apofraxeis-marousi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου παρέχει τις υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες αποφράξεων – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που μπορούν να συμβούν με τις αποχετεύσεις μας είναι όταν δημιουργείται ένα φράξιμο στους αγωγούς μας. Όταν υπάρχουν φραγμένες σωληνώσεις στο ντους, τη μπανιέρα ή τον νεροχύτη μας, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενοχλητικό.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα συσσωρευμένα υπολείμματα εμποδίζουν το νερό να στραγγίσει σωστά, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα. Αν δεν αντιμετωπίσετε άμεσα το πρόβλημα απόφραξης, αυτό μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρό ζήτημα. Τα φράγματα μπορεί να προκαλέσουν ρήξη σωλήνων και μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πλημμύρα στην τουαλέτα, το νεροχύτη, το ντους ή την μπανιέρα σας.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις όσον αφορά τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Οι κοινές DIY λύσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να φροντίσουν τις φραγμένες σωληνώσεις συνήθως είναι μια λύση παροδική.

Ενώ φαίνονται ως εξαιρετικοί και εύκολοι τρόποι, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από ένα φράξιμο για πάντα είναι να καλέσετε μια αποφρακτική εταιρεία.

Πώς να αποφράξετε την κεντρική αποχέτευση;

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο ένας υδραυλικός ασχολείται με φραγμένες κεντρικές αποχετεύσεις είναι με πιεστικό νερού. Είναι μια μέθοδος όπου το πεπιεσμένο νερό εκτοξεύεται στους αγωγούς για να αφαιρέσει το φράξιμο και να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία τους. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές για υδραυλικούς αγωγούς και σωλήνες.

Χρησιμοποιούνται χημικά για αποφράξεις;

Όλοι όσοι είχαν ποτέ φραγμένα υδραυλικά ξέρουν ότι τα χημικά του εμπορίου δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις σωληνώσεις. Η Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου χρησιμοποιούν φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθαριστικά για αποχετεύσεις και σωλήνες. Εάν έχετε φραγμένα υδραυλικά, θα πρέπει να επανεξετάσετε τη χρήση χημικών εμπορίου και αντ’ αυτού να καλέσετε έναν υδραυλικό με εμπειρία στις αποφράξεις που διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό και την ανάλογη εμπειρία.

Απόφραξη υδραυλικών εγκαταστάσεων – Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Όταν τα υδραυλικά είναι φραγμένα, μπορεί να αποδειχθεί αγχωτικό. Οι πιο συνηθισμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις που φράζουν είναι οι αποχετεύσεις, οι σωληνώσεις και οι τουαλέτες μας. Οι γραμμές αποχέτευσης είναι επίσης πολύ ευαίσθητες στο να μπλοκάρουν.

Τι προκαλεί φράξιμο σε μια γραμμή αποχέτευσης;

Λόγω της απόρριψης αντικειμένων (που δεν είναι συνήθως το χαρτί υγείας) στην τουαλέτα, του λίπους φαγητών που χύνεται στην αποχέτευση και της απόρριψης λανθασμένων ειδών υγιεινής όπως ταμπόν, μπατονέτες κ.α, η γραμμή αποχέτευσης φράζει σταδιακά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σχηματίσουν φράξιμο στους αγωγούς, τους σωλήνες και τις τουαλέτες μας, όπως το γράσο, τα απορρίμματα τροφίμων, ακαθαρσίες, ρίζες δέντρων και η συσσώρευση ορυκτών. Όλα αυτά είναι μεγάλα ζητήματα, αλλά ο μεγαλύτερος ένοχος είναι η τρίχες των μαλλιών. Όταν κάνουμε ντους, τα μαλλιά μας φυσικά θα πέσουν στην αποχέτευση. Με την πάροδο του χρόνου τα μαλλιά θα συσσωρεύονται και θα δημιουργήσουν φράξιμο στην αποχέτευση.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και καθαρισμός φρεατίων, Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου είναι δίπλα σας για μία αποτελεσματική απόφραξη και περιλαμβάνουν αποφράξεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε όλα τα κτίρια, από οικιακές, εμπορικές, πολυκατοικιών, σχολείων και δημόσιων κτιρίων.

Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Μαρουσι Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Μαρούσι Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Μαρούσι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Μαρούσι όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares