Αποφράξεις-Παιανία-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 662 57 62 – 697 679 20 91

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης όλων των ειδών 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρο τον Νομό Αττικής. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και των σωληνώσεών σας.

Αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων και κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων που χρειάζεστε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης στην Παιανία για σπίτια και επιχειρήσεις. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Παιανια Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Απόφραξη νεροχύτη – Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Ακόμα κι αν το βούλωμα του νεροχύτη φαίνεται μικρό και εύκολα επισκευάσιμο, ένας υδραυλικός της Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου θα έχει τα εργαλεία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα γρήγορα και να εντοπίσει τη βασική αιτία, ώστε να αποτρέψετε μελλοντικά προβλήματα. Όταν υπάρχει μικρό αλλά αυξανόμενο πρόβλημα, καλό είναι να αναθέσετε την απόφραξη του νεροχύτη στους ειδικούς.

Στην περίπτωση ενός βουλωμένου νεροχύτη, ίσως να μην παρατηρήσετε καμία αλλαγή στην αρχή. Στη συνέχεια, μια μέρα μπορεί να παρατηρήσετε ότι το νερό χρειάζεται λίγο περισσότερο για να στραγγίσει. Τις επόμενες μέρες, παρατηρείτε ότι απορροφάται από τον σωλήνα όλο και πιο αργά. Τελικά, φαίνεται να συσσωρεύεται στον νεροχύτη σας χωρίς καμία κίνηση προς τα κάτω. Εάν δεν είστε έτοιμοι να ζητήσετε βοήθεια, αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη καταστροφή στο σπίτι σας.

Το να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον νεροχύτη της κουζίνας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας καθημερινά. Ένα φαινομενικά μικρό πρόβλημα μπορεί να είναι ενδεικτικό ενός μεγαλύτερου προβλήματος στις σωληνώσεις σας. Επικοινωνήστε με έναν υδραυλικό στην πρώτη ένδειξη τυχόν προβλήματος. Αυτό θα περιορίσει το κόστος της επισκευής στο ελάχιστο σε σύγκριση με το να αφήσετε την κατάσταση να εξελιχθεί εκτός ελέγχου.

Γιατί πρέπει να προχωρήσετε σε απόφραξη νεροχύτη το συντομότερο;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι πάρα πολύ απλή. Όταν αφήνετε ένα πρόβλημα με τους σωλήνες άλυτο τότε και οι υπόλοιποι σωλήνες επηρεάζονται. Το σύστημα σωληνώσεων στο σπίτι σας αποτελείται από μονάδες που έχει η κάθε μία τις ατομικές τους λειτουργίες, αλλά λειτουργούν μαζί ως συνεκτική μονάδα. Εάν κάνατε απόφραξη στον νεροχύτη και παρατηρήσετε ότι υπάρχει πρόβλημα και σε άλλες περιοχές του σπιτιού σας, υπάρχει φθορά στους αγωγούς που μπορεί να λυθεί μόνο από υδραυλικό.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το βούλωμα δεν είναι περιορισμένο σε ένα μικρό τμήμα του σπιτιού σας. Αντίθετα, βρίσκεται στην αποχέτευση και μπορεί να καταστήσει τους υπόλοιπους σωλήνες άχρηστους. Εάν οι υπόλοιποι σωλήνες σας λειτουργούν καλά, με εξαίρεση του νεροχύτη, το ζήτημα πιθανότατα δεν είναι τόσο σοβαρό και είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο.

Καταλαβαίνουμε ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι απασχολημένοι και δεν μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Γι’ αυτό είναι πάντα πιο σοφό να τηλεφωνήσετε σε έναν υδραυλικό της Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου, παρά να καταφύγετε σε προσωρινές λύσεις με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι αυτός που χρησιμοποιείται πιο συχνά. Άρα, χρειάζεται αυτή η περιοχή να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και αποτελεσματική!

Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Σημάδια ότι πρέπει να γίνει απόφραξη – Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Εάν η τουαλέτα, ο νεροχύτης ή η μπανιέρα δεν απορροφούν το νερό, μάλλον έχουν βουλώσει και χρειάζονται απόφραξη. Πρέπει πάντα να αντιμετωπίζετε το ζήτημα το συντομότερο δυνατό, καθώς τα βουλώματα τείνουν να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου. Εάν υπάρχει μόνο πρόβλημα μόνο σε ένα σημείο του σπιτιού, τότε ίσως μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μερικά βασικά εργαλεία και μεθόδους.

Εάν υπάρχουν πολλαπλά βουλώματα στους σωλήνες σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, τότε αυτό είναι πιο πιθανό να σημαίνει ότι το κύριο σύστημα αποχέτευσης είναι βουλωμένο ή δυσλειτουργικό κατά κάποιο τρόπο. Η επίλυση αυτού του ζητήματος είναι πολύ πιο σημαντική και πιθανότατα σημαίνει ότι πρέπει να καλέσετε επαγγελματική βοήθεια, δηλαδή την Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου.

Πώς να διατηρήσετε τους σωλήνες σας καθαρούς – Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Καλό είναι να καθαρίζετε τους σωλήνες σας μία φορά την εβδομάδα. Τραβήξτε το αναδυόμενο πώμα στον νεροχύτη του μπάνιου σας, αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα και ξεπλύνετε το πώμα πριν το τοποθετήσετε ξανά. Αφαιρέστε το πώμα αποστράγγισης από την μπανιέρα σας και χρησιμοποιήστε ένα λυγισμένο σύρμα ή μια βούρτσα για να αφαιρέσετε τις τρίχες και άλλα πράγματα. Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και στη συνέχεια αδειάστε την. Τρέξτε ζεστό νερό στο σιφόνι στο τέλος κάθε ντους.

Καθαρίστε βαθιά το σιφόνι της μπανιέρας σας μία φορά το μήνα. Αφαιρέστε την πλάκα και σηκώστε το σιφόνι για να φτάσετε στο ελατήριο ή στον βραχίονα. Αφαιρέστε τυχόν μαλλιά ή άλλα υπολείμματα και ξεπλύνετε καλά το αναδυόμενο συγκρότημα πριν την αντικαταστήσετε.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό μία φορά το μήνα για να διατηρήσετε τους σωλήνες σας καθαρούς. Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, τα οικολογικά καθαριστικά είναι βιοδιασπώμενα και μη διαβρωτικά, επομένως δεν θα καταστρέψουν τους σωλήνες σας. Η αποφυγή αποφράξεων στον νεροχύτη, μπανιέρας και ντους προτού συμβούν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε τους σωλήνες σας καθαρούς όλο το χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος τακτικός καθαρισμός και λίγη συντήρηση.

Οι βουλωμένοι σωλήνες είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σπίτι, ειδικά κατά τους θερμότερους μήνες όταν κάνομε περισσότερα ντους. Ο ένοχος είναι συχνά τα μαλλιά που καταλήγουν στον σωλήνα, αλλά δεν είναι η μόνη αιτία. Η γνώση του τρόπου αποφυγής των βουλωμένων σωλήνων θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το υδραυλικό σας σύστημα σε καλή κατάσταση. Επίσης, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου για τη συντήρηση των υδραυλικών σας.

Συμβουλές πρόληψης – Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την αποχέτευση καθαρή είναι να μην ρίχνετε περιττά πράγματα στους σωλήνες. Κρατήστε το φαγητό, τους κόκκους του καφέ και το λίπος μακριά από τον νεροχύτη σας. Βάλτε τα εναπομείναντα τρόφιμα στον κάδο απορριμμάτων και μην τα ρίχνετε στον νεροχύτη. Επίσης, ρίξτε το λάδι ή το λίπος σε ένα σφραγισμένο δοχείο. Αφού κρυώσει, πετάξτε στα σκουπίδια ή.

Κρατήστε τις τρίχες και το σαπούνι, το οποίο περιέχει λίπος, μακριά από τους σωλήνες του μπάνιου. Καλύψτε τον σωλήνα της μπανιέρας με ένα σιφόνι που θα συγκρατήσει τις τρίχες από τα μαλλιά και θα αφήσει το νερό να περάσει. Το σιφόνι μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη ή συνδυασμό και των δύο.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους ή κάνετε μπάνιο. Αυτή η διαδικασία αφαιρεί τις τρίχες που ήταν να πέσουν και τις εμποδίζει να φράξουν τον σωλήνα του μπάνιου. Εάν πρέπει να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας στην μπανιέρα, τοποθετήστε ένα σιφόνι. Η ποσότητα των τριχών που πέφτει από το κατοικίδιο σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου μπορεί ακόμη και να προκαλέσει πρόβλημα στον σωλήνα.

Ακόμη, πρέπει να ελέγχετε τι ρίχνετε στη λεκάνη της τουαλέτας.. Οι τουαλέτες έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται ανθρώπινα απορρίμματα και χαρτί υγείας. Η ρίψη άλλων αντικειμένων μπορεί να προκαλέσει απόφραξη. Το οδοντικό νήμα, τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής και άλλα οικιακά απορρίμματα πρέπει να μπαίνουν στα σκουπίδια αντ ‘αυτού.

Γιατί βουλώνουν οι σωλήνες; – Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου

Οι βουλωμένοι σωλήνες μπορεί να ξεκινούν ως ένα μικρό πρόβλημα, αλλά μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει αργή απορρόφηση του  νερού, διάβρωση, πλημμύρες και, σε ακραίες περιπτώσεις, διαρροή λυμάτων και δαπανηρές επισκευές.

Η αποτροπή τους ξεκινά με την αναγνώριση των αιτιών των βουλωμένων αποχετεύσεων. Ακολουθούν οι πιο συνηθισμένες αιτίες οικιακών αποφράξεων και πώς μπορείτε να τις αποτρέψετε και να τις διορθώσετε.

Τρίχες από μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένας μεγάλος ένοχος για τους βουλωμένους σωλήνες, καθώς μπορεί να ενωθεί με το λίπος από το σαπούνι και άλλες κολλώδεις ουσίες και να σχηματιστεί μια συμπαγής ύλη που θα βουλώσει τον σωλήνα. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των βουλωμάτων λόγω μαλλιών είναι να αποφευχθεί αρχικά. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σωλήνες έχουν σιφόνια για να συγκρατούν τα μαλλιά και να τα καθαρίζετε τακτικά.

Τρόφιμα

Τα απορρίμματα τροφίμων δεν πρέπει ποτέ να καταλήγουν στον νεροχύτη της κουζίνας. Αντ ‘αυτού, δημιουργήστε έναν κάδο κομποστοποίησης για να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα τροφίμων ή πετάξτε τα σε κάδο απορρίμάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για απορρίμματα, όπως φύλλα τσαγιού και κόκκους καφέ που δεν διασπώνται. Άλλα τρόφιμα που πρέπει να προσέχετε είναι εκείνα που περιλαμβάνουν λίπος ή λάδι καθώς θα στερεοποιηθούν στους σωλήνες και θα προκαλέσουν απόφραξη. Αντ ‘αυτού, πετάξτε λάδι σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκληρό νερό

Τα μέταλλα διαλυμένα σε σκληρό νερό μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν αδιάλυτες μάζες που θα μπλοκάρουν εύκολα τους σωλήνες σας. Μία λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα αποσκληρυντικό νερού για το σπίτι σας εάν το σκληρό νερό είναι πρόβλημα στην περιοχή σας. Εάν δεν είναι αυτή η επιλογή, θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά τους σωλήνες σας. Η συσσώρευση μετάλλων και αλάτων μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί με την πάροδο του χρόνου.

Με τόσες πολλές αιτίες βουλωμένων σωλήνων, ο καλύτερος τρόπος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να αποφύγετε την απόφραξή τους. Ποτέ μην πετάτε τίποτα στους σωλήνες που δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί και μην αποφεύγετε να καθαρίζετε τους σωλήνες σας τακτικά. Και εάν οι βουλωμένοι σωλήνες σας μετατραπούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί βοήθεια από έναν έμπειρο υδραυλικό, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου για βοήθεια όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Αποφράξεις-Παιανία-Αναγνώστου

Γιατί να εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Παιανία Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη μας. Mπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Παιανία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Παιανία 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 662 57 62
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 662 57 62 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button