Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στις απολυμάνσεις και στις απεντομώσεις.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και απολυμάνσεων. Η Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Απολύμανση χώρων – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Εμείς, οι Αποφράξεις Αναγνώστου, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία καθαρού, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από μικρόβια και βακτήρια που μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν από το ένα άτομο στο άλλο. Περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι μας. Είναι το μέρος που αισθανόμαστε πιο άνετα, το μέρος που αφιερώνουμε χρόνο για να το διακοσμήσουμε και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ. Και όταν το σπίτι μας δεν είναι επαρκώς καθαρό, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή μας και την υγεία μας.

Αλλά με τις Αποφράξεις Αναγνώστου, το σπίτι σας μπορεί να επιστρέψει σε αυτόν τον φρέσκο ​​και τακτοποιημένο χώρο που αγαπάτε. Είμαστε μια εταιρεία καθαρισμού και απολύμανσης κατοικιών που θα προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας για να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μικρό διαμέρισμα ή πολυκατοικία. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλους τους χώρους με ειδικά και κατάλληλα προϊόντα.

Επαγγελματική απολύμανση σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Θα αφιερώσουμε χρόνο για να αξιολογήσουμε την κατάσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης σας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο καθαρισμού προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία προϊόντα καθαρισμού που πληρούν τις προδιαγραφές του υπουργείου Υγείας και φέρουν πιστοποίηση ISO 9001 και προηγμένων τεχνικών βαθύ καθαρισμού που θα στοχεύουν μικρόβια και βακτήρια όπου και αν υπάρχουν. Οι υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης θα βοηθήσουν στην προστασία  του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας και όλων των ατόμων που δραστηριοποιούνται σε αυτή.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες απολύμανσης δαπέδων, καθώς και καθαρισμό ταπετσαριών, καθαρισμό φωταγωγών και πολλά άλλα που χρειάζεται να απολυμανθούν σε μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο. Επίσης, μπορούμε να απολυμάνουμε κάθε είδος δαπέδου αποτελεσματικά, χωρίς να φοβάστε για ζημιές. Θα συζητήσουμε το τι χρειάζεται να γίνει στον χώρο σας και θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις και το πρόγραμμά σας.

Απολυμαίνουμε τακτικά τις επιφάνειες που χρησιμοποιείτε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον εκάστοτε χώρο, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών στις επιφάνειες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μέσα από τα υπάρχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και καθοδηγούμενοι από την πολυετή μας εμπειρία στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι ή η επιχείρηση σας θα λάβει την κατάλληλη απολυμαντική φροντίδα.

Διαδικασία απολύμανσης – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Η χημική διαδικασία καθαρισμού που χρησιμοποιούμε αποτελεί αποδεδειγμένη χημική τεχνολογία που είναι ταχύτερη και ασφαλέστερη από τις παραδοσιακές μεθόδους και ελαχιστοποιεί τον χρόνο διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Διαθέτουμε τους πόρους και την τεχνογνωσία για τον καθαρισμό μεγαλύτερων χώρων, όπως είναι τα σχολεία, τα πολυκαταστήματα και τα δημόσια κτήρια εγκαίρως, με χαμηλές τιμές και με το χαμηλότερο δυνατό κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια.

Πρέπει να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στην εξειδίκευση και τον εξοπλισμό μας για ασφαλή απολύμανση και καθαρισμό που καλύπτει όλους τους τομείς ενός συστήματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι προσβάσιμα με άλλες μεθόδους καθαρισμού. Η Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου, για πάνω από 20 χρόνια, φροντίζει για την απολύμανση και την απεντόμωση σπιτιών και επιχειρήσεων στο Λάυριο με επαγγελματισμό, σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και προσφέροντας οικονομικά πακέτα προσφορών.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη απολύμανση, ενώ η ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων ειδικών της Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου εκτελεί την απολύμανση στον χώρο σας με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Η φροντίδα των χώρων που βρισκόμαστε καθημερινά ξεπερνά απλώς την τακτοποίηση, αλλά απαιτείται βαθιά απολύμανση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις τωρινές συνθήκες. Καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται να ανοίξει τις επιχειρήσεις του, οι υπηρεσίες απολύμανσης δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σημαντικές. Από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα, οι επιχειρήσεις καθαρίζουν βαθιά τους χώρους τους για να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Έτσι, είτε διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση είτε αναζητάτε υπηρεσίες απολύμανσης καθαρισμού ως προφύλαξη για το σπίτι σας, η Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε. Διαθέτουμε τα προϊόντα, τα εργαλεία και τον χρόνο για να σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε με ασφάλεια κάθε πόρτα, επιφάνεια και σημείο αφής που χρειάζεται να καθαριστεί.

Αποφράξεις-Λαύριο-Αναγνώστου

Τι πρέπει να κάνω για να προετοιμαστώ για υπηρεσίες απολύμανσης; – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Σκεφτείτε ποιοι χώροι θα μπορούσαν να ωφεληθούν περισσότερο από τον καθαρισμό και την απολύμανση από την Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου. Εξετάστε το ενδεχόμενο να απαλλάξετε το χώρο σας από ακαταστασία ή περιττά αντικείμενα που ενδέχεται να επιβραδύνουν την Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου .

Συνομιλήστε μαζί μας πριν ξεκινήσει η εργασία για να προσδιορίσετε ποια είδη καθαρισμού θέλετε να σας παρέχουμε, για να ενημερωθείτε για τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό μας και ποιες προφυλάξεις θα λάβουμε γενικά για να προστατεύσουμε και εμάς και εσάς.

Χρησιμοποιούμε απολυμαντικά προϊόντα με αντιβακτηριδιακές και αντιικές ιδιότητες που όμως είναι ασφαλή για χρήση στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και δεν είναι τοξικά για το περιβάλλον. Τα σωματίδια των απολυμαντικών φαρμάκων είναι τόσο μικρά που η χρήση τους είναι κατάλληλη σε περιοχές που περιέχουν ηλεκτρονικά είδη όπως υπολογιστές ή τηλεφωνικό κέντρο και είναι λιγότερο ενοχλητικά από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού.

Η θεραπεία που χρησιμοποιείται είναι μη τοξική και επομένως ασφαλής για μια ποικιλία επιφανειών, όπως: χαλιά, ταπετσαρίες, πατώματα, ντουλάπια, κουζίνα, καρέκλες, γραφεία, τραπέζια και τοίχους. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει το σκούπισμα τακτικών σημείων επαφής, όπως λαβές και κιγκλιδώματα, στην περιοχή που καθαρίζουμε. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απορρίπτουμε με ασφάλεια όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Υπηρεσίες απολύμανσης σε επιχειρήσεις – Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Η επιχείρησή σας λειτουργεί καθημερινά, αρκετά άτομα βρίσκονται εκεί κάθε μέρα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλειά. Οι ιοί, τα βακτήρια και οι μύκητες αποτελούν μόνιμη, αόρατη απειλή για την ασφάλεια. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να διατηρήσει το υψηλότερο επίπεδο υγιεινής, η υπηρεσία απολύμανσης της Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου σάς προσφέρει την ηρεμία ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε τους ανθρώπους σας ασφαλείς.

Η υπηρεσία απολύμανσης μας είναι ιδανική για επιχειρήσεις θέλουν να εφαρμόσουν προληπτικά μέτρα καθαρισμού ή απαιτείται να απολυμανθούν πριν ανοίξουν ξανά. Οι ειδικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ώστε να μπορούμε να προσδιορίσουμε το κατάλληλο επίπεδο απολύμανσης και προστασίας για να προσαρμόσουμε μια λύση για εσάς.

Η προστασία των ανθρώπων, των πελατών και του προσωπικού μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί μας φορούν εξειδικευμένο προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διεξαγωγή των απολυμάνσεων. Η χρήση της υπηρεσίας απολύμανσης της Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου σάς προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και αποδεικνύει τη δέσμευση της επωνυμίας σας για ασφάλεια. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να λειτουργήσετε την επιχείρηση σας με ασφάλεια.

Μετά την εξάπλωση του COVID-19, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κάνετε απολύμανση και να καθαρίσετε βαθιά τον χώρο εργασίας σας. Όπως έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα και εύκολα, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε ό, τι μπορείτε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης για να βεβαιώσετε το προσωπικό και τους πελάτες σας ότι λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατεύσετε την υγεία τους και ασφάλεια.

Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Λίγα λόγια για το Λαύριο

Το Λαύριο είναι μια μικρή πόλη στο νοτιοανατολικά της Αττικής, 40 χιλιόμετρα  από την Αθήνα, και έδρα του Δήμου Λαυρεωτικής. Είναι γνωστή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα για την μεταλλουργία της. Οι φοίνικες είναι χαρακτηριστικό του Λαυρίου, όπως επίσης και το γνωστό άλσος του Κυπριανού γνωστό παλιά ως Περιβολάκια και τώρα ως Φοινικόδασος.

Έχει ως αξιοθέατα αρκετά νεοκλασικά κτήρια, όπως τα γραφεία της πρώτης μεταλλευτικής εταιρείας στο λιμάνι που σήμερα στεγάζουν το Δημαρχείο, το κτήριο του παλαιού Δημαρχείου που τώρα λειτουργεί ως ΚΕΠ και Ιστορικό Αρχείο, το κτήριο του συλλόγου των Φιλομούσων, το κτήριο του παλαιού Α΄ Δημοτικού Σχολείου, το κτήριο της “Ευτέρπης” που στέγαζε την ομώνυμη Φιλαρμονική, η Ψαραγορά, καθώς και πολλά άλλα ιδιωτικά κτήρια. Οι ναοί της είναι, επίσης, άξιοι να τους επισκεφθείτε.

Το Λαύριο, το οποίο έχει ταυτιστεί με τη μεταλλουργία στην Ελλάδα, έχει αναδειχθεί ως τουριστικός προορισμός την τελευταία δεκαετία, καθώς το λιμάνι έχει εκσυγχρονιστεί. Γνωστές συνοικίες του Λαυρίου είναι τα Σαντορινέϊκα, η Αγ. Παρασκευή, η Νεάπολη, τα Ρουμάνικα, η Πάνορμος, η Κάτω Ποσειδωνία ή Λιμάνι Πασσά, ο Αγ. Γεράσιμος, τα Λεγραινά και ο Αγ. Ανδρέας.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου για την απολύμανση του χώρου σας;

Στις Αποφράξεις Αναγνώστου, η δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος στους χώρους των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές και διαδικασίες για να διασφαλίσουν ότι καμία γωνιά δεν θα μείνει ακάθαρτη. Αν ψάχνετε ειδικούς για την απολύμανση του χώρου σας, σταματήστε, γιατί η Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου είναι στη διάθεση σας.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου παραδίδουν πάντοτε ολοκληρωμένη δουλειά. Όταν συνεργαστείτε μαζί μας, θα έχετε έναν ειδικό επιβλέποντα για επικοινωνία 24 ώρες το 24ωρο για να καλύψετε κάθε απορία που παρουσιάζεται. Φροντίζουμε για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στους υπαλλήλους μας.  Θέλουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την εργασία που επιτελέσαμε στον χώρο τους.

Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας είναι ο κύριος στόχος μας. Τα πρωτόκολλα μας ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Οι τεχνικοί μας κάνουν τακτικούς ελέγχους και να συμμετέχουν σε επαγγελματική εκπαίδευση. Οι διαδικασίες μας περιλαμβάνουν επίσης την σχολαστική απολύμανση και τον καθαρισμό του εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε μεταξύ των εργασιών. Τα μέλη της ομάδας μας φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια μίας χρήσης, μάσκες και καλύμματα παπουτσιών και διατηρούν την κατάλληλη απόσταση όταν βρίσκονται στον χώρο σας.

Εμείς, οι Αποφράξεις Αναγνώστου, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία καθαρού, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από μικρόβια και βακτήρια που μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν από το ένα άτομο στο άλλο. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις υπηρεσίες απολύμανσης και θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο ασθένειας.

Όταν μας χρειαστείτε, θα είμαστε εκεί για εσάς. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες μας σε στιγμές που είναι βολικές για εσάς και την οικογένειά σας.

Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Λαύριο Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Λαύριο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button