apofraxeis-lykovrysi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου. Αναλαμβάνουμε τον τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης, την συντήρηση αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Ο καθαρισμός αποχέτευσης αφαιρεί ανεπιθύμητα υλικά, όπως υπολείμματα ή λίπη και από έναν σωλήνα. Οι περισσότεροι καθαρισμοί αποχέτευσης συμβαίνουν ως μέρος ενός προγράμματος ρουτίνας συντήρησης, αν και οι υδραυλικοί των Αποφράξεων Αναγνώστου ανταποκρίνονται επίσης σε μηνύματα έκτακτης ανάγκης για διαρροή ή σπάσιμο σωλήνα. Συνήθως ο καθαρισμός γίνεται με πιεστικό νερού. Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για την αποχέτευση, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω φθορά. Η ρίψη νερού είναι μια ασφαλής διαδικασία, χωρίς χημικά που δεν καταστρέφει τους σωλήνες.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης θα βοηθήσει στη μείωση των πιθανών ζημιών στους σωλήνες σας και γενικότερα στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας. Ακόμη όμως και ο επαγγελματικός καθαρισμός, δεν μπορεί να λύσει μαγικά όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας σύστημα. Γι’ αυτό είναι αναγκαία η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος, ώστε να προληφθούν μεγάλες και δαπανηρές ζημιές στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται συνήθως το αποχετευτικό δίκτυο της κατοικίας τους. Όσο φαινομενικά δουλεύει σωστά, δεν τους απασχολεί. Όταν όμως εμφανιστεί ένα πρόβλημα, μπορεί να προκαλέσει τεράστια δαπάνη είτε προσπαθώντας να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας είτε προσλαμβάνοντας κάποιον να το κάνει για εσάς. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση σε τακτική βάση για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Καθαρισμός Αποφράξεων – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Εάν το σιφόνι, ο νεροχύτη ή η τουαλέτα σας χρειαστούν απόφραξη, θα το καταλάβετε. Οι περίεργοι θόρυβοι, οι μυρωδιές και η αργή αποστράγγιση του νερού είναι όλα ενδεικτικά ενός βουλώματος. Αν αντιμετωπίζετε συχνά τέτοιου είδους περιστατικά, καλό είναι να φωνάξετε υδραυλικό, καθώς μπορεί να είναι σημάδι ενός μεγαλύτερου προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Ορισμένα βουλώματα δεν είναι εύκολο να καθαριστούν και άλλα μπορεί να υποδεικνύουν ζημιά στη γραμμή αποχέτευσης.

Εάν έχετε διατηρήσει την αποχέτευση σας καθαρή και έχετε αφιερώσει χρόνο για να προσπαθήσετε να διαλύσετε το βούλωμα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Καλώντας έναν επαγγελματία των Αποφράξεων Αναγνώστου να επιθεωρήσει το αποχετευτικό σας σύστημα μπορεί να εξοικονομήσετε πολύ άγχος και χρήμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε από τις υδραυλικές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να αποτρέψει βουλώματα, φραγμένες αποχετεύσεις, διαρροή σωλήνων και δαπανηρές επισκευές. Μικρά και ασήμαντα προβλήματα κατά την καθημερινή χρήση του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα με την πάροδο του χρόνου, εάν η αποχέτευση δεν καθαρίζεται και ελέγχεται τακτικά, καθώς και οι σωλήνες. Κατά μέσο όρο, ο καθαρισμός και η επιθεώρηση των αποχετεύσεων και των φρεατίων πρέπει να πραγματοποιούνται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Για να αποφασίσουν οι ειδικοί των Αποφράξεων Αναγνώστου κάθε πότε πρέπει να καθαρίζεται και να συντηρείται ένα αποχετευτικό δίκτυο, λαμβάνουν υπόψη την ηλικία του συστήματος αποχέτευσης, την περιοχή, τη διάμετρο του σωλήνα και τον αντίκτυπο. Αυτοί οι ενοχλητικοί παράγοντες έχουν συνεχείς συνέπειες για την κατάσταση του υπονόμου, οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει ένα σχέδιο συντήρησης για τον έλεγχο ανεπιθύμητων υλικών και φθοράς των αγωγών.

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στη Λυκόβρυση Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λυκοβρυση Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Καθαρισμός αγωγών – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Σε κάποιο στάδιο είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με βουλωμένη αποχέτευση και βουλωμένους αγωγούς. Στις κουζίνες, λίπη και σαπούνια μπορούν να συσσωρευτούν στους τοίχους των σωλήνων σας και να προκαλέσουν βουλώματα. Στο μπάνιο, το ντους, η μπανιέρα και ο νιπτήρας μπορεί να φράξουν με τα μαλλιά και το σαπούνι, ενώ οι τουαλέτες μπορούν να φράξουν με χαρτί και διάφορα άλλα υπολείμματα.

Ανεξάρτητα από την αιτία που έχει βουλώσει ο σωλήνας, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι χρειάζεστε τη βοήθεια ενός αξιόπιστου υδραυλικού από την Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου για να λυθεί το πρόβλημα.. Ευτυχώς, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων περιπτώσεων στις πιο προσιτές τιμές.

Έχουμε εξοπλιστεί με μηχανήματα υψηλής πίεσης που μας επιτρέπουν να φτάσουμε στην πηγή του προβλήματος. Ανακαλύψτε όλες τις αιτίες των μπλοκαρισμάτων και τα υδραυλικά σας θα λειτουργούν κανονικά σε χρόνο μηδέν, αν εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου.

apofraxeis-lykovrysi

Έλεγχος με κάμερα – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Πραγματοποιούμε επαγγελματικές επισκευές σε κατεστραμμένους ή μη επισκευασμένους αποχετευτικούς σωλήνες. Επιθεωρούμε επίσης και πραγματοποιούμε επισκευές σε ό, τι χρειαστείτε. Όταν είναι απαραίτητο, μπορούμε να πραγματοποίησουμε έλεγχο με χρήση κάμερας που να σας παρέχει μια ακριβή αναφορά για την κατάσταση των σωλήνων για να διατηρήσετε το μυαλό σας και να μην ανησυχείτε για αυτούς.

Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με το ότι ο καθαρισμός και η απόφραξη ενός σωλήνα είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς τις σωστές δεξιότητες και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ενώ υπάρχουν μερικές σπιτικές συνταγές που μπορούν να σώσουν την κατάσταση προσωρινά, αυτές σχεδόν σίγουρα είναι μια προσωρινή λύση και μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην πορεία.

Είμαστε εξοπλισμένοι με τον σωστό εξοπλισμό για να ξεβουλώσουμε τις αποχετεύσεις σας, να αντιμετωπίσουμε τη συσσώρευση απορριμμάτων ή οποιοδήποτε ξένο αντικείμενο χωρίς να καταστρέψουμε τους σωλήνες σας κατά τη διαδικασία.

Τα προβλήματα αποχέτευσης μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για την ασφάλεια και πρόσθετο άγχος στην καθημερινότητα σας. Χωρίς τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης, η καθημερινή ζωή στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας μπορεί να διαταραχθεί. Αφήστε την ομάδα της Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου να επισκευάσει και να συντηρήσει το σύστημα των σωληνώσεων του χώρου σας.

Ένα χαλασμένο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει ανθυγιεινές συνθήκες για την οικογένειά σας, τους πελάτες, τους ενοικιαστές και τους επισκέπτες σας. Αφήστε το στα χέρια μας και θα διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

Υπηρεσίες απόφραξης – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Οι μπλοκαρισμένοι αγωγοί μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους πρόβλημα, οπότε εάν τo νερό ξεχειλίζει από τον νεροχύτη, το μπάνιο ή το ντους σας δεν θα στραγγίσει σωστά ή εκπέμπει άσχημη μυρωδιά, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες.

Οι ειδικοί μας στις αποφράξεις καθαρίζουν όλους τους τύπους αποφράξεων και λύνουν κάθε πιθανό πρόβλημα με επαγγελματικό εξοπλισμό που προσφέρει ασύγκριτη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης. Ο ειδικός της εταιρείας Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου θα κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προσδιορισμός της αιτίας –  Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων μπορεί να είναι δύσκολο όταν δεν μπορείτε να δείτε το πρόβλημα, και γι ‘αυτό παρέχουμε επιθεωρήσεις με κάμερα CCTV για να εντοπίσουμε με ασφάλεια τη θέση του μπλοκαρίσματος και να εκτιμήσουμε εάν υπάρχει ζημιά στην αποχέτευση.

Τα σημάδια ότι η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη μπορεί να περιλαμβάνουν μια δυσάρεστη μυρωδιά γύρω από την αποχέτευση, διάφορους θορύβους, την καθίζηση και την ορατή ζημιά όπως ρωγμές, ανυψωμένη στάθμη νερού, λύματα που προέρχονται από αποχετεύσεις και σημάδια υγρού. Εάν έχετε παρατηρήσει κάποιο από αυτά τα ζητήματα, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεστε υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού.

Αποφράξεις παντός είδους – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Μόλις εντοπίσουμε τη βασική αιτία της απόφραξης, θα σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη λύση. Λειτουργώντας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, οι εξειδικευμένοι ειδικοί μας στις αποφράξεις είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο για. Είμαστε σίγουροι ότι με την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το πρόβλημα, έχουμε την τεχνογνωσία να το διορθώσουμε.

Γιατί να περιμένετε; Καλέστε τους ειδικούς – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Δυστυχώς, ένας βουλωμένος σωλήνας δεν θα επιδιορθωθεί από μόνος του και αν αφεθεί, το πρόβλημα πιθανότατα θα επιδεινωθεί. Όχι μόνο τα σημάδια του προβλήματος θα επιδεινωθούν, αλλά και η διαδικασία για την επίλυσή του θα μπορούσε να γίνει πιο περίπλοκη όσο περισσότερο μένει χωρίς επίβλεψη, καθώς και πιο δαπανηρή.

Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, παρέχοντας γρήγορες και επαγγελματικές λύσεις απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης για ιδιοκτήτες σπιτιού και επιχειρήσεις.

Αποφράξεις-Λυκόβρυση-Αναγνώστου

Καθαρισμός αποχετεύσεων – Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου

Οι φραγμένοι σωλήνες και οι αποχετεύσεις που δεν καθαρίζονται μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ζημιές, κινδύνους για την υγεία και δαπανηρές επισκευές σε στοιχεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όσο μακρύτεροι αγωγοί πηγαίνουν χωρίς να αντιμετωπίζονται μπλοκαρίσματα, τόσο διακινδυνεύει το πρόβλημα.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Λυκόβρυση Αναγνώστου είναι ειδικοί στην απόφραξη και τον καθαρισμό των βουλωμένων σωλήνων αγωγών και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να καθαρίσουν τους σωλήνες σας γρήγορα και προσεκτικά.

Ο υδραυλικός μας εξοπλισμός εντοπίζει την ακριβή θέση των προβλημάτων ενός σωλήνα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία μεθόδων, όπως το πιεστικό νερού και εξειδικευμένα υδραυλικά εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι ο σωλήνας σας θα καθαριστεί γρήγορα και με ασφάλεια.

Λίγα λόγια για την Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού  και μπορείτε να βρεθείτε εκεί από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής.

Η Λυκόβρυση επικοινωνεί άμεσα με τον γειτονικό δήμο της της Μεταμόρφωσης. Είναι μια περιοχή με άφθονο πράσινο και πλούσιο σε νερό. Είναι μια σχετικά αραιοκατοικημένη περιοχή με περιορισμένο πολεοδομικό και ρυμοτομικό σχέδιο, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι την προτιμούν ως τόπο κατοικίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε  πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Λυκόβρυση με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Λυκόβρυση 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button