Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Αν αναζητάτε στη ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στα Σπάτα μια εταιρία να αναλάβει την συντήρηση της αποχέτευσης σας, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης, η εταιρεία Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου είναι εδώ για εσάς.

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε εμπορικούς και οικιακούς πελάτες στα Σπάτα και τις περιοχές την βόρειας και ανατολικής Αττικής. Παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού και αποστράγγισης με εκ των προτέρων εκτίμηση και λογικές τιμές.

Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο για την επιλύσουμε κάθε είδους προβλήματος στο αποχετευτικό και υδραυλικό σας σύστημα, για την εκκαθάριση της αποχέτευσης ή για παροχή αξιόπιστων, προγραμματισμένων καθαρισμών και συντήρησης.

Υπηρεσίες που σας παρέχουν οι Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου

Η Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου χρησιμοποιούν σύγχρονα εργαλεία

Μια κάμερα αποχέτευσης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που βοηθά στον προσδιορισμό εάν υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Ίσως έχετε παρατηρήσει μια δυσάρεστη οσμή να έρχεται μέσα από την αποχέτευσης σας. Ή ίσως το νερό σας να μην στραγγίζει τόσο γρήγορα όσο συνήθως. Ή χειρότερα, έχετε μια τουαλέτα που ξεχειλίζει.

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, θα καλέσετε την αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου για βοήθεια και άμεσα το έμπειρο προσωπικό μας θα βρίσκετε στο χώρο σας ώστε επιθεωρήσει την αποχέτευση σας με την ειδική κάμερας.

Τι είναι ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερας;

Αρχικά, ας καλύψουμε τι είναι η επιθεώρηση αποχέτευσης ή ο έλεγχος με κάμερα. Συνήθως οι αποχετευτικές γραμμές εγκαθίστανται κάτω από τα θεμέλια του σπιτιού σας. Για να επιθεωρήσετε τους σωλήνες και να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα, μια ειδική κεφαλή βιντεοκάμερας αποχέτευσης συνδεδεμένη με ένα εύκαμπτο καλώδιο εισάγεται στη κύρια γραμμή αποχέτευση. Στη συνέχεια, ο τεχνικός παρακολουθεί μια οθόνη στο επίπεδο του εδάφους για να δει τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες σας.

Εμείς στις Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου, χρησιμοποιούμε τη κάμερα αποχέτευσης για να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημά σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που δεν μπορεί να βρει μόνο μια κάμερα.

Τι είδους βλάβες μπορεί να βρει ο έλεγχος με κάμερα;

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που βρίσκουν οι επαγγελματίες μας με την κάμερα αποχέτευσης είναι:

 • Ζητήματα σωλήνων. Με την πάροδο του χρόνου, οι σωλήνες μπορούν να μετατοπιστούν σε περίεργες γωνίες, καθιστώντας ευάλωτες σε ρωγμές ή εσφαλμένη ευθυγράμμιση
 • Ρίζες δέντρων. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν μερικές φορές να εισχωρήσουν και να αναπτυχθούν μέσα στην αποχέτευση.
 • Οι αποχετευτικοί σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από PVC και δεν είναι πιθανό να παρουσιάσουν διάβρωση, αλλά οι παλαιότεροι μεταλλικοί σωλήνες είναι επιρρεπείς σε αυτό.
 • Αποφράξεις. Εδώ είναι αμέτρητοι οι τρόποι με τους οποίους ένας σωλήνας μπορεί να μπλοκαριστεί. Η χρήση κάμερας μπορεί να εντοπίσει ακριβώς πού βρίσκεται το μπλοκάρισμα και να διευκολύνει την αφαίρεσή του.
 • Οι διαρροές. Οι κάμερες μπορούν επίσης να βρουν τυχόν διαρροές στους σωλήνες, καθιστώντας την επισκευή τους γρηγορότερη και ευκολότερη.

Η καλύτερη λύση για υπηρεσίες καθαρισμού και επισκευής αποχετευτικών σωληνώσεων στα Σπάτα είναι η Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιδιορθώσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Γιατί να λάβετε μια επιθεώρηση κάμερας στους σωλήνες σας;

Η γνώση είναι δύναμη για τις σωστές εκτιμήσεις και επισκευές τόσο στο χώρο του υδραυλικού αλλά και αποχετευτικού σας συστήματος. Η τεχνολογία των υδραυλικών συστημάτων παρέχει πολλούς τρόπους στους υδραυλικούς να κατανοούν τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες σας. Μπορούν να το κάνουν αυτό χωρίς να γκρεμίσουν τους τοίχους στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, να σκάψουν στην αυλή σας και να διαταράσσουν την καθημερινότητα σας.

Ο έλεγχος με κάμερα είναι ένα συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται σήμερα για τα πάντα, από τον έλεγχο στενών χώρων σε μηχανήματα έως την εξερεύνηση μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Οι υδραυλικοί της Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου χρησιμοποιούν τον έλεγχο με κάμερα όταν απαιτείται ως μέρος της διαγνωστικής διαδικασίας των υπηρεσιών που σας προσφέρουν.

Πώς μπορούν να βλέπουν οι υδραυλικοί τα υδραυλικά σας αυτές τις μέρες;

Από μέσα προς τα έξω! Ο εξοπλισμός επιθεώρησης με κάμερα παρέχει οπτικές πληροφορίες σχετικά με τους σωλήνες σας εισάγοντας μια εύκαμπτη ράβδο με κάμερα υψηλής ευκρίνειας σε ένα σημείο πρόσβασης σωλήνα και εξερευνώντας τους τοίχους και τα περιεχόμενα του σωλήνα. Χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές τεχνολογίες για τον εντοπισμό της θέσης τυχόν ζητημάτων που εντοπίστηκαν, ώστε οι επισκευές να μπορούν να είναι ακριβείς.

Το μήκος της ράβδου που έχει εισαχθεί είναι έναν αγωγό: για γραμμές αποχέτευσης και άλλες μεγάλες διαδρομές, ένα ηλεκτρονικό σήμα από τον αισθητήρα της κάμερας μπορεί επίσης να ανιχνευθεί κατά μήκος του σωλήνα για να εντοπίσει με ακρίβεια τη ζημιά ή να φράξει.

Οι μη καταστρεπτικές δοκιμές αποκαλύπτουν την κατάσταση των υδραυλικών σας

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε ένα βίντεο από τον έλεγχο με κάμερα των αγωγών σας. Οι υδραυλικοί της εταιρείας Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου μπορούν να δουν τη συνολική υγεία των σωληνώσεων σας, να παρατηρήσουν φράγματα πριν από την πλήρη απόφραξη τους και να εξετάσουν την πηγή των διαρροών ή σημείων κατά μήκος του σωλήνα που σκουριάζουν.

Η επιθεώρηση με τη χρήση της κάμερας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης, επειδή μπορούμε να πούμε όχι μόνο πού και πόσο μεγάλα είναι τα φράγματα, αλλά τι είδους υλικό συνδέει τα πράγματα, όπως μαλλιά, λίπος ή κάτι άλλο. Χάσατε κάποιο δαχτυλίδι ή κάποιο άλλο πολύτιμο κόσμημα; Μπορούμε επίσης να τα βρούμε με την κάμερα.

Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου

Παρακολούθηση της εξέλιξης των μακροπρόθεσμων βλαβών

Μια επιθεώρηση με τη χρήση κάμερας μπορεί να επιτρέψει στους υδραυλικούς και τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να συζητήσουν τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος, βοηθώντας να προγραμματίσετε οικονομικά και την επίλυση του. Μπορεί επίσης να καθορίσει μια γραμμή βάσης, ένα αρχείο δηλαδή της τρέχουσας κατάστασης που μπορεί να βοηθήσει εάν τα ζητήματα επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Επιθεωρήσεις σπιτιών και επιχειρήσεων

Η επιθεώρηση των υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων με τη βοήθεια της κάμερας μπορεί να είναι ουσιαστικά μέρος μιας επιθεώρησης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης πριν την αγορά ή την ενοικίασης του, ειδικά για παλαιότερα σπίτια ή επιχειρήσεις όπου τα υδραυλικά προβλήματα έχουν βρεθεί ότι είναι κοινά και συχνά.

Ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας σάς βοηθά να αναγνωρίσετε ένα μεγάλο πρόβλημα στην αποχέτευσης σας, πολλά φράγματα, σκουριά, ακόμη και στοιχεία που μας οδηγούν να βρούμε την ακατάλληλη κλίση της αποχέτευσης μέσα στους τοίχους ή άλλα ζητήματα κατασκευής και επισκευής από το παρελθόν.

Προετοιμασία για προσθήκες ή αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας

Ενώ το σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων, ειδικά το σύστημα αποβλήτων, μπορεί να είναι κατάλληλο για την τρέχουσα χρήση, μια επιθεώρηση με τη χρήση κάμερας μπορεί να επισημάνει τυχόν προβλήματα που θα είχαν εμφανιστεί ως βλάβες κατά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της κουζίνας ή του μπάνιου και το σύστημα υπόκειται σε επιπλέον φορτία.

Μπορείτε να διορθώσετε τις βλάβες ενώ η εργασία είναι σε εξέλιξη και να αποφύγετε επαναλαμβανόμενες κλήσεις προς την εταιρεία Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου μόλις χρησιμοποιούσατε τα νέα είδη υγιεινής. Είναι επίσης καλή στιγμή να προχωρήσετε και να κάνετε πλήρη έλεγχο της αποχέτευσης εάν η ηλικία της κύριας γραμμής ή οποιαδήποτε συμπτώματα υποδεικνύουν ότι ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας μπορεί να αποκαλύψει προβλήματα.

Ακριβείς εκτιμήσεις

Ακόμα κι αν η φύση της εργασίας που πρέπει να γίνει είναι γνωστή, όπως μια ορατή διαρροή σωλήνων, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο θα κοστίσει, διότι ενδέχεται να ανακαλυφθούν επιπλέον προβλήματα στην πορεία. Η διαρροή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αύξησης στη πίεση του σημείου φραγμού στην υδραυλική γραμμή, για παράδειγμα. 

Ο έλεγχος με τη χρήση κάμερας παρέχει έναν τρόπο για να προσδιορίσετε το πρόβλημα αρκετά καθαρά ώστε να μπορεί να γίνει η ακριβής εκτίμηση. Αυτό βοηθάει τον υδραυλικό να εξοικονομήσει χρόνο, να δουλέψει στο ζήτημα με γνώσεις του εσωτερικού και να αφιερώσει λιγότερο χρόνο στην εξερεύνηση για να χαρακτηρίσει το ζήτημα πριν αρχίσει να εργάζεται.

Προετοιμασία για την επιδιόρθωση της αποχέτευσης σας

Υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες καθαρισμού του αποχετευτικού σας που ουσιαστικά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς έλεγχο με τη χρήση κάμερας. Ένα από αυτά είναι η χρήση εποξειδικής επιδιόρθωσης για τις αποχετευτικές σας γραμμές. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης συγκεκριμένων προβλημάτων στη γραμμή χρησιμοποιώντας την απομακρυσμένη ελεγχόμενη τοποθέτηση κώδικα.

Πριν από την πραγματική διαδικασία, ένας έλεγχος με τη χρήση κάμερας στο πλήρες μήκος των σωλήνων παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι χρειάζεται να επισκευαστεί στη γραμμή και ο επανέλεγχος με τη χρήση κάμερας των επιδιορθώσεων δείχνει ότι όλα έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν σωστά.

Η Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής

Προωθούμε τις επιθεωρήσεις που δεν είναι στα τυφλά και στη τύχη. Οι τεχνικοί μας είναι πεπειραμένοι στη χρήση της τεχνολογίας κάμερας και βίντεο για να ελέγχουν τις γραμμές αποχέτευσης και αποστράγγισης για ρίζες, φράγματα ή πιθανές ρωγμές ή ζημιές. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε προσκαλούν τους πελάτες μας να παρακολουθήσουν τα βίντεο καθώς η κάμερα περνά μέσα από τις γραμμές τους.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και θα μπορούν να σας ενημερώσουν ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της γραμμής αποχέτευσης και αν ανταποκρίνεται στα σημερινά πρότυπα και κωδικούς.

Το κόστος μιας επιθεώρησης αποχέτευσης με κάμερα είναι ελάχιστο και μπορεί να αποτρέψει τεράστιες δαπάνες στο μέλλον.

Εάν ζείτε σε ένα σπίτι που είναι άνω των 20 ετών ή ακόμα και μεγαλύτερο, είναι πάντα καλή ιδέα να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση με κάμερα στο αποχετευτικό σας σύστημα ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι ρίζες, οι θάμνοι ή η ηλικία των αγωγών δεν έχουν επηρεάσει ή διεισδύσει στις αποχετευτικές σας γραμμές.

Έχουμε δει ακόμη και τις πιο μικρές ρίζες να μπαίνουν στις μικρότερες οπές ή ρωγμές σε μια αποχέτευση και να επεκτείνονται. Όταν αυτές οι ρίζες μεγαλώνουν αρκετά, μπορούν να σπάσουν τους σωλήνες αποχέτευσης, οδηγώντας σε εκτεταμένη εκσκαφή και φυσικά μεγαλύτερα έξοδα.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου και η Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Σπάτα Αναγνώστου

Είμαστε στη διάθεση σας 24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, αργίες και Σαββατοκύριακα. Πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, υπεύθυνα και οικονομικά όποια βλάβη έχετε στο αποχετευτικό σας σύστημα. Καλέστε μας στα τηλέφωνα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε:

Για σταθερά: 22990 66488
Για κινητά: 697 679 20 91
Στείλτε μας μήνυμα!

Αποφράξεις Αναγνώστου

1 Σχόλιο. Leave new

 • ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
  25 Ιανουαρίου, 2023 10:32 πμ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΣΤΟΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΕΞΙ ΔΙΑΜΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΜΕ Τ.Κ 19004

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button