιμο. Στη συνέχεια, προσθέστε ζεστό νερό (και πάλι, δεν βράζει) στο μπολ και αφήστε το λίγο χρόνο να καθίσει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σαπούνι θα λειτουργήσει ως λιπαντικό και θα λιπαίνει το φράξιμο στην αποχέτευση της τουαλέτας για να κινεί τα πάντα ξανά.

Σόδα και ξύδι

Ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε αυτό που μάθατε στην επιστήμη του δημοτικού σχολείου! Εάν το μπολ τουαλέτας σας είναι ήδη γεμάτο στο χείλος, αδειάστε λίγο από το νερό ή ετοιμαστείτε για λίγο υπερχείλιση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι κάτω από την αποστράγγιση της τουαλέτας. Όταν το ξίδι και η μαγειρική σόδα συνδυάζονται, η φυσική χημική αντίδραση θα φουσκώσει και θα χαλαρώσει το φράξιμο.

Μετά από περίπου τριάντα λεπτά, συνεχίστε με λίγο ζεστό νερό και δείτε εάν στραγγίζει. Εάν ναι, είστε καλοί να πάτε. Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία για άλλη μια φορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Βάρη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Βάρη όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 89 93 343
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 89 93 343 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button