αποφράξεις Νέος Βουτσάς

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 210 6625762 – 6976 79 20 91

 

Στην Αποφράξεις Νέος Βουτσας Αναγνώστου γνωρίζουμε καλά την δυσάρεστη αίσθηση μιας βουλωμένης λεκάνης τουαλέτας ή μιας μπανιέρας μέχρι το πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει η μια απόφραξη στις σωληνώσεις σας.

Η Αποφράξεις Νέος Βουτσάς Αναγνώστου είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια, με γνώμονα πάντα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και κυρίως την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις αποφράξεις. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Νέο Βουτσά και στης γύρω περιοχές της Αθήνας.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα των αποφράξεων, όσο σοβαρό και να μοιάζει, η εταιρεία μας θα λύσει το πρόβλημα των βουλωμένων σωληνώσεων και κάθε λογής απόφραξη στον χώρο σας, καθώς διαθέτει λύσεις και υπηρεσίες καθαρισμού και συντήτηρης αποφράξεων.

Γιατί να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ;

  • Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για απόφραξη.
  • Προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα και παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων.
  • Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και παρέχουμε και συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες για αποφράξεις.
  • Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό εκοικονομείτε χρόνο επιδιόρθωσης  και αποτελεσματικές λύσεις.

Μπορείτε να μας καλέσετε, διευκρινίζοντας το πρόβλημα σας και εμείς θα προτείνουμε την καλύτερη υπηρεσία που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Πως γίνονται οι απόφραξεις με κάμερα;

ΟΙ αποφράξεις με κάμερα, είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος με μεγάλη απόδοση που εντοπίζει ακριβώς το σημείο της απόφραξης και κάνει πιο έυκολη την επίλυση του.  Επίσης λόγω της εικόνας που υπάρχει, η Αποφράξεις Νέος Βουτσάς Αναγνώστου είναι σε θέση να αναγνωρίσει και για ποιον λόγο φράζει το σημείο και να διοθρωθεί για να μην υπάρξει επανάληψη του ίδιου προβλήματος μελλοντικά.

Έπειτα γνωρίζοντας πιο καθαρά το σημείο, το καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα προχωρήσει στην απόφραξη για να απαλλαγείται οριστικά  από το σοβαρό πρόβλημα των βουλωμέων σωληνώσεων.

Είναι απαραίτητη η διάγνωση με κάμερα;

Η διάγνωση με κάμερα στις αποφράξεις σας, είναι απαραίτητη στις περιπτώσεις ενός μεγάλου δικτύου σωληνώσεων που οδηγούνται στις αποχετεύσεις και ειδικά όταν οι πρόσβαση δεν είναι εύκολη.

Σε πολυκατοικίες που η μπορεί να έχει προκληθεί απόφραξη ανάμεσα σε ορόφους είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ζημιά χωρίς την χρήση κάμερας. Η αποφράξεις σωληνώσεων με κάμερα είναι απαραίτητη να γίνεται όχι μόνο για να επιλύσει το πρόβλημα των αποφράξεων, αλλά και κατά την διάρκεια στης συντήρησης ώστε να προλάβει βλάβες και ζημιές του συστήματος της αποχεύτεσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης κάμερας είναι ότι εκτός από τον εντοπισμό των αποφραγμένων σωληνώσεων, μπορούν να εντοπιστούν παράσιτα και τρωκτικά που υπάρχουν συχνά στις σωληνώσεις και εισβάλουν μέσα από ρωγμές και ραγισμένους σωλήνες.

Τι γίνεται αφού διαγνωστεί η απόφραξη τις αποχέτευσης με την κάμερα;

Αφού ο τεχνικός μας πάρει μια πλήρη εικόνα από την κατάσταση των σωληνώσεων και του αποχετευτικού συστήματος, θα σας αναφέρει την κατάσταση που βρίσκονται οι σωληνώσεις, το είδος της βλάβης και θα σας προτείνει στη συνέχεια την βέλτιστη λύση για τον καθαρισμό των σωληνώσεων αλλά και για την συντήρηση τους.

Έπειτα αφού αποδεχτείτε τα παραπάνω, το συνεργείο μας θα προχωρήσει στην επιδιόρθωση. Είμαστε η καλύτερη λύση για τις αποφράξεις στον Νέο Βουτσά και στις γύρω περιοχές.

Πόσο κοστίζει η απόφραξη με κάμερα;

Το κόστος για την χρήση επαγγελματικής κάμερας εντοπισμού και καθαρισμού αποφράξεων ανέρχεται στα 80€. Μπορεί η τιμή του να φαίνεται κάπως υψηλή, αλλά εξοικονομείτε και χρόνο και έξτρα χρήματα που θα χρειαστούν για εντοπισμό αποφράξεων χωρίς κάμερα σε δυσπρόσιτα σημεία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι σε χώρους που οι ιδιοκτήτες απέφυγαν την χρήση κάμερας για καθαρισμό των αποφράξεων λόγω κόστους,  ήταν αναγκασμένη να κάνουν “μερική ανακαίνιση” το σημείο, καθώς για να φτάσουν στο σημείο φραγής έπρεπε να σκάψουν, και να ξιλώσουν τα πατώματα για να βρούν το αποχευτετικό σύστημα.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες απόφραξης στον Νέο Βουτσά

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Νέος Βουτσάς Αναγνώστου προσφέρει μεγάλη γκάμα  υδραυλικών υπηρεσιών όπως:

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Για κάθε σας  υδραυλικό πρόβλημα, για αποφράξεις σωληνώσεων, για βουλωμένους νεροχύτες, τουαλέτες, μπανιέρες, είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε αμέσως μόλις διαπιστώσετε την ζημιά ή έχετε αμφιβολίες για την σωστή τους λειτουργία και το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και προτεραιότητα ανάλογα την ανάγκη που έχετε.

Είμαστε στην διάθεση σας καθημερινά, Σαββατιοκύριακα και αργίες, 24ώρες το 24ωρο, στον Νέο Βουτσά και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

  1. 22990 66488-2106625762 για σταθερά
  2. 697 679 20 91 για κινητά τηλέφωνα
  3. 697 679 20 91 για μηνύματα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Μενού
Call Now Button