Αποφράξεις-Ανάβυσσος-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Απόφραξη φρεατίου

Η απόφραξη φρεατίου είναι μια πολύ κοινή βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Το κεντρικό φρεάτιο της αποχέτευσης του κτηρίου βουλώνει κυρίως επειδή όλα τα λύματα από τα μπάνια και τις κουζίνες καταλήγουν εκεί.

Η χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων, σαπουνιών, μαλλιών, μικρών αντικειμένων, τροφίμων, λιπών και άλλων πραγμάτων, καταλήγουν καθημερινά στο κεντρικό φρεάτιο, το οποίο με τη σειρά του τα οδηγεί στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης του Δήμου.

Η απόφραξη του ή αλλιώς ο καθαρισμός του κεντρικού υπονόμου θεωρείται απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης.

Απόφραξη φρεατίου άμεσα και οικονομικά – Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγννώστου

Η εταιρεία μας έχει τεράστια εμπειρία στην απόφραξη φρεατίων όλων των τύπων. Σας απαλλάσσει από πολλές ανεπιθύμητες συνέπειες όπως υπερχείλιση λυμάτων, πλημμύρες υπογείων και έντονη δυσοσμία.

Δυστυχώς, η απόφραξη φρεάτιων είναι ένα αρκετά κοινό φαινόμενο, ειδικά στην Αθήνα και σε όλη την Αττική που καλούμαστε να δώσουμε λύση τακτικά.

Ο τρόπος απόφραξης ποικίλλει ανάλογα με τη γενική κατάσταση του φρεατίου και τη φύση του προβλήματος. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης, τα οποία μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μόνιμες και εγγυημένες λύσεις.

Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην Αθήνα, καλέστε την αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου. Εξυπηρετούμε άμεσα και πολύ οικονομικά πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, σχολεία, δήμους, εργοστάσια, βιομηχανίες, τοπικές αρχές, καταστήματα και νοσοκομεία με φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Γιατί είναι φραγμένο το κεντρικό φρεάτιο του κτηρίου;

Η συχνή χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων, σαπουνιών, απορριμμάτων τροφίμων, γράσου μαγειρέματος, χαρτιού, μικρών αντικειμένων και μαλλιών είναι οι πιο συχνές αιτίες απόφραξης φρεατίων. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν το λεγόμενο «πουρί», το οποίο με τη σειρά του μπλοκάρει το κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου μέρα με τη μέρα.

Με την πάροδο του χρόνου και τη συχνή χρήση, το φρεάτιο βουλώνει και δημιουργείται ο κίνδυνος πλημμύρας και άλλων δυσάρεστων συνθηκών.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Παρέχουμε έλεγχο φρεατίων με χρήση κάμερας:

 • Αποτελεσματική απόφραξη υπονόμων με υδροροή
 • Άντληση υδάτων από πλημμυρισμένες περιοχές
 • Απόφραξη φρεατίων όλων των τύπων
 • Απόφραξη υδρορροών (κάθετα ή οριζόντια)

Ειδικευόμαστε επίσης σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη τουαλέτας και απόφραξη μπάνιου που μαστίζουν συχνά τα νοικοκυριά. Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία φραγμένα σιφώνια, παρέχοντας μόνιμα αποτελέσματα.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για απόφραξη φρεατίων;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου έρχεται στον χώρο σας για την επιτόπια διάγνωση του προβλήματος. Με τη χρήση υψηλής πίεσης νερού και τη χρήση μιας τηλεσκοπικής κάμερας, εάν απαιτείται, επιλύουμε τελικά το πρόβλημα απόφραξης των υπονόμων σας, καθώς βρίσκουμε τη ρίζα του προβλήματος.

Πρέπει να καθαρίζετε το φρεάτιο τακτικά;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Φυσικά, για πιο μόνιμο και αποτελεσματικό καθαρισμό, συνιστάται ο καθαρισμός του κεντρικού φρεατίου του κτηρίου, μετά την πλήρη απόφραξη.

Η αποχέτευση μυρίζει έντονα, τι μπορώ να κάνω;

Εάν έχετε πρόβλημα με δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το φρεάτιο του κτηρίου σας, αυτό σημαίνει ότι οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα των σωληνώσεων (οσμή παγίδων) ή σταδιακό φράξιμο των σωλήνων σας από πουρί και άλλα ανόργανα υλικά. Καλέστε μας για μια έγκυρη διάγνωση και ελέγξτε τον αγωγό σας πριν να είναι πολύ αργά.

Για απόφραξη φρεατίων, χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους ανάλογα με την περίπτωση, τη φύση και τη σοβαρότητα του προβλήματος και την κατάσταση των υπονόμων σας.

Μερικές από τις μεθόδους απόφραξης φρεατίων είναι:

Χρησιμοποιούμε μια συσκευή υψηλής πίεσης νερού, η οποία εκτοξεύει νερό μέσα στο φρεάτιο. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται τα αντικείμενα και το πουρί που φράζει τον αγωγό χωρίς να προκαλέσει ζημιά στα τοιχώματα του αγωγού.

Η υδροπίεση είναι ένας κλασικός, αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος για απόφραξη. Ο χάλυβας είναι ένα μεταλλικό και ελαστικό εργαλείο που διεισδύει στο φρεάτιο και ξεμπλοκάρει τον αγωγό από αντικείμενα και σκουπίδια που έχουν φράξει το πέρασμα.

Επίσης, χρησιμοποιούμε μια τηλεσκοπική κάμερα που οδηγούμε με τηλεχειριστήριο στους αγωγούς σας, ώστε να μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας τη ρίζα του προβλήματος και να προχωρήσουμε απευθείας στη χρήση της κατάλληλης μεθόδου απόφραξης του φρεατίου.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου για απόφραξη;

Οι αποφράξεις δεν είναι ένα εύκολο πρόβλημα. Το βασικό σε αυτή τη διαδικασία είναι να γίνεται σωστά και με μόνιμο αποτέλεσμα. Απαιτείται γνώση, εμπειρία και χρήση ειδικών σύγχρονων μηχανών.

Η απόφραξη όλων των τύπων φρεατίων είναι η ειδικότητά μας. Διαθέτουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να εγγυηθεί το άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα εργασιών μας.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Αναβυσσος Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Ανάβυσσο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Ανάβυσσο όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button
Shares