apofraxeis-agios-stefanos

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Άντληση υδάτων – Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Η άντληση υδάτων είναι μια βασική και πρακτική τεχνική, πολύ πιο πρακτική από το να το μαζεύετε με τα χέρια σας τα βρόχινα νερά ή να τα μαζεύετε σε περίπτωση πλημμύρας με έναν κουβά. Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται για εκκένωση νερού από μια ανεπιθύμητη πλημμύρα, συνήθως σε υπόγεια.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ενέργεια που απαιτείται για την άντληση νερού είναι μια εξαιρετικά απαιτητική εργασία. Όλες οι άλλες διεργασίες εξαρτώνται ή ωφελούνται είτε από το νερό που κατεβαίνει από υψηλότερο υψόμετρο είτε από κάποιο σύστημα υδραυλικών που υπέστη βλάβη.

Πότε θα χρειαστείτε άντληση υδάτων στον Άγιο Στέφανο;

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και το απαράδεκτο αποχετευτικό δίκτυο που συναντάμε συχνά στις μεγάλες πόλεις είναι η κύρια αιτία που οδηγεί σε πλημμύρες. Ορισμένες φορές, όταν τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις δεν είναι σωστά καθαρισμένα, βουλώνουν και δημιουργείται υπερχείλιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται άντληση υδάτων και απόφραξη των βουλωμένων αγωγών.

Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου καλείται να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου το συσσωρευμένο νερό είναι συχνά μολυσμένο, ανθυγιεινό ή ακόμα και δηλητηριώδες. Οι έντονες βροχές που τυλίγουν στην οροφή είναι απίστευτα δείγματα της δύναμης της φύσης. Όταν έρθουν αυτές οι βροχές, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και για τα υδραυλικά σας.

Μια μεγάλη νεροποντή μπορεί να προκαλέσει και μικρά και σοβαρά προβλήματα υδραυλικών. Επομένως, εάν προκύψει μια μεγάλη καταιγίδα, μείνετε σε εγρήγορση για τα ακόλουθα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε μετά από αυτό:

Σπασμένοι σωλήνες

Ειδικά εάν υπήρχε μακρά ξηρή περίοδος, οι έντονες βροχές μπορεί να προκαλέσουν σημαντική μετατόπιση του εδάφους, σε σημείο που μπορεί να σπάσει τους αγωγούς. Το ξηρό έδαφος εγχέεται γρήγορα με πολλή υγρασία, αναγκάζοντάς το να κινείται και να επεκτείνεται. Αυτή η κίνηση μπορεί να σπάσει εύθραυστους σωλήνες. Είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν οι σωλήνες σας είναι παλαιότεροι, κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο χάλυβα ή παρόμοια υλικά.

Πώς θα ξέρετε εάν οι σωλήνες σας είναι σπασμένοι; Ενδέχεται να παρατηρήσετε αποχρωματισμένο νερό και συντρίμμια στο νερό σας, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε σπασμένους υπόγειους σωλήνες.

Απόφραξη αγωγών

Το έντονο βρόχινο νερό φέρνει συντρίμμια μαζί του. Τα κλαδιά, τα φύλλα, τα σκουπίδια και οι ακαθαρσίες μπορούν να εισέλθουν στο σύστημα αποχέτευσης στο σημείο που φράζει τους αγωγούς. Μία συνιστώμενη προφύλαξη που μπορείτε να λάβετε είναι να διατηρείται τακτικά την αποχέτευσή σας καθαρή και απαλλαγμένη από συντρίμμια, για να αποφύγετε τη συσσώρευση σκουπιδιών.

Θα παρατηρήσετε ότι οι σωλήνες σας είναι μπλοκαρισμένοι εάν οι αποχετεύσεις σας αργούν να αποστραγγίσουν και το νερό δεν απορροφάται γρήγορα από την αποχέτευση ως συνήθως. Μπορεί, επίσης, να παρατηρήσετε μια μυρωδιά λυμάτων. Η πρώτη σας γραμμή άμυνας είναι να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο, αλλά αν δεν λειτουργεί, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός επαγγελματία αποφράξεων.

Συνιστάται επίσης να μην πανικοβληθείτε. Όταν οι υπόνομοι της πόλης πλημμυρίζουν και έως ότου τα πράγματα ξεκαθαρίσουν, το αποχετευτικό δίκτυο δεν είναι σε θέση να λειτουργεί σωστά. Εάν το πρόβλημα παραμένει και αφού σταματήσει η έντονη βροχόπτωση, ενδέχεται να είναι πιο σοβαρό και να απαιτεί άμεση επέμβαση από την εταιρεία μας, Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου.

Υπόγεια σηπτική δεξαμενή

Εάν έχετε μια σηπτική δεξαμενή στην ιδιοκτησία σας, η δυνατή βροχή μπορεί να κορεστεί το πεδίο αποστράγγισης, πράγμα που σημαίνει ότι η δεξαμενή σας δεν είναι σε θέση να παράγει σωστά νερό. Μπορεί να φτάσει στο σημείο που το νερό αποχέτευσης δεν έχει πουθενά να φύγει, αλλά να δημιουργήσει πλημμύρα μέσω των σωλήνων. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να απαιτεί κάποιες σοβαρές προσαρμογές στο σύστημα της δεξαμενής και επίσης να συνεπάγεται περιορισμούς χρήσης νερού έως ότου το πεδίο αποστράγγισης στεγνώσει ξανά.

Όταν οι σπάνιες, αλλά περιστασιακές καταιγίδες δυνατής βροχής εμφανίζονται, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για οποιοδήποτε από αυτά τα προβλήματα πριν γίνουν πολύ σοβαρά. Επίσης, λάβετε προφυλάξεις καθ όλη τη διάρκεια του έτους για να διατηρήσετε όλους τους αγωγούς σας ελεύθερους και καθαρούς. Αποφύγετε να συσσωρεύονται συντρίμμια με την πάροδο του χρόνου που θα ξεπλυθούν ταυτόχρονα με τη δυνατή βροχή, φράζοντας τους αγωγούς σας.

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αγιος Στεφανος Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Άγιο Στέφανο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Άγιο Στέφανο όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares