apofraxeis-lavrio

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στις απολυμάνσεις και στις απεντομώσεις.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και απολυμάνσεων. Η Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Απολύμανση χώρων – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Εμείς, οι Αποφράξεις Αναγνώστου, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία καθαρού, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από μικρόβια και βακτήρια που μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν από το ένα άτομο στο άλλο. Περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι μας. Είναι το μέρος που αισθανόμαστε πιο άνετα, το μέρος που αφιερώνουμε χρόνο για να το διακοσμήσουμε και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ. Και όταν το σπίτι μας δεν είναι επαρκώς καθαρό, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή μας και την υγεία μας.

Αλλά με τις Αποφράξεις Αναγνώστου, το σπίτι σας μπορεί να επιστρέψει σε αυτόν τον φρέσκο ​​και τακτοποιημένο χώρο που αγαπάτε. Είμαστε μια εταιρεία καθαρισμού και απολύμανσης κατοικιών που θα προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας για να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μικρό διαμέρισμα ή πολυκατοικία. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλους τους χώρους με ειδικά και κατάλληλα προϊόντα.

Επαγγελματική απολύμανση σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Θα αφιερώσουμε χρόνο για να αξιολογήσουμε την κατάσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης σας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο καθαρισμού προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία προϊόντα καθαρισμού που πληρούν τις προδιαγραφές του υπουργείου Υγείας και φέρουν πιστοποίηση ISO 9001 και προηγμένων τεχνικών βαθύ καθαρισμού που θα στοχεύουν μικρόβια και βακτήρια όπου και αν υπάρχουν. Οι υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης θα βοηθήσουν στην προστασία  του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας και όλων των ατόμων που δραστηριοποιούνται σε αυτή.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες απολύμανσης δαπέδων, καθώς και καθαρισμό ταπετσαριών, καθαρισμό φωταγωγών και πολλά άλλα που χρειάζεται να απολυμανθούν σε μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο. Επίσης, μπορούμε να απολυμάνουμε κάθε είδος δαπέδου αποτελεσματικά, χωρίς να φοβάστε για ζημιές. Θα συζητήσουμε το τι χρειάζεται να γίνει στον χώρο σας και θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις και το πρόγραμμά σας.

Απολυμαίνουμε τακτικά τις επιφάνειες που χρησιμοποιείτε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον εκάστοτε χώρο, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών στις επιφάνειες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μέσα από τα υπάρχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και καθοδηγούμενοι από την πολυετή μας εμπειρία στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι ή η επιχείρηση σας θα λάβει την κατάλληλη απολυμαντική φροντίδα.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου για την απολύμανση του χώρου σας;

Στις Αποφράξεις Αναγνώστου, η δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος στους χώρους των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές και διαδικασίες για να διασφαλίσουν ότι καμία γωνιά δεν θα μείνει ακάθαρτη.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου παραδίδουν πάντοτε ολοκληρωμένη δουλειά. Όταν συνεργαστείτε μαζί μας, θα έχετε έναν ειδικό επιβλέποντα για επικοινωνία 24 ώρες το 24ωρο για να καλύψετε κάθε απορία που παρουσιάζεται. Φροντίζουμε για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στους υπαλλήλους μας.  Θέλουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την εργασία που επιτελέσαμε στον χώρο τους.

Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας είναι ο κύριος στόχος μας. Τα πρωτόκολλά μας ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Οι τεχνικοί μας κάνουν τακτικούς ελέγχους και να συμμετέχουν σε επαγγελματική εκπαίδευση. Οι διαδικασίες μας περιλαμβάνουν επίσης την σχολαστική απολύμανση και τον καθαρισμό του εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε μεταξύ των εργασιών. Τα μέλη της ομάδας μας φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια μίας χρήσης, μάσκες και καλύμματα παπουτσιών και διατηρούν την κατάλληλη απόσταση όταν βρίσκονται στον χώρο σας.

Εμείς, οι Αποφράξεις Αναγνώστου, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία καθαρού, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από μικρόβια και βακτήρια που μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν από το ένα άτομο στο άλλο. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις υπηρεσίες απολύμανσης και θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο ασθένειας.

Όταν μας χρειαστείτε, θα είμαστε εκεί για εσάς. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες μας σε στιγμές που είναι βολικές για εσάς και την οικογένειά σας.

Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Λαυριο Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Λαύριο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares