7-σημάδια-ότι-χρειάζεστε-αμέσως-υδραυλικό

7 σημάδια ότι χρειάζεστε αμέσως υδραυλικό

Όταν το υδραυλικό σύστημα στο σπίτι σας στην Αθήνα λειτουργεί σωστά, δεν το έχετε καθόλου στο μυαλό σας. Ωστόσο, υπάρχουν 7 σημάδια ότι χρειάζεστε αμέσως υδραυλικό και πρέπει να τα χειριστεί ένας υδραυλικός από την Αποφράξεις Αναγνώστου το συντομότερο δυνατό.

Εφόσον το νερό βγαίνει από τις βρύσες καθαρό και στην επιθυμητή θερμοκρασία, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Εφόσον το νερό ρέει σωστά στην αποχέτευση, δεν σκέφτεστε το υδραυλικό σας σύστημα.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με υδραυλικά, είναι καλύτερο να καλέσετε άμεσα έναν επαγγελματία. Το υδραυλικό σύστημα στο σπίτι σας είναι ένα λεπτό και περίπλοκο σύστημα. Επομένως, οι επισκευές δεν πρέπει να γίνονται πρόχειρα από αρχάιριους, γιατί μπορεί να γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Ορισμένες επισκευές μπορούν να διεκπεραιωθούν όταν ο υδραυλικός μπορεί να σας εντάξει στο πρόγραμμά του.

1. Βουλωμένοι σωλήνες

Οι αργοί σωλήνες μπορεί να είναι ενοχλητικοί, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να περιμένετε για ένα ραντεβού. Εάν οι σωλήνες σας είναι εντελώς φραγμένες, θα χρειαστεί να καλέσετε έναν υδραυλικό άμεσα.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης θα κάνει αδύνατο το πλύσιμο των πιάτων, το βούρτσισμα των δοντιών ή το πλύσιμο των χεριών σας. Δεδομένου ότι αυτά είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε πολλές φορές την ημέρα, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν υδραυλικό.

Εάν ο σωλήνας της μπανιέρας σας είναι βουλωμένος, δεν θα μπορείτε να κάνετε ντους μέχρι να αφαιρεθεί το φράγμα.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θα δοκιμάσουν υγρά καθαριστικά απόφραξης για να αφαιρέσουν τα φράγματα. Αυτό δεν είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αυτά τα προϊόντα δεν λειτουργούν πάντα και εάν η αποχέτευση είναι εντελώς βουλωμένη, το καθαριστικό αποχέτευσης δεν θα μπει στους σωλήνες για να αφαιρέσει το φράξιμο.

Επίσης, αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι επιβλαβή για το υδραυλικό σας σύστημα. Ένας υδραυλικός θα χρησιμοποιήσει την υδροβολή για να λύσει το πρόβλημα.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει έλεγχο με κάμεραγια να καταλάβουν τι εμποδίζει το νερό να ρέει στην αποχέτευση. Όσο πιο γρήγορα καλέσετε έναν υδραυλικό, τόσο πιο γρήγορα η ζωή στο σπίτι σας θα επανέλθει στο φυσιολογικό.

2. Βουλωμένη τουαλέτα

Μια βουλωμένη τουαλέτα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και θα απαιτούσε τη βοήθεια ενός υδραυλικού. Εάν έχετε μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι σας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο μέχρι να αφαιρεθεί το φράγμα. Επειδή εσείς και η οικογένειά σας πρέπει να χρησιμοποιείτε το μπάνιο πολλές φορές κάθε μέρα, μια βουλωμένη τουαλέτα είναι μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για υδραυλικά.

3. Δεν έχετε ζεστό νερό

Χωρίς ζεστό νερό, δεν μπορείτε να κάνετε ντους, να πλύνετε τα χέρια και το πρόσωπό σας, να πλύνετε τα πιάτα και να χρησιμοποιήσετε συσκευές που απαιτούν ζεστό νερό. Εξαιτίας αυτού, η έλλειψη ζεστού νερού θεωρείται επείγουσα ανάγκη υδραυλικών εγκαταστάσεων και θα απαιτούσε έναν υδραυλικό. Το πρόβλημα είναι πιθανόν με τον θερμοσίφωνα σας.

Επειδή οι θερμοσίφωνες είναι πολύπλοκοι, δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Θα μπορούσατε να προκαλέσετε περισσότερο κακό παρά καλό. Ένας υδραυλικός από την Αποφράξεις Αναγνώστου μπορεί να κάνει τις απαραίτητες επισκευές και να κάνει τον θερμοσίφωνα σας να λειτουργεί σωστά.

4. Νερό γύρω από τον θερμοσίφωνα

Κάποιοι βάζουν τον θερμοσίφωνα σε μια γωνία στο υπόγειο και άλλοι τον έχουν τοποθετήσει σε μια ντουλάπα. Εφόσον ο θερμοσίφωνας σας δεν φαίνεται, ίσως να μην γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Καλό είναι να ελέγχετε τακτικά τον θερμοσίφωνα σας για νερό και υγρασία γύρω του.

Εάν παρατηρήσετε συγκέντρωση νερού γύρω από τον θερμοσίφωνα, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν υδραυλικό. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε χαλαρό ή σπασμένο σωλήνα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά λόγω διαρροής νερού στο σπίτι και ανάπτυξη μούχλας.

Το πρόβλημα μπορεί επίσης να οφείλεται σε πρόβλημα της ίδιας της δεξαμενής του θερμοσίφωνα. Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη, προκαλώντας πλημμύρα στο σπίτι σας.

Επειδή αυτό είναι ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι επιτακτική ανάγκη να καλέσετε αμέσως έναν υδραυλικό. Μια μικρή διαρροή νερού μπορεί γρήγορα να επιδεινωθεί, προκαλώντας σοβαρή ζημιά στη δομή του σπιτιού σας και στα πράγματα μέσα.

5. Παγωμένοι σωλήνες

Εάν το νερό δεν τρέχει με τίποτα από τη βρύση και έχει πολύ κρύο έξω, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν υδραυλικό από την Αποφράξεις Αναγνώστου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι σωλήνες σας να έχουν παγώσει. Η έλλειψη τρεχούμενου νερού είναι έκτακτη ανάγκη.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυτό που πρέπει να σας ανησυχεί περισσότερο. Θα πρέπει να ανησυχείτε μήπως σπάσουν οι σωλήνες σας. Όταν το νερό στους σωλήνες σας παγώνει, ο πάγος διαστέλλεται. Αυτό θα σπρώξει το νερό προς την κλειστή βρύση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντική πίεση, προκαλώντας το σπάσιμο των σωλήνων.

Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να προκαλέσει πλημμύρα και σοβαρή ζημιά στους σωλήνες σας. Επειδή οι παγωμένοι σωλήνες είναι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, θα πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό μόλις υποψιαστείτε ότι οι σωλήνες σας έχουν παγώσει.

6. Σπασμένοι σωλήνες

Ένας σπασμένος σωλήνας είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης υδραυλικών. Συχνά προκαλείται από μια ρίζα δέντρου ή ένα κακώς στοχευμένο φτυάρι. Όταν σπάσει ένας σωλήνας, θα κάνει το νερό να λιμνάζει στην αυλή. Θα προκαλέσει επίσης χαμηλή πίεση νερού στο σπίτι. Όσο περισσότερο περιμένετε να καλέσετε έναν υδραυλικό από την Αποφράξεις Αναγνώστου, τόσο χειρότερη θα είναι η ζημιά στην αυλή.

7. Σκουριασμένο νερό

Αν ανοίξετε τη βρύση σας και το νερό βγαίνει καφέ και σκουριασμένο, πρόκειται για έκτακτη ανάγκη υδραυλικών. Το σκουριασμένο νερό είναι επικίνδυνο για να πιείτε και να κάνετε μπάνιο.

Οπότε, πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν επαγγελματία. Εάν το νερό βγαίνει σκουριασμένο, πιθανότατα σημαίνει ότι οι σωλήνες έχουν διαβρωθεί εκτεταμένα. Εάν μόνο το ζεστό νερό βγαίνει σκουριασμένο, το πρόβλημα πιθανότατα βρίσκεται στον θερμοσίφωνα σας.

Όσο πιο γρήγορα επιδιορθώσετε το πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα θα είναι ασφαλές να πιείτε το νερό και να κάνετε μπάνιο σε αυτό.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button