Αποφράξεις-Ανάβυσσος-Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Απόφραξη φρεατίου

Η απόφραξη φρεατίου είναι μια πολύ κοινή βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Το κεντρικό φρεάτιο της αποχέτευσης του κτηρίου βουλώνει κυρίως επειδή όλα τα λύματα από τα μπάνια και τις κουζίνες καταλήγουν εκεί.

Η χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων, σαπουνιών, μαλλιών, μικρών αντικειμένων, τροφίμων, λιπών και άλλων πραγμάτων, καταλήγουν καθημερινά στο κεντρικό φρεάτιο, το οποίο με τη σειρά του τα οδηγεί στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης του Δήμου.

Η απόφραξη του ή αλλιώς ο καθαρισμός του κεντρικού υπονόμου θεωρείται απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Απόφραξη φρεατίου άμεσα και οικονομικά – Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Η εταιρεία μας έχει τεράστια εμπειρία στην απόφραξη φρεατίων όλων των τύπων. Σας απαλλάσσει από πολλές ανεπιθύμητες συνέπειες όπως υπερχείλιση λυμάτων, πλημμύρες υπογείων και έντονη δυσοσμία.

Δυστυχώς, η απόφραξη φρεατίων είναι ένα αρκετά κοινό φαινόμενο, ειδικά στην Αθήνα και σε όλη την Αττική που καλούμαστε να δώσουμε λύση τακτικά.

Ο τρόπος απόφραξης ποικίλλει ανάλογα με τη γενική κατάσταση του φρεατίου και τη φύση του προβλήματος. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης, τα οποία μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μόνιμες και εγγυημένες λύσεις.

Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην Αθήνα, καλέστε την αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου. Εξυπηρετούμε άμεσα και πολύ οικονομικά πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, σχολεία, δήμους, εργοστάσια, βιομηχανίες, τοπικές αρχές, καταστήματα και νοσοκομεία με φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Γιατί είναι φραγμένο το κεντρικό φρεάτιο του κτηρίου;

Η συχνή χρήση απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων, σαπουνιών, απορριμμάτων τροφίμων, γράσου μαγειρέματος, χαρτιού, μικρών αντικειμένων και μαλλιών είναι οι πιο συχνές αιτίες απόφραξης φρεατίων. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν το λεγόμενο «πουρί», το οποίο με τη σειρά του μπλοκάρει το κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου μέρα με τη μέρα.

Με την πάροδο του χρόνου και τη συχνή χρήση, το φρεάτιο βουλώνει και δημιουργείται ο κίνδυνος πλημμύρας και άλλων δυσάρεστων συνθηκών.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Παρέχουμε έλεγχο φρεατίων με χρήση κάμερας:

 • Αποτελεσματική απόφραξη υπονόμων με υδρορροή
 • Άντληση υδάτων από πλημμυρισμένες περιοχές
 • Απόφραξη φρεατίων όλων των τύπων
 • Απόφραξη υδρορροών (κάθετα ή οριζόντια)

Ειδικευόμαστε επίσης σε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη τουαλέτας και απόφραξη μπάνιου που μαστίζουν συχνά τα νοικοκυριά. Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία φραγμένα σιφώνια, παρέχοντας μόνιμα αποτελέσματα.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για απόφραξη φρεατίων;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου έρχεται στον χώρο σας για την επιτόπια διάγνωση του προβλήματος. Με τη χρήση υψηλής πίεσης νερού και τη χρήση μιας τηλεσκοπικής κάμερας, εάν απαιτείται, επιλύουμε τελικά το πρόβλημα απόφραξης των υπονόμων σας, καθώς βρίσκουμε τη ρίζα του προβλήματος.

Πρέπει να καθαρίζετε το φρεάτιο τακτικά;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Φυσικά, για πιο μόνιμο και αποτελεσματικό καθαρισμό, συνιστάται ο καθαρισμός του κεντρικού φρεατίου του κτηρίου, μετά την πλήρη απόφραξη.

Η αποχέτευση μυρίζει έντονα, τι μπορώ να κάνω;

Εάν έχετε πρόβλημα με δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το φρεάτιο του κτηρίου σας, αυτό σημαίνει ότι οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα των σωληνώσεων (οσμή παγίδων) ή σταδιακό φράξιμο των σωλήνων σας από πουρί και άλλα ανόργανα υλικά. Καλέστε μας για μια έγκυρη διάγνωση και ελέγξτε τον αγωγό σας πριν να είναι πολύ αργά.

Για απόφραξη φρεατίων, χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους ανάλογα με την περίπτωση, τη φύση και τη σοβαρότητα του προβλήματος και την κατάσταση των υπονόμων σας.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Μερικές από τις μεθόδους απόφραξης φρεατίων είναι:

Χρησιμοποιούμε μια συσκευή υψηλής πίεσης νερού, η οποία εκτοξεύει νερό μέσα στο φρεάτιο. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται τα αντικείμενα και το πουρί που φράζει τον αγωγό χωρίς να προκαλέσει ζημιά στα τοιχώματα του αγωγού.

Η υδροπίεση είναι ένας κλασικός, αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος για απόφραξη. Ο χάλυβας είναι ένα μεταλλικό και ελαστικό εργαλείο που διεισδύει στο φρεάτιο και ξεμπλοκάρει τον αγωγό από αντικείμενα και σκουπίδια που έχουν φράξει το πέρασμα.

Επίσης, χρησιμοποιούμε μια τηλεσκοπική κάμερα που οδηγούμε με τηλεχειριστήριο στους αγωγούς σας, ώστε να μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας τη ρίζα του προβλήματος και να προχωρήσουμε απευθείας στη χρήση της κατάλληλης μεθόδου απόφραξης του φρεατίου.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου για απόφραξη;

Οι αποφράξεις δεν είναι ένα εύκολο πρόβλημα. Το βασικό σε αυτή τη διαδικασία είναι να γίνεται σωστά και με μόνιμο αποτέλεσμα. Απαιτείται γνώση, εμπειρία και χρήση ειδικών σύγχρονων μηχανών.

Η απόφραξη όλων των τύπων φρεατίων είναι η ειδικότητά μας. Διαθέτουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να εγγυηθεί το άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα εργασιών μας.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

5 σημάδια που που σας δείχνουν ότι πρέπει να καθαρίσετε τους αγωγούς σας

Η ομαλή λειτουργία τους αποχετευτικού και υδραυλικού συστήματος είναι απαραίτητη για να απολαμβάνετε την άνεση του σπιτιού σας. Κάθε φορά που ενεργοποιείτε μια βρύση, λειτουργείτε το πλυντήριο ή χρησιμοποιείτε την τουαλέτα, το σύστημα αποχέτευσης θα πρέπει να αφαιρεί γρήγορα τα απόβλητα χωρίς δεύτερη σκέψη από εσάς. Όμως, όπως κάθε περιοχή του σπιτιού σας, ειδικά όσες χρησιμοποιούνται πολύ, όπως οι αγωγοί μπορεί να υποστούν ζημιές.

Πώς όμως να ξέρετε εάν οι αγωγοί σας χρειάζονται καθαρισμό; Οι έμπειροι επαγγελματίες την εταιρείας Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου σας παρουσιάζουν παρακάτω 5 λόγους που θα πρέπει να σας προειδοποιήσουν έγκαιρα ότι οι αγωγοί σας χρειάζονται καθαρισμό και συντήρηση.

1. Αργή αποστράγγιση

Ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που σας δείχνει οτι χρειάζεται άμεσα να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των αγωγών σας είναι η αποτυχία τους να αφαιρέσουν τα λύματα. Έχετε παρατηρήσει το νεροχύτη ή την μπανιέρα σας να στραγγίζει ιδιαίτερα αργά; Το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων σας παραμένουν γεμάτα με νερό όταν τελειώσει ο κύκλος λειτουργίας τους;

Αυτά τα ζητήματα δεν είναι μόνο εξαιρετικά ενοχλητικά, αλλά είναι σημάδια ενός φργμένου σωλήνες σας.

2. Επιστροφή του νερού

Εάν οι αγωγοί σας χρειάζονται καθαρισμό, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το νερό να επιστρέφει σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας, όπως γαργάρισμα στις τουαλέτες όταν τα ξεπλένετε ή στάσιμο νερό σε νεροχύτες, μπανιέρες ή ντους. Εάν δείτε το νερό επιστρέφει μέσω ενός αγωγού, είναι σημάδι ότι η αποχέτευση σας πρέπει να καθαριστεί.

3. Η μυρωδιά των λυμάτων

Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο αλλά αξιοσημείωτο σημάδι που μπορεί να χρειαστεί ο καθαρισμός των αγωγών σας είναι η μυρωδιά των λυμάτων. Εάν οι αγωγοί σας αποστραγγιστούν, όλα τα απορρίμματα που ξεπλένετε ή ρίχνετε στο νεροχύτη θα συσσωρευτούν και θα παγιδευτούν στις γραμμές. Τους θερμότερους μήνες στην Ανάβυσσο, αυτό μπορεί να γίνει σοβαρό και αισθητό μάλλον γρήγορα. Εάν μυρίσετε ποτέ λύματα στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να δράσετε αμέσως.

4. Μύγες και μυγάκια φρεατίων

Η συσσώρευση απορριμμάτων ή λυμάτων σε φραγμένους σωλήνες μπορεί να προσελκύσει γρήγορα μύγες. Οι μικροσκοπικές μύγες μπορεί να φαίνονται σαν μια μικρή ενόχληση στην αρχή, αλλά μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σας όταν ανακαλύψουν την κουζίνα και το φαγητό σας. Εάν παρατηρήσετε μύγες γύρω από το σπίτι σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσελκύονται από το άρωμα ενός μπλοκαρισμένου αγωγού.

Ένα άλλο ζώο που μπορεί να προσελκύσουν οι υποστηριζόμενοι σωλήνες σας είναι τα μυαγάκια φρεατίων . Επίσης γνωστό ως μύγες αποχέτευσης και γεννιούνται συνήθως σε αποχετεύσεις, σηπτικές δεξαμενές και υπονόμους. Η φραγμένη αποχέτευση είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσουν. Εάν έχουν ριζώσει, θα αρχίσετε να τις παρατηρείτε ιδιαίτερα στο μπάνιο σας.

5. Παράξενοι ήχοι

Προσέξατε παράξενους ήχους στους αγωγούς σας; Εάν τους ακούτε να παράγουν ασυνήθιστους θορύβους, πιθανότατα πρέπει να καθαριστούν. Όταν οι αποχετεύσεις σας μπλοκάρουν, το νερό μπορεί να εξαναγκάζεται να ρέει μέσα από μικρούς χώρους ή να αλλάζει πορεία. Συχνά, αυτό συνοδεύεται από γουργουρητούς ή αναβλύζοντες ήχους.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τους αγωγούς μου;

Μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσετε να κάνετε κάτι όπως το να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις του νεροχύτη σας σε τακτική βάση. Πλένετε τα χέρια σας και παρατηρείτε ότι το νερό δεν αποστραγγίζεται τόσο γρήγορα όσο πρέπει και κάνετε μια σκέψη για να το καθαρίσετε. Μόλις βγείτε έξω από το μπάνιο, αυτή η σκέψη πέφτει συχνά αρκετά χαμηλά στη λίστα με τα όσα πρέπει να κάνετε.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που καταλήγουν στους αγωγούς μας. Για παράδειγμα, τρόφιμα, μαλλιά και σαπούνι. Καθώς τέτοια αντικείμενα συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. θα συγκεντρωθούν και θα δημιουργήσουν ένα φράξιμο. Εάν αφεθεί χωρίς την κατάλληλα αντιμετώπιση, αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στα υδραυλικό και αποχετευτικό σας συστημα που θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί με τακτική φροντίδα.

Συχνότητα καθαρισμού

Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο για να μάθετε πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τα αποχετευτικό σας σύστημα, θα λάβετε πολλές διαφορετικές απαντήσεις. Μερικοί άνθρωποι λένε εβδομαδιαία, διμηνιαία ή τριμηνιαία. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ο καθαρισμός των αποχετεύσεων σας κάθε μήνα είναι αρκετός για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων. Ένας μηνιαίος καθαρισμός θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Πώς να καθαρίσετε

Αναμείξτε 1 φλιτζάνι ξύδι, 1 φλιτζάνι πολύ ζεστό νερό και 1 μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ρίξτε το μείγμα μέσα στην αποχέτευση. Καλύψτε το νεροχύτη με την τάπα αποστράγγισης και αφήστε το να καθίσει για 5 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με 1 επιπλέον φλιτζάνι ζεστό νερό. Το μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού θα χαλαρώσει οτιδήποτε προκαλεί μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση σας και η χημική αντίδραση των δύο θα βρει τα υπολείμματα χαλαρά και θα του επιτρέψει να ξεπλυθεί με την τελική έκπλυση.

Σε έκτακτη ανάγκη

Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές το πιο επίμονο φράξιμο απλά δεν θέλει να χαλαρώσει. Μην φοβάστε, αν συμβεί αυτό, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης είναι μερικές φορές αναπόφευκτες, ακόμη και με τους τακτικούς καθαρισμούς και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει με 24/7 με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ στην εταιρεία Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου, καθώς η ομάδα των επαγγελματιών υδραυλικών μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες σας στα υδραυλικά.

Αποφράξεις Ανάβυσσος Αναγνώστου

Λίγα λόγια για την Ανάβυσσο

Η Ανάβυσσος βρίσκετε σχεδόν 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την Αθήνα και είναι ένας από τους αγαπημένους προσδιορισμούς για όσους ασχολούνται με το wind surfing και όχι μόνο. Είναι ένας μαγευτικός τόπος με αμμουδερές παραλίες αλλά και υπέροχες παραθαλάσσιες και μόνιμες κατοικίες. Η Ανάβυσσος βρίσκετε ανάμεσα στη Σαρωνίδα και της Παλαιάς Φώκαιας και υπάρχουν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας από τα προϊστορικά χρόνια αλλά και την εποχή της Μικρασιατικής Καταστροφής, στην περιοχή μετοίκησε αριθμός προσφύγων από τη Μικρά Ασία, οι οποίοι εργάστηκαν στις αλυκές και στη γεωργία.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Ανάβυσσο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Ανάβυσσο όλο το 24ωρο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button