apofraxeis-marousi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου παρέχει τις υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Υπηρεσίες αποφράξεων – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που μπορούν να συμβούν με τις αποχετεύσεις μας είναι όταν δημιουργείται ένα φράξιμο στους αγωγούς μας. Όταν υπάρχουν φραγμένες σωληνώσεις στο ντους, τη μπανιέρα ή τον νεροχύτη μας, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενοχλητικό.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα συσσωρευμένα υπολείμματα εμποδίζουν το νερό να στραγγίσει σωστά, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα. Αν δεν αντιμετωπίσετε άμεσα το πρόβλημα απόφραξης, αυτό μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρό ζήτημα. Τα φράγματα μπορεί να προκαλέσουν ρήξη σωλήνων και μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πλημμύρα στην τουαλέτα, το νεροχύτη, το ντους ή την μπανιέρα σας.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις όσον αφορά τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Οι κοινές DIY λύσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να φροντίσουν τις φραγμένες σωληνώσεις συνήθως είναι μια λύση παροδική.

Ενώ φαίνονται ως εξαιρετικοί και εύκολοι τρόποι, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από ένα φράξιμο για πάντα είναι να καλέσετε μια αποφρακτική εταιρεία.

Πώς να αποφράξετε την κεντρική αποχέτευση;

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο ένας υδραυλικός ασχολείται με φραγμένες κεντρικές αποχετεύσεις είναι με πιεστικό νερού. Είναι μια μέθοδος όπου το πεπιεσμένο νερό εκτοξεύεται στους αγωγούς για να αφαιρέσει το φράξιμο και να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία τους. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές για υδραυλικούς αγωγούς και σωλήνες.

Χρησιμοποιούνται χημικά για αποφράξεις;

Όλοι όσοι είχαν ποτέ φραγμένα υδραυλικά ξέρουν ότι τα χημικά του εμπορίου δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις σωληνώσεις. Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου χρησιμοποιούν φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθαριστικά για αποχετεύσεις και σωλήνες. Εάν έχετε φραγμένα υδραυλικά, θα πρέπει να επανεξετάσετε τη χρήση χημικών εμπορίου και αντ’ αυτού να καλέσετε έναν υδραυλικό με εμπειρία στις αποφράξεις που διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό και την ανάλογη εμπειρία.

Απόφραξη υδραυλικών εγκαταστάσεων – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Όταν τα υδραυλικά είναι φραγμένα, μπορεί να αποδειχθεί αγχωτικό. Οι πιο συνηθισμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις που φράζουν είναι οι αποχετεύσεις, οι σωληνώσεις και οι τουαλέτες μας. Οι γραμμές αποχέτευσης είναι επίσης πολύ ευαίσθητες στο να μπλοκάρουν.

Τι προκαλεί φράξιμο σε έναν σωλήνα αποχέτευσης;

Λόγω της απόρριψης αντικειμένων (που δεν είναι συνήθως το χαρτί υγείας) στην τουαλέτα, του λίπους φαγητών που χύνεται στην αποχέτευση και της απόρριψης λανθασμένων ειδών υγιεινής όπως ταμπόν, μπατονέτες κ.α, η γραμμή αποχέτευσης φράζει σταδιακά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σχηματίσουν φράξιμο στους αγωγούς, τους σωλήνες και τις τουαλέτες μας, όπως το γράσο, τα απορρίμματα τροφίμων, ακαθαρσίες, ρίζες δέντρων και η συσσώρευση αλάτων λόγω της σκληρότητας του νερού. Όλα αυτά είναι μεγάλα ζητήματα, αλλά ο μεγαλύτερος ένοχος είναι οι τρίχες των μαλλιών. Όταν κάνουμε ντους, τα μαλλιά μας φυσικά θα πέσουν στην αποχέτευση. Με την πάροδο του χρόνου τα μαλλιά θα συσσωρεύονται και θα δημιουργήσουν φράξιμο στην αποχέτευση.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και καθαρισμός φρεατίων, Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου είναι δίπλα σας για μία αποτελεσματική απόφραξη και περιλαμβάνουν αποφράξεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε όλα τα κτίρια, από οικιακές, εμπορικές, πολυκατοικιών, σχολείων και δημόσιων κτιρίων.

Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Αποφράξεις-Μαρούσι-Αναγνώστου

Γιατί οι σωλήνες σας συνεχίζουν να βουλώνουν; – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Εδώ είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους η τουαλέτα σας ή ο νεροχύτης σας χρειάζεται συχνά απόφραξη ανεξάρτητα από το τι κάνετε.

Το σπίτι σας είναι παλιό

Τα παλαιότερα σπίτια περιέχουν παλαιότερους σωλήνες, οι οποίοι είναι πιο επιρρεπείς σε βουλώματα και διαρροές. Οι εύθραυστοι εσωτερικοί τοίχοι τους καλωσορίζουν ό, τι προσκολλάται στην επιφάνεια. Εάν αυτό ισχύει, προσπαθήστε να προσδιορίσετε τις τοποθεσίες στους σωλήνες σας που αντιμετωπίζουν πιο συχνά προβλήματα.

Στη συνέχεια, αντί να αντικαταστήσετε τις σωληνώσεις σε  ολόκληρο το σπίτι σας, πρέπει μόνο να αλλάξετε τις σωληνώσεις σε αυτές τις συγκεκριμένες τοποθεσίες. Τέλος, εγκαταστήστε ένα σύστημα ανίχνευσης διαρροών για την παρακολούθηση της ροής του νερού και την αποφυγή διαρροών.

Οι αεραγωγοί σας είναι βουλωμένοι

Πολλές φορές εμφανίζονται βουλώματα εάν τα υδραυλικά συστήματα δεν έχουν εξαεριστεί σωστά. Εάν έχετε επαναλαμβανόμενη αργή αποστράγγιση όταν πλένετε τα χέρια σας ή βουρτσίζετε τα δόντια σας ή εάν το νερό συνεχίζει να επανέρχεται μέσω φυσαλίδων λίγο μετά την απόφραξη, ελέγξτε για να δείτε εάν οι αεραγωγοί σας είναι μπλοκαρισμένοι.

Οι φραγμένοι σωλήνες είναι ενοχλητικοί, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζετε σε τακτική βάση. Πάντα προσπαθήστε να απομακρύνετε τυχόν βουλώματα φυσικά πριν καταφύγετε σε σκληρές χημικές ουσίες. Αλλά αν καταλήξετε να ρίξετε κάτι στην αποχέτευσή σας, επιλέξτε πιο ήπιες λύσεις πριν επιστρατεύσετε διάφορα χημικά σκευάσματα που μπορεί να είναι επιβλαβή για τους σωλήνες σας.

Συμβουλές για την ασφάλεια σας – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Ακολουθείτε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες για οποιαδήποτε χημική ουσία και φροντίστε να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό όταν χειρίζεστε χημικά υγρά. Επίσης, απενεργοποιήστε την παροχή νερού, σε περίπτωση που εμφανιστεί διαρροή.

Αποφράξεις-Μαρούσι-Αναγνώστου

Πώς να κάνετε απόφραξη μόνοι σας; – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα υπολείμματα με τα χέρια

Εάν έχετε μακριά μαλλιά που προκαλούν φράξιμο στο σιφόνι της μπανιέρας, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε εύκολα. Τόσο δυσάρεστο όσο φαίνεται καθαρίζετε έναν βουλωμένο σωλήνα με το χέρι, είναι πραγματικά πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε από έναν βουλωμένο σωλήνα που εμφανίζεται πιο μέσα στους σωλήνες σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε προσεκτικά το πώμα αποστράγγισης, να τραβήξετε την αποχέτευση και να καθαρίσετε τα μαλλιά, τα βρώμικα και άλλα όπλα. Αυτό σας επιτρέπει να ξεβουλώσετε τον σωλήνα χωρίς χημικά. Για μια τυπική απόφραξη μπανιέρας που έχει φράξει από τα μαλλιά, αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος αφαίρεσης του βουλώματος..

Δημιουργήστε ένα σπιτικό μείγμα

Έχετε ένα φράξιμο που είναι λίγο βαθιά στο σωλήνα για να το τραβήξετε με το χέρι; Ίσως θελήσετε να προσπαθήσετε να το αποφράξετε χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καθαριστικό. Υπάρχουν μερικές χημικές λύσεις που μπορεί να είναι αποτελεσματικές, αλλά προτού το κάνετε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις σπιτικές λύσεις.

Ρίχνουμε βραστό ζεστό νερό στον σωλήνα. Αυτό μπορεί να διαλύσει λάσπη, σαπούνι και άλλα παρόμοια απορρίμματα. Βάλτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στον σωλήνα και στη συνέχεια ρίξτε μισό φλιτζάνι ξύδι μετά από αυτό. Αφήστε αυτό το μείγμα να παραμείνει για μια ώρα και μετά ελέγξτε το. Οι φυσαλίδες που σχηματίζουν μπορούν να διαλύσουν ήπια βουλώματα.

Ανακατέψτε μαζί μισό φλιτζάνι αλάτι και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στον σωλήνα και αφήστε το να μείνει για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ρίξτε μερικά φλιτζάνια βραστό νερό. Επίσης, μπορείτε να βάλετε ένα τέταρτο φλιτζάνι αλάτι στην αποχέτευση και στη συνέχεια ρίξτε το ένα τέταρτο φλιτζάνι βόρακα. Ακολουθήστε με μισό φλιτζάνι ξύδι. Αφήστε αυτό το μείγμα να παραμείνει για μια ώρα πριν ρίξετε νερό στον σωλήνα.

Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο

Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μαθαίνετε ότι ένα έμβολο μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά για έναν φραγμένο νεροχύτη όπως και για μια φραγμένη τουαλέτα. Πάρτε ένα έμβολο που έχει πιο στιβαρή λαβή.

Στη συνέχεια, γεμίστε τον μισό  νεροχύτη με νερό και τοποθετήστε το έμβολο πάνω από τον σωλήνα. Κινήστε σταθερά τη λαβή προς τα πάνω και προς τα κάτω για περίπου 20 δευτερόλεπτα, αναγκάζοντας το νερό να περάσει από τον σωλήνα. Αυτό μπορεί να διαλύσει την απόφραξη και να κάνει το νερό να περνάει αβίαστα.

Δοκιμάστε ένα εμπορικό χημικό καθαριστικό

Τα επαγγελματικά χημικά καθαριστικά για αποφράξεις είναι κατασκευασμένα από ισχυρές χημικές ουσίες, ώστε να μπορούν να είναι μια χρήσιμη λύση για τα επίμονα βουλώματα. Απλώς λάβετε υπόψη ότι αυτά προορίζονται να διαλύσουν κυριολεκτικά τα μαλλιά και το λίπος, οπότε μπορεί να είναι επικίνδυνα.

Η επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών προϊόντων για απόφραξη μπορεί να είναι ζημιογόνα για τους σωλήνες σας μακροπρόθεσμα. Τα καθαριστικά τείνουν να παράγουν θερμότητα καθώς λειτουργούν, τα οποία μπορούν να μαλακώσουν τους σωλήνες ή να ασκήσουν πίεση στα εξαρτήματα σωληνώσεων. Ακόμη, λάβετε υπόψη ότι η επαναλαμβανόμενη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει διαρροή.

Υδραυλικό φίδι

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, γυρίστε στο αξιόπιστο παλιό τρυπάνι ή φίδι. Αυτό είναι ένα εργαλείο που ταξιδεύει μέσα από το σωλήνα μέχρι να φτάσει στο βούλωμα και να το σπάσει. Οι ειδικοί της Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου συμφωνούν ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφράξετε έναν σωλήνα χωρίς ζημιά. Εάν δεν διαθέτετε αυτό το εργαλείο, είναι ευρέως διαθέσιμα σε καταστήματα και  είναι αρκετά προσιτό στην τιμή.

Για να το χρησιμοποιήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το βάλετε στο άνοιγμα του σωλήνα και να γυρίσετε τη λαβή για να εισχωρήσει το φίδι στο σωλήνα. Μόλις βρει το φράξιμο, θα νιώσετε αντίσταση. Συνεχίστε να το περιστρέφετε για να περιστρέψετε το κεφάλι του φιδιού στο φράξιμο και να το σπάσετε σε μικρότερα κομμάτια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τραβήξετε το τρυπάνι προς τα πίσω, το οποίο μερικές φορές μπορεί να τραβήξει ένα βούλωμα.

Λάβετε επαγγελματική βοήθεια από την Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Εάν έχετε προσπαθήσει να αποφράξετε τους σωλήνες με κάθε έναν από τους παραπάνω τρόπους  και δεν τα καταφέρνετε, μην ανησυχείτε. Είναι πιθανό να βλάψετε τα υδραυλικά αν δεν έχετε καμία ένδειξη για το τι κάνετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ήταν πιο σοφό να λάβετε επαγγελματική βοήθεια από την Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου.

Μερικά βουλώματα είναι τόσο βαθιά στον κύριο σωλήνα του σπιτιού σας όπου οι σπιτικές μέθοδοι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά. Μερικές φορές, το φράξιμο είναι πολύ πεισματάρικο για να το αφαιρέσετε με βασικά εργαλεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε έναν ειδικό υδραυλικό που μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει σωστά.

Μην αφήσετε έναν φραγμένο να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε το νεροχύτη, το ντους ή την μπανιέρα σας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις της εταιρείας  Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, καλέστε μας! Θα σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν υδραυλικό μας.

Λίγα λόγια για το Μαρούσι

Το Μαρούσι είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και βρίσκεται στον βόρειο τομέα των Αθηνών, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Απέχει 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, του Χαλανδρίου και της Πεύκης. Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου εξυπυρετεί την περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια.

Το Μαρούσι αποτελεί έδρα για μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο των κατασκευών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών και του λιανεμπορίου. Αποτελεί Το Μαρούσι είναι γνωστό για τις πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές του υποδομές, με πιο χαρακτηριστικά το ΟΑΚΑ, το Δημαρχειακό Μέγαρο, την Πινακοθήκη, τη Βόρειο Βιβλιοθήκη και τους πολυσύχναστους συγκοινωνιακούς κόμβους της Νερατζιώτισσας και του Αμαρουσίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Μαρούσι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Μαρούσι όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button