apofraxeis-markopoulo

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρη την Αττική. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις φρεατίων, καθώς και την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Απόφραξη φρεατίου – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Εάν παρατηρήσετε σημάδια βουλώματος στο φρεάτιο, επικοινωνήστε αμέσως με τις Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου για αξιολόγηση και διαχείριση της κατάστασης. Τώρα η απόφραξη φρεατίου, όσο δύσκολη υπόθεση και αν φαίνεται, γίνεται εύκολη μαζί μας. Το να δράσετε γρήγορα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πιο σοβαρά προβλήματα απόφραξης και, καθώς και πιο ακριβές επισκευές στο μέλλον.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του φρεατίου σε ολόκληρο το Μαρκόπουλο και τις γύρω περιοχές. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματίες αποφράξεων έχουν μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν σχεδόν οποιοδήποτε βούλωμα φρεατίου, ανεξάρτητα από την περίσταση. Το καλύτερο από όλα είναι ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι οικονομικά προσιτές για όλους τους πολίτες. Ένα βουλωμένο φρεάτιο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικά αν συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.

Σε περίπτωση που η επισκευή ενός βουλωμένου φρεατίου είναι δική σας ευθύνη ως διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, θα πρέπει να ζητήσετε τις υπηρεσίες της επαγγελματικής μας εταιρείας αποφράξεων. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και εξοπλισμό, το πρόβλημα στο φρεάτιο θα εντοπιστεί γρήγορα και θα επιλυθεί με τον πιο κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο.

Σημάδια ύπαρξης βουλωμένου φρεατίου – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστώσετε εάν έχετε κάποιο βουλωμένο σωλήνα στο σπίτι σας ή εάν το φρεάτιο της πολυκατοικίας είναι βουλωμένο. Συνήθως, εάν παρατηρήσετε την μπανιέρα ή το νεροχύτη σας να ξεχειλίζουν από νερό, το κεντρικό φρεάτιο χρειάζεται απόφραξη. Εάν ακούτε περίεργους ήχους από την τουαλέτα μπορεί να δείχνει επίσης ότι το κεντρικό σιφόνι χρειάζεται απόφραξη.

Επίσης, όταν φυσαλίδες νερού βγαίνουν έξω από την μπανιέρα όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων ή το πλυντήριο ρούχων σας, ενδέχεται να έχετε φραγμένο φρεάτιο. Εάν περισσότεροι από ένας νεροχύτες ή εξαρτήματα δεν λειτουργούν σωστά ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα στάσιμου νερού, πιθανότατα αντιμετωπίζετε πρόβλημα βουλωμένου φρεατίου που χρειάζεται απόφραξη άμεσα.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να σας προβληματίσει είναι εάν βλέπετε φύλλα ή απορρίμματα στην τουαλέτα όταν πατάτε το καζανάκι. Καλέστε αμέσως μια εταιρεία αποφράξεων αν παρατηρήσετε αυτό το φαινόμενο. Να προσέχετε για λύματα που εισέρχονται σε οποιονδήποτε νεροχύτη ή μπανιέρα στο σπίτι, καθώς αυτά είναι ενδεικτικά ενός προβλήματος στο κεντρικό φρεάτιο. Μπορούμε να διενεργήσουμε έλεγχο με κάμερα και να βρούμε την αιτία του βουλώματος του φρεατίου.

Επίσης, μην παραβλέπετε μια δυσάρεστη μυρωδιά, καθώς αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ενός προβλήματος στο φρεάτιο. Ρίξτε μια ματιά στον χώρο όπου βρίσκεται το φρεάτιο. Παρατηρείτε περίεργα μπαλώματα ή εσοχές στο έδαφος; Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποχέτευση.

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρκοπουλο Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Αίτια φραγμένης αποχέτευσης – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Όταν τα υδραυλικά του σπιτιού σας λειτουργούν καλά, είναι εύκολο να το θεωρήσετε δεδομένο, αλλά μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης γίνεται σύντομα πρόβλημα. Η αιτία της απόφραξης θα μπορούσε να είναι οι ρίζες των δέντρων, οι οποίες μερικές φορές εισβάλλουν στις γραμμές αποχέτευσης και τις εμποδίζουν να λειτουργήσουν σωστά. Επίσης, αν ένα αποχετευτικό σύστημα είναι πολύ παλιό, μια σταδιακή συσσώρευση στερεών σωματιδίων μπορεί τελικά να το φράξει.

Μια άλλη αιτία μιας μπλοκαρισμένης γραμμής είναι η κακή συνήθεια να ρίχνουμε λίπη στο νεροχύτη ή σε οποιοδήποτε άλλο οικιακό σύστημα αποχέτευσης. Εάν το μπλοκάρισμα δεν καθαριστεί γρήγορα, τα απόβλητα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι, δημιουργώντας ένα δύσοσμο χάος.

Ένα φράξιμο στην αποχέτευση μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκτακτη ανάγκη στα υδραυλικά σας και πιθανή ανησυχία για την υγεία, σε περίπτωση διαρροής λυμάτων. Αν δεν λειτουργεί το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, τα λύματα μπορεί να μην έχουν πουθενά αλλού να πάνε και να καταλήξουν πάλι στο σπίτι σας. Όταν αντιμετωπίζετε ένα φράξιμο αποχέτευσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε υδραυλικά στο σπίτι μέχρι να γίνει η επισκευή.

Τι πρέπει να κάνετε εάν ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης είναι φραγμένος; – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Μην αφήνετε το νερό να τρέχει και μην χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά σας, δεν μπορείτε να επιδεινώσετε το πρόβλημα, εάν το πρόβλημα είναι στο δικό σας σύστημα σας και όχι στο κύριο αποχετευτικό σύστημα της περιοχής. Ως πρόσθετη προφύλαξη, μπορείτε να κλείσετε την κύρια παροχή νερού στο σπίτι έτσι ώστε κανείς να μην χρησιμοποιήσει  το νερό κατά λάθος.

Πείτε σε όλους στο σπίτι να μην χρησιμοποιούν νερό και, στη συνέχεια, καλέστε έναν υδραυλικό από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου για να λυθεί το πρόβλημα. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της υδροβολής για την γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση μεγάλων προβλημάτων στα κύρια αποχετευτικά συστήματα.

Τα λύματα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και ενδέχεται να επιδεινώσετε το πρόβλημα εάν προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας ένα βουλωμένο φρεάτιο. Η εκκαθάριση ενός φραγμένου φρεατίου είναι δουλειά για έναν επαγγελματία υδραυλικό από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου. Ο ειδικός στις αποφράξεις μπορεί να καθαρίσει την απόφραξη και να εντοπίσει τι προκάλεσε, ώστε να αποφύγετε το ίδιο πρόβλημα να επαναληφθεί στο μέλλον.

Επιπλέον, ένας εξειδικευμένος υδραυλικός μπορεί να αντικαταστήσει έναν παλιό, σπασμένο, σωλήνα με έναν νέο που είναι λιγότερο πιθανό να φράξει. Εάν νομίζετε ότι έχετε παρατηρήσει σημάδια φραγμένης αποχέτευσης στο σπίτι σας, ζητήστε από έναν εξειδικευμένο υδραυλικό από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου να το ελέγξει για εσάς.

apofraxeis-markopoulo

Σημάδια φραγμένης αποχέτευσης – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού της περιοχής του Μαρκόπουλου. Μερικές φορές εμφανίζονται βουλώματα παρά τις προσπάθειές μας να μη ρίχνουμε αντικείμενα στους σωλήνες και παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα. Σε αυτήν την περίπτωση, το να ξέρετε πώς να καθαρίζετε ένα κύριο φράγμα στην αποχέτευση βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος. Για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε εάν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο υδραυλικό σας σύστημα, θα εξηγήσουμε τα σημάδια που δείχνουν ένα φράξιμο.

Όταν υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να γίνει επιδεινωθεί γρήγορα, οπότε προσέξτε αν αντιμετωπίζετε τα παρακάτω ζητήματα. Ένας ειδικός στα υδραυλικά της Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου μπορεί να διορθώσει ένα δυσλειτουργικό αποχετευτικό σύστημα πριν τα λύματα καταστρέψουν το σπίτι σας, οπότε μην διστάσετε να καλέσετε έναν ειδικό εάν εντοπίσετε κάποιο από αυτά τα σημάδια.

Αργή αποστράγγιση

Οι σωλήνες από τουαλέτες, νεροχύτες, μπανιέρες και συσκευές νερού Κάποιες φορές αντιμετωπίζουν βουλώματα, αλλά εάν δύο ή περισσότεροι σωλήνες δεν απορροφούν σωστά το νερό, μπορεί να έχετε φράγμα στο αποχετευτικό σύστημα. Μια τουαλέτα που ξαφνικά καθυστερεί να στραγγίσει είναι ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι.

Φυσαλίδες στην τουαλέτα

Το τελευταίο μέρος που θα περιμένατε να δείτε φυσαλίδες είναι στην τουαλέτα σας ή στον γεμάτο νεροχύτη της κουζίνας. Εάν εμφανιστούν φυσαλίδες, ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα θα μπορούσε να προκαλέσει τη δημιουργία λυμάτων στην τουαλέτα, το ντους ή το νεροχύτη.

Φραγμένο φρεάτιο

Τα φρεάτια επιτρέπουν την πρόσβαση σε ένα αποχετευτικό σύστημα.. Συνήθως τα βρίσκετε έξω από το σπίτι. Οποιαδήποτε συσσώρευση λυμάτων ή νερό που ρέει από το φρεάτιο είναι  ενδεικτικά σοβαρού προβλήματος που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Μυρωδιά  λύματα στο σπίτι

Η μυρωδιά των λυμάτων είναι πολύ γνωστή και χαρακτηριστική και οι μυρωδιές λυμάτων μέσα ή κοντά στο σπίτι δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Αυτές οι οσμές είναι μια ένδειξη διαρροής λυμάτων που πιθανώς προκαλείται από μια φραγμένη αποχέτευση.

Υγρά σημεία στην αυλή σας

Όταν τα λύματα δεν απομακρύνονται μέσω της κύριας αποχέτευσης, πρέπει να πάνε κάπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα σοβαρό μπλοκάρισμα στην αποχέτευση προκαλεί την απορρόφηση των λυμάτων στο έδαφος της αυλής. Ένα ανεξήγητο βρεγμένο σημείου κατά τη διάρκεια ξηρού καιρού μπορεί να οφείλεται σε ένα δυσλειτουργικό αποχετευτικό σύστημα..

Όταν μια αποχέτευση βουλώνει, πρόκειται για ένα δύσοσμο χάος που δεν πρόκειται να διορθωθεί από μόνο του. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός της Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την καταστροφή.

Διάγνωση μιας φραγμένης αποχέτευσης – Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου

Ο εντοπισμός της αιτίας μιας φραγμένης αποχέτευσης μπορεί να απαιτεί έλεγχο με κάμερα, στην οποία μια κάμερα μπορεί να εισαχθεί στον σωλήνα αποχέτευσης για να αναζητήσει περιοχές όπου έχει σπάσει ή καταρρεύσει ή όπου οι ρίζες διεισδύουν στον σωλήνα. Είναι μια καλή ιδέα να διαγνωστεί το πρόβλημα μέσω επιθεώρησης κάμερας προτού αρχίσετε να ρίχνετε χημικά στην κύρια αποχέτευση ή να προσπαθείτε να καθαρίσετε τη γραμμή μέσω διάφορων τρόπων.

Εάν υπάρχει ένα σπάσιμο στον σωλήνα αποχέτευσης, θα σπαταλήσετε το χρόνο σας προσπαθώντας να καθαρίσετε τον σωλήνα με ένα φίδι, και δεν χρειάζεται να προσθέσετε δυνητικά επικίνδυνα και τοξικά χημικά στο μείγμα. Εάν ο σωλήνας σας έχει σπάσει, θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε.

Αποφράξεις-Μαρκόπουλο-Αναγνώστου

Εμπιστευτείτε τους υδραυλικούς της Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου στο Μαρκόπουλο

Ανεξάρτητα από την λύση που θα επιλέξετε τελικά, η εργασία πρέπει να ολοκληρωθεί από έναν έμπειρο και επαγγελματία υδραυλικό. Στην Αποφράξεις Μαρκόπουλο Αναγνώστου, εξυπηρετούμε την περιοχή του Μαρκόπουλου με ασυναγώνιστες υπηρεσίες απόφραξης  για περισσότερα από 20 χρόνια και θεωρούμε τους υδραυλικούς μας τους καλύτερους στην αγορά. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην αποχέτευση, εγγυόμαστε ότι μπορούμε να το διαγνώσουμε και να το διορθώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Μαρκόπουλο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Μαρκόπουλο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 229 90 664 88
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button