apofraxeis-markopoulo

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρη την Αττική. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις φρεατίων, καθώς και την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Απόφραξη φρεατίου – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Εάν παρατηρήσετε σημάδια βουλώματος στο φρεάτιο, επικοινωνήστε αμέσως με τις Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου για αξιολόγηση και διαχείριση της κατάστασης. Τώρα η απόφραξη φρεατίου, όσο δύσκολη υπόθεση και αν φαίνεται, γίνεται εύκολη μαζί μας. Το να δράσετε γρήγορα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πιο σοβαρά προβλήματα απόφραξης και, καθώς και πιο ακριβές επισκευές στο μέλλον.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του φρεατίου σε ολόκληρο το Μαρκόπουλο και τις γύρω περιοχές. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματίες αποφράξεων έχουν μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν σχεδόν οποιοδήποτε βούλωμα φρεατίου, ανεξάρτητα από την περίσταση. Το καλύτερο από όλα είναι ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι οικονομικά προσιτές για όλους τους πολίτες. Ένα βουλωμένο φρεάτιο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικά αν συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.

Σε περίπτωση που η επισκευή ενός βουλωμένου φρεατίου είναι δική σας ευθύνη ως διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, θα πρέπει να ζητήσετε τις υπηρεσίες της επαγγελματικής μας εταιρείας αποφράξεων. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και εξοπλισμό, το πρόβλημα στο φρεάτιο θα εντοπιστεί γρήγορα και θα επιλυθεί με τον πιο κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο.

Σημάδια ύπαρξης βουλωμένου φρεατίου – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστώσετε εάν έχετε κάποιο βουλωμένο σωλήνα στο σπίτι σας ή εάν το φρεάτιο της πολυκατοικίας είναι βουλωμένο. Συνήθως, εάν παρατηρήσετε την μπανιέρα ή το νεροχύτη σας να ξεχειλίζουν από νερό, το κεντρικό φρεάτιο χρειάζεται απόφραξη. Εάν ακούτε περίεργους ήχους από την τουαλέτα μπορεί να δείχνει επίσης ότι το κεντρικό σιφόνι χρειάζεται απόφραξη.

Επίσης, όταν φυσαλίδες νερού βγαίνουν έξω από την μπανιέρα όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων ή το πλυντήριο ρούχων σας, ενδέχεται να έχετε φραγμένο φρεάτιο. Εάν περισσότεροι από ένας νεροχύτες ή εξαρτήματα δεν λειτουργούν σωστά ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα στάσιμου νερού, πιθανότατα αντιμετωπίζετε πρόβλημα βουλωμένου φρεατίου που χρειάζεται απόφραξη άμεσα.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να σας προβληματίσει είναι εάν βλέπετε φύλλα ή απορρίμματα στην τουαλέτα όταν πατάτε το καζανάκι. Καλέστε αμέσως μια εταιρεία αποφράξεων αν παρατηρήσετε αυτό το φαινόμενο. Να προσέχετε για λύματα που εισέρχονται σε οποιονδήποτε νεροχύτη ή μπανιέρα στο σπίτι, καθώς αυτά είναι ενδεικτικά ενός προβλήματος στο κεντρικό φρεάτιο. Μπορούμε να διενεργήσουμε έλεγχο με κάμερα και να βρούμε την αιτία του βουλώματος του φρεατίου.

Επίσης, μην παραβλέπετε μια δυσάρεστη μυρωδιά, καθώς αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ενός προβλήματος στο φρεάτιο. Ρίξτε μια ματιά στον χώρο όπου βρίσκεται το φρεάτιο. Παρατηρείτε περίεργα μπαλώματα ή εσοχές στο έδαφος; Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποχέτευση.

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Μαρκόπουλο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Μαρκόπουλο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 229 90 664 88
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares