Αποφράξεις Άγιος Στέφανος

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 80 40 310 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Άντληση υδάτων – Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Η άντληση υδάτων είναι μια βασική και πρακτική τεχνική, πολύ πιο πρακτική από το να το μαζεύετε με τα χέρια σας τα βρόχινα νερά ή να τα μαζεύετε σε περίπτωση πλημμύρας με έναν κουβά. Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται για εκκένωση νερού από μια ανεπιθύμητη πλημμύρα, συνήθως σε υπόγεια.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ενέργεια που απαιτείται για την άντληση νερού είναι μια εξαιρετικά απαιτητική εργασία. Όλες οι άλλες διεργασίες εξαρτώνται ή ωφελούνται είτε από το νερό που κατεβαίνει από υψηλότερο υψόμετρο είτε από κάποιο σύστημα υδραυλικών που υπέστη βλάβη.

Πότε θα χρειαστείτε άντληση υδάτων στον Άγιο Στέφανο;

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και το απαράδεκτο αποχετευτικό δίκτυο που συναντάμε συχνά στις μεγάλες πόλεις είναι η κύρια αιτία που οδηγεί σε πλημμύρες. Ορισμένες φορές, όταν τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις δεν είναι σωστά καθαρισμένα, βουλώνουν και δημιουργείται υπερχείλιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται άντληση υδάτων και απόφραξη των βουλωμένων αγωγών.

Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, η Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου καλείται να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου το συσσωρευμένο νερό είναι συχνά μολυσμένο, ανθυγιεινό ή ακόμα και δηλητηριώδες. Οι έντονες βροχές που τυλίγουν στην οροφή είναι απίστευτα δείγματα της δύναμης της φύσης. Όταν έρθουν αυτές οι βροχές, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και για τα υδραυλικά σας.

Μια μεγάλη νεροποντή μπορεί να προκαλέσει και μικρά και σοβαρά προβλήματα υδραυλικών. Επομένως, εάν προκύψει μια μεγάλη καταιγίδα, μείνετε σε εγρήγορση για τα ακόλουθα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε μετά από αυτό:

Σπασμένοι σωλήνες

Ειδικά εάν υπήρχε μακρά ξηρή περίοδος, οι έντονες βροχές μπορεί να προκαλέσουν σημαντική μετατόπιση του εδάφους, σε σημείο που μπορεί να σπάσει τους αγωγούς. Το ξηρό έδαφος εγχέεται γρήγορα με πολλή υγρασία, αναγκάζοντάς το να κινείται και να επεκτείνεται. Αυτή η κίνηση μπορεί να σπάσει εύθραυστους σωλήνες. Είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν οι σωλήνες σας είναι παλαιότεροι, κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο χάλυβα ή παρόμοια υλικά.

Πώς θα ξέρετε εάν οι σωλήνες σας είναι σπασμένοι; Ενδέχεται να παρατηρήσετε αποχρωματισμένο νερό και συντρίμμια στο νερό σας, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε σπασμένους υπόγειους σωλήνες.

Απόφραξη αγωγών

Το έντονο βρόχινο νερό φέρνει συντρίμμια μαζί του. Τα κλαδιά, τα φύλλα, τα σκουπίδια και οι ακαθαρσίες μπορούν να εισέλθουν στο σύστημα αποχέτευσης στο σημείο που φράζει τους αγωγούς. Μία συνιστώμενη προφύλαξη που μπορείτε να λάβετε είναι να διατηρείται τακτικά την αποχέτευσή σας καθαρή και απαλλαγμένη από συντρίμμια, για να αποφύγετε τη συσσώρευση σκουπιδιών.

Θα παρατηρήσετε ότι οι σωλήνες σας είναι μπλοκαρισμένοι εάν οι αποχετεύσεις σας αργούν να αποστραγγίσουν και το νερό δεν απορροφάται γρήγορα από την αποχέτευση ως συνήθως. Μπορεί, επίσης, να παρατηρήσετε μια μυρωδιά λυμάτων. Η πρώτη σας γραμμή άμυνας είναι να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο, αλλά αν δεν λειτουργεί, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός επαγγελματία αποφράξεων.

Συνιστάται επίσης να μην πανικοβληθείτε. Όταν οι υπόνομοι της πόλης πλημμυρίζουν και έως ότου τα πράγματα ξεκαθαρίσουν, το αποχετευτικό δίκτυο δεν είναι σε θέση να λειτουργεί σωστά. Εάν το πρόβλημα παραμένει και αφού σταματήσει η έντονη βροχόπτωση, ενδέχεται να είναι πιο σοβαρό και να απαιτεί άμεση επέμβαση από την εταιρεία μας, Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Υπόγεια σηπτική δεξαμενή

Εάν έχετε μια σηπτική δεξαμενή στην ιδιοκτησία σας, η δυνατή βροχή μπορεί να κορεστεί το πεδίο αποστράγγισης, πράγμα που σημαίνει ότι η δεξαμενή σας δεν είναι σε θέση να παράγει σωστά νερό. Μπορεί να φτάσει στο σημείο που το νερό αποχέτευσης δεν έχει πουθενά να φύγει, αλλά να δημιουργήσει πλημμύρα μέσω των σωλήνων. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να απαιτεί κάποιες σοβαρές προσαρμογές στο σύστημα της δεξαμενής και επίσης να συνεπάγεται περιορισμούς χρήσης νερού έως ότου το πεδίο αποστράγγισης στεγνώσει ξανά.

Όταν οι σπάνιες, αλλά περιστασιακές καταιγίδες δυνατής βροχής εμφανίζονται, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για οποιοδήποτε από αυτά τα προβλήματα πριν γίνουν πολύ σοβαρά. Επίσης, λάβετε προφυλάξεις καθ όλη τη διάρκεια του έτους για να διατηρήσετε όλους τους αγωγούς σας ελεύθερους και καθαρούς. Αποφύγετε να συσσωρεύονται συντρίμμια με την πάροδο του χρόνου που θα ξεπλυθούν ταυτόχρονα με τη δυνατή βροχή, φράζοντας τους αγωγούς σας.

Πώς να διατηρήσετε το σηπτικό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση

Το σηπτικό σύστημα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία μιας ιδιοκτησίας αλλά παραβλέπεται αρκετά συχνά. Παρόλο που πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών στην Ελλάδα και ειδικά στην βόρεια Αττική διαθέτουν σηπτικές δεξαμενές, δεν γνωρίζουν πού πραγματικά βρίσκονται στο χώρο τους. Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί η υγεία και η μακροζωία ενός σηπτικού συστήματος.

Κατά συνέπεια, τα σηπτικά συστήματα θεωρούνται συχνά δεδομένα και μερικές φορές κακοποιούνται από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που δεν διαχειρίζονται το νερό τους με υπευθυνότητα. Η φροντίδα και η περιοδική συντήρηση του σηπτικού συστήματος είναι ζωτικής σημασίας, διότι μερικές φορές οι επισκευές των εξαρτημάτων μπορεί να είναι δαπανηρές.

Εάν τα προβλήματα φτάσουν στο σημείο όπου πρέπει να αντικατασταθεί ένα ολόκληρο σηπτικό σύστημα, το κόστος μπορεί να είναι ο μισθός πολλών μηνών. Ωστόσο, με τη σωστή συντήρηση, ένα σηπτικό σύστημα μπορεί να διαρκέσει από 25 έως 30 χρόνια στις περισσότερες κατοικίες. Εάν μετακομίσετε σε ένα σπίτι με ένα σχετικά νέο σηπτικό σύστημα, αυτό το σύστημα πιθανότατα θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή εάν το αντιμετωπίζετε σωστά.

Πώς λειτουργεί το σηπτικό σύστημα

Ένα σηπτικό σύστημα αποτελείται από δύο κύρια μέρη, τη δεξαμενή και το πεδίο αποστράγγισης. Το πρώτο λαμβάνει τα λύματα από την κουζίνα, το μπάνιο και τις οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια πιάτων και ρούχων. Όταν τα λύματα εισέρχονται στη δεξαμενή, τα στερεά στοιχεία των απορριμμάτων βυθίζονται στον πυθμένα και σχηματίζουν ένα στρώμα λάσπης. Εν τω μεταξύ,τα διάφορα έλαια και ελαφρύτερα στέρεα λύματα επιπλέουν στην κορυφή και αυτό σχηματίζει το ανώτερο στρώμα λυμάτων.

Ο διαχωρισμός των στρωμάτων διαρκεί περίπου μια ημέρα για κάθε εισερχόμενη παροχή λυμάτων. Μεταξύ αυτών των στρωμάτων απορριμμάτων και λάσπης, το νερό ωθεί προς τα έξω, στο πεδίο αποστράγγισης. Ο αφρός και η λάσπη καταναλώνονται από βακτήρια με την πάροδο του χρόνου, και αυτό εμποδίζει το ανώτερο και το κάτω στρώμα να αυξάνετε πολύ γρήγορα.

Ωστόσο, μερικές φορές τα βακτήρια δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον εισερχόμενο όγκο λυμάτων στη δεξαμενή. Όταν συμβεί αυτό, οι ακαθαρσίες μπορούν να ωθηθούν στο πεδίο αποστράγγισης δημιουργώντας προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, μια σηπτική δεξαμενή πρέπει να αντλείται κάθε τρία έως πέντε χρόνια για να αποφευχθεί η άνοδος των στρωμάτων απορριμμάτων και ιλύος.

Βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε το σηπτικό σας σύστημα

Όλο το νερό που βγαίνει από το σπίτι σας περνά μέσα από το σηπτικό σύστημα. Αυτό περιλαμβάνει το νερό του ντους, το νερό της κουζίνας, το νερό του πλυντηρίου και κάθε τουαλέτας. Κατά συνέπεια, οι διαρροές και άλλα ζητήματα σπατάλης νερού μπορεί να είναι ενοχλητικά για τη σηπτική δεξαμενή σας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να λάβετε μέτρα για την εξάλειψη της σπατάλης στη χρήση του νερού στην κουζίνα, τα μπάνια και των πλυντηρίων. Τα παρακάτω βήματα είναι μερικοί από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε το σηπτικό σας σύστημα από την άνεση του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε λιγότερο το νεροχύτη

Ένας από τους πιο αποτελεσματικότερους τρόπους για να προστατέψετε το σηπτικό σας σύστημα από τη φθορά είναι να μειώσετε την ποσότητα νερού που εισέρχεται αρχικά στη δεξαμενή. Μην αφήνετε πολύ νερό να πέσει κάτω από την αποχέτευση για οποιονδήποτε συγκεκριμένο λόγο. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

 • Πλύσιμο των πιάτων. Όταν πλένετε τα πιάτα με τα χέρια σας, μην αφήνετε το νερό να τρέχει όλη την ώρα. Κρατήστε κλειστό και καθαρίστε κάθε πιάτο και σκεύη με το σφουγγάρι και με σαπούνι. Στη συνέχεια ανοίξτε το νερό για να ξεπλύνετε τα πάντα.
 • Πλύσιμο των χεριών. Ξεπλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι, αλλά μην ανοίξετε το νερό μέχρι να είστε έτοιμοι να τα ξεπλύνετε.
 • Βούρτσισμα των δοντιών. Μην αφήνετε τη βρύση να τρέχει καθώς βουρτσίζετε τα δόντια σας. Ενεργοποιήστε το νερό μόνο για να ξεπλύνετε το στόμα και την οδοντόβουρτσα σας.
 • Κάντε πιο γρήγορα ντους. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεται ωραία να κάνετε ένα μεγάλο και πολύ ζεστό ντους, είναι καλύτερο για το σηπτικό σας σύστημα εάν κάνετε κάθε φορά ένα γρήγορο ντους. Σε τελική ανάλυση, ο κύριος σκοπός του ντους είναι να καθαρίσετε τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να μουλιάσετε σε ζεστό νερό για 30 λεπτά ή περισσότερο, κάντε μπάνιο.
Εφαρμόστε ακροφύσια στις βρύσες

Ένας άλλος τρόπος είναι να περιορίσετε την ποσότητα του νερού που ρέει μέσω του νιπτήρα και του ντους. Συνδέστε έναν αεριστήρα στη βρύση κάθε νεροχύτη που δεν διαθέτει. Επίσης, συνδέστε έναν μειωτής ροής στο ακροφύσιο του ντους σας εάν δεν υπάρχει ήδη στη θέση του. Αυτά τα εξαρτήματα σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την πίεση του νερού μέσω κάθε βρύσης και να μειώσετε τη συνολική ένταση όπως θέλετε.

Ελέγξτε για διαρροές βρύσης

Διαρρέει η βρύση σας στο νιπτήρα η ή στη βάση της; Μόνο μία διαρροή μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη μεγάλης ποσότητας νερού. Για να σταματήσετε αυτήν τη σπατάλη νερού, καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου.

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος Αναγνώστου

Λίγα λόγια για τον Άγιο Στέφανο

Ο Άγιος Στέφανος, γνωστός και ως Νέο Μπογιάτι, είναι μια πόλη της Βόρειας Αττικής που κατοικήθηκε πρώτη φορά από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας το Μάιο του 1924. Το μόνο που υπήρχε τότε στη περιοχή ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός Οίον και σε απόσταση δύο χιλιομέτρων υπήρχαν οι κάτοικοι της σημερινής περιοχής Άνοιξη. Το όνομα της περιοχής το οφείλει στους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης, από όπου προέρχονταν πολλοί από τους πρώτους πρόσφυγες κατοίκους της περιοχής.

Ο Άγιος Στέφανος πλέον  αποτελέσει μία οργανωμένη πόλη με δρόμους, πλατείες, σχολεία, τράπεζες και όλες όλες τις σύγχρονες ανέσεις και κυριολεκτικά χτίστηκε από το μηδέν από τους κατοίκους της. Οι συνοικίες του Αγίου Στεφάνου που αξίζει να γνωρίσετε και να θαυμάσετε είναι το Δάσος Κουρεμένου, η Ζόργιανη, η Καπιτένια, τα Μαγγινέικα και ο Λόφος των Νυμφών.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής με την πυκνή πευκόφυτη βλάστηση αλλά και τις μοναδικές εικόνες που μπορεί να σας χαρίσει η Λίμνη του Μαραθώνα αν ακολουθήσετε τα πολλά πεζοπορικά μονοπάτια. Η απόσταση είναι περίπου 15 χιλιόμετρα και είναι ιδανική για όλη την οικογένεια, ανεξάρτητα της φυσικής κατάστασης του κάθε μέλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Άγιο Στέφανο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Άγιο Στέφανο όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 80 40 310
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 80 40 310 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button